Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχαχα!!! Ινάκι βάλε φωτογραφίες της Ηλιαχτίδας σου!!! Καλά έχω τρελάθεί!!! Θέλω να τη δω!!! Έβαλα κι εγώ τον "Κλαρκ Κεντ"!!!!

Καλέ ακόμα κάψες έχεις από τις ορμόνες σαν κι εμένα?!?!?!

Με καλσόν χωρίς ραφή, αν δεν έχεις βάλε την ραφή κάτω από την πατούσα...πλάκα-πλάκα το καλσόν μαζεύει και ίσως σου μπεί κάτι φαρδύ από τα παλιά...

μμμ λες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα, να τον χαίρεσαι!!!

σευχαριστώ! κ εσύ να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου - ορίτσια σας καληνυχτίζω πάω να ετοιμάσω το νερό για το μπανάκι του - κανονίστε να βρεθούμε κάπου οι μανούλες του δεκεμβρίου να γνωριστούμε.. φιλιά!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Φαμούλα τί κουκλάκι τσαχπίνικο είναι αυτό ?????? Ξετρελάθηκα !!! Πόσο πολύ μεγάλωσε !!!!!!!! Φτού φτού φτού !!!!!!!

Ινάκι περιμένουμε φωτό της ηλιαχτίδας.....

Κορίτσια μία από τις δυό σας να ανοίξει album στο γκρουπάκι μας στο facebook ''Απόκριες 2010'' να μαζέψουμε όλα τα μπεμποκαρναβαλάκια μας.

το κεφαλάκι του δεν πέφτει στην στάση αυτή; εγω δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αυτή τη στάση γιατι φοβόμουν οτι δεν θα συγκρατεί το κεφάλι της

ο δικός μου το κεφαλάκι του το κρατάει σχεδόν από την αρχή!!! μας πέφτει προς τα μπροστά μόνο όταν αποκοιμιόμαστε!!! :)

εμείς γίναμε 5700!

15y6xxxv0qx3picm.png

ο δικός μου το κεφαλάκι του το κρατάει σχεδόν από την αρχή!!! μας πέφτει προς τα μπροστά μόνο όταν αποκοιμιόμαστε!!! :)

εμείς γίναμε 5700!

όλα τα μωρακια τωρα που γεννιουνται τα ψιλοκρατανε τα κεφαλια τους, εχουν τα ματακια τους ανοιχτα, γελάνε πολυ γρηγορα κλπ....φταινε ισως τα συμπληρωματα που παιρνουμε στην εγκυμοσυνη. Αυτο μου ελεγε ο γυναικολογος μου

Εγω σημερα τον μετρησα ειναι 66 πόντους 6800 κιλα. Ειναι όσο ηταν και ο μεγαλος αλλα λιγο πιο ψηλος. Το κεφαλακι μας ειναι 42.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

βεβαια εμεις γινομαστε 3 μηνων σε μια εβδομαδα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ε ναι βρε Ινακι μου. Τα βλεπεις τωρα όλα τα μωρουλια και ειναι πανεξυπνα...Και πολυ ώριμα ψυχοκινητικα. Φταιει και η διατροφη μας αλλα και τα συμπληρωματα.

221882cb0gkyh7q4.gif

μπήκα να κανω ενα ντουζακι η αμοιρη και οση ωρα ειμαι στο μπανιο το μωρο εχει πλανταξει στο κλαμα. βγαίνω και τι να δω ?? τον αντρα μουπου υποτιθεται θα το ειχε το νου του για να κανω μπανιο, να καθεται διπλα στο μικρο μεν, αλλα φορωντας ακουστικα και παιζοντας πλαι σταισον ... καλο ε??? μετα να τα ριξω τα μπινελικια και βγαινω και υστερικια απο πανω .... να το παθω τωρα το εγκεφαλικο ή μετα ?? τα χαπια μουυυυυυυυ

Διαφημίσεις

εγω δεν θα απαντησω αντζι μου γιατι εχθες ψιλοπλακωθηκαμε και τα εχω φρεσκα!!!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω δεν θα απαντησω αντζι μου γιατι εχθες ψιλοπλακωθηκαμε και τα εχω φρεσκα!!!!!!!!!

