Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα ΄ξενυχτιμένες μανουλίτσες! έχω πολλές μέρες να επικοινωνήσω γιατί το καπετανάκι μου έχει κάνει τη νύχτα μέρα! 6με7 το απόγευμα κλείνουν τα ματάκια του κ έφτει σε λίθαργο.. δέκα το ξυπνάω για μπανάκι κ μετάπάλι ύπνο το πολύ μεχρι 3-3.30 μετά... ολονυχτία! έχω μαθει απέξω όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης κ να σκεφτείτε οτι σε μια εβδομάδα επιστρέφω πάλι στα αμφιθέατρα της σχολής..αχ πότε θα στρώσουν τα βασανάκια μας?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

είμαι να σκάσω !!

το σαββατο εχω την πρώτη μου επίσημη εξοδο με τον αντρούλη μου για φαγητό σε φίλους και ή δεν θα παω, ή θα παω φορώντας την αθλια φαρδια φορμα ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ

μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα ..

οσο και να μην φαω μεχρι το σαββατο, δεν προκειται να γινει τιποτα :( κοντευω να σκασω

κοριτσια πρεπει να μου ηρθε περιοδος και πονει η κοιλιαμου γκρρρ

εμένα πάντως που μου ήρθε πριν μια βδομάδα δεν με πόνεσε καθόλου μα καθόλου η κοιλιά μου πήρα μόνο ενα ντεπόν-ποια? εγώ! που τα μπουσκοπάν τα είχα για καραμέλες πριν την εγκυμοσύνη μου...:P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

είμαι να σκάσω !!

το σαββατο εχω την πρώτη μου επίσημη εξοδο με τον αντρούλη μου για φαγητό σε φίλους και ή δεν θα παω, ή θα παω φορώντας την αθλια φαρδια φορμα ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ

οσο και να μην φαω μεχρι το σαββατο, δεν προκειται να γινει τιποτα :( κοντευω να σκασω

πως σε νιώθω... εμείς θα βγούμε την κυριακή κ ούτε λόγος για να φορέσω κάτι απο τα παλιά μου ρούχα..:-(:mad:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα ΄ξενυχτιμένες μανουλίτσες! έχω πολλές μέρες να επικοινωνήσω γιατί το καπετανάκι μου έχει κάνει τη νύχτα μέρα! 6με7 το απόγευμα κλείνουν τα ματάκια του κ έφτει σε λίθαργο.. δέκα το ξυπνάω για μπανάκι κ μετάπάλι ύπνο το πολύ μεχρι 3-3.30 μετά... ολονυχτία! έχω μαθει απέξω όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης κ να σκεφτείτε οτι σε μια εβδομάδα επιστρέφω πάλι στα αμφιθέατρα της σχολής..αχ πότε θα στρώσουν τα βασανάκια μας?

ωχ Μαράκι υπομονή!! Εχεις δοκιμάσει να τον κρατήσεις ξύπνιο το απόγευμα;;

και εγώ το ωράριο σκεφτόμουν τώρα αλλα μου φαίνεται εγώ φταίω για το ωράριο της..μερικά απογεύματα είμαι χώμα και την βάζω στο κρεβάτι να θηλάσει κι έτσι αποκοιμιέται και χτυπάει 3-4 ώρες ύπνου.Μετά ξυπνάει ανα 2ωρο και κατα τις 4-5 το πρωι λέμε καλημέρα...

είμαι να σκάσω !!

κάποιο σχετικά καλό ρούχο απο την εγκυμοσύνη σου δεν έχεις;;

εγω είχα πάρει 1-2 φορεματακια και τα φοράω ακόμα

Κοριτσάκια μου μην το πείτε πουθενά, αλλά ο γιος μου είναι ο σούπερμαν...θα δείτε σχετικές φωτογραφίες στο φου-μπου... Σσσσσσ!!!!;):D;):D

Αυτη φαινοταν με τα μουνια οτι ειναι πιτσιρικα ενω εσυ οχι με τιποτα απο τον τροπο που σκεφτεσαι τουλαχιστον σε μερικα θεματα, γιατι οσο σφορα τα πυροτεχνηματα καθε μερα εε εκει θα σε τσακωνα

Μας πέθανες πάλι!!!:lol::lol::lol:

κοριτσάκια η μπεμπού μου κοιμήθηκε για πρώτη φορά μόνη της!! αφού έκανε μπόλικα πριτς πρίτς και ανακουφίστηκε λιγο την βάλαμε στην κούνια και εκεί που άκουγε τα πουλάκια, κλείνουν τα ματάκια και την παίρνει ο Μορφέας!

