Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια ινακι μου υπομονη και εμενα οταν τον θηλαζα δεν ηθελε καθολου ξενο..

σοφακι ποιο γαλα δονεις??εγω δινω το απταμιλ η μεγαλη συσκευασια των 800γρμ εχει 23,11και η μικρη γυρω στα 12Ε

και εγω αυτο δινω,το απταμιλ 1.καποιες φορες μου δινανε μια αλλη συσκευασια 28 ευρω τα 900 γραμμαρια και αλλες φορες τα 800 με 23,10.εν τω μεταξυ μολις τωρα κοιτουσα ενα σαιτ για αυτο το γαλα.10 κουτια απταμιλ 157 ευρω μαζι με τα μεταφορικα τα 900 γραμμαρια, ενω εδω θελω 280!!!!!(απο αγγλικο σαιτ)

να αγορασω η να μην αγορασω?????:?::?::?::?::?:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφάκι, το ίδιο γάλα δεν είναι? η ετικέτα μόνο αλλάζει. γιατί να μην πάρεις?

εμείς πάμε για νανι. ελπίζω να μην ξυπνήσουμε στις 2 ώρες όπως χθες!!! καληνύχτα μανουλίτσες!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Σοφάκι, το ίδιο γάλα δεν είναι? η ετικέτα μόνο αλλάζει. γιατί να μην πάρεις?

εμείς πάμε για νανι. ελπίζω να μην ξυπνήσουμε στις 2 ώρες όπως χθες!!! καληνύχτα μανουλίτσες!!!

ναι το ιδιο γαλα ειναι!!!αντε καλο βραδυ και να κοιμηθειτε σερι!

Από πιο σάιτ;χρειαζετε πιστωτική;αμα είναι να αγοράσω κ εγώ συμφέρει.ΕΣΥ θα πάρεις;

απο εδω,απλα η συσκευασια ειναι διαφορετικη

http://www.britsuperstore.com/acatalog/Milupa_Aptamil_Baby_Milk.html

ναι με πιστωτικη πληρωνεις.δεν ξερω αν θα παρω,θα το συζητησω με τον αντρα μου και θα σου πω.

Διαφημίσεις

ελα μου ντε..αλλα παντως μεγαλη κοροιδια αυτο με τα λεφτα ειναι σχεδον 18Ε φθηνοτερο εκει..αυτο τι σαιτ ειναι ακριβως γιατι δεν τα παω και πολυ καλα με τα αγγλικα..πουλαει δηλαδη πραγματα φαρμακειου και τετοια?

:-D

και εγω ειχα παει ολομοναχη ακριβψς το ιδιο Αλεκα στα ψωνια θελω μοναξιες συγκεκριμενα μαγαζια και μετα για καφε μονη μου δεν μπορω με αλλου που θελουν να δουν και δικα τους και δεν θελω γνωμες

εναι μωρε...οι καλυτερες ωρες ειναι αυτες...ειδικα για τις μανουλες που εχουν εκτιμησει και τη 'μοναξια' ;)

Οταν δουλευα στα κεντρα αδυνατισματος μου ειχε πει μια χοντρη κανονικη στο σεξ ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι οτι μπορεις να κανεις με μια αδυνατη το κανεις και με μια πιο ευσωμη.Πιο ευσωμη ναι οχι με 6 πιο ευσωμες και να σε δω μωρη να παει να σε σηκωσει να του ανοιξουν τα νεφρα του ανθρωπου.Παντως Αλεκα εγω στις φωτο που σε ειδα μου αρεσες σε θεωρω αυτο που λενε νταρντανα και δεν νομιζω να σου πηγαινε και το πολυ αδυνατο

ναι σιγα μην κανουν οι χοντρες αυτα που κανουν οι αδυνατες...μουφες!!!! Απλα ίσως παιζει και το σεναριο ότι οι χοντρες ειναι πολυ δοτικες οπότε τα μπαλανσαρουν.

Στις παλιες φωτο μου εννοεις ε??? Ναι μωρε, για εμενα αυτο ηταν το ιδανικο...αλλα ειναι 20 κιλα μειον!!!!:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,ινακι εμένα ο μπεμπης ΟΤΑν τον θηλαζα δεν ήθελε το ξένο με τίποτα αφού με το που το εβαζα το μπιμπερο στο στόμα αηδθαζε κ το έσπρωχνε με την γλώσσα.αλλά τον πιεζα έστω κ 10μλ να τα φάει για να συνηθίσει.κ μετά άρχισα να βγάζω με το θηλαστρο κάθε 2,5-3ωρες κ έτσι έμαθε το μπιμπερο κ μετά άρχισε να τρώει κ κάπως ξένο.επίσης έβλεπα κ πόσο γάλα είχα δικό μου.αλλά την νύχτα πάντα τον εβαζα κ τραβούσε από το στήθος.γιατί δεν δοκιμαζεις να νοικιασεθς ένα θηλαστρο ώστε να βλέπεις ποσο γαλατακι βγάζεις κ πίνει η μικρή

:-D

με το μπιμπερό δεν εχει πρόβλημα, μια χαρα το δεχεται..μόνο όταν εχει δικό μου γάλα!

