Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mvarela κι εμείς έχουμε πολλά σαλάκια εδώ και 1,5 εβδομάδα. πολλά, όμως! σε φάση που κάνουμε και φουσκίτσες!!! ε, δε νομίζω να είναι δοντάκια!!! θα δούμε... :)

Ελινάκι, κι εγώ τα βλέπω αυτά τα ωράρια και παθαίνω!!! εμείς κοιμηθήκαμε 1-3 στην καλαθούνα, φαγητό, και 5-9 στην αγκαλιά μου καναπεδάτοι στο σαλόνι!!! μετά το βραδινό ξύπνημα, πάντα στο σαλόνι τη βγάζουμε...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μένα μανούλες....

Ινάκι....υπομονή και θα βρείτε τί φταίει. Μία φίλη μου είχε ακριβώς τα ίδια με εσάς και τελικά ήταν ουρολοίμωξη

Ελίνα κουράγιο, δεν έχει να κάνει ο θηλασμός,κι εγώ θηλάζω, είναι θέμα παιδιού. Λίγο υπομονή ακόμη...μεγαλώνει και θα στρώσει....

Επεξεργάστηκαν by sofou

mvarela κι εμείς έχουμε πολλά σαλάκια εδώ και 1,5 εβδομάδα. πολλά, όμως! σε φάση που κάνουμε και φουσκίτσες!!! ε, δε νομίζω να είναι δοντάκια!!! θα δούμε... :)

Και όμως είναι !!!!!

Από τώρα αρχίζουν την προετοιμασία κατά τα λεγόμενα της παιδιάτρου μας. Πρέπει να εφοδιαστούμε σιγά-σιγά με σαλιάρες !!!!!:P:p:p

Καλημέρα και απο μενα!

Και μεις ειχαμε αστατο υπνο αποψε, ως συνηθως...Και απο σαλακια καλα παμε!

Ελινα υπομονη κοπελα μου, θεμα χρονου ειναι να στρωσουν τα μωρακια μας!

Ινακι, θα ελεγα να εκανες την εξεταση της ουρολοιμωξης για να αποκλεισεις αυτο το ενδεχομενο και μετα βλεπεις τι κανεις...

Τις τελευταιες μερες εχει αρχισει να βγαζει και σαλια, λετε να αρχιζουν τα δοντακια;Μα ακομα ειναι 2.5 μηνων, ειναι δυνατον;Εχει καμια αλλη παρομοια εμπειρια;

καλημέρα σε όλες!

και εμείς εδώ και μια εβδομάδα βγάζουμε σάλια αρκετά, το σκέφτηκα και εγώ μήπως είναι δοντάκια αλλά αν είναι από δοντάκια λογικά δεν πρέπει να έχει και γκρίνια?

όσο για το γάλα αφού του άλλαξα τρία γάλατα (frisolac μπλε και πράσινο και almiron) καταλήξαμε στο aptamil EC αλλά δεν κατάλαβα, θα χρειαστεί μετά από λίγο να του το αλλάξω? γιατί ρώτησα την γιατρό και μου είπε να μην κάνουμε άλλες αλλάγές. Πάντως ο κάθε γιατρός προτείνει και ένα διαφορετικό γάλα, αλλά τελικά είναι ανάλογα με το κάθε μωρό ποιο γαλατάκι θα του στρώσει.

ο μικρούλης μου πάλι κοιμήθηκε στη μία και ξύπνησε στις 6 και κάθε δύο ώρες τρώει και κοιμάτε μόνο για μία ώρα ξύπνησε αλλά είχε πολύ γκρίνια και τον ξανακοίμησα!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!

και εμείς εδώ και μια εβδομάδα βγάζουμε σάλια αρκετά, το σκέφτηκα και εγώ μήπως είναι δοντάκια αλλά αν είναι από δοντάκια λογικά δεν πρέπει να έχει και γκρίνια?

όσο για το γάλα αφού του άλλαξα τρία γάλατα (frisolac μπλε και πράσινο και almiron) καταλήξαμε στο aptamil EC αλλά δεν κατάλαβα, θα χρειαστεί μετά από λίγο να του το αλλάξω? γιατί ρώτησα την γιατρό και μου είπε να μην κάνουμε άλλες αλλάγές. Πάντως ο κάθε γιατρός προτείνει και ένα διαφορετικό γάλα, αλλά τελικά είναι ανάλογα με το κάθε μωρό ποιο γαλατάκι θα του στρώσει.

