Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στους έρωτες μας (δηλ. τα παιδάκια μας!!), άντε κομμάτια να γίνει, και τους αντρούληδές μας!!!!!!

Γιασεμάκι περαστικά...μα τί μουλάρια κυκλοφορούν...πάνε τα άρρωστα παιδάκια σε παιδικά πάρτυ?????

Τελικά από ότι κατάλαβα αλλεργιολόγος σε έβαλε στον "σωστό" δρόμο...

Μήπως βρε Ινάκι να έπαιρνες κι εσύ μια γνώμη αλλεργιολόγου??? Γιατί από παντού (παντού όμως) ακούγεται ότι το αίμα στα κακά σημαίνει κάποια αλλεργία...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαμούλα ευχαριστουμε για τα καλα λογακια στο φεις, θα ανεβάσω σε λιγάκι και φωτο ηλιαχτίδα!!

Αιμα δεν εχουμε δει ακομα, μόνο πράσινα κακάκια. Εχω σταματήσει και τα γαλακτοκομικά εδώ και 2-3 εβδομάδες προληπτικά...και το έχω ριξει στους υδατάνθρακες, σιγα μην χάσω τα κιλά που μου απομένουν!!!

http://www.facebook.com/album.php?aid=52732&id=1270598192&saved

ιδου και τα δικα μου τα γατακια.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια τι κανετε???

εγω 2 μερες τωρα δεν προλαβαινα ουτε να φτυσω.... ολο κ καποιος ερχοτανε για επισκεψη , λιγο τρεξιμο με τις μικρες.... ε, πηγαμε κ μια βολτουλα μεχρι την κουμπαρα μας... αυτα!!!!

τα πρασινα κακακια ειναι προβλημα δηλ? γιατι απο την Τριτη που τους αλλαξα γαλα ειναι πρασινα κ σφιχτα , κ μου κανουν μονο μια φορα την ημερα... ελεγα φταιει η αλλαγη... να μιλησω με την γιατρο?

ινακι καλα θα κανεις οσο μπορεις με το θηλαστρο... κ αν το παιδι τρωει κ συνεχιστει να μην παιρνει βαρος , τοτε δωσε ξενο. δεν θα ελεγα ομως οτι το φριζολακ ειναι ευγευστο... εξαρταται κ πως το βλεπει το παιδι... χωρια που βρομαγε!!!! εμενα ενω αυτο επιναν , επιναν με το ζορι 100-120 κ με πιεση... τωρα τους δινω το νοβαλακ για τους κολικους κ κατεβαζουν 150-180 κ χωρις πιεση!!!!αλλα μαλλον θα το ξανα αλλαξω αν δεν βελτιωθουν τα κακακια τους...

το aptamil extra care ειναι για κολικους?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!Δλδ λετε να αρχισε η διαδικασια να βγαζει δοντακια;;;Ωχχχχ!Κι η δικη μου βαζει ολη την μπουνιτσα μεσα στο στομα οταν δειχνει οτι ποναει εκτος απο τα σαλακια που βγαζει τελευταια.Δλδ τωρα εχουμε πονους απο τα αερια και το γεγονος οτι κανουμε κακα καθε 3-4 μερες, πονους απο τα δοντια, κολικους....Μαλιστα!!!!!Αντε να δουμε...

κοριτσακια τι κανετε???

εγω 2 μερες τωρα δεν προλαβαινα ουτε να φτυσω.... ολο κ καποιος ερχοτανε για επισκεψη , λιγο τρεξιμο με τις μικρες.... ε, πηγαμε κ μια βολτουλα μεχρι την κουμπαρα μας... αυτα!!!!

τα πρασινα κακακια ειναι προβλημα δηλ? γιατι απο την Τριτη που τους αλλαξα γαλα ειναι πρασινα κ σφιχτα , κ μου κανουν μονο μια φορα την ημερα... ελεγα φταιει η αλλαγη... να μιλησω με την γιατρο?

