Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα λίγες αναγουλες από την 4η μέρα εμβρυομεταφοράς κ γενικά είναι το μόνο συμπτωμα που σε μένα τουλάχιστον δεν πέφτει ποτέ έξω.Ξερω ότι είναι πολύ νωρίς,αλλά ευχομαι να συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην κοιλίτσα σου🥰

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου αλλα σε μένα δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί οι ξεκίνησαν μια ώρα μετά την ετ, προφανώς λόγω του ότι με πείραξε το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται και είναι πολύ ενοχλητικό. Δε θα γκρινιαζα αν ήταν λόγω εγκυμοσύνης αλλά αποκλείεται να είναι απο αυτό τόσο πολύ νωρίς. Ούτε εμφύτευση δεν πρέπει να έχει γίνει καλά καλά. Για αυτό σκέφτηκα τα utrogestan. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??εμεις εχουμε 2βραδια να κοιμηθουμε και εγω νυσταζω η αμοιρη..με βαλατε σε σκεψεις με την ουρολοιμωξη γιατι εμενα εχει συνεχεια γκρινια και την τριτη λεω να του κανω μια εξεταση ουρων τουλαχιστον να αποκλεισω αυτο το ενδεχομενο τι να κανω εχω απελπιστει η δολια μανα ολο σεναρια ειμαι..για τα δοντακια που λετε η μαρια εμενα εβγαζε σαλια απο 2μηνων για πολυ σαλιο μιλαμε και δοντι εβγαλε κοντα στον ενατο..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.Α σημερα εχω και επετειο γαμου θα φτιαξω τουρτα η χρυσοχερα

Χρόνια σας πολλά Μαρινάκι με πολλά παιδάκια και πολλή αγάπη!!!!

βρε κοριτσια μπήκα στο μανούλες Δεκεμβρίου και σας ειδα εγκυες μην με παρεξειγησετε αλλα τι τεραστειες κοιλιες ηταν αυτες ειδικα Η Αλεκα και η Φοιβη σας ειδα το καλοκαιρι φαινοσασταν ολες εγκυος εγω καθολου τον Οκτωβριο στις αρχες ομως φανηκε οπως ησασταν εσεις τον 5-6 ημουν εγω τον 9.Δεν το λεω για ζηλια αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση της κοκαλως

Άσε Μαρινάκι από τον 5ο μήνα είχα βαρεθεί να ρωτάνε "κοντεύετε?" και να απαντάω όχι και κατευθείαν επόμενη ερώτηση "δίδυμα έχετε?"...

Λετε να αλλαζει ομεταβολισμος μετα τα 30:tongue::tongue::tongue::tongue:Αν ναι ε τοτε κερναω μπουζουκια

Εύκολα γυναικοπαρέα όμως, ε? Να αφήσουμε τα μπεμπόνια στους μπαμπάδες και φύγαμεεεεεεεεεεεεε!!!!!

κοριτσακια γεια σας. Καναμε το εμβολιακι μας κι εμείς! Και υποδεχθητε με στον υπεροχο κοσμο της αποστειρωσης!! Η μπέμπα εχει πάρει σε 40 μέρες 600γρ μονο και ετσι μου είπε να δινω δοκιμαστικά για μια εβδομάδα συμπλήρωμα μετα το θηλασμό. Την αλλη παρασκευη θα παμε παλι να δουμε το βάρος και αν συνεχίσει να μην παίρνει ικανοποιητικά θα το ψαξουμε περαιτερω....

Ινάκι μου διάβασα όλα τα σχετικά μηνύματα και θέλω να σου πω ότι κι εμείς τρέχαμε με πιθανή ουρολοίμωξη το πρώτο βράδυ που γυρίσαμε σπίτι από το μαιευτήριο και τη βγάλαμε στο νοσοκομείο (ούτε θέλω να τα θυμάμαι)... Μας πήραν 2 σακουλάκια ούρα, αλλά και στα δύο βρέθηκαν μικρόβια από το κ@λόχερά τους (και πληρώσαμε και 300?)... Δυστυχώς ο "καλύτερος" τρόπος να πάρεις δείγμα ούρων από μωρό είναι με υπερηβική ένεση (πανάθεμα κι αν τη λέω σωστά, αλλά κάπως έτσι τη λένε) και σημαίνει ότι σου τρυπάνε το παιδί με σύριγγα και παίρνουν ούρα κατευθείαν από την κύστη... Γι αυτό θα έλεγα να πάς και σε άλλο παιδίατρο... Όσο για την παραγωγή που λυσσάνε όλες ότι θα σταματήσει άμα δίνεις 1 ξένο γεύμα την ημέρα σε μένα δεν ίσχυε!!!! Εγώ από 15 ημερών μέχρι και 45 ημερών έβγαζα μόνο με θήλαστρο κι έδινα κι ένα γεύμα ξένο την ημέρα και η παραγωγή συνέχεια αυξανόταν μέχρι που το βυζί κόντευε να εκραγεί!!!

