Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,εμενα ποναει η κοιλια μου χαλιααα..ολα τα ειχα η περιοδος μου ελειπε..σημερα θα παμε να σαραντισουμε..οσο για τα κιλα που λετε εμενα μονο ενα παντελονι μου κανει καλο ε??

γιασεμι χαλασα την πιατσα ε??ετρεχα να τον παρω να μην μου τον φαει καμια αλλη..χι χι

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι και παλι.Λοιπον πηγα ικα μετα μωρα παρολο που εξηπηρετηθηκα αμεσως εκαν 2 ωρες ακριβως και τελικα το επιδομα εγκυμοσυνης δεν το δικαιουμαι τσαμπα τοσο τρεχαλα με τα κωλοχαρτα γιτι το 8 δεν ειχα δουλεψει.Αλλο οσες εχουμε κανει καισρικη δικαιουμαστε ενα επιδομα ψαξτε το.Αλλο εχτες κοιμηθηκα απο τις 8 ηρρθε ο καλος μου ταισε το μωρο και τοπρωι που ξυπνησα τι ειδα οεο?ουτε ενα μπουκαλι στη αποστειρωση τι διαολο μποουλιν επαιζε με τα μπιμπερο και ο μικρος να κοπανιεται και εγω να αποστειρωνω τελος εβγαλα ενα τσουρουφλιστικα του εφτιαξα γαλα με αποστειρωση της κακιας ωρας για να μην πω τα πιατα στη κουζινα τα ποτηρια και τονερο ολα εξω.Α σημερα εχω και επετειο γαμου θα φτιαξω τουρτα η χρυσοχερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε Αννια τι μιλας και εσυ για κιλα????? Και εμενα το μονο παντελονι που μου κανει ειναι ενα εγκυμοσυνης....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Να ζησετε Μαρινα... με αγαπη και υγεια παντα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μαρινάκι να ζήσετε!!!

maliv, επίσης χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

ΦΑΜούλα, κι εμείς 61εκ είμαστε!!!

ρε κορίτσια, για τα μαγουλάκια που ξεραίνονται τι bepanthol βαζουμε? είναι η ίδια που είναι για τα συγκάματα??? νόμιζα ότι είχα κι άλλη, αλλά δε βρίσκω... :(

15y6xxxv0qx3picm.png

μελινα μου όχι για το συγκαμα, για ενυδατωση...ειναι αλλη.

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρινάκι να ζήσετε!!!

maliv, επίσης χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

ΦΑΜούλα, κι εμείς 61εκ είμαστε!!!

ρε κορίτσια, για τα μαγουλάκια που ξεραίνονται τι bepanthol βαζουμε? είναι η ίδια που είναι για τα συγκάματα??? νόμιζα ότι είχα κι άλλη, αλλά δε βρίσκω... :(

μαγουλακια που απλα ξεραινονται ή κατα διαστηματα μεσα στην ημερα φουντωνουν λιγο πιο πολυ???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

να μαι και παλι.Λοιπον πηγα ικα μετα μωρα παρολο που εξηπηρετηθηκα αμεσως εκαν 2 ωρες ακριβως και τελικα το επιδομα εγκυμοσυνης δεν το δικαιουμαι τσαμπα τοσο τρεχαλα με τα κωλοχαρτα γιτι το 8 δεν ειχα δουλεψει.Αλλο οσες εχουμε κανει καισρικη δικαιουμαστε ενα επιδομα ψαξτε το.Αλλο εχτες κοιμηθηκα απο τις 8 ηρρθε ο καλος μου ταισε το μωρο και τοπρωι που ξυπνησα τι ειδα οεο?ουτε ενα μπουκαλι στη αποστειρωση τι διαολο μποουλιν επαιζε με τα μπιμπερο και ο μικρος να κοπανιεται και εγω να αποστειρωνω τελος εβγαλα ενα τσουρουφλιστικα του εφτιαξα γαλα με αποστειρωση της κακιας ωρας για να μην πω τα πιατα στη κουζινα τα ποτηρια και τονερο ολα εξω.Α σημερα εχω και επετειο γαμου θα φτιαξω τουρτα η χρυσοχερα

να ζησετε!!!ααα το επιδομα καισαρικης ειναι για οσες γεννησαν σε ιδιωτικο....πληροφοριακα απλα σας το λεω.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημερα και μηνες μας πολλους Ινακι και Μαρινα!!!

Η αληθεια ειναι πως αυτοι οι δυο μηνες μου εχουν φανει σαν πέντε...

Σημερα κιολας δεν εχω κοιμηθει γιατι ο μικρος εχει αυπνιες οποτε ειμαι κομματια...Και θα κανουμε και το εμβολιο μας σε λιγο, το κλασσικο στο κωλαρακι και αυτο του ροταιου απο το στομα...Ελπιζω να μην εχουμε δεκατα....

