Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 20/1/2025 at 2:34 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Γεια σου! Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και να σου ευχηθώ καλή τύχη! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα .. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω στο Έλενα να ξερεις και είχα κάνει όλα τα χαρτιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και προχθες που του μίλησα παραλίγο να αλλάξω γνώμη και να ξαναπάω! Με το καλό, εύχομαι να πάει στρωτά και καλά! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αννια και εγω δεν θα καταλαβαινα με τιποτα οτι εισαι τοσο μικρη ενω δεν ξερω αν το θυμαστε κιγο πριν γεννησουμε ειχε μπει μια κοπελα 22 χρονων που σκεφτωταν για αμβλωση και ελεγε την ιστρια με τον φιλο της απο την Ισπανια?Αυτη φαινοταν με τα μουνια οτι ειναι πιτσιρικα ενω εσυ οχι με τιποτα απο τον τροπο που σκεφτεσαι τουλαχιστον σε μερικα θεματα, γιατι οσο σφορα τα πυροτεχνηματα καθε μερα εε εκει θα σε τσακωνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια...

Εχω κοιμηθει μονο 3 ωρες αλλα προσπαθω να φτιαξω του μικρου το ωραριο..Αν γινει βεβαια...Εχθες προσπαθησα να τον κρατησω ξυπνιο το απογευμα και κλειναν τα ματια του,τον αλλαζα,του εκανα μπανιο λιγο πιο αργα κ καποια στιγμη 12.30 ξεραθηκε αλλα επανω μου.Αν τον αφηνα θα ξυπναγε στανταρ...Ειχα κ αναγκη να κοιμηθω ωστε να αντεξω το πιθανο ξενυχτι...

Κοιμηθηκε 12.30 με 3.00 (επανω μου παντα)κι εγω ενα δυωρο.3 σηκωθηκε και εφαγε και 3.30 τον ξανακοιμησα πανω μου εως τις 5.30.αυτο το δυωρο με κρατησε για το πρωι.κατα τις 8.30 ξανακοιμηθηκε αλλα για μια ωρα.μετα τον πηγα μια βολτα κ τον πηρε ο υπνοσ στον μαρσιππο.στις 11 κοιμηθηκε στην καλαθουνα κι εγω μια ωρα στον καναπε.αυτοσ συνεχισε εως τις 2.

εγω ποσο γκαντεμω ρε κοριτσια...κατα τη 1 εβαλε ο διπλανος τρυπανι γιαυτο κοιμηθηκα μια ωρα.αν δεν το χε κανει θαχα κοιμηθει αλλεσ 2 ωρεσ κ γω...ο μπεμπησ δεν ξυπνησε με το τρυπανι αλλα εγω φρικαρα.αμαν πια...

yasemi μου δεν κλαιει ιδιαιτερα κ οταν ειναι ξυπνιος εκεινες τις ωρες θελει αγκαλια η ψιλοκαθεται στο ριλαξ.αν τον αφησεις μονο του γκρινιαζει.οταν ειναι αγκαλια θελει κ στηθος κ ετσι λαγοκοιμαται.εαν τον αφησω ξυπναει στο καπακι.οταν πια περασουν οι ωρες τοτε καποια στιγμη το πρωι κοιμαται ενα 3ωρο -η 4ωρο,ξυπναει τρωει κ ξανακοιμαται αλλες δυο ωρες.αυτο μετα τισ 10 το πρωι πια...κ μετα ολη μερα κ με φασαρια δεν μασαει ψιλοκοιμαται.να σημερα που τον κρατησα επανω μου κοιμηθηκε το βραδυ οπως εγραψα.αλλιως δεν κοιμαται τουλαχιστον μεχρι να καταφερω να του το γυρισω σιγα σιγα....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αννια και εγω δεν θα καταλαβαινα με τιποτα οτι εισαι τοσο μικρη ενω δεν ξερω αν το θυμαστε κιγο πριν γεννησουμε ειχε μπει μια κοπελα 22 χρονων που σκεφτωταν για αμβλωση και ελεγε την ιστρια με τον φιλο της απο την Ισπανια?Αυτη φαινοταν με τα μουνια οτι ειναι πιτσιρικα ενω εσυ οχι με τιποτα απο τον τροπο που σκεφτεσαι τουλαχιστον σε μερικα θεματα, γιατι οσο σφορα τα πυροτεχνηματα καθε μερα εε εκει θα σε τσακωνα