Οπότε μην τρελαίνεσαι και ακολούθησε πάνω από λοα το ένστικτό σου!!!!!!!

Μαρια μου εμενα ολα κουλα μου φαινονται...

ρώτησα το γιατρό τα εξής:

τι σημαίνει πράσινο χρώμα στα κακα; μου λέει είναι η χλωρίδα του εντέρου, είναι φυσιολογικό και όσο περνάει ο καιρός θα εξαφανίζεται. Το ίδιο και οι βλέννες, το ίδιο και το αίμα. Στο φόρουμ του θηλασμού αυτά σημαίνουν κάτι εντελώς διαφορετικό, υπερπαραγωγή, αλλεργία, ίωση.

Νιώθω σαν να είναι 2 αντίπαλα στρατόπεδα..παρόλο που το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γιατρός όταν ήρθε σπίτι ήταν τα οφέλη του θηλασμού και να το κρατήσω οπωσδήποτε μέχρι το 6μηνο....

Καλά ούτε για το αίμα στα κακά δεν ανησυχεί αυτή η παιδίατρος...έλεος!!! Πάρε δεύτερη γνώμη σε παρακαλώ!!!!

χαχαχα!

..τα παράτησα ολα χύμα να τα βρεί ο σύζυγος όταν ξυπνήσει.

Μου αρέσεις!!!!

...αν αλλαξω γαλα θα δω διαφορα? ο γιατρός ειπε οποιο και να πάρω το ίδιο ειναι, όλα χάλια γεύση έχουν..

Άλλο άτοπο κι αυτό...Τότε γιατί υπάρχουν τόσα γάλατα και κάθε μωρό πίνει κάποιο και δεν πίνει κα΄ποιο άλλο....Δουλευόμαστε?????

κοριτσια ποσο κοστιζει το γαλα σε σκονη που εχετε?το δικο μου εχει 23 ευρω και αν σε καποια φαρμακεια που το εχουν σε αλλη συσκευασια το πληρωνω 28.πολλα δεν ειναι η εμενα μου φαινεται??

Πόσα γρ είναι???? Εμάς είναι 400γρ και κοστίζει από 11 μέχρι 13? (ανάλογα το φαρμακείο). Είναι το S 26 GOLD.

καλημερες καλημερες!!

εγω είμαι με 5 ώρες ύπνο σπαστα εννοειται αλλα τα χαμογελαπου μου ριχνει απο το πρωι ο μικρουλης με εχουν αποζημιωσει :)

αχ, είμαι τόσο ευτυχισμένη με τον νεο μου έρωτα :) αγαπωωωωωωωωωωωωωω:D:D:D:D:D

Πήρες τα πάνω σου και ποιός σε πιάνει!!!! Ε λοιπόν αύριο γιορτάζουμε όλες οι μανούλες για τον έρωτα με τα σποράκια μας.....Α ναι....πως το ξέχασα έχουμε κι αντρούληδες!!!!

καλημέρα βρε κορίτσια λυστε μου 2 αποριες.Πρωτον γιατι η αποστειρωση σας φαινεται τοσο ζορικη τα πλαινεις και αντι να τα αφησεις εξω τα βαζεις στον αποστειρωτη που ειναι η δυσκολια?και δευτερον γιατι ολες οι χοντρες μα πολυ χοντρες φοραναι κολαν?Τους εχει πει κανεις οτι αφαιρει 48 ποντους απο το μπουτι?Γιατι πρεπει να πινω τον καφε μου και να βλεπω 7 κωλους μεσα σε ενα κολαν?Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?

