Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρινακι να ζησετε...!!!

ασε αλεκα εχω ποσα παντελονια και αυτο το ενα που μου κανει ειναι καλο δεν ειναι για καθε μερα ολατα αλλα η δεν θα ανεβαινουν η δεν θα κουμπωνουν τα νευρα μου..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μελινα μου όχι για το συγκαμα, για ενυδατωση...ειναι αλλη.

Ευχαριστώ Αλεκάκι! πού την καταχώνιασα γμτ...

μαγουλακια που απλα ξεραινονται ή κατα διαστηματα μεσα στην ημερα φουντωνουν λιγο πιο πολυ???

είναι ξερά και όταν ξυπνάει είναι πιο κόκκινα εκείνα τα σημεία

Μελίνα οταν έχεις τον μικρό στο μάρσιπο να κοιτάει προς τα έξω τα ποδαράκια πως τα βάζεις;;

τα ποδαράκια του κρέμονται. μια χαρά τον βλέπω, πάντως! του αρέσει!!!

Και εγω ψαχνω για μαρσιπο γιατι πλεον ειναι πολυ βαρυς... ποιον πηρατε?

Για την μυτουλα εμεις εχουμε παρει φυσιολογικο ορο με στομιο μπροστα που ψεκαζει και ειμαστε μια χαρα... πατας απο πανω και ψιτ μπαινει στο ρουθουνακι με πιεση και καθριζουν.... με την αμπουλα ολο εξω το εριχνα...

Μάχη μου, της chicco 2 θέσεων έχουμε. και την πλάτη στηρίζει και το μωρό στέκεται καλά. είναι από 0 μηνών.

την αμπούλα τη ρίχνω μέσα μια χαρά, αλλά απ' ότι βλέπω από αυτά που βγάζω, ο ορός δύσκολα τα διαλύει. μιλάμε για μύξα, όχι αστεία!!!:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας τσουπρες!! Εμεις μολις γυρισαμε απο το παρκο που πηγαμε και οι 3 μας! Καλα ηταν ..ξεσκασε και λιγο η μεγαλη!

Το βραδι κι εμεις κοιμηθηκαμε σουπερ! κοιμηθηκε 11 ξυπνησε 5 ξανα κοιμηθηκε κατευθειαν..σηκωθηκε 7 ξαναεφαγε και τελικα σηκωθηκαμε 10! Αισθανομαι λες και κοιμομουν 2 μερες!

Μαρινακι παντα ευτυχισμενοι!!

ΦΑΜ κουκλος ο σουπερμαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φτου φτου

Μου ηρθε και μενα χτες περιοδος και πολυ το χαιρομαι μπας και ξεκολλησει η καταραμενη ζυγαρια..απο πονο δεν εχω καθολου αλλα πολυ αιμαααααα!

Εγω μπηκα σ ενα τζην μου που μου ηταν ελαφρως φαρδυ παλια ...ε τωρα μου ειναι τσιτα! και σ ενα ακομα ελαστικο ιππασιας....τα εγκυμοσυνης εγω τα ΕΚΑΨΑ!:):):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κορίτσια καλησπέρα, επιτέλους βάλαμε internet!

Διαβάζω για τα κιλά που γράφετε, εγ΄ω στην εγκυμοσύνη πήρα μόνο 10 αλλά μέχρι και τωρα μου εχουν μήνει τα 2,5, εχουν κατσικωθεί και δεν λένε να φύγουν και ας πέφτει πείνα!

Μάχη μου εμείς πήραμε μαρσιπο από τα mothercare αλλά δεν με ενθουσίασε πάλι το βάρος πέφτει στους ωμους και την πλάτη.

Εχετε σκεφτεί πότε θα κάνετε βαφτίσια?

Διαφημίσεις

Λοιπον, καναμε το εμβολιακι μας και δεν κλαψαμε καθολου!!! Ηπιαμε και το ποσιμο με λιγο ζόρι, αλλα ολα καλα!!! Σε ενα μηνα παλι!!! Ειμαστε 5200 και 59 εκ!

Κοριτσια, οσες βασανιζεστε με τις μυξες δειτε και αυτο, το κανει εισαγωγη η εταιρια που δουλευα παλια, δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω τετοιο προβλημα αλλα απ'οσο ξερω κανει δουλεια.

http://www.rinofree.gr/

Οσο για τα ρουχα, το ιδιο επαθα και γω οταν βγηκα την προηγουμενη εβδομαδα, δεν μου εκανε τιποτα και τα ειχα βαψει μαυρα...Τελικα εβαλα ρουχα εγκυμοσύνης γιατι δεν γινοταν να παω με την φορμα...Μου δινετε κουραγιο, που θα παει, 4 εμειναν ακομα, θα φυγουν και αυτα!

Χθες πηγαμε να δουμε για προσκλητηρια και μπουμουνιερες, μαζευεται μεγαλο πακετακι τελικα...Οι πιο απλες προσκλησεις ξεκινανε απο 1-1,5 και φτανουν μεχρι και 3,5-4...Καλα για τις μπουμπουνιερες δεν συζητω, υπαρχουν για ολα τα βαλαντια μεχρι και με 6-7 ευρω!!! Οσο για τα βαφτιστικα, πηγαμε στο lapin και μας ειπαν οτι κυμαινονται απο 600 εως 800 ευρω ολο το πακετο (ρουχα, πετσετες, λαδοπανο, μαρτυρικα, κερακια, λαμπαδα, κουτι κτλ)...Εμεις βαφτιζομαστε στις 13/6 και βαφτιζουμε στις 26/6...