Εχω το swing της μεντέλα αλλα μου ερεθίζει τις θηλές και το αποφεύγω... γιαυτο ειμαι στην σκέψη ακομα για νοσοκομειακό...αν πονάω και με αυτο δεν θα κάνω δουλειά.

Καλημέρα!!!

καλα ε!!!αυτος ειναι ο ενδοιασμος μου!!!!αν τηρουν τις προδιαγραφες!!!!!το ιδιο σκεφτομασταν!!!!!!!:P

καλημεραααααααααααα.Γιατι βρε κοριτσια γνωριζετε αν εδω τηρουν τις προδιαγραφες ή να τα φυλασουν σωστα?Ειχα μια γνωστη που δουλευε σε εταιρειες με παιδικες τροφεες και εδω και στη ισπανια μια χρονια και μου ελεγε οτι εκει ήταν πολυ πιο αυστηροι και πολυ τυπικοι με τις συσκευασιες και τους ελγχους ενω εδω τα πραγματα ήταν πιο χαλαρα οποτε νομιζω δεν υπαρχει προβλημα Αν βρειτε και για το ΝΑΝ1 πειτε το με ενδοιαφερει

[sIGPIC][/sIGPIC]

ουφ...ειμαι να σκασω...καλημερα καταρχην...βρηκα 5 λεπτα να σα γραψω...το σκ ξεκινησε σκ%)%)τα..ολο το προγραμμα τουμπα...χαχαχ τσαμπα οι προετοιμασιες τσαμπα ολα και γιατι ??για μια ανευθυνη μανα #*%*@_#*%_@#...λοιπον χτες το μεσημερι ειχα ετοιμαστει,ντυθει οσο κοιμοντουσαν τα μικρα το μεσημερι (ειχα ντυθει κινεζα με σουπερ βαψιμο ) ξυπναει και η μεγαλη αντε λεω να ντυθουμε (ειχαμε να παμε σε παιδικο παρτυ μασκε γενεθλιων) ...τρεχει στην αγκαλια μου και τι βλεπω??κοκκινα μαγουλα...ΑΧΑ λεω....την πιανω ...εκαιγε ολη....μπα λεω απο τον υπνο θαναι...αλλα παραεκαιγε...θερμομετρο...38.,6....ΤΕΛΕΙΑ!!!ακυρωνουμε παρτυ εννοειται (κριμα και το ειχα και σαν βραβειο στη μικρη για να κοιμαται ολη τη βδομαδα στο κρεββατι της )...ακυρωνουμε και το σημερινο τραπεζωμα γιατι το ζευγαρι που θα ερχοτανε εχουνε ενα μωρο 7μηνων.....τσαμπα το τρεξιμο που εκανα χτες με την πατζαροσαλατα,τη ρωσικη,το τζατζικι,τις μαριναρες,το σουφλε,τη λεμονοπιτα κλπ....τεσπα θα τρωμε μια βδομδα....πολεμος να μη πιει το αντιπυρετικο...πρωτη φορα τετοια γκρινια για τα φαρμακα (τα πινει παντα με πολυ λιγο δυσκολια)...μαμ το κεφαλι μου ποναει,,,..μαμα αυτο,,μαμα αγκαλια,,,και να εχω και το μωρο που το εχει πιασει ο διαολος 3 νυχτες τωρα απο τις 9 μεχρι τις δωδεκα να θηλαζει ακαταπαυστα (τι εχει παθει και αυτο??αρχιζω να εχω αμφιβολιες πια οτι επειδη δε τρωω σωστα δεν εχω πολυ γαλα ουφ)...και ο αντρας μου να φευγει στις 9 γιατι πηγε να τραβηξει σε μια κοπη πιττας φωτο και θα ερχοτανε καλες 4 το πρωι...ουφ...δυο παιδια αρρωστο το ενα και το αλλο μωρο...και τωρα???ευτυχως πηγαμε καλυτερα απο οτι περιμενα...ΝΑΝΑΙ καλα ο γιου τουμπς που της εβαλα παραμυθια και σωθηκαμε...το βραδυ βεβαια να και το πονσταν γιατι δεν επεσε και να το αλλαγμα ρουχων γιατι ιδρωνε να ηρθε ο αντρας μου μετα να η υπερενταση του να μου πει τα νεα .....δε κοιμηθηκα τελικα και πολυ...αλλα δε πειραζει...τωρα ξυπνησε με 37.8..δε της δινω ντεπον ακομη...βλεπουμε...και ολα αυτα γιατι??μου το ειπε χτες ο αντρας μου γιατι...τη πεμπτη που πηγαμε στο παρτυ καποια στιγμη πριν φυγουμε ακουει μια μανα (τωρα ο θεος να τη κανει μανα συγνωμη κιολας) που ελεγε ναι σημερα τον εβγαλα απο τον παιδων ...ητανε 15 μερες απο ιωση το γυρισε σε ωτιτιδα και μετα τον χτυπησε στο τυμπανο!!!)ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ???ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ????#*%*#%)!*)@_*@_)*%_)%