Την αποστείρωση κι εγώ δεν τη χωνεύω, όσο για τις χοντρές ωραία τα λες, αλλά ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρουν παντελόνια??? Ενώ στα κολλάν όσο κήτος κι αν είσαι μπαίνεις...σου μιλάω από την εμπειρία μου στην εγκυμσύνη...:lol::lol::lol:

fam εσυ απ οτην αρχη εδινες ενα ξενο γευμα σαν συμπληρωμα..οποτε ο οργανισμος σου απο τηνα ρχη παρειγε οτι ακριβως ζηταγε το παιδι...σε μια γυναικα ομως που εχει εδραιωσει αποκλειστικη γαλουχια οπως το ινακι εαν ξεκινησει να δινει συμπληρωμα μετα απο καθε γευμα (γιατι αυτο της ειπε η παιδιατρος) δε θα κατεβαζει περισσοτερο γαλα αναλογα με τη ζητηση του παιδιου...δηλ εαν αρχιζει και τρωει το μωρο συμπληρωμα 30-40-80 μλ ο ρογανισμος απλα δε το ξερει και δε κατεβαζει με αποτελεσμα σταδιακα να μειωνει τη παραγωγη και να αποθηλασει ...

.οσο για τη παιδιατρο και εμας οταν ειχαμε (στη μεγαλη )αιμα στα κακα ελεγε δεν ειναι τιποτα ειναι απο τις πολλες κενωσεις και εγω το ΖΩΟΝ το πιστευα τοτε....δεν ηξερα την τυφλα μου ......ενω το παιδι ειχε αλλεργια και εγω κατεβαζα σχεδον μισο λιτρο την ημερα γαλα για να κατεβαζω γαλα (αλλη μουφα που μου ειχε πει)..εαν δειτε φωτο της μεγαλης στην ηλικια των 6-9 μηνων με τα εκζεματα που ειχε βγαλει απο τις αλλεργιες θα φρικαρετε....και ακομη παιδευομαστε...ασχετο καμια καλη μαριναρα για κρεατα που θα ψησουμε αυριο στο τζακι εχετε????

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημέρα βρε κορίτσια λυστε μου 2 αποριες.Πρωτον γιατι η αποστειρωση σας φαινεται τοσο ζορικη τα πλαινεις και αντι να τα αφησεις εξω τα βαζεις στον αποστειρωτη που ειναι η δυσκολια?και δευτερον γιατι ολες οι χοντρες μα πολυ χοντρες φοραναι κολαν?Τους εχει πει κανεις οτι αφαιρει 48 ποντους απο το μπουτι?Γιατι πρεπει να πινω τον καφε μου και να βλεπω 7 κωλους μεσα σε ενα κολαν?Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?

:lol::lol::lol: den το ξερεις βρε κοριτσακι??? Αφου ειμαστε οι ανθρωποι αναποδοι...οι χοντρες με τα κολαν και οι κοκαλιαρες με τα ξωβυζα!~!!:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

για μαρινάδες http://www.houseware.gr/Article.asp?id=753EL εχει κι αλλες 2 σελίδες. Εγω δοκιμασα μια με μπύρα πολύ καλή.

Μαρινάκι ξεχάστηκα! χρονια σας πολλά!!!!

ΦΑΜ τι να πώ για την ουρολοίμωξη... ουφ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και μικρά μωράκια!!!

Πώς είστε?Διαβάζω για αποστειρωτές κλπ κλπ....Είναι βάσανο δυστυχώς...

inaki μου δε χρειάζεται να κάνεις την αποστείρωση την ώρα που θηλάζεις,βάλε τα μπιμπερό και ό,τι άλλο έχεις για αποστείρωση πιο πριν,ακόμα και ώρες,και όταν είναι να ετοιμάσεις το γάλα,απλά άνοιξε τον αποστειρωτή.Εγώ τα μπιμπερό τα αποστειρωμένα τα διατηρώ σε ένα τάπερ στο ψυγείο και είναι μια χαρά,μπορεί να τα κρατήσω και μια βδομάδα έτσι.

Το ρόφημα με το γλυκάνισο πώς το φτιάχνεις?Θέλω πολύ να αυξήσω την παραγωγή,γιατί είναι κρίμα να χαλάμε τον αποκλειστικό θηλασμό για 60 γραμ ξένο τη μέρα....Άσε που η μικρή δε θέλει καθόλου ό,τι γάλα δεν είναι της μαμάς της...Κάνει λες και της βάζεις κακά στο στόμα...

Σήμερα πήγαμε βόλτα στη Γλυφάδα,την είχα στο mei tai και κοιμόταν,και μες στη μέση του δρόμου ξαφνικά πατάει κάτι τρελά κλάματα και φύγαμε άρον άρον...Μες στο αμάξι τη θήλασα και ηρέμησε και καταλήξαμε στα πεθερικά μου.Τώρα κοιμάται,μετά από 5λεπτα θηλασμού και λίγο κούνημα για να νανουριστεί.