και αφου εριξα τα μπινελικια μου΄η απαντηση ξέρεις ποια ήταν?

ε ενταξει, δεν πειραζει να κλαψει και λίγο !! ναι αγαπη μου αλλα εγω ακουω ολη μερα το κλαμμα που εσυ ακους για 5 λεπτά και μάλιστα ουτε και τοσο αφου φορας ακουστικα !! τα νευρα μουυυυυυυυυ

καλησπεραααα,και εμενα κοριτσια μου λειπει καοως η εγκυμοσυνη μου παροτι ηθελα πως και πως να γεννησω.δεν ξερω αν θα ξαναβιωσω μια εγκυμοσυνη..παντως εγω στο πρωτο εκανα εμετους μεχρι 5μηνων σε αυτη τιποτα ομως..

συνηθως στα κοριτσια (καλη ωρα) εχεις περισσοτερους εμετους λογω αντιπαραθεσης ιδιων ορμονων....ενω στα αγορια ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα...εγω και στις δυο εγκυμοσυνες εχασα κιλα τους πρωτους 5-6 μηνες παρα πηρα...και νοσηλευτηκα λογω υπερεμεσης...μπρρρρρρρρ...απαπαππαπα...

αυτό το θέμα με τη μυτούλα... αρχικά είχα πάρει το κλασικό ρουφηχτήρι που είχαν και οι μαμάδες μας σε μας. επειδή δεν είδα χαϊρι, πήρα χθες της otrisalin! τι ρούφηγμα είναι αυτό που κάνει!!!!! ενώ στην αρχή έλεγα "έλα μωρέ, όλα την ίδια δουλειά κάνουν..." τώρα ανακαλώ!!! με 1000!!! ρουφάμε τις μυξούλες και είμαστε κύριοι για ένα 4ωρο τουλάχιστον. μετά μία από τα ίδια!!! αλλά πολύ το ευχαριστήθηκα! και ο μικρός επειδή νιώθει αυτό το ρούφηγμα στη μύτη και του φαίνεται περίεργο, ούτε κιχ κάνει! κάθεται ήσυχος μέχρι να τελειώσω! ενώ με το άλλο η κατάσταση ήταν δράμα... πολύ καλό, πολύ καλό!!! πολύ ενθουσιάστηκα!!! :)

σωτηριο!!!

μαρινα αυτο σκεφτομουν και εγω το πρωι εχουμε πολυ καιρο να δουμε την ντορα..και η bebe-q εχει μερες να μπει..

αλεκακι σκοπευω να κανω τριτο γυρω στα 26-27ελπι<ω..θελω πολλα πολλα παιδακια...

βρε αννια καντα τωρα κοντα γιατι μετααα...παλι θα γυρνας στα μωρουδιακα??θα εχεις τα μεγαλα στο σχολειο-αγγλικα μπαλετο καρατε θα εχεις και νεογεννητα??

και εγω συμφωνω με την Αλεκα γαι την εγκυμοσυνη ειδικα η δευτερη με γονατισε καταλαβαινετε τη ψυχολογια ειχα μετα απο 2 αποβολες μεσα σε 6 μηνες καθε μερα ειχα αγχος και μεχρι τον 4 μηνα πηγαινα καθε μα καθε εβδομαδα για υπερηχο απο μονη μου και μεχρι να μου πουν οτι ειναι ολα καλα εχανα το φως μου.