Το αεροπλανο επιτρεπεται κανονικα...Το θεμα ειναι πως αν αρχισει να κλαιει και δεν σταματαει τι κανεις...

αν αρχίσει να κλαιει πιπίλα , μπιμπερό ή στηθος!!! και θεός βοηθός!!!

καλημερα κοριτσια,εμενα ποναει η κοιλια μου χαλιααα..ολα τα ειχα η περιοδος μου ελειπε..σημερα θα παμε να σαραντισουμε..οσο για τα κιλα που λετε εμενα μονο ενα παντελονι μου κανει καλο ε??

γιασεμι χαλασα την πιατσα ε??ετρεχα να τον παρω να μην μου τον φαει καμια αλλη..χι χι

βρε Αννια τι μιλας και εσυ για κιλα????? Και εμενα το μονο παντελονι που μου κανει ειναι ενα εγκυμοσυνης....

και μένα ακόμα και τα εγκυμοσύνης στενά μου είναι...σαν να άνοιξα κιάλλο ενα πράμα απο τότε που γέννησα :confused:

να ζήσετε Μαρίνα!! θα τον γλυκάνεις τον αντρούλι σου μετα απο το αχούρι που σου άφησε χθές;;; μπράβο μπράβο :tongue:

Μαλιβ και Ελίνα να χαίρεστε και εσείς τα αγγελουδάκια σας!!! Μαρίνα εσείς είστε αύριο η μεθαύριο;

Διαφημίσεις

να ζησετε!!!ααα το επιδομα καισαρικης ειναι για οσες γεννησαν σε ιδιωτικο....πληροφοριακα απλα σας το λεω.....

Α για αυτο στον Δημητρη δεν το πηρα και τωρα μου ειπαν οτι το δικαιουμαι δεν το ηξερα.Βρε κοκονες για την αδεια απο οαεδ τι χρειαζεται και τι παρεχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

mvarela θα σε στεναχωρησω! για μενα η εγκυμοσυνη ηταν οντως η καλυτερη περιοδος στη ζωη μου, αν και ειχα αγχος λογο προηγουμενης αποβολης, εμετους μεχρι τον εκτο, και ολα τα αλλα που ειχαμε ολες...Ημουνα ομως ευτυχισμενη και πολυ πολυ γεματη, οπως και τωρα βεβαια.

Οταν γεννησα ειπα οτι δεν το ξανακανω και εικοσι μερες μετα ζησα απο τον αντρα μου και δευτερο! απλα αυτη τη φορα θα κανω επισκληριδιο και Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ θα το παρω!

θελω να παρω πλενομενες πανες, ξερετε να μου πειτε ποιες ειναι καλυτερες?

Και εγω εκει καταληγω, οτι η περιοδος της εγκυμοσυνης ητανε για εμενα πολυ ωριαα..... ειχα πολυ ευκολη εγκυμοσυνη, δεν πηρα πολλα κιλα αλλα ειχα πρηστει παρα πολυ... ευχομαι τουλαχιστον στην επομενη να εχω καλυτερο εργοδοτη...:rolleyes:

εγραφα , εγραφα κ τα εχασα:mad::mad::mad:!!!

καλημερα....

ναι , εμεις παλι ξενυχτι... τουλαχιστον κοιμηθηκα τωρα 10-1....

αννια κ εγω κανω αυτο που λες, μετα το βραδυνο μπανιο (γυρω στις 10) χαμηλωνω φωτα κ τις ταϊζω... ακομα κ να μην εχουν κοιμηθει , τις βαζω στην καλαθουνα κ θα κοιμηθουν μονες τους (πρεπει να τις βαλω στο δωματιο αλλα με τοσο ξενυχτι δεν θα αντεξω τα δρομολογια...) 12 κ 10 εχουν ρολοι κ θα ξυπνησουν με κλαματα μεχρι τις 4.30 σημερα!!!!! μετα ξυπνησαν στις 7.30 κ θελανε παιχνιδια....

ασε τους κουμπρους!!! αλλουνου παπα ευαγγελιο!!!! βρες αλλους τωρα που ειναι νωρις γιατι ειναι κριμα για το παιδι να το εχει βαφτισει κ να μην ειναι ενταξει!!!

πηγαμε χθες για πρωτη αναγνωριστηκη για τραπεζι... μια αιθουσα μας αρεσε κ 2 μεζεδοπωλεια... θα δουμε .... μακιγιεζ κ κομμωτρια εκλεισα κ εγω , αλλα ειναι φιλες μου... τα υπολοιπα βλεπουμε , αργοτερα ....

το τραπεζι ειναι ενα τεταρτο το πολυ.... κ ειπαμε οπου καταληξουμε να μην αργησουν να σερβιρουν.... ε. δεν θα σκασω κιολας!!!!! εχω πεισμωσει πολυ με αυτην την νοοτροπια του να τους ταϊσουμε!!!! ε, αν δεν τους αρεσει ξυδι!!!!

