Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον η τουρτα πετυχε αν εξαιρεσεις τα δαχτυλα του Δημητρη σαν ντεκορ.

Εμενα η πετρουλα στο σωμα μου αρεσει πολυ στη μουρη κλασικο τετραποδο, μου τη πατησες τη αδυναμια εσυ και ο υπαλληλος μου που πηγα στο μαγαζι με βλεπει και μου λεει<<σου πανε τακιλα εγινες κορμαρα αλλα απο βυζι τιποτα ρε μαρινα>>τσογλανακι φταιω να τον απολυσω ετσι μιλανε στο αφεντικο βρε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα ναι ναι, ο υπαλληλος θελει σουτ!!!!παντως οταν εισαι αδυνατη ευκολα φτιαχνεις καποια ατελεια πχ βυζι.αλι απο εμας τις χοντρες.

Αλλα για την πετρουλα θα διαφωνησω...όπως λεει και ο ξαδερφος μου του θυμιζει τον ψαλτη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι θυμηθηκα τωρα?Οταν εψαχνα για νυφικο ειχα παει την πρωτη φορα στον Δημητριο μπαινω μεσα και λεω δεν θελω στραπλσ δεν θελλω λεπτα ραντακια γενικα οχι οι ωμοι και τα κουλα μου εξω.ερχεται μια εκει μου λεει <<θα δοκιμασουμε ενα στραπλες και αν σου αρεσειι θα βαλουμε ραντακι ειναι αλιως τα υφασματα θα σου πηγαινει τα μοντελα ειναι αδυνατα και αλλες τετοιες πα@@ριες και με ψηνει η ρουφιανα.Κοριτσια εκλαιγα απο τα γελια μου εδωσε ενα νυφικο πραγματι υπεροχο αλλα αυτο ειχε απο μονο του βυζια τριπλη τετραπλη ενισχυση και εβλεπες τωρα ενα καχεκτικο με αδυνατα χερακια τα κοκαλα να φαινονται στον θωρακα και απο κατω κατι βυζια μα κατι βυζια ουτε η Παμελα και να μου λεει η γελοια αχ τι ωραιο που ειναι σου παειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σας μιλαω για εντελως παρατερη εβγαλα το νυφικο αφου με αποθανατισα στο κινητο να το δειξω σε λιγους φυσικα και εφυγα χωρις να ασχολειθω με το ζωντοβολο που νομιζε οτι ειμαι ηληθια .οταν το ελεγα στα αφεντικα μου γιατι αυτοι επεμεναν να παω εκςι ουρλιαζανε στο γελιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα ναι ναι, ο υπαλληλος θελει σουτ!!!!παντως οταν εισαι αδυνατη ευκολα φτιαχνεις καποια ατελεια πχ βυζι.αλι απο εμας τις χοντρες.

Αλλα για την πετρουλα θα διαφωνησω...όπως λεει και ο ξαδερφος μου του θυμιζει τον ψαλτη...

xaxa εγραψε ο ξαδερφος!!!! Ακους εκει τον Ψαλτη!!! :):):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Εχει χαρη Αλεκα μου που τον ξερουμε 10 χρονια και εχει σκιστεει για το μαγαζι και για εμας αλλιως θα εβλεπε το αληθινο προσωπο του καπιταλιστικου προλεταρειατου.(ετσι το λενε)?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καπως ετσι πρεπει να το λενε...νομιζεις ξερω?? Και να ηξερα, με τοσο ξεσκατισμα ξεχασα!!! Λοιπον, και εγω νυφη, ψαχνω πρωτα στα Δημητριος. Αλλα επειδη μου αρεσει η 'μοναξια' στα ψωνια, ειπα να παω μονη μου. Οι πωλητριες μεσα νομιζαν ότι ελεγα ψεμματα ότι παντρευομαι...σου λεει δεν εφερε τη μαμα, την αδελφη μια φιλη....τσαντιστηκα, εφυγα και δηλωσα ότι νυφικο δεν βαζω...δεν μου αρεσει. Πήγε ο Νικος με την αδερφη μου και το διαλεξαν και εγω απλα εκενα προβα...καλο ε??