Επεξεργάστηκαν by maliv

εμείς χθες κοιμηθήκαμε στη 1 και ξυπνήσαμε στις 7.30, γενικά κοιμόταν πολλές ώρες αλλά όχι και τοοοοοσες πολλ΄ες. και κάτι ακόμα διαβάζω ότι σας ήρθε περίοδος και συνειδητοποιώ πως εμένα πέρασαν ήδη 2 μήνες και ακόμα δεν μου ήρθε! είναι φυσιολογικό ή να πάρω τον γιατρό τηλ.?

Κατερινακι φυσιολογικο ειναι ..εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε ξαναερθει σε 3,5 μηνες και δεν θηλαζα!

Βρε Μαρια τα βαφτηστικα τα αγοραζει ο νονος..εμας τουλαχιστον στην μεγαλη τα βαφτηστικα...ρουχα..λαδοπανα κλπ τα αγορασε ολα ο νονος!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Λοιπον, καναμε το εμβολιακι μας και δεν κλαψαμε καθολου!!! Ηπιαμε και το ποσιμο με λιγο ζόρι, αλλα ολα καλα!!! Σε ενα μηνα παλι!!! Ειμαστε 5200 και 59 εκ!

Κοριτσια, οσες βασανιζεστε με τις μυξες δειτε και αυτο, το κανει εισαγωγη η εταιρια που δουλευα παλια, δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω τετοιο προβλημα αλλα απ'οσο ξερω κανει δουλεια.

http://www.rinofree.gr/

Οσο για τα ρουχα, το ιδιο επαθα και γω οταν βγηκα την προηγουμενη εβδομαδα, δεν μου εκανε τιποτα και τα ειχα βαψει μαυρα...Τελικα εβαλα ρουχα εγκυμοσύνης γιατι δεν γινοταν να παω με την φορμα...Μου δινετε κουραγιο, που θα παει, 4 εμειναν ακομα, θα φυγουν και αυτα!

Χθες πηγαμε να δουμε για προσκλητηρια και μπουμουνιερες, μαζευεται μεγαλο πακετακι τελικα...Οι πιο απλες προσκλησεις ξεκινανε απο 1-1,5 και φτανουν μεχρι και 3,5-4...Καλα για τις μπουμπουνιερες δεν συζητω, υπαρχουν για ολα τα βαλαντια μεχρι και με 6-7 ευρω!!! Οσο για τα βαφτιστικα, πηγαμε στο lapin και μας ειπαν οτι κυμαινονται απο 600 εως 800 ευρω ολο το πακετο (ρουχα, πετσετες, λαδοπανο, μαρτυρικα, κερακια, λαμπαδα, κουτι κτλ)...Εμεις βαφτιζομαστε στις 13/6 και βαφτιζουμε στις 26/6...

στην ιπποκρατους 154 εχει προσκλητηρια πολυ οικονομικα.λεγεται ΄'τελεια' το καταστημα,του γαμου μου τα ειχα παρει 85 λεπτα.

εμείς λέμε να βαφτίσουμε κατα τα τέλη Μαιου με αρχές Ιουνίου να έχει καλό καιρό αλλά όχι και πολύ ζέστη, πιστεύω νωρις είναι για να αρχίσω να ψάχνω ας ανοιξει και λίγο ο καιρός γιατί εδώ σε εμάς όλο χιόνια και βροχές έχουμε!

Εμεις βαφτίζουμε κιολας οποτε πηγαμε για ερευνα αγορας...

Ευχαριστω Ινακι και Σοφακι, θα τα εχω υποψη μου!

επισης καποια απο τα προσκλητηρια που εβλεπα σε γνωστα τυπογραφεια τα ειδα μετα σε αυτο το σαιτ 50-70 λεπτα πιο φθηνα.αν εχεις δει καποια που σου αρεσαν ριξε μια ματια εδω μηπως το εχει αυτος(απλα ειναι καβαλα το καταστημα γι'αυτο πρεπει να το εχεις δει).

http://www.narlis.gr/home.php

Μαρια του Δημητρη τα προσκλητηρια εκαναων 3 ε και ενα υτοκολιτακι που ειχα βαλει 50 λεπτα οι μπομπονιερες 5 αλλα τα βαφτιστικα τα πηρε η νονα μονο που ειχα ξητησει να μην ειναι καλα του στυλ σαλοπετες και γραβατες ηθελα πολυ καζουαλ.Τις τιμες που σου ανεφερα πριν 3 χρονια αλλα τα περισσοτερα εκει παιζανε οποτε τωρα αυτα που μου λες δεν μου φαινονται και πολυ ακριβα.Αλλα θυμαμαι οτι ηβαφτιση σε μπομπονιερες και προσκλητηρια μου ειχε στοιχισει πολυ περισσοτερο απο τον γαμο.Ευτυχως δεν ειχα κανει στολισμο μονο στην κολυμπηθρα γιατι εγω με τα μπαλονια παθαινω αναφυλαξια

Ποια με ρωτησε για το εξαμηνο?Ναι για αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...