εχω τον πονο μου αλλα μου φτιαχνεις το κεφι ρε Μαρινακι...χαχαα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ναι μαρινα αυτο το θυμαμαι καπως αλλα πρεπει να μας περναγε για ηλιθιες γιατι εγω δεν το πιστεψα καθολου ομως..

ελινα ετσι να τον κανεις να συνηθιζει σιγα-σιγα..κ μενα τον παιρνει ο υπνος στην αγκαλια κ αμα τον αφηνω κατω ξυπναει,αλλα με το που τον αφηνω τον ψιλοκουναω και ξανακοιματε δοκιμασε το κ εσυ μπας κ στρωσει κ σε αφηνει να κοιμασε κ εσυ λιγο...αχ αυτα τα αγορακια ζορικα μας βγηκανε

:-D

μαρινα αυτο σκεφτομουν και εγω το πρωι εχουμε πολυ καιρο να δουμε την ντορα..και η bebe-q εχει μερες να μπει..

αλεκακι σκοπευω να κανω τριτο γυρω στα 26-27ελπι<ω..θελω πολλα πολλα παιδακια...

ekei se ypologiza kai egw;)

επισης ωριμασα και τα πηρα ολα πανω μου την ημερα που εφυγα απο την πολη μου για να ερθω να μεινω αθηνα με τον αντρουλη μου 17χρονων ημουν σχεδον κ ημουν μονη μου σε μια πολη που δεν ξερω και δεν εχω κανεναν,ομως τα καταφερα δοξα το θεο και επεζησα,και ας μου ελεγαν ολοι οσοι με ξερανε οτι θα το μετανιωσω και θα χτυπαω το κεφαλι μου και θα γυρισω πισω κλαιγοντας και τετοια..οχι ομως το παλεψα και να μαι τωρα..εχω μια ομορφη και αγαπημενη οικογενεια και δεν μετανιωνω για τιποτα..

και ετσι να εισαστε παντα
αΑυτη φαινοταν με τα μουνια οτι ειναι πιτσιρικα ενω εσυ οχι με τιποτα απο τον τροπο που σκεφτεσαι τουλαχιστον σε μερικα θεματα, γιατι οσο σφορα τα πυροτεχνηματα καθε μερα εε εκει θα σε τσακωνα
:lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!(αν κάνω κάποιο λάθος συγχωρέστε με,δε φοράω τα γυαλιά μου...)

Είμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ...Εκτός από τους κολικούς μας,πρέπει να την ενοχλεί και το ξένο γάλα...Έχουμε δοκιμάσει και υποαλλεργικό και ελεύθερο λακτόζης και βιολογικό και ΤΙΠΟΤΑ...Μόλις της βάζω το μπιμπερό στο στόμα,πατάει τρελό κλάμα...Μόλις τη βάλω στο στήθος ησυχάζει.

Είναι ζήτημα αν έχω κοιμηθεί από χτες 5 ώρες...Το πρωί,ενώ συνήθως της μιλάω,μου μιλάει και γελάμε στο κρεβάτι,τη μάλωσα,έψαχνε να βρει το γέλιο μου αλλά πουθενά,δεν είχα κουράγιο ούτε όρεξη να της γελάσω,και μετά κατσούφιασε κι αυτή...