Αχ.. τι μου θυμισατε...ωραιες εποχες...27 χρονων ημουν....σχεδον....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ετοιμαζομαστε για ραντεβου για ποτο εμεις!!!!!!!!! ΑΧ με βλεπω ντιρλα και ποιος το ταιζει το μωρο μετα!!!

τυχερουλα...μετα θα εχει αγριο σεξ. Να ενα ακομη καλο για τις αδυνατες....αν πω εγω αγριο σεξ, θα τρομαξει στην ιδεα και μονο ο παρτενερ :lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

αι μαρη....Πρωτον εχω περιοδο και δευτερον οσο αδυνατη και να ειμαι κατω απο 67 κιλα δεν πεφτω....οποτε παλι τα εχω τα κυβικα μου! Δεν ειναι αυτο που λενε να με παρει απο δω να με σηκωσει να με πεταξει απο κει!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

και εγω ειχα παει ολομοναχη ακριβψς το ιδιο Αλεκα στα ψωνια θελω μοναξιες συγκεκριμενα μαγαζια και μετα για καφε μονη μου δεν μπορω με αλλου που θελουν να δουν και δικα τους και δεν θελω γνωμες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τυχερουλα...μετα θα εχει αγριο σεξ. Να ενα ακομη καλο για τις αδυνατες....αν πω εγω αγριο σεξ, θα τρομαξει στην ιδεα και μονο ο παρτενερ :lol::lol::lol:

Οταν δουλευα στα κεντρα αδυνατισματος μου ειχε πει μια χοντρη κανονικη στο σεξ ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι οτι μπορεις να κανεις με μια αδυνατη το κανεις και με μια πιο ευσωμη.Πιο ευσωμη ναι οχι με 6 πιο ευσωμες και να σε δω μωρη να παει να σε σηκωσει να του ανοιξουν τα νεφρα του ανθρωπου.Παντως Αλεκα εγω στις φωτο που σε ειδα μου αρεσες σε θεωρω αυτο που λενε νταρντανα και δεν νομιζω να σου πηγαινε και το πολυ αδυνατο

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.Φαμουλα αντε που θελεις και μπουζουκια δεν τον αφηνεις τον κομποστα ουτε μεχρι τον μαναβη θελεις και κλαρινα

2.ποια ειπε για δοντια?Εμενα ο Δημητρης δεν ειχε σαλια ουτε γκρινια τιποτα με την πιπιλα ειχε πολυ σαλιοΕβγαλε τα πρωτα 7 μηνων μεχρι που εφτασε 10-11 τιποτα και μετα κοριτσια μεχρι 14 μηνων που τον βαφτισα τα ειχε ολα μεσα σε 2 μηνες τα βγαλε και δεν πηραμε χαμπαρι

1. :lol::lol::lol:

2. Είσαι και κ@λοφαρδούλα!!!

1.fam εσυ απ οτην αρχη εδινες ενα ξενο γευμα σαν συμπληρωμα..οποτε ο οργανισμος σου απο τηνα ρχη παρειγε οτι ακριβως ζηταγε το παιδι...σε μια γυναικα ομως που εχει εδραιωσει αποκλειστικη γαλουχια οπως το ινακι εαν ξεκινησει να δινει συμπληρωμα μετα απο καθε γευμα (γιατι αυτο της ειπε η παιδιατρος) δε θα κατεβαζει περισσοτερο γαλα αναλογα με τη ζητηση του παιδιου...δηλ εαν αρχιζει και τρωει το μωρο συμπληρωμα 30-40-80 μλ ο ρογανισμος απλα δε το ξερει και δε κατεβαζει με αποτελεσμα σταδιακα να μειωνει τη παραγωγη και να αποθηλασει ...

2.οσο για τη παιδιατρο και εμας οταν ειχαμε (στη μεγαλη )αιμα στα κακα ελεγε δεν ειναι τιποτα ειναι απο τις πολλες κενωσεις και εγω το ΖΩΟΝ το πιστευα τοτε....δεν ηξερα την τυφλα μου ......ενω το παιδι ειχε αλλεργια και εγω κατεβαζα σχεδον μισο λιτρο την ημερα γαλα για να κατεβαζω γαλα (αλλη μουφα που μου ειχε πει)..

