Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γυρισαμε και εμεις απο την εκλησσια πηραμε την ευχουλα μας φαγαμε και τωρα κανουμε νανι..πρεπει να παω σ.μαρκετ αλλα βαριεμε κανει και κρυο εξω μπρρρρ..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως κοριτσια με 1.78 που ειμαι και 80 κιλα που ειχα παει στον Δημητρη τα ποδια μου τουλαχιστον ηταν σανονικα λεπτα τα χερια μου αδυνατα τωρα στον μικρο που ειχα παρει 22 νομιζω ημουν παλι αδυνατη .προτιμουσα τα 30 το μονο ομως που με ενοχλουσε πολυ ηταν οταν γεννησα και ημουν 20= τα πλαινα στην κοιλια πο φορουσα ενα παντελονι και εξεχαν στο πλαι δεν εχω χειροτερο.Τωρα ομως παρατηρησα οτι ενω εχουν περασει 2 μηνες δεν εχω χασει μονο τα 8 στο μαιευτηρια και μετα αλλα 3-4 ενω στον Δημητρη μεσα σε 2-3 μηνες γυρισα στα 50.Λετε να αλλαζει ομεταβολισμος μετα τα 30:tongue::tongue::tongue::tongue:Αν ναι ε τοτε κερναω μπουζουκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

μελινακι το ιδιο κανω του βαζω μια κουβερτουλα φλις απο κατω αλλα στο κεφαλακι του βαζω μια παιδικη μαξιλαροθηκη αδεια

καλή ιδέα! αλλά ο δικός μου είναι αντάρτης!!! όταν ξυπνάει, έχει κατεβάσει την κουβερτούλα στο λαιμό και το κεφαλάκι του είναι πλέον στο σεντόνι. θα το δοκιμάσω, πάντως, αν και δε νομίζω να φτουρήσει!!! επειδή τον βάζω μπρούμυτα, γυρναει το κεφάλι του και κουνιέται και η κουβερτούλα

15y6xxxv0qx3picm.png

κοριτσακια γεια σας. Καναμε το εμβολιακι μας κι εμείς! Και υποδεχθητε με στον υπεροχο κοσμο της αποστειρωσης!! Η μπέμπα εχει πάρει σε 40 μέρες 600γρ μονο και ετσι μου είπε να δινω δοκιμαστικά για μια εβδομάδα συμπλήρωμα μετα το θηλασμό. Την αλλη παρασκευη θα παμε παλι να δουμε το βάρος και αν συνεχίσει να μην παίρνει ικανοποιητικά θα το ψαξουμε περαιτερω....

Διαφημίσεις

ποσο θα επρεπε να εχει παρει κανονικα??δηλαδη εννοει να μην χορταινει απο το στηθος??συνηθως τα μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα παιρνουν λιγοτερο βαρος ετσι ξερω..

:-D

κι εγω τις κοιταζα σημερα και ελεγα, εγω είχα τέτοια κοιλιά;;;

εγώ μέχρι τον 7ο δεν είχα πολύ μεγάλη κοιλιά κατά το τέλος της εγκυμοσύνης όμως φούσκωσα ξαφνικά αφού στις φωτογραφίες μου φαίνεται παράξενο που είχα τέτοια κοιλιά!

Μου έλειψε η περίοδος της εγκυμοσύνης!!! και το άλλο που με πιάνει... κάθε φορά που μαζεύω τα ρουχαλάκια που του είναι μικρά, στεναχωριέμαι τόσο πολύ, νομίζω ότι περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!

Πώς είστε σήμερα?(δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω :(( )

Εμείς το βράδυ κοιμηθήκαμε.Το πήρα απόφαση πως μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το φαγητό της,θα κοιμάται ή αγκαλιά μου ή στο κρεβάτι μαζί μας,οπότε και χαλάρωσα και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί,όταν ξυπνούσε της έβαζα το β..ί στο στόμα και ξανακοιμόμουν.Το ίδιο έκανα και το μεσημέρι και κοιμήθηκα άλλη 1,5 ώρα.

Εμένα πολύ γάλα δε μου έρχεται ό,τι και να κάνω,όσο και να θηλάζει η μπέμπα...Από ξένο σήμερα ήπιε 60 γραμ και χωρίς να κλαίει...

Το πρωί τη ζυγίσαμε,σε μια βδομάδα έχει πάρει 300 γραμμάρια!!!

Αχ έχει αρχίσει και βγάζει κάτι φωνούλες και τρελαίνομαι!!!Την ώρα που θηλάζει,μπορεί να βγάλει το στήθος από το στόμα της,με κοιτάει,μου γελάει και μου μιλάει και ΛΙΩΝΩ όπως καταλαβαίνετε!!Επίσης,το ένα χεράκι της το βάζει κάτω από τη μασχάλη μου και είναι σαν με χαϊδεύει και τότε επίσης ΛΙΩΝΩ.........

