Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα!

λοιπον χθες πήγα και δανειστηκα απο τη αδερφή μου μπιμπερό και αποστειρωτή. Αμα τα χρειαστώ περαν της εβδομάδας θα παω να παρω δικά μου. Παω λοιπον πριν λίγο, με την μπέμπα αγκαλιά στο στήθος να ετοιμάσω συμπλήρωμα. Βαζω τα απαραίτητα στον αποστειρωτή, βράζω νερό, ετοιμάζω το μείγμα και εκει που πάω να βάλω το κάλυμμα του μπιμπερό για να το κουνήσω το πιέζω λίγο παραπάνω και σπάει μέσα στο μείγμα :-D

Ωραία μια χαρά αρχίσαμε, στο επόμενο γεύμα πάλι..τα παράτησα ολα χύμα να τα βρεί ο σύζυγος όταν ξυπνήσει.[/quote

Καλημερα! Ινακι με την αποστειρωση ειστε τσακωμενοι απ οτι βλεπω! Θα συνηθισεις μωρε δεν ειναι τιποτα! Παντως ταπεινη μου γνωμη ειναι να της δωσεις μια εβδομαδα και μπουκαλι μιας που δεν το χεις δει ξανα ...αν το τρωει θα πει πως πεναει αν οχι τοτε κατι αλλο παιζει.. για τις λερωμενες πανες που ειπες...εσυ δεν ειχες αναφερει οτι τα ξημερωματα δεν την αλλαζεισ γιατι δεν ειναι βρεγμενη? εμενα παντως ειναι τινγκα καθε ξημερωμα! Δοκιμασε το βρε κοριτσακι μια βδομαδα και βλεπεις!

εμας κατι παιζει με το στομα μας απο χτες! Ολο τα χερια μεσα και ψιλογκρινιαζει...η καμμια στοματιτιδα ή αρχισαν να τον ενοχλουν τα δοντακια...Ι μεγαλη μου 4 μηνων ειχε το 1 δοντι! κλαιει την κανωωωωω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω τσακωμένη είμαι με την αποστείρωση και η μπέμπα μόνο εμετό δεν κάνει με αυτό το γάλα...ουτε γουλιά δεν καταπίνει σήμερα...αν αλλαξω γαλα θα δω διαφορα? ο γιατρός ειπε οποιο και να πάρω το ίδιο ειναι, όλα χάλια γεύση έχουν..

Ναι το βράδυ μπορεί να μην λερώσει πάνες αλλα σε συνολο μέσα στην μέρα λερώνει μια χαρά , και βαριές βαριές...

και εγω τσακωμένη είμαι με την αποστείρωση και η μπέμπα μόνο εμετό δεν κάνει με αυτό το γάλα...ουτε γουλιά δεν καταπίνει σήμερα...αν αλλαξω γαλα θα δω διαφορα? ο γιατρός ειπε οποιο και να πάρω το ίδιο ειναι, όλα χάλια γεύση έχουν..

Ναι το βράδυ μπορεί να μην λερώσει πάνες αλλα σε συνολο μέσα στην μέρα λερώνει μια χαρά , και βαριές βαριές...

Ποιο γαλα δινεις? εμενα το almiron δεν του αρεζε με το που πηρα aptamil μια χαρα το κατεβαζε!

Αλεκα μεχρι ποτε θα δινεις το EC??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

δεν εχουν όλα την ιδια γευση. Αλμιρον, απταμιλ φρισολακ ειναι τα πιο ευγευστα. Στην ηλικια που ειναι νομιζω ότι και το βραδυ πρεπει να βρεχει πανες. Ειναι μικρη η κυστη για να υγκρατησει ουρα. Ο Αγγελος σταματησε να βρεχεται η νυχτα στο χρονο επανω για αυτο και του εβγαλα νωρις την πανα.

