Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευτυχως εχω παρει συστημα σιδερωματος και δεν θα κανω πανω απο 1με μιαμιση ωρα..εμενα δεν με πειραζει πολυ το σιδερωμα αν δεν εχω πουκαμισα και τετοια..παω να σιδερωσω τωρα που κοιμηθηκε ο μικρος..εχω αρκετο καιρο να σιδερωσω εβαλα τον αντρα μου και σιδερωνε καλο ε?

:-D

σε ποσο καιρο ερχονται ομως?

σε 5-7 εργασιμες λεει στο σαιτ τους.

καλα απραδεκτες οι μανες που πανε με αρρωστα παιδια επισκεψεις,εν τω μεταξυ αν γινοταν το αντιθετο η συγκεκριμενη μανα μπορει και να στην ελεγε.θα ειχε προβλημα.ετσι ειναι,τα δικα μας παιδια ποτε δεν κολλανε τα αλλα παιδια,αλλα τα αλλα παιδακια κολλανε τα δικα μας,αι σιχτιρ γαιδουρες!!!!

ινακι εμεις πινουμε το aptamil 1 και δεν μυριζει καθολου.και οσες ξερω που το χρησιμοποιουν δεν ειχαν προβλημα.

τα αερια που εχουν τα μωρακια εκτος απο τους κολικους μπορει και να οφειλονται καπου αλλου???η μικρη μου εχει πολλα αερια αλλα γενικα πονακια σπανια εως ποτε,εκτος και αν τα μουγκρισματα που κανει ωρες-ωρες ειναι απο αυτο και εγω η χαζη λεω οτι απλα εξασκει την φωνη της.:D:D:D

mamageor ναι μας αρεσε στον μαυρικιο αν και δεν περιμενα τοση φτωχια.εμεις σταματησαμε και στο ντουμπαι για 3 μερες.

ινακι γυρω στα 5 γευματα κανουν , μπορει κ 6 .... το βραδυ εστω κ αργα θα κοιμηθουν ενα εξαωρο οποτε χανουν ενα , κ μετα συνηθως κραταμε 3ωρα... με εξαιρεση σημερα που τους εβαλα κατι παραμυθια κ ακουγανε κ ξεραθηκαν αλλες 5ωρες:shock:!!!!

κ εγω λεω να τους αλλαξω γαλα απο τριτη.... πρεπει να ρωτησω ή παιρνω μονη μου?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ναι εγω απο το πρωι γιορταζω τον ερωτα μου.Ειστε καλα ?η πιο κουραστικη μερα ηταν η σημερινη.Πηγα το πρωι πεντελη μας ειχαν τραπεζι ξεθεωθηκα κοριτσια ο μικρος ειχε χασει τη βολη του και ξυπναγε συνεχως ο μεγαλος εβγαλε ολη του τη ζηλια με γκρινια και με κλαματα μολις ξυπναγε ο μικρος <<μαμααααααααααααααα πειναω,μαμααααααααααα νυσταζω, μαμααααααααααααα κακα μου>> με ξεσκισε σας λεω δεν εκατσα εν λεπτο και κατα τις 5 που φυγαμε ο μικρος συνηθως μεσα στο αυτοκινητο κοιμαται σημερα απο Πεντελη μεχρι Νικαι εκλαιγε φανταζεστα;ι πως οδηγουσα ?να μην μπορω να σταματησω και οταν το εκανα να του βαλω τη πιπιλα με το που ξεκινουσαμε εκλαιγε παλι.Φτανω στο σπιτι και τι ανακαλυπτω???????? ΞΕχασα τα κλειδια μου παω στη μαμα που εχει κλειδια και ελειπε που πηγε με σπασμενο ποδι??Ευτυχως γυρισε οα καλος μου και αφου ανεβαινω επανω τα κλειδια ηταν στην τσαντα του μικρου και δεν τα εβρισκα

[sIGPIC][/sIGPIC]

με το μπιμπερό δεν εχει πρόβλημα, μια χαρα το δεχεται..μόνο όταν εχει δικό μου γάλα!

Εχω το swing της μεντέλα αλλα μου ερεθίζει τις θηλές και το αποφεύγω... γιαυτο ειμαι στην σκέψη ακομα για νοσοκομειακό...αν πονάω και με αυτο δεν θα κάνω δουλειά.

