Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η αποστειρωση κραταει 24 ωρες. Θα τ κανεις μια φορα την ημερα

κατι θυμάμαι οτι είχες πεί παλιά...

στις οδηγίες του αποστειρωτή λέει οτι εφόσον τον ανοίξεις χάνεται η αποστείρωση. Οπότε ακομα και αν βάλεις 2-3 μπιμπερό μέσα θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία απο την αρχή; :confused:

ρε κορίτσια δεν το εχω το άθλημα... αμα δω τα σκούρα θα ακολουθήσω το παράδειγμα της γνωστής σου που αποστείρωνε μόνο τις πρώτες 40 μέρες.

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΛΕΜΕ :(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας πω και εγω νομίζω οτι δεν είναι θέμα θηλασμού απλα το κάνω για μια βδομάδα επειδή αυτή είναι η διαδικασία που θέλει να ακολουθήσουμε ο γιατρός.

Η μικρή γεννήθηκε 3100, βγήκε 2890 απο το μαιευτήριο και τώρα είναι 3850. Αν την επόμενη εβδομάδα το βάρος της δεν εχει αυξηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια θα ψάξουμε για ουρολοίμωξη.

Δε θελω να σε αγχωσω αλλα σιγουρα πρεπει να το ψαξετε γιατι ειναι πολυ μικρουλι το Μητσακι σου. Δοκιμασε αυτο με το γαλα, δεν εχεις να χασεις τιποτα και μετα βλεπεις...Παντως εφοσον το παιδι χορταινει, λιγο κουλο δεν ειναι να φταιει το γαλα σου?

παλι γεμισατε σελ κ δεν προλαβαινω!!!

εμεις βγηκαμε οικογενειακως βολτα!!! πηγαμε σουπερ μαρκετ!!! ο μπαμπας ειχε το καροτσι με τις κορες του κ εκοβε βολτες κ καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι:tongue: οταν βλεπανε τις μικρες!!! κ εγω ετρεχα σαν την τρελλη με το καροτσι του σ.μ να παρω τα πραγματα....

ινακι να την χαιρεσαι την μπουμπου σου!!! κ εγω δεν νομιζω οτι φταιει οτι δεν χορταινει... δεν θα παραπονιοταν το παιδι????

μαρινακι να τα χιλιασετε!!!!!

φαμουλα σουπερ ο σουπερ-μαν!!!!!

καλημερα!!!!

απο οτι διαβασα οι περισσοτερες εχουν ξεκινησει το σπορ του σεξ ε????εμεις ακομα :-(:sad::-(:sad:.πηγα στην γιατρο,μου εδωσε το οκ αλλα ψιλοφοβαμαι.....

να ρωτησω....πρεπει να φτιαξουμε το προγραμμα υπνου του μωρου??μου το εχουν πει 2 φιλες μου αλλα δεν ειναι λιγο νωρις????εμεις κοιμαμαστε και τρωμε οποτε μας ερθει,τελειως ακανονιστα.....και ακομα δεν εχει συνηθισει 100% την κουνια.

angie και εμενα ετσι λεει ο αντρας μου,δεν πειραζει ας κλαψει λιγο και με εκνευριζει.θεωρει οτι αν την παρει αγκαλια οταν κλαιει θα συνηθισει την αγκαλια και θα θελει συνεχεια.εν τω μεταξυ το κοριτσακι μας ειναι ησυχο,θα κλαιει η για να φαει η για αγκαλιτσα.ε αφου εχει φαει, αγκαλια θελει βρε ανθρωπε,το εχει αναγκη.ΕΛΕΟΣ!

αχα! για το σεξ μη μιλας!!!! κ εμεις ακομα.....

προγραμμα ειναι νωρις να κανεις, ουτως ή αλλως αυτο θα κανει οτι θελει.... απλα διαχωρησε την μερα απο την νυχτα... βραδινο μπανακι, χαμηλο φωτισμο κλπ κλπ....

για τις αγκαλιες , καλα τα λες, αλλα εγω ειμαι λιγο πιο σκληρη αλλιως ουτε τουαλετα δεν θα προλαβαινω να παω!!!!

Εχετε σκεφτεί πότε θα κάνετε βαφτίσια?

κουκλος ο μικρος σου!!!!

εμεις κλεισαμε 20/6..