Ζήτωωωωω!!!! Μπράβο γλυκιά μπεμπούλα!!!!!

σας ειπα? δεν σας ειπα!!!! προχθες που ζυγιστηκαμε ειμασταν 4040 η μια κ 4130 η αλλη!!!! γινομαστε χοντρουλες:tongue:!!!!!!!

Αστεράκια!!!! Μπράβο σας!!!!

είμαι να σκάσω !!

Αχ κοπέλα μου σε καταλαβαίνω γιατί το έζησα με την έξοδο του προηγούμενου Σαββάτου...τελικά φόρεσα ένα παντελόνι της μαμάς μου (μαύρο κι άχαρο) κι ένα ριχρό μπλουζάκι (πάλι της μαμάς μου και πάλι μαύρο), αλλά ξέρεςι τί έκανα???

Χτενίστηκα, βάφτηκα, έβαλα μετά το μπάνιο κρέμες και αρώματα, έβαλα και τις καινούριες γόβες (με τις οποίες δεν μπορούσα να περπατήσω από την τακούνα και πήγαινα σαν χ@σμένη), ζούληξα και τη βέρα μου και το μονόπετρο στα παχουλά μου δάχτυλα κι ένιωσα όμορφα!!!!!

ινακι αν έχω προσπαθήσει λέει? τα πάντα κανω κ τελικά κλείνει τα ματάκια του κ δεν τα ανοίγει γιακανένα λόγο.. κάπου το λυπάμαι κεγώ κ το αφήνω! λάθος σωστό δε ξέρω!όλοι μου λένε θα στρώσει μετά τον τρίτο μήνα τι να πω θα δείξει!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Αχ κοπέλα μου σε καταλαβαίνω γιατί το έζησα με την έξοδο του προηγούμενου Σαββάτου...τελικά φόρεσα ένα παντελόνι της μαμάς μου (μαύρο κι άχαρο) κι ένα ριχρό μπλουζάκι (πάλι της μαμάς μου και πάλι μαύρο), αλλά ξέρεςι τί έκανα???

Χτενίστηκα, βάφτηκα, έβαλα μετά το μπάνιο κρέμες και αρώματα, έβαλα και τις καινούριες γόβες (με τις οποίες δεν μπορούσα να περπατήσω από την τακούνα και πήγαινα σαν χ@σμένη), ζούληξα και τη βέρα μου και το μονόπετρο στα παχουλά μου δάχτυλα κι ένιωσα όμορφα!!!!!

το κακο ειναι οτι τωρα ειμαι στη ενδιαμεση φαση .. τα εγκυμοσυνης ειναι τεραστια κ φαινονται γελια κ τα αλλα δεν μπαινουν με τιποτα ...

σκεφτομαι τι θα κανω ..??

καλα το τακουνι εννοειται θα παιξει 12αποντο. αλλα ρουχα, τι??

το κακο ειναι οτι τωρα ειμαι στη ενδιαμεση φαση .. τα εγκυμοσυνης ειναι τεραστια κ φαινονται γελια κ τα αλλα δεν μπαινουν με τιποτα ...

σκεφτομαι τι θα κανω ..??

καλα το τακουνι εννοειται θα παιξει 12αποντο. αλλα ρουχα, τι??

αχ εγω που ημουν ντελικατη κοκετα παντα τωρα εχω ξεχασει κ τα βασικα .. βρε κοριτσια, πιπ το γοβες να της βαλω με καλσον ΄ή χωρις ?

Διαφημίσεις

Μαράκι8 ελπίζω να ξεκλέβεις και εσύ λίγο υπνο το απόγευμα τουλάχιστον!

