Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη μεραααα!!!! Να τους χιλιασετε Ινακι....ωραιο το τικερακι!!!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

περασαν 2 μηνες ινακι????μπραβο στην κουκλιτσα!!!!εμβολιο εχετε κανει?????

απο οτι διαβασα οι περισσοτερες εχουν ξεκινησει το σπορ του σεξ ε????εμεις ακομα :-(:sad::-(:sad:.πηγα στην γιατρο,μου εδωσε το οκ αλλα ψιλοφοβαμαι.....

να ρωτησω....πρεπει να φτιαξουμε το προγραμμα υπνου του μωρου??μου το εχουν πει 2 φιλες μου αλλα δεν ειναι λιγο νωρις????εμεις κοιμαμαστε και τρωμε οποτε μας ερθει,τελειως ακανονιστα.....και ακομα δεν εχει συνηθισει 100% την κουνια.

angie και εμενα ετσι λεει ο αντρας μου,δεν πειραζει ας κλαψει λιγο και με εκνευριζει.θεωρει οτι αν την παρει αγκαλια οταν κλαιει θα συνηθισει την αγκαλια και θα θελει συνεχεια.εν τω μεταξυ το κοριτσακι μας ειναι ησυχο,θα κλαιει η για να φαει η για αγκαλιτσα.ε αφου εχει φαει, αγκαλια θελει βρε ανθρωπε,το εχει αναγκη.ΕΛΕΟΣ!

επισης ξερετε αν επιτρεπονται τα αεροπορικα ταξιδια σε αυτη την ηλικια????λεω να χτυπησω μια πρεβεζα:D:D:D:D!

εμβολιο θα κάνει σήμερα :)

Αεροπορικό εφόσον μπορεις να ανταπεξέλθεις στις αναγκες του μωρού σου εκτός σπιτιού γιατί να μην μπορείς να κάνεις; Κι εγώ θέλω πολύ....αλλα αφήνω την όρεξη μου για τέλος απρίλη που ενδέχεται να πάω Σαντορίνη.

Οσο για το πρόγραμμα εφόσον εσένα σε βολεύει και καταφέρνεις να ξεκουραστείς δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το αλλάξεις...

Αεροπορικό εφόσον μπορεις να ανταπεξέλθεις στις αναγκες του μωρού σου εκτός σπιτιού γιατί να μην μπορείς να κάνεις; Κι εγώ θέλω πολύ....αλλα αφήνω την όρεξη μου για τέλος απρίλη που ενδέχεται να πάω Σαντορίνη.

Οσο για το πρόγραμμα εφόσον εσένα σε βολεύει και καταφέρνεις να ξεκουραστείς δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το αλλάξεις...

ποιο εμβολιο θα κανετε inaki????

ε ναι μπορω να ταξιδεψω γιατι θα παω στους γονεις μου,ο αντρας μου θα με βαλει μεχρι μεσα στο αεροπλανο οποτε εχω βοηθεια.απλα για το μωρακι,τα αυτακια σκεφτομουνα.αν και 50 λεπτα πτηση ειναι.....

ναι ειμαι ενταξει με το προγραμμα,βεβαια κοιμαμαι 4 ωρες την ημερα και παρολο που η μικρη κοιμαται για παραδειγμα 12 το βραδυ εγω κοιμαμαι 3-4 απο την υπερενταση.αλλα αντεχω.

καλημερα!!!!

περασαν 2 μηνες ινακι????μπραβο στην κουκλιτσα!!!!εμβολιο εχετε κανει?????

απο οτι διαβασα οι περισσοτερες εχουν ξεκινησει το σπορ του σεξ ε????εμεις ακομα :-(:sad::-(:sad:.πηγα στην γιατρο,μου εδωσε το οκ αλλα ψιλοφοβαμαι.....

να ρωτησω....πρεπει να φτιαξουμε το προγραμμα υπνου του μωρου??μου το εχουν πει 2 φιλες μου αλλα δεν ειναι λιγο νωρις????εμεις κοιμαμαστε και τρωμε οποτε μας ερθει,τελειως ακανονιστα.....και ακομα δεν εχει συνηθισει 100% την κουνια.

angie και εμενα ετσι λεει ο αντρας μου,δεν πειραζει ας κλαψει λιγο και με εκνευριζει.θεωρει οτι αν την παρει αγκαλια οταν κλαιει θα συνηθισει την αγκαλια και θα θελει συνεχεια.εν τω μεταξυ το κοριτσακι μας ειναι ησυχο,θα κλαιει η για να φαει η για αγκαλιτσα.ε αφου εχει φαει, αγκαλια θελει βρε ανθρωπε,το εχει αναγκη.ΕΛΕΟΣ!