στις οδηγίες του αποστειρωτή λέει οτι εφόσον τον ανοίξεις χάνεται η αποστείρωση. Οπότε ακομα και αν βάλεις 2-3 μπιμπερό μέσα θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία απο την αρχή; :confused:

ρε κορίτσια δεν το εχω το άθλημα... αμα δω τα σκούρα θα ακολουθήσω το παράδειγμα της γνωστής σου που αποστείρωνε μόνο τις πρώτες 40 μέρες.

θα παρεις 3-4 μπιμπερο , θα τα αποστειρωνεις μια φορα την ημερα κ μολις τελειωσει η αποστειρωση θα τα βαζεις στο ψυγειο. κ κρατανε για 24 ωρες... κ να πω την αληθεια εχω αφησει κ μπιμπερο κ 48 ωρες μερες κ το χρησιμοποιησα. δεν ειμαι τοσο σχολαστικη πλεον....

baJfp2.png

Μαρια μου εμενα ολα κουλα μου φαινονται...

ρώτησα το γιατρό τα εξής:

τι σημαίνει πράσινο χρώμα στα κακα; μου λέει είναι η χλωρίδα του εντέρου, είναι φυσιολογικό και όσο περνάει ο καιρός θα εξαφανίζεται. Το ίδιο και οι βλέννες, το ίδιο και το αίμα. Στο φόρουμ του θηλασμού αυτά σημαίνουν κάτι εντελώς διαφορετικό, υπερπαραγωγή, αλλεργία, ίωση.

Νιώθω σαν να είναι 2 αντίπαλα στρατόπεδα..παρόλο που το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γιατρός όταν ήρθε σπίτι ήταν τα οφέλη του θηλασμού και να το κρατήσω οπωσδήποτε μέχρι το 6μηνο....

Διαφημίσεις

καταρχγην το παιδι εχει παει 2 μηνων οπότε μη σε αγχωνει η αποστειρωση...μετα το διμηνο δεν ειμαστε και τοσο ΄τυπικες΄Καποια καθακια δεν θα το επηρεασουν.

να σας πω και εγω νομίζω οτι δεν είναι θέμα θηλασμού απλα το κάνω για μια βδομάδα επειδή αυτή είναι η διαδικασία που θέλει να ακολουθήσουμε ο γιατρός.

Η μικρή γεννήθηκε 3100, βγήκε 2890 απο το μαιευτήριο και τώρα είναι 3850. Αν την επόμενη εβδομάδα το βάρος της δεν εχει αυξηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια θα ψάξουμε για ουρολοίμωξη.

εγω πιστευω ότι το παιδι δεν εχει τιποτα...εισαι και εσυ μινιον θα εχει παρει απο εσενα. Και στο Νοεμβρη οι κοπέλες η μια πισω απο την αλλη για τεστ ουρολοιμωξης πανε, γιατι εκοψαν τα μωρα μας να πινουν τον νταντουλα...αλλα τα αποτελεσματα ηταν καλα. Ειναι της μοδας φαινεται η ουρολοιμωξη τωρα. παλια ηταν ο θυρεοειης.

Δοκιμασε και αυτο να σου φυγει η ποεριεργεια...το παιδι ειναι υγιες...μην αγχωνεσαι τσαμπα.

Εγω για αυτο ειχα αλλαξει την πρωτη παιδιατρο στον αγγελο...γιατι μου ελεγε ότι μαλλον εχει ουρολοιμωξη και το παιδι ηταν πανυψηλο και βαρυ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ..Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??ΗΣΥΧΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ??ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ.

:-D

ιωσουλα θα ειναι.....ετσι λενε οι θηλαζουσες....Και εμενα ειχε κανει μια φορα. Μια μονο όμως. Αυτο μπορει να ηταν η χλωριδα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

τι να πω...θα δούμε σε μια βδομάδα..εντωμεταξυ ...θα πίνω και 5 μπύρες χωρίς αλκόολ τη μέρα και 2 λίτρα γλυκάνισο

για να κατεβασω γαλα σα γελάδα...οτι περισσευει θα το φτιάχνω ριζογαλο!