ΦΑΜ ταλαιπωρήθηκες λίγο στην έξοδο :-P αλλα τουλάχιστον πέρασες καλά!

Πήρα και εγώ στολή!! Ηλιαχτίδα παρακαλώ! Αμ τι μονο το σουπερμανάκι σου θα κλέβει την παράσταση;; :-P

Την βαρέθηκα την βροχή κορίτσια..σήμερα που είδα λίγο ηλιο πήγαμε 2 βόλτες. Μια με το καρότσι μικρή (στο 20λεπτο βάζει τα κλάματα) και μια μεγάλη με τον μάρσιπο (μια ώρα περπάτημα). Πόσο θέλω να κάνει καλό καιρό το σκ να βολτάρουμε πολύ πολύ!!!

αχ εγω που ημουν ντελικατη κοκετα παντα τωρα εχω ξεχασει κ τα βασικα .. βρε κοριτσια, πιπ το γοβες να της βαλω με καλσον ΄ή χωρις ?

χωρίς;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused: μπρρρρρρρ!!! τι λες τώρα!!!

Πήρα και εγώ στολή!! Ηλιαχτίδα παρακαλώ! Αμ τι μονο το σουπερμανάκι σου θα κλέβει την παράσταση;; :-P

Χαχαχα!!! Ινάκι βάλε φωτογραφίες της Ηλιαχτίδας σου!!! Καλά έχω τρελάθεί!!! Θέλω να τη δω!!! Έβαλα κι εγώ τον "Κλαρκ Κεντ"!!!!

Καλέ ακόμα κάψες έχεις από τις ορμόνες σαν κι εμένα?!?!?!

Με καλσόν χωρίς ραφή, αν δεν έχεις βάλε την ραφή κάτω από την πατούσα...πλάκα-πλάκα το καλσόν μαζεύει και ίσως σου μπεί κάτι φαρδύ από τα παλιά...

Μαράκι8 ελπίζω να ξεκλέβεις και εσύ λίγο υπνο το απόγευμα τουλάχιστον!

Την βαρέθηκα την βροχή κορίτσια..σήμερα που είδα λίγο ηλιο πήγαμε 2 βόλτες. Μια με το καρότσι μικρή (στο 20λεπτο βάζει τα κλάματα) και μια μεγάλη με τον μάρσιπο (μια ώρα περπάτημα). Πόσο θέλω να κάνει καλό καιρό το σκ να βολτάρουμε πολύ πολύ!!!

το απόγευμα... δουλειές στο σπίτι αποστείρωση μπιμπερό ίσως γυμναστήριο μπας κκάψουμε καμιά θερμίδα.. μάλλον τα κιλά που σια-σιγα χάνω εγώ τα πέρνει ο μπουλούκος μου τη δευτέρα ζύγιζε 5840-απορώ από που πήρε αυτό το παιδι τόσο εγώ(πριν μείνω εγκυος εννοείται) όσο κ ομπαμπάς μας είμαστε αδυνατούλια!:confused:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

το απόγευμα... δουλειές στο σπίτι αποστείρωση μπιμπερό ίσως γυμναστήριο μπας κκάψουμε καμιά θερμίδα.. μάλλον τα κιλά που σια-σιγα χάνω εγώ τα πέρνει ο μπουλούκος μου τη δευτέρα ζύγιζε 5840-απορώ από που πήρε αυτό το παιδι τόσο εγώ(πριν μείνω εγκυος εννοείται) όσο κ ομπαμπάς μας είμαστε αδυνατούλια!:confused:

χαχα, να τον χαίρεσαι!!!

Χαχαχα!!! Ινάκι βάλε φωτογραφίες της Ηλιαχτίδας σου!!! Καλά έχω τρελάθεί!!! Θέλω να τη δω!!! Έβαλα κι εγώ τον "Κλαρκ Κεντ"!!!!

κάνε υπομονή μέχρι αύριο γιατι έριξα ενα πλυσιματάκι στην στολή και τώρα στεγνώνει... πάω να δώ τον κομπόστα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...