Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για το στοκ της λαπεν ειναι σουπερ κοριτσια καπου στο περιστερι ειχα παει παλια γαι να παρω κουστουμακι του ανηψιου μου στον γαμο μου κουστουμι τρουσαρντι του μικρου το ειχα πληρωσει τσαμπα λιγοτερο απο 100

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης καποια απο τα προσκλητηρια που εβλεπα σε γνωστα τυπογραφεια τα ειδα μετα σε αυτο το σαιτ 50-70 λεπτα πιο φθηνα.αν εχεις δει καποια που σου αρεσαν ριξε μια ματια εδω μηπως το εχει αυτος(απλα ειναι καβαλα το καταστημα γι'αυτο πρεπει να το εχεις δει).

http://www.narlis.gr/home.php

ο Ναρλής έχει και πολύ ωραίες μπομπονιέρες!!! και οικονομικές!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

μαρινακι να ζησετε...!!!

ασε αλεκα εχω ποσα παντελονια και αυτο το ενα που μου κανει ειναι καλο δεν ειναι για καθε μερα ολατα αλλα η δεν θα ανεβαινουν η δεν θα κουμπωνουν τα νευρα μου..

βρε τι μου λες??? Μιλας σε μια αρκουδα που πηρε 34 κιλα στην εγκυμοσυνη ουσα +8 απο τα φυσιλογικα της. Δηλαδη τα κιλα που επρεπε να χασω ήταν 42!!!!!!!!!! Ευτυχως από όλα αυτα μου εχουν μεινει 19....εχω ακομη δρομο....
Ευχαριστώ Αλεκάκι! πού την καταχώνιασα γμτ...

είναι ξερά και όταν ξυπνάει είναι πιο κόκκινα εκείνα τα σημεία

Ο Αγγελος εβγαζε τετοιες κοκκινιλες στα μαγουλα και ανακαλυψα ότι υπηρχαν 2 αιτιες: ακρυλικες κουβερτουλες (οι λεγομενες ισπανικες) και οι πιπιλες με τα σαλια που ακουμπαγαν στο μαγουλακι του. Οπότε, στεγνωναμε καλα τις πιπιλες;)

Διαβάζω για τα κιλά που γράφετε, εγ΄ω στην εγκυμοσύνη πήρα μόνο 10 αλλά μέχρι και τωρα μου εχουν μήνει τα 2,5, εχουν κατσικωθεί και δεν λένε να φύγουν και ας πέφτει πείνα!

Εχετε σκεφτεί πότε θα κάνετε βαφτίσια?

Μρινα, να πηδηχτω απο το παραθυρο???? Κλαψ!!

Βαφτιση εμεις απο Σεπτεμβρη (10 μηνων) και συγκεκριμενα 12. Να εχω προλαβει να δυνατισω τουλαχιστον. Βαφτιζω όμως στις 20.6 και επίσης εχω να παω σε ενα σωρο βαφτισεις και γαμους....:(

εμείς χθες κοιμηθήκαμε στη 1 και ξυπνήσαμε στις 7.30, γενικά κοιμόταν πολλές ώρες αλλά όχι και τοοοοοσες πολλ΄ες. και κάτι ακόμα διαβάζω ότι σας ήρθε περίοδος και συνειδητοποιώ πως εμένα πέρασαν ήδη 2 μήνες και ακόμα δεν μου ήρθε! είναι φυσιολογικό ή να πάρω τον γιατρό τηλ.?

σε μενα ηρθε στους 2.5 μηνες. Και δεν θηλασα και καθολου

Κατερινακι φυσιολογικο ειναι ..εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε ξαναερθει σε 3,5 μηνες και δεν θηλαζα!

Βρε Μαρια τα βαφτηστικα τα αγοραζει ο νονος..εμας τουλαχιστον στην μεγαλη τα βαφτηστικα...ρουχα..λαδοπανα κλπ τα αγορασε ολα ο νονος!

και εμας...όλα ο νονος!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Α για αυτο στον Δημητρη δεν το πηρα και τωρα μου ειπαν οτι το δικαιουμαι δεν το ηξερα.Βρε κοκονες για την αδεια απο οαεδ τι χρειαζεται και τι παρεχει?

τα χαρτια σου τα κανεις μολις τελειωσει η αδεια λοχειας και εχεις 2 μηνες περιθωριο να τα καταθεσεις.εμενα μου εδωσαν 2 χαρτια απο τον οαεδ ενα για τον εργοδοτη και ενα που συμπληρωνεις εσυ συν φωτοτυπια βιβλιαριου εθνικης τραπεζας.τα λεφτα που παιρνεις ειναι 690 ευρω το μηνα.