Καλημέρα!!!

inaki εγω ειχα νοικιασει νοσοκομειακο της medela symphony και ενω το swing ερεθιζε τις θηλες μου το νοσοκομειακο ουτε το καταλαβαινω και εκανε και πιο γρηγορα... να ζητησεις να ειναι 2πλης άντλησης... δηλαδη να τραβας ταυτοχρονα και με τα 2 στηθη... θα τελειωνεις γρηγορα και θα αυξησης την παραγωγη σου.

κοριτσακια τι κανετε???

εγω 2 μερες τωρα δεν προλαβαινα ουτε να φτυσω.... ολο κ καποιος ερχοτανε για επισκεψη , λιγο τρεξιμο με τις μικρες.... ε, πηγαμε κ μια βολτουλα μεχρι την κουμπαρα μας... αυτα!!!!

τα πρασινα κακακια ειναι προβλημα δηλ? γιατι απο την Τριτη που τους αλλαξα γαλα ειναι πρασινα κ σφιχτα , κ μου κανουν μονο μια φορα την ημερα... ελεγα φταιει η αλλαγη... να μιλησω με την γιατρο?

ινακι καλα θα κανεις οσο μπορεις με το θηλαστρο... κ αν το παιδι τρωει κ συνεχιστει να μην παιρνει βαρος , τοτε δωσε ξενο. δεν θα ελεγα ομως οτι το φριζολακ ειναι ευγευστο... εξαρταται κ πως το βλεπει το παιδι... χωρια που βρομαγε!!!! εμενα ενω αυτο επιναν , επιναν με το ζορι 100-120 κ με πιεση... τωρα τους δινω το νοβαλακ για τους κολικους κ κατεβαζουν 150-180 κ χωρις πιεση!!!!αλλα μαλλον θα το ξανα αλλαξω αν δεν βελτιωθουν τα κακακια τους...

το aptamil extra care ειναι για κολικους?

Εμενα οταν μου αλλαξε το γαλα σε ναν ετσι ητανε τα κακακια του μικρου... αρχισαν να γινονται πρασινα, να μυριζουν και να σκληραινουν. με το που αλλαξα γαλα και εδωσα το aptamil 1 σε 2 μερες εγιναν παλι οπως πριν...

ναι το απταμιλ ec ειναι για κολικους...το γραφει κιολας...

σε 5-7 εργασιμες λεει στο σαιτ τους.

καλα απραδεκτες οι μανες που πανε με αρρωστα παιδια επισκεψεις,εν τω μεταξυ αν γινοταν το αντιθετο η συγκεκριμενη μανα μπορει και να στην ελεγε.θα ειχε προβλημα.ετσι ειναι,τα δικα μας παιδια ποτε δεν κολλανε τα αλλα παιδια,αλλα τα αλλα παιδακια κολλανε τα δικα μας,αι σιχτιρ γαιδουρες!!!!

ινακι εμεις πινουμε το aptamil 1 και δεν μυριζει καθολου.και οσες ξερω που το χρησιμοποιουν δεν ειχαν προβλημα.

τα αερια που εχουν τα μωρακια εκτος απο τους κολικους μπορει και να οφειλονται καπου αλλου???η μικρη μου εχει πολλα αερια αλλα γενικα πονακια σπανια εως ποτε,εκτος και αν τα μουγκρισματα που κανει ωρες-ωρες ειναι απο αυτο και εγω η χαζη λεω οτι απλα εξασκει την φωνη της.:D:D:D

mamageor ναι μας αρεσε στον μαυρικιο αν και δεν περιμενα τοση φτωχια.εμεις σταματησαμε και στο ντουμπαι για 3 μερες.

και εμεις πολλα πολλα αερια.... ολο πουρτσ και πουρτσ ειμαστε :tongue:

a84026bdda.png

ναι εγω απο το πρωι γιορταζω τον ερωτα μου.Ειστε καλα ?η πιο κουραστικη μερα ηταν η σημερινη.Πηγα το πρωι πεντελη μας ειχαν τραπεζι ξεθεωθηκα κοριτσια ο μικρος ειχε χασει τη βολη του και ξυπναγε συνεχως ο μεγαλος εβγαλε ολη του τη ζηλια με γκρινια και με κλαματα μολις ξυπναγε ο μικρος <<μαμααααααααααααααα πειναω,μαμααααααααααα νυσταζω, μαμααααααααααααα κακα μου>> με ξεσκισε σας λεω δεν εκατσα εν λεπτο και κατα τις 5 που φυγαμε ο μικρος συνηθως μεσα στο αυτοκινητο κοιμαται σημερα απο Πεντελη μεχρι Νικαι εκλαιγε φανταζεστα;ι πως οδηγουσα ?να μην μπορω να σταματησω και οταν το εκανα να του βαλω τη πιπιλα με το που ξεκινουσαμε εκλαιγε παλι.Φτανω στο σπιτι και τι ανακαλυπτω???????? ΞΕχασα τα κλειδια μου παω στη μαμα που εχει κλειδια και ελειπε που πηγε με σπασμενο ποδι??Ευτυχως γυρισε οα καλος μου και αφου ανεβαινω επανω τα κλειδια ηταν στην τσαντα του μικρου και δεν τα εβρισκα

Ωχ βρε Μαρινάκι, τουλάχιστον αύριο θα ξεκουραστείς???

inaki εγω ειχα νοικιασει νοσοκομειακο της medela symphony και ενω το swing ερεθιζε τις θηλες μου το νοσοκομειακο ουτε το καταλαβαινω και εκανε και πιο γρηγορα... να ζητησεις να ειναι 2πλης άντλησης... δηλαδη να τραβας ταυτοχρονα και με τα 2 στηθη... θα τελειωνεις γρηγορα και θα αυξησης την παραγωγη σου.

Κι εγώ αυτό νοίκιασα κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη (καμία σχέση με το mini-electric που σου έπαιρνε και τα αυτιά!)

Επίσης Ινάκι, το άλλο καλό του symphony είναι ότι μπορείς να αυξομειώνεις την ένταση, οπότε αν πονάς ξεκινάς από χαμηλά και αυξάνεις σιγά-σιγά μέχρι να συνηθήσεις.

Άλλο: Βρε κορίτσια που είναι η Εβίτα?????

λοιπον αυριο εχω του κοσμου το σιδερωμα και το απλωμα και ξαν πλυσιματα και μαγειρεμα και λιγο μαζεμα .

Αννια ποιο συστημα σιδερωματος εχεις και θα κανεις τοςο λιγο για λεγε

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ επιτελους τελειωσα με την στοιβα τον ρουχων μιαμιση ωρα μου πηρε...μαρινακι το juro-pro εχω..http://www.kotsovolos.gr/site/images/icon_exclusive2.png..απο τοτε που το πηρα μου εχεουν λυθει τα χερια..μπαμ μπαμ σιδερωνω..

:-D

Διαφημίσεις

καλησπερα..μεγαλη ψηνεται στοπ...μικρη εχει και αυτη κατι δεκατακια στοπ....το κερατο μου το τραγιο στοπ...ωραιο βαλεντινο καναμε παλι στοπ...καληνυστα στοπ...

αχ μωρε τα παιδακια μου!!!!κριμα.....περαστικα σας yasemi!

Που είναι η Ηλιαχτίδα? Οέο? Την περιμένω πως και πως!!!!!

Νιαου-νιάου!!! Υπέροχα!!!!!!!!!!!!!! Αλλά κι εσύ βρε Αλεκάκι...είσαι πολύ ωραία γυναίκα!!! Φτού σου!!!!!!!

ναι βρε Ινακι...δε μπορω να δω την ηλιαχτιδα μας...:-(

Φαμουλα παντα γλυκεια και με τον καλο το λογο...σ'ευχαριστουμε:)

καλησπερα..μεγαλη ψηνεται στοπ...μικρη εχει και αυτη κατι δεκατακια στοπ....το κερατο μου το τραγιο στοπ...ωραιο βαλεντινο καναμε παλι στοπ...καληνυστα στοπ...

Περαστικα βρε κοριτσακι....γμτ...ο γιατρος τι ειπε για τη μικρη??? εμενα μου ειχε πει μεχρι τον τριτο μνα,αν κανει πυρετο να τον παω στο ΙΑΣΩ (στο παιδιατρικο που ειναι ο γιατρος μου). Ευχομαι ολόψυχα να γινουν καλα τα μωρουλια...καλη δυναμη...

Εμεις σημερα ειχαμε μια ησυχη ημερα και ειπαμε να γιορτασουμε και τον Βαλεντινο με τον αντρουλη.;);););)

Σας ευχαριστω για τα σχολια στις φωο στα παιδακια μου....

Αντε και του χρονου κοριτσακια μου, να τα εχουμε καλα να τα καμαρωνουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...