Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες!!!

πλησιαζει ο καιρός σιγά-σιγά! είδα ότι γράφατε για σαμπουάν που θα παρετε στο μαιευτήριο, τι άλλο βάλατε στις βαλίτσες σας? εγώ έκανα την βαλίτσα αλλά σκέφτομαι πως όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις ενα δικιο!!Μιλαμε για πολυ ντουρος ο μπαμπας τοσα χρονια κανενα χαπι για τιποτα δεν εχει παρει...Καλη διατροφη περπατημα τι να σου πω κοτσονατος!;)

ειδες που στα λεω? εχω εμπειρια

Ρε κοριτσια κατι ασχετο πηγα σημερα να παρω αλλη μια πυτζαμα για το μαιευτηριο ολο βελουδινες εχει τωρα θα παρουμε φωτια ή κατι αλλες γλυκαναλατες με αρκουδακια και λουλουδακια εχετε βρει τιποτα τις προκοπης?Και ποσες θα παρετε μαζι σας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω πηρα απο τα mothercare 2 νυχτικακακια κοντομανικα βαμβακερα και ενα ακομη με τιραντες και 2 ρομπιτσες ηταν πολυ ωραια και απλα...Πιτζαμες δεν φοραω οποτε μονο για νυχτικα μπορω να πω οτι βρηκα..Εχει ομως και βαμβακερες πιτζαμουλες εκει ωραιες.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλησπέρα σε όλες!!!

πλησιαζει ο καιρός σιγά-σιγά! είδα ότι γράφατε για σαμπουάν που θα παρετε στο μαιευτήριο, τι άλλο βάλατε στις βαλίτσες σας? εγώ έκανα την βαλίτσα αλλά σκέφτομαι πως όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει!

Σαμπουαν δεν εχω βαλει ακομη στη βαλιτσα!Κοιτα εξαρταται το μαιευτηριο που θα γεννησεις...Εγω ρωτησα και ας πουμε θα μου δωσουν εκει παντοφλες σαν αυτες του ξενοδοχειου.Σαγιοναρες θα παρω για το μπανιο.Τα καλλυντικα μου κτλ...Να μην ξεχασεις σακουλα για τα απλυτα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πήρα δύο σετ πιτζαμούλες (παντελόνι, τιραντε φανελάκι και κοντή ρομπιτσα), μακό είναι νομίζω και τα πήρα από motherhood.com. Θα πάρω και μια νυχτικούλα για το πρωτο βραδυ που θα έχω καθετήρα λόγω καισαρικής αλλά δεν θα εμφανιστώ πουθενα με αυτή!!! Χαχα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

επανηλθα!!! προσπαθησα να κοιμηθω αλλα δεν τα καταφερα....

λοιπον για πυζαμες που λετε, εχω παρει 2 σετ νυχτικακια με ρομπιτσες λογω καισαρικης κ 1 πυζαμα που βρηκα προσφατα πολυ ψιλη με κουμπακια ισα μεχρι το στηθος.... τωρα αν δεν μου φτασουν ....

baJfp2.png

Κοριτσάκια, θα βάλετε κάτι στο κρεβατάκι του μωρού? απ' αυτά που περιστρέφονται και τραγουδάνε... εγώ σκέφτομαι αυτό http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=36074

δεν είναι καλύτερο αν έχει και φωτάκια ή να προτιμήσω κάτι μόνο με μουσική? τι λέτε?

15y6xxxv0qx3picm.png

Κοριτσάκια, θα βάλετε κάτι στο κρεβατάκι του μωρού? απ' αυτά που περιστρέφονται και τραγουδάνε... εγώ σκέφτομαι αυτό http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=36074

δεν είναι καλύτερο αν έχει και φωτάκια ή να προτιμήσω κάτι μόνο με μουσική? τι λέτε?

κατι τετοιο εχω ζητησει απο τον κουμπαρο. οχι καποιο συγκεκριμενο απλα να βγαζει εικονιτσες στο ταβανι... εχω δει οτι τα χαλαρωνει!!!

baJfp2.png

ΜΗΝ΄πάρεις τιποτα θα σου φέρουνε και μαλιστα πολλα τώρα εμένα αυτα μου φαίνονται ιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας ζουμπουρλούδες αλλά και αδυνατούλες εγκυούλες!!!

Η ψυχολογία σήμερα είναι πολύ καλύτερη...Νατασούλα, Ινάκι κι Εβιτούλα ευχαριστώ για τα γλυκά λογάκια σας!!!

Ινάκι όποτε δεν βαριέσαι στείλε μου κι εμένα αυτό το torrent!!! Εγώ χθες πήρα τέτοιο για την κούνια και ήμουν ανάμεσα σε αυτό που έβαλες και σ ένα άλλο ίδιας μάρκας αλλά με αρκουδάκια που κρέμονται και πιο πολλά τραγουδάκια...τελικά πήρα το δεύτερο...πάντως κι αυτό με τα αστεράκια είναι πολύ ωραίο!!!!

Αλέκα μου χρόνια σας πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχισμένα παιδάκια!!!

Ελινάκι πες μας την ιστορία των γονιών σου...

Δεν θα το πάρω εγώ. Με ρώτησαν για δώρο και είπα ότι αυτο είναι κάτι που μου λείπει. Ξέρω ότι θα φέρουν πολλά, αλλά όταν σε ρωτάνε τι θέλεις, τι τους λες???

Tην καινουρια την burberry (οχι την καρο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tην καινουρια την burberry (οχι την καρο)

Λες, ε??? :D:D:D

Κορίτσια σας αφήνω, πάμε για ποτάκι (τρόπος του λέγειν... έγκυος και κρυωμένη τι να πιω... καμία σουρωτή, κανένα φυσικό χυμό με μπόλικες βιταμίνες...)

Φιλάκια!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...