εμας κατι παιζει με το στομα μας απο χτες! Ολο τα χερια μεσα και ψιλογκρινιαζει...η καμμια στοματιτιδα ή αρχισαν να τον ενοχλουν τα δοντακια...Ι μεγαλη μου 4 μηνων ειχε το 1 δοντι! κλαιει την κανωωωωω

και εμενα βρε μαρια μου αρχισαν τα δοντια...του πηρα αυτη τη ροζ αλοιφη.Εμενα ο μεγαλος 5 μηνων και κατι εβγαλε το πρωτο δοντακι. Το κοριτσακι σου που εβγαλε 4 μηνων μετα του ςδωσες αμεσως φαγακι?? Ετσι ξερω...μετα ο πρωτο δοντι λεει θελει κρεας το παιδι...:)

Αλεκα μεχρι ποτε θα δινεις το EC??

Αμα σου πω ότι το εχει βαρεθει??.... Ασε με δεν ξερω τι να κανω με δαυτον...πινει λιγο ισα ισα και μετα αηδιαζει...Λεω να δοκιμασω κανα φρισολακ. Τωρα που θα κλεισει το τριμηνο νομιζω θα το αλλαξω σιγα σιγα. Αν και δυο φιλες μου το κρατησαν μεχρι εξι μηνων και μη σου πω παραπανω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

οταν λέω οτι δεν βρέχεται το βράδυ εννοώ οτι απο τις 12 το βράδυ δεν την αλλάζω μέχρι τις 5. Και μπορεί σε αυτό το διάστημα να κάνει ενα γεύμα (στις 2-3 συνήθως) , λές οτι δεν είναι νορμάλ;

Οχι βρε κανονικα τα εβαλα τα φαγητα...στην αρχη κρεμα βανιλια..μετα απο κανα 2 βδομαδες φρουτο( ενα ενα ξεχωριστα) μετα χορτοσουπα και τελος εβαλα και κρεας! Δεν ειχε δηλ σχεση με τα δοντια!

Ναι την mundisal κι εγω την ειχα..βεβαια δεν νομιζω οτι εκανε και πολλα!! Κι εμενα σημερα δεν μου καλοτρωει αλλα ολο παει και βαζει τα χερια στο στομα....εγω λεω να το κρατησω μεχρι 3μηνο το EC kai meta na to gyriso σε κανονικο....αποστειρωση μεχρι ποτε κανετε??? νομιζω μεχρι 4-5 μηνων ή βλακειες λεω?

α και το μπουκωμα μας κοντευει να φυγει!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ποιοι εμεις που αν δεν βαζαμε ορο σε καθε γευμα δεν μπορουσαμε να φαμε! εχτες ολη μερα δεν βαλαμε καθολου ορο!!!!!!!

οταν λέω οτι δεν βρέχεται το βράδυ εννοώ οτι απο τις 12 το βράδυ δεν την αλλάζω μέχρι τις 5. Και μπορεί σε αυτό το διάστημα να κάνει ενα γεύμα (στις 2-3 συνήθως) , λές οτι δεν είναι νορμάλ;
νομιζω ότι θα έπρεπε να βρεχεται μια φορα σε αυτο το διαστημα, κει ειδικα αν κανει και ενα γευμα. Αυτο το λεω εμ[πειρικα και μονο. Ειχα διαβασει ότι τα βρεφη πρεπει να κανουν τσισα σε καθεγευμα αλλα δεν θυμαμαι μεχρι ποσο μηνων.
..εγω λεω να το κρατησω μεχρι 3μηνο το EC kai meta na to gyriso σε κανονικο....αποστειρωση μεχρι ποτε κανετε??? νομιζω μεχρι 4-5 μηνων ή βλακειες λεω?

κρατα το μεχρι 4 για καλο και για κακο. Αποστειρωση εμεις κοψαμε όταν κλεισαμε και τον 5ο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα!

inaki και εγω αυτο βλεπω...οτι η μικρη ειναι μινιον σαν εσενα :D:D:D:D!