επισης ξερετε αν επιτρεπονται τα αεροπορικα ταξιδια σε αυτη την ηλικια????λεω να χτυπησω μια πρεβεζα:D:D:D:D!

το παιδι τι ειναι ρομποτ για να το βαλεις σε προγραμμα???τωρα κοιμασαι..τωρα φαε....τωρα πλυσου,,,τωρα κλαψε...εχεις να ακουσεις πολλα....ακολουθα το παιδι σου και τους δικους σου ρυθμους και ασε να λενε...εμενα μου λεγανε να μαθω το παιδι να κοιμαται στις 9...γιατι ρε φιλε??για να ξυπναω οπως εσεις απο τις εξι το πρωι???θα στρωσει σιγα σιγα ειναι μωρο ακομη...ειδικα εαν θηλαζεις προγραμμα ακομη γιοκ.....πρεβεζα απο μεσα εισαι???και εγωαπο εκει εχω καταγωγη....παντως εαν κτσετε και γραψετε κατω τις ωρες που τρωνε κοιμουνται κλπ θα δειτε οτι ενα προγραμμα το εχουν...με μιρες αποκλισεις...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

ελα ντε και εμενα μου φανηκε περιεργο,κοντευει 2 μηνων τι προγραμμα να κανω?

ελα βρε yasemi!απο που εισαι?εγω απο τον ωρωπο,ειναι ενα χωριο διπλα στον λουρο.

Καλημερα και μηνες μας πολλους Ινακι και Μαρινα!!!

Η αληθεια ειναι πως αυτοι οι δυο μηνες μου εχουν φανει σαν πέντε...

Σημερα κιολας δεν εχω κοιμηθει γιατι ο μικρος εχει αυπνιες οποτε ειμαι κομματια...Και θα κανουμε και το εμβολιο μας σε λιγο, το κλασσικο στο κωλαρακι και αυτο του ροταιου απο το στομα...Ελπιζω να μην εχουμε δεκατα....

Το αεροπλανο επιτρεπεται κανονικα...Το θεμα ειναι πως αν αρχισει να κλαιει και δεν σταματαει τι κανεις...

Φαμούλα τί κουκλάκι τσαχπίνικο είναι αυτό ?????? Ξετρελάθηκα !!! Πόσο πολύ μεγάλωσε !!!!!!!! Φτού φτού φτού !!!!!!!

Ευχαριστώ Σοφούλα μου!!! Ωραίο ζευγάρι δεν κάνουν??? Η νεράιδα και ο superman...θα πετάνε μαζί!!!!

ο δικός μου το κεφαλάκι του το κρατάει σχεδόν από την αρχή!!! μας πέφτει προς τα μπροστά μόνο όταν αποκοιμιόμαστε!!! :)

εμείς γίναμε 5700!

Στα ίδια είναι τα αγοράκια μας Μελίνάκι...Αλήθεια σας είχα πει ότι με το που γεννήθηκε ο Κομπόστας πήγε να τους πέσει??? Όπως τον έβγαλαν και τον ακούμπησαν (δεν ξέρω που) μπρούμυτα, έκανε κίνηση να μπουσουλήσει!!!!!!! Αφού άκουσαν φωνή "πιάστον, πιάστον, πού πάει???, μπουσούλησε!!!"

όλα τα μωρακια τωρα που γεννιουνται τα ψιλοκρατανε τα κεφαλια τους, εχουν τα ματακια τους ανοιχτα, γελάνε πολυ γρηγορα κλπ....φταινε ισως τα συμπληρωματα που παιρνουμε στην εγκυμοσυνη. Αυτο μου ελεγε ο γυναικολογος μου

Εγω σημερα τον μετρησα ειναι 66 πόντους 6800 κιλα. Ειναι όσο ηταν και ο μεγαλος αλλα λιγο πιο ψηλος. Το κεφαλακι μας ειναι 42.

Αγόραρος!!!!!

για πειτε καλε και το υψος να εχω μια εικονα των θρεφταριων σας!!!

61 εκατοστά

μπήκα να κανω ενα ντουζακι η αμοιρη και οση ωρα ειμαι στο μπανιο το μωρο εχει πλανταξει στο κλαμα. βγαίνω και τι να δω ?? τον αντρα μουπου υποτιθεται θα το ειχε το νου του για να κανω μπανιο, να καθεται διπλα στο μικρο μεν, αλλα φορωντας ακουστικα και παιζοντας πλαι σταισον ... καλο ε??? μετα να τα ριξω τα μπινελικια και βγαινω και υστερικια απο πανω .... να το παθω τωρα το εγκεφαλικο ή μετα ?? τα χαπια μουυυυυυυυ

Μήπως να τον τρομάξεις λίγο να συνέλθει??? Εμένα άμα κλάψει πολλή ώρα πνίγεται!!!!! Δεν κάνω πλάκα!!!