1.Καλέ δεν το κατάλαβα...καλά τί παιδίατρος είναι αυτή που προτείνει να δίνει επιπλέον συμπλήρωμα σε κάθε γεύμα...Ινάκι μου εννοείται ότι έτσι θα μειωθεί η παραγωγή σιγά σιγά!!!!

2.Γιασεμάκι πες μου ότι τουλάχιστον την έβρισες!!! Πού έπεσες κι εσύ????

Εγω τον Αγγελο τον αφησα στη γιορτη του Νικου που ηταν ο μικρος 5 μηνων, και νομιζα ότι όλα τα τραγουδια ηταν αφιερωμενα στο παιδι μου,

:lol::lol::lol:

γειά σας κοριτσάκια τα νέα μας είναι τα εξής.

Η μπέμπα δεν γουστάρει καθόλου τη σκόνη και το φτύνει..δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω άλλο αφου μου λέτε οτι είναι απο τα πιο ευγευστα το φριζολάκ...

Αρχισα να κρατάω ημερολόγιο, γράφω κάθε πότε θηλάζει, την διάρκεια , πότε αλλάζουμε πάνα, πόσο εντατικά θηλάζει...τα πάντα.

Επίσης την ώρα που θηλάζει αν δώ οτι αποκοιμιέται η χαζοπιπιλάει την ξυπνάω και κάνω μασάζ στο στήθος για να αυξηθεί η ροή.

Yasemi μου δεν είχα σκοπό να ακολουθήσω κατα γράμμα την συμβουλή του γιατρού. Θα έδινα σε κάποια γεύματα δοκιμαστικά να δώ αν το δέχεται. Αλλα η άτιμη δεν...2 μήνες έχει συνηθίσει μαμίσιο γάλα και προφανώς η σκόνη της φαίνεται ξερατό σε γεύση.

Για τον παιδίατρο προέχει η ανάπτυξη του παιδιού αυτή τη στιγμή, το να διατηρησω τον θηλασμό ερχεται σε δεύτερη μοίρα πλέον.

γειά σας κοριτσάκια τα νέα μας είναι τα εξής.

Η μπέμπα δεν γουστάρει καθόλου τη σκόνη και το φτύνει..δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω άλλο αφου μου λέτε οτι είναι απο τα πιο ευγευστα το φριζολάκ...

Αρχισα να κρατάω ημερολόγιο, γράφω κάθε πότε θηλάζει, την διάρκεια , πότε αλλάζουμε πάνα, πόσο εντατικά θηλάζει...τα πάντα.

Επίσης την ώρα που θηλάζει αν δώ οτι αποκοιμιέται η χαζοπιπιλάει την ξυπνάω και κάνω μασάζ στο στήθος για να αυξηθεί η ροή.

Yasemi μου δεν είχα σκοπό να ακολουθήσω κατα γράμμα την συμβουλή του γιατρού. Θα έδινα σε κάποια γεύματα δοκιμαστικά να δώ αν το δέχεται. Αλλα η άτιμη δεν...2 μήνες έχει συνηθίσει μαμίσιο γάλα και προφανώς η σκόνη της φαίνεται ξερατό σε γεύση.

Για τον παιδίατρο προέχει η ανάπτυξη του παιδιού αυτή τη στιγμή, το να διατηρησω τον θηλασμό ερχεται σε δεύτερη μοίρα πλέον.

αχ μωρε η ψυχουλα!!!!!δεν μπορεις να πεις παντως,ξερει απο καλο φαι η κορη σου!

γεια σας κοριτσια ινακι μου υπομονη και εμενα οταν τον θηλαζα δεν ηθελε καθολου ξενο..

σοφακι ποιο γαλα δονεις??εγω δινω το απταμιλ η μεγαλη συσκευασια των 800γρμ εχει 23,11και η μικρη γυρω στα 12Ε

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...