Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ είμαι ελινάκι μου εγώ. προσπαθω να κάνω και καμια δουλειά!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Να' μαι πάλι. Μόλις έφαγα τα ψαράκια μου και αρχίζω να πέφτω σε λήθαργο πάλι!!!!!!!!!!!!!!

Ελίνα μου μην ανησυχείς και εμένα οι γονείς μου με βοηθούν περισσότερο και αυτό όχι γιατί ο αντρούλης μου δεν βοηθάει αλλά γιατί δουλεύει ατελείωτες ώρες στο μαγαζί (9.00π.μ.-23.00μ.μ. με ένα διάλειμμα ενδιάμεσα για φαγητό) και δεν προλαβαίνει. Και μια Κυριακή που κάθεται στην ουσία την μισή μέρα και την άλλη μισή δουλεύει, κοιτάζει να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί. Γι' αυτό κιόλας δεν έχω απαιτήσεις από αυτόν. Ώρες - ώρες όμως μου λείπει πολύ. Και εδώ μου γεννιέται μια απορία, το παιδί πότε θα το βλέπει;

Κάτι άσχετο. Βρήκα μια συνταγή σήμερα για γλυκό του κουταλιού μανταρίνι, έχουμε πολλά μανταρίνια και είπα να κάνω κάτι διαφορετικό. Έχει κάνει ποτέ καμιά σας κάτι ανάλογο;

eH1op2.png

LMcjp2.png

αλεκακι να τα εκατοστησετε και παμτα ευτυχισμενοι.

Νατασουλα εγω έχω φτιάξει πορτοκαλι και κιτρο μανταρινι οχι αλλα φανταζομαι πρεπει να εινα σαν το κιτρο.Αν έχει τοσα πολλα ξερω καταπληκτικο ποτο με μανταρινι που το φτιαχνω καθε χριστουγεννα

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλεκακι να τα εκατοστησετε και παμτα ευτυχισμενοι.

Νατασουλα εγω έχω φτιάξει πορτοκαλι και κιτρο μανταρινι οχι αλλα φανταζομαι πρεπει να εινα σαν το κιτρο.Αν έχει τοσα πολλα ξερω καταπληκτικο ποτο με μανταρινι που το φτιαχνω καθε χριστουγεννα

Για στείλε το ποτό, με ενδιαφέρει!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

νατασουλα γραφε 7 μανταρινια μονο το φλουδι καλα πλυμενό,μισο κιλο ζαχαρη,3/4 κονιακ αν θέλεις βάζεις 1 ξυλο κανελα το βάζεις σε φαρδυ βαζο που κλεινει και το αφήεις για 20 μερες ανακατευοντας καθημερινα.Μετα το σουρώνεις το βάζεις στα μπουκαλια γυαλινα και στην υγεια σου.Ετσι γινεται και το πορτοκαλι και τοροδι μονο πουσε αυτο χρησιμοποιεις τασπορια απο 2 ροδια και βαζεις κανελλες και 2-3 γαρυφαλλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

νατασουλα γραφε 7 μανταρινια μονο το φλουδι καλα πλυμενό,μισο κιλο ζαχαρη,3/4 κονιακ αν θέλεις βάζεις 1 ξυλο κανελα το βάζεις σε φαρδυ βαζο που κλεινει και το αφήεις για 20 μερες ανακατευοντας καθημερινα.Μετα το σουρώνεις το βάζεις στα μπουκαλια γυαλινα και στην υγεια σου.Ετσι γινεται και το πορτοκαλι και τοροδι μονο πουσε αυτο χρησιμοποιεις τασπορια απο 2 ροδια και βαζεις κανελλες και 2-3 γαρυφαλλα.

Μαρίνα σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το κάνω σίγουρα!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

:-P σοβαρά??? Χαχα!!! μπαααα ο δικός μου δεν έκανε τίποτα!!! Για αυτό και εμένα δεν μου φαινόταν παράξενο που δεν έκανε τίποτα και ο άντρας μου.. το τίποτα σχετικό! Γιατί από τον πα΄τερα μου κάνει πιο πολλά!!:P

Eίσαι καλα???Θα τον έσφαζε στο γονατο η Σμυρνια μεχρι τώρα που ειναι ο μπαμπας 70 χρονων σουζα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eίσαι καλα???Θα τον έσφαζε στο γονατο η Σμυρνια μεχρι τώρα που ειναι ο μπαμπας 70 χρονων σουζα

Εχω κι εγω ριζες απο σμυρνη ρε Μαρινακι απο την πλευρα του πατερα μου...η μανα του δηλαδη...Μικρη ετσι με φωναζανε σμυρνια...

Η μανα μου που τον εχει σουζα τον μπαμπα μου επισης ειναι απο τρελοσογο(ετσι λεει ο μπαμπας μου)Κεφαλονιτικη καταγωγη...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εμένα οι ρίζες μου είναι διάσπαρτες. Σμυρναιομανιατοαρβανίτισσα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εχω κι εγω ριζες απο σμυρνη ρε Μαρινακι απο την πλευρα του πατερα μου...η μανα του δηλαδη...Μικρη ετσι με φωναζανε σμυρνια...

Η μανα μου που τον εχει σουζα τον μπαμπα μου επισης ειναι απο τρελοσογο(ετσι λεει ο μπαμπας μου)Κεφαλονιτικη καταγωγη...

Α ωραίος συνδιασμος ετσι εξηγουνται πολλα. Είδες τιποτα δεν ειναι τυχαιο στην π@@@@ανα την ζωη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ωραίος συνδιασμος ετσι εξηγουνται πολλα. Είδες τιποτα δεν ειναι τυχαιο στην π@@@@ανα την ζωη

Ε ναι εννοειται...Λες γιαυτο να την βρισκω με την μαγειρικη ετσι?Κωνσταντινουπολη και σμυρνη απο τους γονεις του πατερα μου.

Καλα η μανα μου δεν παιζεται χρονια τωρα ο πατερας μου της την λεει για την τρελα που την δερνει...Αλλα χωρια της δεν μπορει με τιποτα...

Ασχετο...παιδια οι γονεις μου γνωριζονται απο την τριτη δημοτικου...Και εχουν μια ιστορια απιστευτη...Θα σας την πω μια μερα....;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ε ναι εννοειται...Λες γιαυτο να την βρισκω με την μαγειρικη ετσι?Κωνσταντινουπολη και σμυρνη απο τους γονεις του πατερα μου.

Καλα η μανα μου δεν παιζεται χρονια τωρα ο πατερας μου της την λεει για την τρελα που την δερνει...Αλλα χωρια της δεν μπορει με τιποτα...

Ασχετο...παιδια οι γονεις μου γνωριζονται απο την τριτη δημοτικου...Και εχουν μια ιστορια απιστευτη...Θα σας την πω μια μερα....;)

και ανυσηχουσες βρε χαζο για το μπαμπα σου?τα σμυρναιικα τα κοκαλα ειναι αλλο πραγμα αν δεν πιασουν τα 100 δεν το βαζουν κατω.Το ξερω απο τους παππουδες και το σοι τους ολοι επιασαν σχεδον τριψηφιους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις ενα δικιο!!Μιλαμε για πολυ ντουρος ο μπαμπας τοσα χρονια κανενα χαπι για τιποτα δεν εχει παρει...Καλη διατροφη περπατημα τι να σου πω κοτσονατος!;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...