αυτο που λες για την διαιτα δεν το λενε για την θρεπτικοτητα του γαλακτος αλλα για να εχεις δυναμεις και να αντεξεις.εγω αυτη την στιγμη με 4 ωρες υπνο μου ειναι δυσκολο να κανω διαιτα,νιωθω που και που αδυναμιες αν κανω και διαιτα με 1400 θερμιδες θα πεσω κατω.ασε που χανεις και πολλες θερμιδες με τον θηλασμο.

κοριτσια ποσο κοστιζει το γαλα σε σκονη που εχετε?το δικο μου εχει 23 ευρω και αν σε καποια φαρμακεια που το εχουν σε αλλη συσκευασια το πληρωνω 28.πολλα δεν ειναι η εμενα μου φαινεται??

εμενα η μικρη μου απο χτες το μεσημερι δεν τρωει τις ποσοτητες που ετρωγε.παρολο που κοιμηθηκε σερι 6 ωρες ξυπνησε και εφαγε μονο 100 ml,συνηθως πινει 150 ml.αλλα δεν εχει αλλαξει κατι αλλο,ειναι ζωηρη οπως ηταν,δεν υπαρχει καποια αλλαγη.ειναι φυσικο??????

Διαφημίσεις

καλημερα στα γρηγορα γιατι πηζω...ινακι μονο σε σενα θα απαντησω τωρα συγνωμη κοπελιες αλλα καιγομαι αλλα επισης επειδη τα πηρα χτες βραδυ που κοιμιζα τη μικρη με αυτο που της ειπε ηπαιδιατρος του ινακιου δε μπορουσα να κοιμηθω (απεξαρτηση θελω μου φαινεται απο του ιντερνετ)...λοιπον...γραφεις οτι βγηκε 2890 και τωρα ειναι 3850...που ειναι τα 600 γραμμαρια που πηρε??εγω βλεπω οτι πηρε ενα κιλο σε να μηνα....εαν δωσεις συμπληρωμα θα μειωθει το γαλα και την επομενη βδομαδα που θα το γυρισεις στον αποκλειστικο μεχρι να μπειτε σε μια σειρα παλι ''δε θα βαζει βαρος '' κατα τα λεγομενα της παιδατρου οποτε παλι θα σε γυρισει στο ξενο....και μονο η συμβουλη της για εξι μηνες να τη θηλασεις βαλε στο νου σου ποσο πολυ το υποστηριζει.....εγω θα σου ελεγα (αυτο εχουν κανει πολλες μεσα στ οφορουμ) μη δωσεις ξενο και θηλαζει κανονικα τη μικρη...σε μια βδομαδα δες τη βαρος εχει παρει και πες στο στη παιδιατρο χωρις να της πει οτι εκανες αποκλειστικο θηλασμο....να δουμε τι θα πει....δεν υπαρχει γαλα που δεν ειναι ποιοτικο (εννοω μαμισιο) ολα ιδια ειναι ειτε τρως υγιεινα ειτε μονο σουβλακια πιτσες (καλη ωρα εγω γιατι δε τρωω και τρωω υγιεινα ) ...ριξε και εδω μια ματια γιατι λεει και για τις καμπυλες οτι αυτες δεν ισχυουν για τα παιδια που θηλαζουν αλλα και για το οτι τα 600 γρμ το μηνα ειναι μια χαρα και παραπανω....http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24874 το ψιλοδιαβαζα χτες αλλα η αληθεια ειναι οτι ημουνα πολυ χαλια για να μπω να απαντησω......αντε μη της πω τιποτα της παιδιατρου το κερατο μου...απο κατι τετοιες εγω παιδευομαι ακομη με τη μεγαλη με τις αλλεργιες....α...τα πρασινα κακα ή ειναι υπερπαραγωγη (τα εχουμε και εμεις που και που οταν ειδικα αποφασιζει να μου ανεβασει τη παραγωγη και τρωει συνεχεια και της αλλαζω πιο συχνα στηθος ή αλλεργια αλλα πρεπει να εχεις και αλλα συπτωματα...) κανε το εξης...δινε επι 3 ωρες το ενα στηθος (εαν τρωει δηλ πιο συχνα ) και μετα το αλλο επι τρεις ωρες..ε.αν συνεχιζονται τα πρασινα κακα τοε ανεβασε το για 4 ωρες...εμεις εκει το φτιαξαμε στις 4 πχ....τωρα αναεχει απο χτες αλλα το κοβω δυστυχως για αλλεργια γιατι ειδα και λιγο αιματακι (πορτοκαλι αλλα αιμα ) και ειμαι ετοιμη να ανεβω τα ορη και τα βουνα...εχω τη μεγαλη να εχω και τη μικρη δεν αντεχω...ουφ