βρε κοριτσια μπήκα στο μανούλες Δεκεμβρίου και σας ειδα εγκυες μην με παρεξειγησετε αλλα τι τεραστειες κοιλιες ηταν αυτες ειδικα Η Αλεκα και η Φοιβη σας ειδα το καλοκαιρι φαινοσασταν ολες εγκυος εγω καθολου τον Οκτωβριο στις αρχες ομως φανηκε οπως ησασταν εσεις τον 5-6 ημουν εγω τον 9.Δεν το λεω για ζηλια αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση της κοκαλως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια μπήκα στο μανούλες Δεκεμβρίου και σας ειδα εγκυες μην με παρεξειγησετε αλλα τι τεραστειες κοιλιες ηταν αυτες ειδικα Η Αλεκα και η Φοιβη σας ειδα το καλοκαιρι φαινοσασταν ολες εγκυος εγω καθολου τον Οκτωβριο στις αρχες ομως φανηκε οπως ησασταν εσεις τον 5-6 ημουν εγω τον 9.Δεν το λεω για ζηλια αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση της κοκαλως

χιχιχ κι εγω Μαρινα μικρη κοιλια ειχα και στον μπεμπη και στη Γεωργια..ειναι στον οργανισμο φανταζομαι!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

...και αναλογα και τα κιλα που παιρνεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Για τα γουστα μου, στο 1.74 υψος ιδανικο ειναι το 70 (κρινω βεβαια απο τον δικο μου σκελετο)....Από εκει και περα όταν φτανεις 112 κιλα για να πας να γεννησεις (εγω) και εχεις ξεκινησει από 78, και γυρνας σπιτι σου 100....ε καπου πρεπει να εχουν παει αυτα τα κιλα...και στην κοιλια, και στα μπουτια και στον κωλο....

Εγω παντως ακομη τετραπαχη νιωθω....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ο Αγγελος εβγαζε τετοιες κοκκινιλες στα μαγουλα και ανακαλυψα ότι υπηρχαν 2 αιτιες: ακρυλικες κουβερτουλες (οι λεγομενες ισπανικες) και οι πιπιλες με τα σαλια που ακουμπαγαν στο μαγουλακι του. Οπότε, στεγνωναμε καλα τις πιπιλες;)

Αλεκάκι μου, με μία ισπανική σκεπάζεται, αλλά δεν έρχεται σε επαφή με το προσωπό του. πιπίλα δε χρησιμοποιούμε.

αλλά... όταν κοιμάται τη μέρα τον βάζω στο κρεβάτι μας πάνω σε μία κουβερτούλα λεπτή φλις. λες αυτή να μου κάνει τη δουλειά? το κάνω γιατί είναι πιο ζεστή από το σεντονάκι, και από την βαμβακερή πάνα μάλλον. λες???

εγώ δεν τολμάω να ανέβω στη ζυγαριά... φοβάμαι ότι θα είναι κολημμένη...

15y6xxxv0qx3picm.png

και μόλις δοκιμσα ενα παντελονι που ειχα παρει μετα τον αγγελο. Το δοκιμασα για να δω τι νουμερο φοραω γιατι δεν ξερω. Λοιπον USA 14, UK 18, french 46.

Φοραω λοιπόν τρια νουμερα παραπανω....κλαψ!!!

και καποτε στα πολυ νειατα μου φοραγα UK 10....4 τεσσερα νουμερα λιγοτερα...θα σαλταρω λεμεεεεε

Επεξεργάστηκαν by aleca

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκάκι μου, με μία ισπανική σκεπάζεται, αλλά δεν έρχεται σε επαφή με το προσωπό του. πιπίλα δε χρησιμοποιούμε.

αλλά... όταν κοιμάται τη μέρα τον βάζω στο κρεβάτι μας πάνω σε μία κουβερτούλα λεπτή φλις. λες αυτή να μου κάνει τη δουλειά? το κάνω γιατί είναι πιο ζεστή από το σεντονάκι, και από την βαμβακερή πάνα μάλλον. λες???

εγώ δεν τολμάω να ανέβω στη ζυγαριά... φοβάμαι ότι θα είναι κολημμένη...

ίσως να ειναι απο την κουβερτουλα. προσπαθησε να τον ακουμπας μονο σε 100% βαμβακερο για να δεις αν φταιει αυτο....

221882cb0gkyh7q4.gif

και μόλις δοκιμσα ενα παντελονι που ειχα παρει μετα τον αγγελο. Το δοκιμασα για να δω τι νουμερο φοραω γιατι δεν ξερω. Λοιπον USA 14, UK 18, french 46.

Φοραω λοιπόν τρια νουμερα παραπανω....κλαψ!!!

και καποτε στα πολυ νειατα μου φοραγα UK 10....4 τεσσερα νουμερα λιγοτερα...θα σαλταρω λεμεεεεε

ela δεν απογοητευομαστεεεε....ηθικο ακαιο θελω!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...