Σαν Χαρακτηρας ουτε εγω εχω αλλαξει ιδιαιτερως αλλα εχω ωριμασει και εχω αλλες προταιρεοτητες απλως καποια πραγματα προυπηρχαν ααλλα τωρα βγηκαν στην επιφανεια.Ας πουμε δεν ηξερα οτι ημουν τοσο υπερηφανη και δυνατη αν μου ελεγε καποιος πριν 5 χρονια ολα αυτα που κανω σημερα θα του ελεγα οτι ειναι τρελος οι ανθρωποι ομωςπου μεγνωριζαν καλα ηταν σιγουρη οτι αυτο θα μου εβγαινε με τα μωρα

σαν να το εγραψα εγω....:P

καλα και εγω εχω αλλαξει παρα πολυ εχω ωριμασει αρκετα,αφου οσοι μιλανε μαζι μου αποκλειετε λενε να εισαι σε τετοια ηλικια και να μιλας ετσι..γενικα απο μικρη ειχα μια ωριμοτητα που με τρομαζε και μενα..

δεν ξερω αλλα τωρα και εμενα προτεραιοτητα ειναι η οικογενεια μου και μετα ολα τα αλλα..

επισης ωριμασα και τα πηρα ολα πανω μου την ημερα που εφυγα απο την πολη μου για να ερθω να μεινω αθηνα με τον αντρουλη μου 17χρονων ημουν σχεδον κ ημουν μονη μου σε μια πολη που δεν ξερω και δεν εχω κανεναν,ομως τα καταφερα δοξα το θεο και επεζησα,και ας μου ελεγαν ολοι οσοι με ξερανε οτι θα το μετανιωσω και θα χτυπαω το κεφαλι μου και θα γυρισω πισω κλαιγοντας και τετοια..οχι ομως το παλεψα και να μαι τωρα..εχω μια ομορφη και αγαπημενη οικογενεια και δεν μετανιωνω για τιποτα..

και ετσι να παραμεινετε !!!ο τολμων νικα!!

αλλα και εσυ βρε πουλακι μου στα 17???τς τς τς μας χαλας τη πιατσα :tongue:

Καλημερα κοριτσακια...

Εχω κοιμηθει μονο 3 ωρες αλλα προσπαθω να φτιαξω του μικρου το ωραριο..Αν γινει βεβαια...Εχθες προσπαθησα να τον κρατησω ξυπνιο το απογευμα και κλειναν τα ματια του,τον αλλαζα,του εκανα μπανιο λιγο πιο αργα κ καποια στιγμη 12.30 ξεραθηκε αλλα επανω μου.Αν τον αφηνα θα ξυπναγε στανταρ...Ειχα κ αναγκη να κοιμηθω ωστε να αντεξω το πιθανο ξενυχτι...

Κοιμηθηκε 12.30 με 3.00 (επανω μου παντα)κι εγω ενα δυωρο.3 σηκωθηκε και εφαγε και 3.30 τον ξανακοιμησα πανω μου εως τις 5.30.αυτο το δυωρο με κρατησε για το πρωι.κατα τις 8.30 ξανακοιμηθηκε αλλα για μια ωρα.μετα τον πηγα μια βολτα κ τον πηρε ο υπνοσ στον μαρσιππο.στις 11 κοιμηθηκε στην καλαθουνα κι εγω μια ωρα στον καναπε.αυτοσ συνεχισε εως τις 2.

εγω ποσο γκαντεμω ρε κοριτσια...κατα τη 1 εβαλε ο διπλανος τρυπανι γιαυτο κοιμηθηκα μια ωρα.αν δεν το χε κανει θαχα κοιμηθει αλλεσ 2 ωρεσ κ γω...ο μπεμπησ δεν ξυπνησε με το τρυπανι αλλα εγω φρικαρα.αμαν πια...

yasemi μου δεν κλαιει ιδιαιτερα κ οταν ειναι ξυπνιος εκεινες τις ωρες θελει αγκαλια η ψιλοκαθεται στο ριλαξ.αν τον αφησεις μονο του γκρινιαζει.οταν ειναι αγκαλια θελει κ στηθος κ ετσι λαγοκοιμαται.εαν τον αφησω ξυπναει στο καπακι.οταν πια περασουν οι ωρες τοτε καποια στιγμη το πρωι κοιμαται ενα 3ωρο -η 4ωρο,ξυπναει τρωει κ ξανακοιμαται αλλες δυο ωρες.αυτο μετα τισ 10 το πρωι πια...κ μετα ολη μερα κ με φασαρια δεν μασαει ψιλοκοιμαται.να σημερα που τον κρατησα επανω μου κοιμηθηκε το βραδυ οπως εγραψα.αλλιως δεν κοιμαται τουλαχιστον μεχρι να καταφερω να του το γυρισω σιγα σιγα....

