Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα girls! Αχ yasemi μου περαστικουλια...τα περασα κι εγω! εμεις περασαμε καλα χτες...ηπια και 2 pina colades κ θυμηθηκαμε το ταξιδι του μελιτος στο Μαυρικιο που τις ειχαμε ταραξει! Παω να ντυσω την κοκκινοσκουφιτσα μου

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσάρες!!!

Για τον παιδίατρο προέχει η ανάπτυξη του παιδιού αυτή τη στιγμή, το να διατηρησω τον θηλασμό ερχεται σε δεύτερη μοίρα πλέον.

Ινακι αυτο μου φαινεται και το σωστοτερο. Μια λυση θα ηταν να το γυρισεις τελειως σε σκονη ωστε να μην εχει την εναλλακτικη και να κανεις αντληση το γαλα σου και να το αποθηκευεις. Θα χρειαστεις φυσικα νοσοκομειακο θηλαστρο και γερα νευρα...Δε θα εχανες τιποτα να αλλαζες και γαλα, γουστα ειναι αυτα, μπορει της μικρης σου να της αρεσει καλυτερα καποιο αλλο...

Yasemi περαστικα στα παιδακια σου και υπομονη!!!

Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες!

(τι εχει παθει και αυτο??αρχιζω να εχω αμφιβολιες πια οτι επειδη δε τρωω σωστα δεν εχω πολυ γαλα ουφ)

μαμα νοσοκόμα περαστικά σας!!! μήν μου γράφεις τώρα τέτοια και μπερδεύομαι!!! τελικα τι ρολο παίζει η διατροφή στο θηλασμό;;;;;

Καλημερα κοριτσάρες!!!

Ινακι αυτο μου φαινεται και το σωστοτερο. Μια λυση θα ηταν να το γυρισεις τελειως σε σκονη ωστε να μην εχει την εναλλακτικη και να κανεις αντληση το γαλα σου και να το αποθηκευεις. Θα χρειαστεις φυσικα νοσοκομειακο θηλαστρο και γερα νευρα...Δε θα εχανες τιποτα να αλλαζες και γαλα, γουστα ειναι αυτα, μπορει της μικρης σου να της αρεσει καλυτερα καποιο αλλο...

Yasemi περαστικα στα παιδακια σου και υπομονη!!!

Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες!

Τελικά κλείνω όλο και πιο πολύ στην ενοικίαση επαγγελματικου θηλάστρου. Αλλα λέω να της δίνω το δικό μου και οχι σκόνη. Το ζητούμενο μας είναι να ελέγχουμε πόσο πίνει. Ελπίζω μόνο να βγάζω γάλα και να μην πονάω και τόσο... φοβάμαι οτι η αλλαγή σε σκόνη είναι ακόμα πιο ζόρι δεδομένου οτι δεν δέχεται ούτε στάλα να πιεί.

καλημεραααααααααααα.Γιατι βρε κοριτσια γνωριζετε αν εδω τηρουν τις προδιαγραφες ή να τα φυλασουν σωστα?Ειχα μια γνωστη που δουλευε σε εταιρειες με παιδικες τροφεες και εδω και στη ισπανια μια χρονια και μου ελεγε οτι εκει ήταν πολυ πιο αυστηροι και πολυ τυπικοι με τις συσκευασιες και τους ελγχους ενω εδω τα πραγματα ήταν πιο χαλαρα οποτε νομιζω δεν υπαρχει προβλημα Αν βρειτε και για το ΝΑΝ1 πειτε το με ενδοιαφερει

μαρινα μου και αυτο το σκεφτηκα και λεω'σιγα,λες και εμεις ειμαστε καλυτεροι στις προδιαγραφες" και ειπα να παραγγειλω 6 κουτια.

Διαφημίσεις

Καλημερα girls! Αχ yasemi μου περαστικουλια...τα περασα κι εγω! εμεις περασαμε καλα χτες...ηπια και 2 pina colades κ θυμηθηκαμε το ταξιδι του μελιτος στο Μαυρικιο που τις ειχαμε ταραξει! Παω να ντυσω την κοκκινοσκουφιτσα μου

χμ και εσυ μαυρικιο?????που ειχατε μεινει????

σοφακι κ εγω σκεφτομαι να τα παραγγειλω τελικα,δεν νομιζω να μην τηρουν τις προδιαγραφες..ποσο ειναι σε ευρω??γιατι τα εχει σε λιρα κ δεν μπορω να το υπολογισω..

:-D

ινακι αν την αφησεις λιγο α πεινασει??δεν θα πιει λες?

θα το κάνω για ενα γεύμα να δώ...αλλα δεν θα επιμεινω κ πολυ γιατι θελουμε να τρώει περισσότερο και οχι λιγότερο!!!

σοφακι κ εγω σκεφτομαι να τα παραγγειλω τελικα,δεν νομιζω να μην τηρουν τις προδιαγραφες..ποσο ειναι σε ευρω??γιατι τα εχει σε λιρα κ δεν μπορω να το υπολογισω..

οι τιμες που σου εγραψα το βραδυ ηταν σε ευρω,τις ειχα μετατρεψει.το καθε κουτι των 900 γρ κοστιζει 9.40 λιρες δηλαδη 11 ευρω (και εδω 28 ευρω,ΕΛΕΟΣ!).

αλλα δεν σε συμφερει να παραγγειλεις μικρη ποσοτητα.αν παραγγειλεις 1 κουτι θα παει με τα μεταφορικα 30 ευρω οποτε δεν εχει νοημα.αν παρεις 5 θα κοστισει 95 ευρω οποτε σε συμφερει γιατι εδω σου βγαινει 140 ευρω.και στα 10 κουτια βγαινει 157 ευρω και εδω 280,ακομα πιο καλα.εγω προς το παρον θα παρω 5 κουτια.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...