το μονο καλο (Ασχετο αλλα επειδη εχω παιδευτει παραααααα πολυ) η μεγαλη αρχισε να δεχετε το αγελαδινο γαλα...σημερα ηπιε επιτελους ενα ολοκληρο μπουκαλι μονο αγελαδινο......ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

φαΜ. οχι δεν την εβρισα...την αλλαξα στους 6 μηνες και πηγα υποτιθεται σε νεα καθηγητη παιδιατρικης και αυτος μου ειπε ακομη πιο χειροτερα πραγματα....κοψε το θηλασμο γιατι το παιδι εχει αλλεργια και περναει απο το γαλα σου στο παδι...(οχι απλα κοψε τα γαλακτοκομικα).παρε υποαλλεργικο το οποιο την εκανε ακομη πιο χειροτερα,εβαλε στερεες και το παιδι γινοτανε χαλια,,,,μεχρι που το εκζεμα εβγαζε και πυον αλλα τιποτα αυτος η απαντηση ητανε ειναι πολυαλλεργικη απλα,,,,στο 9-10 μηνα του λεω τι θαγινει με αυτη τη κατασταση???(το παιδι ειχε εκζεματα παντου με πυον ) δε τρωει και τιποτα δε δεχετε κρεατα κλπ...ΔΩΣΕ ΨΑΡΙ Μυ λεει....καλα λεω ....το παιρνω το παιδι παω παιδων...μου δινουν αντιαλλεριγκο γαλα...το παιρνω το παιδι επισης παω σε τριτη παιδιατρο (αυτη που εχουμε τωρα) μου δινει ειδικη θεραπεια με αντιβιωση (δυστυχως ) γιατι ειχε μολυνθει το εκζεμα....σιγα σιγα με αυτη τη παιδιατρο και με αυτο το φορουμ μετα που διαβασα αρχισαμε να συνερχομαστε.....για αυτο τους παιδιατρους τους εχω λιγο απο μακρια και αγαπημενοι.....ναναι καλα οι αλλεργιολογοι μετα που μου εξηγησαν ακριβως τι γινεται.....

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ..ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα κοριτσακια μου, να χαιρσετε τους ερωτες σας μικρους και μεγαλους...

..και ολα αυτα γιατι??μου το ειπε χτες ο αντρας μου γιατι...τη πεμπτη που πηγαμε στο παρτυ καποια στιγμη πριν φυγουμε ακουει μια μανα (τωρα ο θεος να τη κανει μανα συγνωμη κιολας) που ελεγε ναι σημερα τον εβγαλα απο τον παιδων ...ητανε 15 μερες απο ιωση το γυρισε σε ωτιτιδα και μετα τον χτυπησε στο τυμπανο!!!)ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ???ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ????#*%*#%)!*)@_*@_)*%_)%

περαστικα γιασεμι, ας ελπισουμε δεν θα κολλησει τ μωρουλι....ουφ!!!

Ρε παιδι μου και εγω φετος τον μεγαλο δεν τον πηγα πουθενα...και όλοι μου λενε εισαι υπερβολικη...Ε δεν αντεχω ρε παιδια με νεγεννητο και να κολλησει και ο μεγαλος....και όλα αυτα γιατι?? Γιατι όπως ειπε και η Γιασεμη υπαρχουν μερικες που το εχουν σε κακο να κολλησει το παιδι τους και να μην κολλησει τα υπόλοιπα παιδακια...

Περισυ μας καλεσαν σε παρτυ μασκε, για δυο διδυμακια που εγιναν ενός..λιγα παιδια λεει θα ειναι. Παμε και βλεπω και ταβ δυο διδυμακια κατακοκκινα και τα ματακια τυς κομμενα. Ειναι αρρωστα λεω?? Ναι μου λεει η μαμα τους αλλα δεν πειραζει, θα τυς περασει...Κολλαει ο δικος μου που ηταν 2.5, κολλαιε μετα και την ανιψια μου που ηταν ενος...

Τεσπα...περαστικουλια..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...