το να κοιμαστε διπλα διπλα στο ιδιο κρεββατι μηπως πιασει λιγο για να σε μυριζει και να μη κοιμασαι ορθια???

Καλησπέρα!!!!(αν κάνω κάποιο λάθος συγχωρέστε με,δε φοράω τα γυαλιά μου...)

Είμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ...Εκτός από τους κολικούς μας,πρέπει να την ενοχλεί και το ξένο γάλα...Έχουμε δοκιμάσει και υποαλλεργικό και ελεύθερο λακτόζης και βιολογικό και ΤΙΠΟΤΑ...Μόλις της βάζω το μπιμπερό στο στόμα,πατάει τρελό κλάμα...Μόλις τη βάλω στο στήθος ησυχάζει.

Είναι ζήτημα αν έχω κοιμηθεί από χτες 5 ώρες...Το πρωί,ενώ συνήθως της μιλάω,μου μιλάει και γελάμε στο κρεβάτι,τη μάλωσα,έψαχνε να βρει το γέλιο μου αλλά πουθενά,δεν είχα κουράγιο ούτε όρεξη να της γελάσω,και μετά κατσούφιασε κι αυτή...

Τώρα κοιμάται στο κρεβάτι μου,αφού την πήρε ο ύπνος με το βυζί στο στόμα...και κοιμήθηκα κι εγώ 1,5 ώρα...Το απόγευμα λέμε να πάμε βόλτα,έτσι κι αλλιώς αν είμαστε σπίτι θα κλαίει,οπότε θα τη βάλω στο μάρσιπο και θα αρχίσουμε το περπάτημα.

yasemi μου,όταν ήταν πιο μικρή την άλλαζα κάθε φορά που ξυπνούσε,τώρα όμως επειδή κι εγώ κουτουλάω και φοβάμαι μη μου πέσει από τα χέρια,την αλλάζω πριν το βραδινό ύπνο και μετά αναλόγως πώς θα είναι η πάνα,αν είναι γεμάτη,την αλλάζω,δεν την αφήνω,αν όχι,το πρωί πια...

/QUOTE]

ενδεικτικα σου λεω οτι τα μωρα εχουν υψηλη διαισθηση και αυτοπροστασια και συνηθως αυτο που δε δεχονται απο φαγητο ειναι αυτο που τους κανει αλλεργια....το εχω δει απο τη δικια μου.....οτι την πειραζει δε το ακουμπαει...μη τη ζοριζεις με το ξενο.....ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ μην ανησυχεις!!!

κοριτσάκια η μπεμπού μου κοιμήθηκε για πρώτη φορά μόνη της!! αφού έκανε μπόλικα πριτς πρίτς και ανακουφίστηκε λιγο την βάλαμε στην κούνια και εκεί που άκουγε τα πουλάκια, κλείνουν τα ματάκια και την παίρνει ο Μορφέας!

δηλαδη εμενα που τις περισσοτερες φορες την περνει ο υπνος στο καροτσι μονη της ειμαι απο τις τυχερες.....χμ..τελικα δε πρεπει νατη λεω ταλιμπαν τζουνιορ χχαχαχαχα

είμαι να σκάσω !!

το σαββατο εχω την πρώτη μου επίσημη εξοδο με τον αντρούλη μου για φαγητό σε φίλους και ή δεν θα παω, ή θα παω φορώντας την αθλια φαρδια φορμα ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ

μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα ..

οσο και να μην φαω μεχρι το σαββατο, δεν προκειται να γινει τιποτα :( κοντευω να σκασω

μια βολτα εξω στις εκπτωσεις μηπως βοηθησει???