κοριτσια καλημερες συγνωμη που δε σας απαντω αλλα τρεχω....καλο τριημερο.....

α και πληροφοριακα και εμεις πηραμε συμφωνα με του ικα τη παιδιατρο 600 γρμ αλλα δεν ειπε τιποτα λεει 600-800 μια χαρα ειστε...??σε σαραντα περιπου μερες....

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

yasemi μου σε 2 μηνες εβαλε ενα κιλό όχι σε ένα μήνα ;) αυτο με το στήθος προσπαθώ να το κάνω...όσο για τον παιδίατρο σκέφτηκα να κάνω αυτό που λές αφου η μικρή δεν δείχνει να δέχεται και το ξένο...

καλημερες καλημερες!!

εγω είμαι με 5 ώρες ύπνο σπαστα εννοειται αλλα τα χαμογελαπου μου ριχνει απο το πρωι ο μικρουλης με εχουν αποζημιωσει :)

9 παρα 10 ημουν εξω απο το MALL| και του πήρα μια φόρμα έξόδου (η πρωτη μας 0-3 δεν μας κανει ήδη αν φοραμε και φορμακι ελαφρύ (που φοράμε δηλαδη) οποτε ενοψη και του τριημερου και πιθανής βολτας χρειαζόταν να αγοράσω μεγαλύτερο :) η χαζομαμα λοιπόν ήταν 9 παρα δεκα εξω απο το μαγαζι, και 9 και 15 ήμουν στο αυτοκίνητο για επιστροφη και ταισμα στις 10.00.

αχ, είμαι τόσο ευτυχισμένη με τον νεο μου έρωτα :) αγαπωωωωωωωωωωωωωω:D:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσια, εμεις χθες απο τις 7 το απογευμα κοιμηθηκαμε τελικα στις 1+ τα ξημερωματα!Εκλαιγε συνεχεια οτι κι αν εκανα, τι πανακια εβαζα, τι μασαζ εκανα,τι βολτες, ολα τα εκανα!!!Ετρωγε στο μεσοδιαστημα αλλα τιποτα δε σταματουσε, κοιμοταν πανω στο στηθος και μολις το αφηνε εκλαιγε!Ειχα φαει χθες κρεας με λαχανικα(κια πιπεριες μεσα) και σκεφτομαι μηπως της πεσανε βαρια....τι να πω!

Τις τελευταιες μερες εχει αρχισει να βγαζει και σαλια, λετε να αρχιζουν τα δοντακια;Μα ακομα ειναι 2.5 μηνων, ειναι δυνατον;Εχει καμια αλλη παρομοια εμπειρια;

καλημερα σε ολεσ γιατι η δικια μου δεν ειναι...εχω κοιμηθει μιαμιση ωρα...

ο μικρος εκτοσ απο το ανα ποδο ωραριο ειχε γκρινια απο πονακια εχθες περιττο να πω ποσεσ φορεσ προσπαθησα να τον κοιμησω..κ τωρα παλι γκρινια εχει σαν να ποναει.αυτα τα κακα κ οι πορδες μας εχουν τσακισει...

βλεπω οσες τα ταιζετε με μπουκαλι παντως να εχουν κατι ωραρια ωραια κ παθαινω πλακα.κλαψ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...