Το πρωί κατά λάθος της έκοψα το μικρό δαχτυλάκι με το νυχοκόπτη,τι μου ήρθε η ηλίθια να της κόψω τα νύχια ΚΑΙ χωρίς τα γυαλιά μου ΚΑΙ με νυχοκόπτη,έκλαιγε η καημένη μου αλλά μόλις την έβαλα στο στήθος το ξέχασε!!!

Μετά πήγαμε και βόλτα στο βουνό και της άρεσε πολύ!!!!

Αχ άντε να μεγαλώσει λίγο να "μιλάμε" περισσότερο!!

oCxsp2.png

καλή ιδέα! αλλά ο δικός μου είναι αντάρτης!!! όταν ξυπνάει, έχει κατεβάσει την κουβερτούλα στο λαιμό και το κεφαλάκι του είναι πλέον στο σεντόνι. θα το δοκιμάσω, πάντως, αν και δε νομίζω να φτουρήσει!!! επειδή τον βάζω μπρούμυτα, γυρναει το κεφάλι του και κουνιέται και η κουβερτούλα

βρε μελινακι αγορασε κοριτσι μου εναν υπνοσακο να ησυχασεις.εγω την βαζω μεσα και ξεγνιαζω!ουτε αν ξεσκεπαστηκε ουτε αν υπερσκεπαστηκε και σκασει!

Διαφημίσεις

ποσο θα επρεπε να εχει παρει κανονικα??δηλαδη εννοει να μην χορταινει απο το στηθος??συνηθως τα μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα παιρνουν λιγοτερο βαρος ετσι ξερω..

750 το μήνα μέσο όρο και απέχει αρκετά. Τώρα τις δώσαμε μπιμπερό αλλα δεν το θέλει, το διώχνει...

έχω απογοητευτεί λιγάκι...δεν θα μπορέσω να κάνω και τα 2 σε κάθε γεύμα...πως θα αποστειρώνω με το μωρό στο β%ζι; ουφ...

750 το μήνα μέσο όρο και απέχει αρκετά. Τώρα τις δώσαμε μπιμπερό αλλα δεν το θέλει, το διώχνει...

έχω απογοητευτεί λιγάκι...δεν θα μπορέσω να κάνω και τα 2 σε κάθε γεύμα...πως θα αποστειρώνω με το μωρό στο β%ζι; ουφ...

η αποστειρωση κραταει 24 ωρες. Θα τ κανεις μια φορα την ημερα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!

Πώς είστε σήμερα?(δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω :(( )

Εμείς το βράδυ κοιμηθήκαμε.Το πήρα απόφαση πως μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το φαγητό της,θα κοιμάται ή αγκαλιά μου ή στο κρεβάτι μαζί μας,οπότε και χαλάρωσα και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί,όταν ξυπνούσε της έβαζα το β..ί στο στόμα και ξανακοιμόμουν.Το ίδιο έκανα και το μεσημέρι και κοιμήθηκα άλλη 1,5 ώρα.

Εμένα πολύ γάλα δε μου έρχεται ό,τι και να κάνω,όσο και να θηλάζει η μπέμπα...Από ξένο σήμερα ήπιε 60 γραμ και χωρίς να κλαίει...

Το πρωί τη ζυγίσαμε,σε μια βδομάδα έχει πάρει 300 γραμμάρια!!!

Ντοράκι έχεις δοκιμάσει γλυκάνισο;; Εγω όταν πίνω το στήθος μου γίνεται τούμπανο και έχω τρελή ροή. Αλλα το αποφεύγω γιατι δεν εχω καταλάβει τι φταίει σε μένα. Επειδη σπάνια να πιέσω το στήθος και να μην βγάλει γάλα υπέθεσα οτι έχω γάλα και είναι κάπου αλλου το πρόβλημα. :confused:

Ποσο βαρος εχει Ινακι? Ο φυσιολογικος μεσος ορος για το 2μηνο ειναι γυρω στα 5 κιλα. Η αποστειρωση δεν ειναι τιποτα, απλα θα εφοδιαστεις 3-4 μπιμπερο, θα παρεις και αποστειρωτη και θα κανεις αυτη τη δουλεια μια φορα την ημερα. Μολις τελειωσεις το θηλασμο θα κανεις τη σκονη και θα προσπαθεις να την ταισεις επιπλεον.

εγω Ινακι μου, παρ΄όλο που δεν ειμαι φαν του θηλασμου, δεν πιστευω ότι το μωρο πειναει. και φοβαμαι μην κανει κακο στην παραγωγη σου. ¨οχι τιποτα αλλο αλλα το ηθελες πολυ να θηλαζεις...Δε ρωτας και στο τοπικ θηλασμου??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...