Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

που γυρνατε όλες????

εμεις ηρθαμε στους δικους μου για να φαμε.... λεω να βαλω απο μια ουρα στις μικρες να τις πεταξω για αετο:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!

αχαχα, τώρα το διάβασα αυτό!!! καλοοοοο

εμείς πήγαμε για καφεδάκι και σε λίγο θα φάμε. Μαγειρεψε η μαμα μου αλλα δεν θα ερθουν να φαμε μαζι γιατι είναι κρυωμένοι και οι δυό τους... κρίμα :(:(

γεια σας κοριτσακια μου...και εμεις σπιτι...πού να τρεχουμε μωρε με το μωρο??? Αντε του χρονου θα το καψουμε!!!!!!!...και θα ειμαστε και αδυνατες!!!!!!

Αντε παω να κανω καμια δουλεια γιατι εχω ενα αχουρι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

aleca μου αρέσεις!!!Μου φτιάχνεις τη διάθεση!!ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΤΕΣ!!!!!!!

Έχει και τρελό αέρα σήμερα,δε νομίζω ότι είναι και πολύ για έξω τελικά...

Εμείς μόλις φάγαμε,μάζεψα και την κουζίνα και η μπέμπα κοιμάται ΑΚΟΜΑ από τις 11 και κάτι!!!!

Ίσα που προλαβαίνω να ισιώσω το κορμί μου!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλη Σαρακοστη απο τις 5.30 το πρωι που σηκωθηκαμε τωρα εκατσα και εκαψα και τα καλαμαρακια μου ταυτοχρονα μαγειρευα σιδερωνα και ταιζα το μωρο με μια πατεντα που ειδα σε ενα βιντεο με τιτλο οι χειροτερες μανες του κοσμου Το μωρο στο καροτσι λιγο ανασηκωμενο μια κουβερτουλα και το μπιμπερο μονο του.Ντρεπομαι αλλα δεν προλαβαινα τουλαχιστον ημου διπλα του.

Ινακι τπολυ κουλο αυτο με το θηλασμο παντως την βρηκες τη λυση μου τι δινει ομως που το βρηκες εσυ και οχι ο γιατρος τι διαολο τους χρυσοπληρωνουμε για να τα βρισκουμε μονες μας?

Ρε παιδια οντως οι γονεις μου πως το εκαναν με 3 παιδια ειδικα το καλοκαιρι που μενα με Πεντελη σε ενα δωματιο ολοι κοιμομαστν στο μπαλκονι και ηταν και οι ξαδερφες μου ΠΩΣ????

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσακια μου καλη Σαρακοστη απο τις 5.30 το πρωι που σηκωθηκαμε τωρα εκατσα και εκαψα και τα καλαμαρακια μου ταυτοχρονα μαγειρευα σιδερωνα και ταιζα το μωρο με μια πατεντα που ειδα σε ενα βιντεο με τιτλο οι χειροτερες μανες του κοσμου Το μωρο στο καροτσι λιγο ανασηκωμενο μια κουβερτουλα και το μπιμπερο μονο του.Ντρεπομαι αλλα δεν προλαβαινα τουλαχιστον ημου διπλα του.

Ινακι τπολυ κουλο αυτο με το θηλασμο παντως την βρηκες τη λυση μου τι δινει ομως που το βρηκες εσυ και οχι ο γιατρος τι διαολο τους χρυσοπληρωνουμε για να τα βρισκουμε μονες μας?

Ρε παιδια οντως οι γονεις μου πως το εκαναν με 3 παιδια ειδικα το καλοκαιρι που μενα με Πεντελη σε ενα δωματιο ολοι κοιμομαστν στο μπαλκονι και ηταν και οι ξαδερφες μου ΠΩΣ????

δεν ειναι κακο ρε μαρινακι... η ξαδερφη μου απο 3 μηνων ετσι το ταιζε η ρουφιανα....και της βγηκε ο μικρος...'πασσαρης'' , πολυ γελιο...