ο μικρούλης μου πάλι κοιμήθηκε στη μία και ξύπνησε στις 6 και κάθε δύο ώρες τρώει και κοιμάτε μόνο για μία ώρα ξύπνησε αλλά είχε πολύ γκρίνια και τον ξανακοίμησα!

caterinaki κι εγω αυτο το γαλα εχω και μας εχει βολεψει...απλα επειδη ειναι γαλα ειδικο για κολικους λεω μπως πρεπει να του το αλλαξω γυρω στο τριμηνο...θα ρωτησω και το γιατρο την αλλη βδομαδα που θα παω για εμβολιο....απο σαλια και μεις πολλα....και τα χερια μεσα στο στομα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

caterinaki κι εγω αυτο το γαλα εχω και μας εχει βολεψει...απλα επειδη ειναι γαλα ειδικο για κολικους λεω μπως πρεπει να του το αλλαξω γυρω στο τριμηνο...θα ρωτησω και το γιατρο την αλλη βδομαδα που θα παω για εμβολιο....απο σαλια και μεις πολλα....και τα χερια μεσα στο στομα!!

εχεισ δικιο δεν το είχα σκεφτεί, θα ρωτήσω και εγώ!

γειά σας κοριτσάκια, ταλαιπωρημένα και μη...

sofou στο λινκ γράφει "Στα νεογέννητα μπορεί το μόνο σύμπτωμα να είναι η άρνηση λήψης γάλακτος ή ίκτερος που να διαρκεί αρκετές μέρες." Τέτοιο σύμπτωμα πάντως εμείς δεν έχουμε...μια χαρά είναι ορεξάτη είναι!

Εγραψα και στο φόρουμ του θηλασμού και μου έγραψαν ήδη 2-3 συμβουλές που θα δοκιμάσω.

Πότε βγάζουν τα πρώτα δόντια;;;

Διαφημίσεις

Πότε βγάζουν τα πρώτα δόντια;;;

Από το ίδιο link:http://www.paidiatros.com/MAIN/article-382-0-0-0.aspx

........Να περιμένετε την πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση γύρω στον έκτο μήνα, χωρίς όμως αυτό να είναι κανόνας, μιας και υπάρχουν μωρά που γέννιονται με δόντια και άλλα που φτάνουν να ξεπεράσουν τον ένα χρόνο και να μην ξεκινήσει ακόμη η οδοντοφυΐα τους. Οι λόγοι είναι συνήθως κληρονομικοί και δεν εμπνέουν καμία ιδιαίτερη ανησυχία. Γενικά, τα είκοσι συνολικά δοντάκια του παιδιού θα χρειαστούν τρία χρόνια περίπου για να εμφανιστούν.

κ

εμενα η μικρη μου απο χτες το μεσημερι δεν τρωει τις ποσοτητες που ετρωγε.παρολο που κοιμηθηκε σερι 6 ωρες ξυπνησε και εφαγε μονο 100 ml,συνηθως πινει 150 ml.αλλα δεν εχει αλλαξει κατι αλλο,ειναι ζωηρη οπως ηταν,δεν υπαρχει καποια αλλαγη.ειναι φυσικο??????

ναι μωρε...περνανε φασεις.

Τις τελευταιες μερες εχει αρχισει να βγαζει και σαλια, λετε να αρχιζουν τα δοντακια;Μα ακομα ειναι 2.5 μηνων, ειναι δυνατον;Εχει καμια αλλη παρομοια εμπειρια;

και εμεις εχουμε θεμα με τα δντακια μας εδω και μια εβδομαδα...πριν απλα ειχε σαλακια, τωρα εχει πολυ φαγουρα.

Ελίνα κουράγιο, δεν έχει να κάνει ο θηλασμός,κι εγώ θηλάζω, είναι θέμα παιδιού...

συμφωνω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημέρα βρε κορίτσια λυστε μου 2 αποριες.Πρωτον γιατι η αποστειρωση σας φαινεται τοσο ζορικη τα πλαινεις και αντι να τα αφησεις εξω τα βαζεις στον αποστειρωτη που ειναι η δυσκολια?και δευτερον γιατι ολες οι χοντρες μα πολυ χοντρες φοραναι κολαν?Τους εχει πει κανεις οτι αφαιρει 48 ποντους απο το μπουτι?Γιατι πρεπει να πινω τον καφε μου και να βλεπω 7 κωλους μεσα σε ενα κολαν?Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

η μεγαλη μου εβγαλε δοντια 3 μηνων και μια βδομαδα..αλλον τα σαλια πηγαιναν και ερχοτανε...τωρα εχει και η μικρη μου σαλια και βαζει χερια και οτι αλλλο κραταει στοστομα αλλα ειναι και της ηλικιας φυσιολογικο....επισης εχει και πολυ πρησμενα ουλα οποτε μαλλον παει και αυτη στα χναρια της αδερφης της...ουφ παω να συνεχθσω την ετοιμασια για αυριο...τραπεζωμα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...