ε ναι βρε Ινακι μου. Τα βλεπεις τωρα όλα τα μωρουλια και ειναι πανεξυπνα...Και πολυ ώριμα ψυχοκινητικα. Φταιει και η διατροφη μας αλλα και τα συμπληρωματα.

αληθεια...εδω γεννιουνται και ανοιγουν κατευθειαν ματια,γυρνανε κεφαλια ...η δικια μου την πρωτη μερα στον ομο μου και γυρναει το κεφαλι απο την αλλη γιατι δε βολευοτανε...η γιαγια μου με το στομα ανοιχτο!!τοτε μεχρι να σαραντησουνε ματια δεν ανοιγανε.....!!!

τα νεα μας....ψιλοκουρασει σημερα...πηγαμε σε παιδικο παρτυ σε γκουντις στον αγιο στεφανο...το ταλιμπανακι ντυθηκε μινι και ειχε πλακα...η μικρη κιουρια.... την εντυσα και με φουστανακι,καλτσονακι κλπ κλπ (θα βαλω καποια στιγμη φωτο) καθοτανε μια χαρουλα...θηλασε και καποια στιγμη και μετα ξεραθηκεεεεεεεε....εγω ομως εχω μια απορια .....εγω ειμαι μαμα υπερβολικη ή οι αλλες αναισθητες???το παρτυ ειχει παιδια απο 2 χρονων μεχρι και δεκα...λοιπον οι μαναδες οι αλλες (πατερας κανενας αφαντος μονο ο δικος μας ητανε και τον φαγανε οι καριες με τα ματια τους....τς τς τς ) ητανε αλλου για αλλου...δε προσεχανε καθολου τι κανουν τα παιδια τους μεσα στο παιδοτοπο...αφου καποια στιγμη πηρανε κατι σπαθια κατι μεγαλυτερα παιδια και πλακωνοντουσαν και μπηκα εγω μεσα και τα πηρα!!!ουτε ενα βλεφαρο ομως....για τη τσαντα την λουι βιτον ομως ξερανε να μιλησουνε...για το παιδι τους που ειχε ανεβει καπου και τους φωναζει επι μια ωρααααα μαμαααααααααα μαμαααααααααα και δε το ακουγανε δε ξερουνε να πουνε.....τα πηρα...και κατι ακομη...τοσο παραξενο ειναι ενας μπαμπας να κραταει το μωρο του ή να παιζει με το παιδι του???τον κοιταγανε σαν ουφο!!!δε ξερω τι να πω....περσυ που δουλευα σε παιδοτοπο στα παρτυ συνηθως ερχονταν και οι δυο γονεις ...σε δυο μονο ειχανε σκασει μονο μαμαδες...μαλιστα ουτε καν ο μπαμπας του εορταζομενου δεν ειχε εμφανιστει...μου φαινεται πολυ παραξενο....τελικα εμεις ειμαστε απο τον αρη ή οι αλλοι απο την αφροδιτη???

α και στη φουρια μου χτες ξεχασα και το αλλο...η παιδιατρος χτες ζυγισε τη μκρη και την εβγαλε 5600 και κατι και λεει αφαιρουμε και 200 γρ επειδη τη ζυγισε με ρουχα..και της λεω μειον 200???και μου λεει πολλα ειναι???της λεω εσεις ξερετε....και οντως την εγραψε 5400 και κατι...εγω τωρα τι πιανω μου λετε???

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Φαμούλα τί κουκλάκι τσαχπίνικο είναι αυτό ?????? Ξετρελάθηκα !!! Πόσο πολύ μεγάλωσε !!!!!!!! Φτού φτού φτού !!!!!!!

Ινάκι περιμένουμε φωτό της ηλιαχτίδας.....

Κορίτσια μία από τις δυό σας να ανοίξει album στο γκρουπάκι μας στο facebook ''Απόκριες 2010'' να μαζέψουμε όλα τα μπεμποκαρναβαλάκια μας.

το κοίταξα αλλα στις φωτογραφίες δεν βλέπω επιλογή για ξεχωριστά αλμπουμ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...