Όσον αφορα τους γονεις...δεν τους ενοιαζε και πολυ (όχι άλλους) αν ειχαν και κανενα ατυχημα (να τους υποπτευθει κανενα απο τα παιδια...καλα όχι όλους, αλλα πολλους που ξερω)

Τεσπα....λετε να συμβουν και σε εμας ατυχηματα στο μελλον??? :confused:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις μολις φαγαμε εφτιαξα μπακαλιαρο με σκορδαλια και μου εφερε και η πεθεα λιγο χταποδι το οποιο ηταν θεοσκληρο αφου δεν μας εφυγε κανενα δοντι..τεσπα..εμεις λεγαμε να παμε καμια βολτα μεχρι το παρκο αλλα εδω εχει παρα πολυ αερα..

:-D

εμενα τα πεθερικα μου εχουν να ερθουν να δουν την μικρη ενα μηνα :!::!::!::!::!::!:

και εγω για να τους την σπασω αυριο ειπα του αντρα μου να παμε εμεις να τους δουμε :wink:;-):wink:;-):wink:;-).ετσι,να την δουνε με το ζορι........:D

Διαφημίσεις

αχαχα, τώρα το διάβασα αυτό!!! καλοοοοο

εμείς πήγαμε για καφεδάκι και σε λίγο θα φάμε. Μαγειρεψε η μαμα μου αλλα δεν θα ερθουν να φαμε μαζι γιατι είναι κρυωμένοι και οι δυό τους... κρίμα :(:(

ωχ βρε ινακι!!! περαστικα τους!!!! δεν πειραζει βρε του χρονου!!!!

εμενα ο αντρας μου σχολαει 2 το μεσημερι και ξαναδουλευει 10 το βραδυ μεχρι 6 το πρωι,αν του πω να παμε πουθενα θα ειμαι πολυ γαιδουρα ε??????:P

μωρε δεν τον λυπασαι? ασε τον να κοιμηθει τον καημενο.....

γεια σας κοριτσακια μου...και εμεις σπιτι...πού να τρεχουμε μωρε με το μωρο??? Αντε του χρονου θα το καψουμε!!!!!!!...και θα ειμαστε και αδυνατες!!!!!!

Αντε παω να κανω καμια δουλεια γιατι εχω ενα αχουρι...

μ΄αρεσει η αισιοδοξια σου!!!! αυτο σκεφτομουν μολις τωρα... κοιταγα την κοιλια μου κ αναρρωτιομουν πως θα βαλω μαγιο το καλοκαιρι:-(!!!!

εμενα τα πεθερικα μου εχουν να ερθουν να δουν την μικρη ενα μηνα :!::!::!::!::!::!:

και εγω για να τους την σπασω αυριο ειπα του αντρα μου να παμε εμεις να τους δουμε :wink:;-):wink:;-):wink:;-).ετσι,να την δουνε με το ζορι........:D

καλα κανεις!!!! εμενα θα με ειχε πιασει το πεισμα μου κ δεν ξερω αν θα πηγαινα...

baJfp2.png

και δεν χαιρεσε βρε σοφακι??

τι εκανες τελικα με το γαλα??εγω θα παραγγειλω τελικα αλλα δεν εχω πιστωτικη καλο ε?

φοβαται ο αντρας μου,ειναι για το παιδι λεει,μπορει να ειναι κινεζικο :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:!ΕΛΕΟΣ!

αλλα θα τα καταφερω πιστευω να τον πεισω.γιατι τα λεφτα ειναι πολλα!

και εμενα πιο πολυ ο αντρας μου φοβαται..δεν νομιζω ομως θα πρεπει να ειναι πολυ ανευθυνοι για να στελνουν τετοια γαλατα σε μωρα..τι να πω..οντως ειναι πολλα τα λεφτα εμεις θελουμε 100Ετο μηνα για γαλα..αληθεια εσυ σοφια με τις διδυμουλες δεν προλαβαινεις να αγοραζεις γαλατα και παμπερς ε?

:-D

γεια σας κοριτσια, προσπαθώ να κοιμήσω την μπέμπα η οποια αμολάει συνεχεια κατι βρωμερές...νομίζω οτι είναι απο το βρωμερό γάλα που της έδωσα..με έχει πεθάνει η μπόχα :-D για το βόθρο το φριζολάκ...απαπαπα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...