...πηγαμε σε παιδικο παρτυ σε γκουντις στον αγιο στεφανο...το ταλιμπανακι ντυθηκε μινι και ειχε πλακα...η μικρη κιουρια.... την εντυσα και με φουστανακι,καλτσονακι κλπ κλπ (θα βαλω καποια στιγμη φωτο) καθοτανε μια χαρουλα...θηλασε και καποια στιγμη και μετα ξεραθηκεεεεεεεε....εγω ομως εχω μια απορια .....εγω ειμαι μαμα υπερβολικη ή οι αλλες αναισθητες???το παρτυ ειχει παιδια απο 2 χρονων μεχρι και δεκα...λοιπον οι μαναδες οι αλλες (πατερας κανενας αφαντος μονο ο δικος μας ητανε και τον φαγανε οι καριες με τα ματια τους....τς τς τς ) ητανε αλλου για αλλου...δε προσεχανε καθολου τι κανουν τα παιδια τους μεσα στο παιδοτοπο...αφου καποια στιγμη πηρανε κατι σπαθια κατι μεγαλυτερα παιδια και πλακωνοντουσαν και μπηκα εγω μεσα και τα πηρα!!!ουτε ενα βλεφαρο ομως....για τη τσαντα την λουι βιτον ομως ξερανε να μιλησουνε...για το παιδι τους που ειχε ανεβει καπου και τους φωναζει επι μια ωρααααα μαμαααααααααα μαμαααααααααα και δε το ακουγανε δε ξερουνε να πουνε.....τα πηρα...και κατι ακομη...τοσο παραξενο ειναι ενας μπαμπας να κραταει το μωρο του ή να παιζει με το παιδι του???τον κοιταγανε σαν ουφο!!!δε ξερω τι να πω....περσυ που δουλευα σε παιδοτοπο στα παρτυ συνηθως ερχονταν και οι δυο γονεις ...σε δυο μονο ειχανε σκασει μονο μαμαδες...μαλιστα ουτε καν ο μπαμπας του εορταζομενου δεν ειχε εμφανιστει...μου φαινεται πολυ παραξενο....τελικα εμεις ειμαστε απο τον αρη ή οι αλλοι απο την αφροδιτη???

α και στη φουρια μου χτες ξεχασα και το αλλο...η παιδιατρος χτες ζυγισε τη μκρη και την εβγαλε 5600 και κατι και λεει αφαιρουμε και 200 γρ επειδη τη ζυγισε με ρουχα..και της λεω μειον 200???και μου λεει πολλα ειναι???της λεω εσεις ξερετε....και οντως την εγραψε 5400 και κατι...εγω τωρα τι πιανω μου λετε???

Καταρχήν περιμένουμε φωτογραφίες της Μίνι και της μικρής κυρίας για να λιώσουμε!!!

Κατά δεύτερον, έχεις δίκιο να φρικάρεις με την αδιαφορία ορισμένων, αλλά να σου πω εγώ τι βλέπω που μένω δίπλα σε ταβέρνα...Τα αμολάνε βρε κορίτσια τα παιδιά, χωρίς καν να έχουν οπτική επαφή, στον δρόμο!!! Ναι καλά διαβάσατε...βέβαια είναι αδιέξοδο, αλλά υπάρχει μια πόρτα που μπαινοβγαίνουν τα ντελιβεροπαπάκια της ταβέρνας σαν σίφουνες!!!

Όσο για τα ρούχα, ζύγισέ τα έτσι από περιέργεια την επόμενη φορά που θα βρεις πρόσβαση σε ζυγαριά...Πολύ μου φαίνεται το 200...το 100γρ πιο λογικό...Αλλά 200??? Τί φοράει το παιδί? Γούνα???

ωωωωω σευχαριστουμε πολύ!!!! Αλλαξα και το τικερακι, εβαλα ενα μινιμαλ-ντελικάτο σαν την κορούλα μου!! :-P

Είναι υπέροχο το τικέράκι σαν την μανούλα και σαν την κορούλα!!! Να τη χαίρεσαι την Ηλιαχτίδα σου!!!!

AX κοριτσάκια είμαι πολύ χαπι χαπι!!!! Ερχεται τριήμερο!!! 3 μέρες με τον μπαμπούλι μας!!!!!

Ααααααα!!!! Το είχα ξεχάσει!!!! Ζήτω!!! Θα έχουμε 3 μέρες μπαμπάάάάάάάά!!!!!

Με το καλό!!!!

καλημερα λυσαξατε καριες δεν προλαβαινω.μισο κλαιει το κουνελι μου και ερχομαι

Ατζι μην με φτιαχνεις

Περιμένω πως και πως τα σχόλια Μαρίνας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...