Μην αγχωνεσαι τοσο με το τραπεζι.. αυτοι που ειναι να σχολιασουν αρνητικα θα το κανουν ουτως ή άλλως οποτε κανε την βαπτιση οπως την ονειρευεσαι εσυ...

Εγώ Άντζυ μου, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τον κοιμίσω στον μάρσιπο γιατί είναι πολύ κουτσομπόλης και όλο κοιτάζει τριγύρω. αλλά, όταν τον κουβαλάω, συνέχεια κινούμαι με αποτέλεσμα να κουράζεται και από την κίνηση και από τις διαδοχικές εικόνες και ξεραίνεται χωρίς καν να τον πάρω χαμπάρι!!! (εννοείται ότι τον έχω να κοιτάει προς τα έξω, αν τον βάλω προς τα μέσα γκρινιάζει!). σήμερα ειδικά, τον τάισα και μετά από 5-10 λεπτά τον έβαλα στον μάρσιπο. πάλι όρθιος είναι, οπότε δε φοβάμαι μη μου τα βγάλει. και όλα μια χαρά!!! πριν λίγο ξύπνησε γιατί η μυτούλα μας είναι βουλωμένη, αλλά την καθαρίσαμε και ξανακοιμήθηκε.

αυτό το θέμα με τη μυτούλα... αρχικά είχα πάρει το κλασικό ρουφηχτήρι που είχαν και οι μαμάδες μας σε μας. επειδή δεν είδα χαϊρι, πήρα χθες της otrisalin! τι ρούφηγμα είναι αυτό που κάνει!!!!! ενώ στην αρχή έλεγα "έλα μωρέ, όλα την ίδια δουλειά κάνουν..." τώρα ανακαλώ!!! με 1000!!! ρουφάμε τις μυξούλες και είμαστε κύριοι για ένα 4ωρο τουλάχιστον. μετά μία από τα ίδια!!! αλλά πολύ το ευχαριστήθηκα! και ο μικρός επειδή νιώθει αυτό το ρούφηγμα στη μύτη και του φαίνεται περίεργο, ούτε κιχ κάνει! κάθεται ήσυχος μέχρι να τελειώσω! ενώ με το άλλο η κατάσταση ήταν δράμα... πολύ καλό, πολύ καλό!!! πολύ ενθουσιάστηκα!!! :)

Και εγω ψαχνω για μαρσιπο γιατι πλεον ειναι πολυ βαρυς... ποιον πηρατε?

Για την μυτουλα εμεις εχουμε παρει φυσιολογικο ορο με στομιο μπροστα που ψεκαζει και ειμαστε μια χαρα... πατας απο πανω και ψιτ μπαινει στο ρουθουνακι με πιεση και καθριζουν.... με την αμπουλα ολο εξω το εριχνα...

είμαι να σκάσω !!

το σαββατο εχω την πρώτη μου επίσημη εξοδο με τον αντρούλη μου για φαγητό σε φίλους και ή δεν θα παω, ή θα παω φορώντας την αθλια φαρδια φορμα ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ

μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα ..

οσο και να μην φαω μεχρι το σαββατο, δεν προκειται να γινει τιποτα :( κοντευω να σκασω

Και εγω τα ιδια εχω παθει.... αυτον τον καιρο προτιμω φορεματακια και κολαν... γιατι η κοιλιτσα μου ακομη δεν εχει μαζεψει...

Εγω πληρωθηκα και απο τον ΟΑΕΔ την Δευτερα. τωρα ετοιμαζω τα χαρτια για το εξαμηνο, περιμενω μονο το χαρτι απο τον εργοδοτη που θα το εχει ετοιμο την Τριτη... να δουμε αν θα το ετοιμασει βεβαια ή παλι θα μαλωνουμε...

Α για αυτο στον Δημητρη δεν το πηρα και τωρα μου ειπαν οτι το δικαιουμαι δεν το ηξερα.Βρε κοκονες για την αδεια απο οαεδ τι χρειαζεται και τι παρεχει?

Το εξάμηνο εννοεις?

a84026bdda.png

Και εγω ψαχνω για μαρσιπο γιατι πλεον ειναι πολυ βαρυς... ποιον πηρατε?

Για την μυτουλα εμεις εχουμε παρει φυσιολογικο ορο με στομιο μπροστα που ψεκαζει και ειμαστε μια χαρα... πατας απο πανω και ψιτ μπαινει στο ρουθουνακι με πιεση και καθριζουν.... με την αμπουλα ολο εξω το εριχνα...

εγω εχω πάρει τον μάρσιπο αγκαλιάς αστεράκι

Για πες λεπτομέριες για τον φυσιολογικό ορό, σπρέι ειναι;;

εγω εχω πάρει τον μάρσιπο αγκαλιάς αστεράκι

Για πες λεπτομέριες για τον φυσιολογικό ορό, σπρέι ειναι;;

ναι ειναι το PHYSIOMER baby και ειναι καταλληλο για βρεφη και παιδια απο την γεννηση...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...