ινακι καλα θα κανεις οσο μπορεις με το θηλαστρο... κ αν το παιδι τρωει κ συνεχιστει να μην παιρνει βαρος , τοτε δωσε ξενο. δεν θα ελεγα ομως οτι το φριζολακ ειναι ευγευστο... εξαρταται κ πως το βλεπει το παιδι... χωρια που βρομαγε!!!! εμενα ενω αυτο επιναν , επιναν με το ζορι 100-120 κ με πιεση... τωρα τους δινω το νοβαλακ για τους κολικους κ κατεβαζουν 150-180 κ χωρις πιεση!!!!αλλα μαλλον θα το ξανα αλλαξω αν δεν βελτιωθουν τα κακακια τους...

απο ότι ξερω τα πρασινα κακα δεν σημαινουν κατι ειδικα για αυτες που δεν θηλαζουν. Τα σκληρα όμως μπορει αν τις δυσκολευουν...το εξτρα κερ ειναι για τους κολικους ναι...και όσες το εχουν παρει εχουν σωθει...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Φαμούλα ευχαριστουμε για τα καλα λογακια στο φεις, θα ανεβάσω σε λιγάκι και φωτο ηλιαχτίδα!!

Αιμα δεν εχουμε δει ακομα, μόνο πράσινα κακάκια. Εχω σταματήσει και τα γαλακτοκομικά εδώ και 2-3 εβδομάδες προληπτικά...και το έχω ριξει στους υδατάνθρακες, σιγα μην χάσω τα κιλά που μου απομένουν!!!

Που είναι η Ηλιαχτίδα? Οέο? Την περιμένω πως και πως!!!!!

Μπερδεύτηκα με το αίμα, αλλού θα το διάβασα...σόρρυ!!!

Κι εμείς με το ξένο μόνο πράσινα κάνουμε πια και πολύ βρωμερά...φανταστείτε μας πιάνει βήχας από τη μπόχα!!!!

Ινάκι μου μη στενοχωριέσαι, θα τα χάσεις...δ΄ωσε λίγο χρόνο στον οργανισμό σου, αφού θηλάζεις τώρα...

http://www.facebook.com/album.php?aid=52732&id=1270598192&saved

ιδου και τα δικα μου τα γατακια.....

Νιαου-νιάου!!! Υπέροχα!!!!!!!!!!!!!! Αλλά κι εσύ βρε Αλεκάκι...είσαι πολύ ωραία γυναίκα!!! Φτού σου!!!!!!!

κοριτσακια τι κανετε???

Για το χρώμα εμάς μας είπε ΟΚ η παιδίατρος, τώρα για τα σφιχτά...????

Ελα καλέ στις μανούλες Δεκεμβρίου πήγαινε και θα την δείς!

Σε μένα το διάβασες το αίμα. Το ανέφερε ο παιδίατρος όταν τον ρώτησα τι σημαίνει πράσινο στα κακά. Απλά εμείς δεν είδαμε ακόμα :)

Λοιπόν κορίτσια έδωσα ενα γεύμα ξένο αποκλειστικά για να δώ την συμπεριφορά της. Ειχε φάει 2 ώρες πριν και εμοιαζε να πεινάει, της έδωσα το μπουκάλι και το δέχθηκε στο τέλος. Ηπιε 75μλ και μετά αποκοιμήθηκε, ξύπνησε μιάμιση ώρα μετά και θήλασε. Γενικά δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτό που βλεπω και στο θηλασμό άρα υποθέτω οτι στα γεύματα της περίπου τόσο παίρνει απο το στήθος. Ισως να είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα μου δεν ξέρω, θα το δώ απο τρίτη πάλι που θα πάρω το θήλαστρο!

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε???

καλε αυτό το φριζολάκ σαν βόθρος μυρίζει!!! αν καταλήξω στη σκόνη τελικά θα δοκιμάσω κανένα άλλο...

Πόσα γεύματα κάνουν την ημέρα οι δικιές σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...