Πάντως τη νύχτα ούτε κι εμένα κοιμάται εύκολα,δεν ξέρω τι πράγμα είναι αυτό,έχω απελπιστεί πια και δεν τη βάζω καν στο λίκνο,μόλις φάει,την ξαπλώνω δίπλα μου και αυτό είναι....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Αλεκα πατησε αδυνατο σημειο δεν εχω βαλει ποτε ξωβυζο ραντακι τιποτα ενας απο τους λογους που παντρευτηκα χειμωνα ηταν για να βρω νυφικο με μακρυ μανικι

Φαμουλα αντε που θελεις και μπουζουκια δεν τον αφηνεις τον κομποστα ουτε μεχρι τον μαναβη θελεις και κλαρινα

ποια ειπε για δοντια?Εμενα ο Δημητρης δεν ειχε σαλια ουτε γκρινια τιποτα με την πιπιλα ειχε πολυ σαλιοΕβγαλε τα πρωτα 7 μηνων μεχρι που εφτασε 10-11 τιποτα και μετα κοριτσια μεχρι 14 μηνων που τον βαφτισα τα ειχε ολα μεσα σε 2 μηνες τα βγαλε και δεν πηραμε χαμπαρι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α κοπελιες που θηλαζετε ειχα διαβασει στο φορουμ του θηλασμου για τριγωνελα περιπου 3-4 φλιτζανια την ημερα το βρισκεται σε καταστηματα με βοτανα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλεκα πατησε αδυνατο σημειο δεν εχω βαλει ποτε ξωβυζο ραντακι τιποτα ενας απο τους λογους που παντρευτηκα χειμωνα ηταν για να βρω νυφικο με μακρυ μανικι

Φαμουλα αντε που θελεις και μπουζουκια δεν τον αφηνεις τον κομποστα ουτε μεχρι τον μαναβη θελεις και κλαρινα

ποια ειπε για δοντια?Εμενα ο Δημητρης δεν ειχε σαλια ουτε γκρινια τιποτα με την πιπιλα ειχε πολυ σαλιοΕβγαλε τα πρωτα 7 μηνων μεχρι που εφτασε 10-11 τιποτα και μετα κοριτσια μεχρι 14 μηνων που τον βαφτισα τα ειχε ολα μεσα σε 2 μηνες τα βγαλε και δεν πηραμε χαμπαρι

ρε μαρινακι δεν ηθελα να πατησω αδυναμια....:) Αλλα να μωρε...σιχαινομαι τις χοντρες που φορανε ρουχα σα να ειναι κορμαρες αλλα και τις πολυ αδυνατες πιυ νομιζουν ότι ειναι σουπερ. Πχ αυτη την πετρουλα.....συγνωμη αλλα ειναι σαν αντρας....Να μη πω για την αλλη τη φοραδα που εχει μαζι της...τεσπα...

Φαμουλα καλα σου λεει. Εγω τον Αγγελο τον αφησα στη γιορτη του Νικου που ηταν ο μικρος 5 μηνων, και νομιζα ότι όλα τα τραγουδια ηταν αφιερωμενα στο παιδι μου,

Ο Αγγελακος μου στα δοντια δεν ειχε ιδιατερη γκρινια...για να δουμε αυτος.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσακια ευχαριστω για την συμπαρασταση...

Μωρε δεν ειναι το θεμα οτι ειναι σαν παιδι γκρνιαρης,ισα ισα μου χει δειξει απο τωρα το χαρακτηρα του οταν δεν εχει πονακια ειναι απιστευτο μωρο και ακομη και οταν ποναει δεν σου παιρνει τα αυτια απλα σε κουραζει η κατασταση...Ειναι που απο οτι καταλαβαινω οταν ποναει δεν μπορει να κατσει καθολου κατω θελει την αγκαλια μου.

Και προφανως τα βραδια πρεπει να ποναει αρκετα...Οταν ασ πουμε δεν ποναει και κοιμηθει,ο καημενος κανει 3ωρα 4ωρα 5ωρα σερι και μετα ξυπναει για φαι κ μετα παλι νανι γγια κανα 2ωρο.μονο που αυτο τελευταια αλλαξε γιατι βλεπω τελικα οτι εχει πολλες ενοχλησεις με τα εντερακια του κ γινεται πολυ ανυσηχος απο αργα το βραδυ κ μετα...τι να πω ελπιζω να φτιαξει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...