Ινακι μου δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα μπορει το γαλα σου να μην ειναι καλης ποιοτητας και οχι οτι δεν χορτανει.Και εγω αν φαω 1 κιλο μηλα θα χορτασω δεν σημαινει ομως οτι θα παρω βαρος.(καλα εγω δεν περνω ουτε με 1 κιλο παιδακια.)και κατι αλλο σημαντικο οταν κανεις το γαλα πρωτα το νερο μετα η σκονη.Ο δικος μου παντως ειναι 4,5 κιλα που γεννηθηκαν μαζι και τον πηρα 2,800 σπιτι.ανειχε ουρολοιμωξη θα ειχε κθημερινο κλαμα που δεν θα ηρεμουσε με τιποτα

Σοφακι μου δεν αρεσει σε ολα τα μωρακια ο υπνοσακος Ο Δημητρης ουτε να το δει δεν ηθελε αυτον που ειναι σαν φορμα στον μικρο που εχω παρει σαν σλιπινκ μπαγκ ειναι μια χαρα αλλα του ερεσει και η κουβερτουλα πολυ.Ο μεγαλος ηθελε τυλιγμα σαν φασιωμα ο μικρος βγαζει φτερα μολις του το κανω δεν του αρεσει καθολου εχουν και αποψη τα σκασμενα καταλαβες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

inaki εμείς έχουμε τον αποστειρωτή της avent καθε φορά που περνάει συγκεκριμένος χρόνος ξεκινάει αυτόματα αποστείρωση και ετσι είναι συνέχεια αποστειρωμένα τα μπιμπερό.

Μην αγχώνεσαι για την μικρή καμιά φορά οι γιατροι μας πανικοβάλουν χωρίς λόγο, ο μικρός μου πριν απο ενα μήνα εβγαζε συνέχει γουλίτσες και πήρα την γιατρό τηλ. χωρίς να τον εξετάσει μας είπε ότι τα άγοράκια που είναι πρωτότοκα συνήθως έχουν μια πάθηση και χρειάζεται επέμβαση, τελικά έτρωγε μεγάλη ποσότητα γάλα και γι'αυτο το έβγαζε, μόλις του το μείωσα λίγο έστρωσε, αλλά και η γιατρός το πρ΄ωτο που είπε ήταν για την επέμβαση, ίσα ίσα να πάθουμε το εγκεφαλικό

Ινακι μου δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα μπορει το γαλα σου να μην ειναι καλης ποιοτητας και οχι οτι δεν χορτανει.Και εγω αν φαω 1 κιλο μηλα θα χορτασω δεν σημαινει ομως οτι θα παρω βαρος.(καλα εγω δεν περνω ουτε με 1 κιλο παιδακια.)και κατι αλλο σημαντικο οταν κανεις το γαλα πρωτα το νερο μετα η σκονη.Ο δικος μου παντως ειναι 4,5 κιλα που γεννηθηκαν μαζι και τον πηρα 2,800 σπιτι.ανειχε ουρολοιμωξη θα ειχε κθημερινο κλαμα που δεν θα ηρεμουσε με τιποτα

Σοφακι μου δεν αρεσει σε ολα τα μωρακια ο υπνοσακος Ο Δημητρης ουτε να το δει δεν ηθελε αυτον που ειναι σαν φορμα στον μικρο που εχω παρει σαν σλιπινκ μπαγκ ειναι μια χαρα αλλα του ερεσει και η κουβερτουλα πολυ.Ο μεγαλος ηθελε τυλιγμα σαν φασιωμα ο μικρος βγαζει φτερα μολις του το κανω δεν του αρεσει καθολου εχουν και αποψη τα σκασμενα καταλαβες?

εγω αυτον εχω,αυτον εννοεις σαν sleeping bag????

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SLUMBERSAC-BABY-SLEEPING-BAG-0-6-M-2-5-TOG-PG_W0QQitemZ250493720980QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_NurseryBedding_RL?hash=item3a5296d994

βρε μελινακι αγορασε κοριτσι μου εναν υπνοσακο να ησυχασεις.εγω την βαζω μεσα και ξεγνιαζω!ουτε αν ξεσκεπαστηκε ουτε αν υπερσκεπαστηκε και σκασει!

Σοφάκι μου, μάλλον επειδή κοιμάται μπρούμυτα τη μέρα κοκκινίζουν. δεν έχω ιδιαίτερο ζόρι με την κουβερτούλα που τον σκεπάζω. παρ' όλα αυτά, έχουμε υπνόσακο, αλλά επειδή το βραδυ τον κοιμίζω στην καλαθούνα στην κρεβατοκάμαρα, δε χωράει!!! :) σε κανένα μήνα που θα τον βάλω στο κρεβατάκι του, θα του τον φορέσω!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...