Τώρα κοιμάται στο κρεβάτι μου,αφού την πήρε ο ύπνος με το βυζί στο στόμα...και κοιμήθηκα κι εγώ 1,5 ώρα...Το απόγευμα λέμε να πάμε βόλτα,έτσι κι αλλιώς αν είμαστε σπίτι θα κλαίει,οπότε θα τη βάλω στο μάρσιπο και θα αρχίσουμε το περπάτημα.

yasemi μου,όταν ήταν πιο μικρή την άλλαζα κάθε φορά που ξυπνούσε,τώρα όμως επειδή κι εγώ κουτουλάω και φοβάμαι μη μου πέσει από τα χέρια,την αλλάζω πριν το βραδινό ύπνο και μετά αναλόγως πώς θα είναι η πάνα,αν είναι γεμάτη,την αλλάζω,δεν την αφήνω,αν όχι,το πρωί πια...

Ελίνα μου τι τραβάς κι εσύ....Μακάρι να ξέραμε πότε τα σκατούλια μπορούν να μπουν σε πρόγραμμα...Εγώ πάνω που έλεγα ότι κοιμάται 4ωρο σερί στην αρχή,χτες μου τα χάλασε...Δεν ξέρω τι της φταίει...

Υπομονή χρειάζεται,αλλά πόση πια?Πού να τη βρούμε?Και ποιος την έχασε για να τη βρούμε εμείς??

oCxsp2.png

Αυτη φαινοταν με τα μουνια οτι ειναι πιτσιρικα ενω εσυ οχι με τιποτα απο τον τροπο που σκεφτεσαι τουλαχιστον σε μερικα θεματα, γιατι οσο σφορα τα πυροτεχνηματα καθε μερα εε εκει θα σε τσακωνα

Μαρινάκι, πρόσεχε τι γράφεις!!! :) ένα γράμμα αλλάζει όλη τη λέξη!!!:D:D:D και δε βαζεις και τόνους... :D:D:D:lol::lol::lol:

15y6xxxv0qx3picm.png

κοριτσάκια η μπεμπού μου κοιμήθηκε για πρώτη φορά μόνη της!! αφού έκανε μπόλικα πριτς πρίτς και ανακουφίστηκε λιγο την βάλαμε στην κούνια και εκεί που άκουγε τα πουλάκια, κλείνουν τα ματάκια και την παίρνει ο Μορφέας!

σκαστε βρε με τα μπουνια ηθελα να πω.Αννια ουτε εγω το πιστεψα να σου πω την αληθεια αλλα απο την αλλη σε αυτες τις ηληκιες κανουν κατι τετοιες κοτσανες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αχ, βρε αννια! μαθηματα ωριμοτητας πρεπει να δωσεις!!!!!!

σας ειπα? δεν σας ειπα!!!! προχθες που ζυγιστηκαμε ειμασταν 4040 η μια κ 4130 η αλλη!!!! γινομαστε χοντρουλες:tongue:!!!!!!!

baJfp2.png

σας ειπα? δεν σας ειπα!!!! προχθες που ζυγιστηκαμε ειμασταν 4040 η μια κ 4130 η αλλη!!!! γινομαστε χοντρουλες:tongue:!!!!!!!

φτου φτου....ειδες πως περναει ο καιρος???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγώ Άντζυ μου, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τον κοιμίσω στον μάρσιπο γιατί είναι πολύ κουτσομπόλης και όλο κοιτάζει τριγύρω. αλλά, όταν τον κουβαλάω, συνέχεια κινούμαι με αποτέλεσμα να κουράζεται και από την κίνηση και από τις διαδοχικές εικόνες και ξεραίνεται χωρίς καν να τον πάρω χαμπάρι!!! (εννοείται ότι τον έχω να κοιτάει προς τα έξω, αν τον βάλω προς τα μέσα γκρινιάζει!). σήμερα ειδικά, τον τάισα και μετά από 5-10 λεπτά τον έβαλα στον μάρσιπο. πάλι όρθιος είναι, οπότε δε φοβάμαι μη μου τα βγάλει. και όλα μια χαρά!!! πριν λίγο ξύπνησε γιατί η μυτούλα μας είναι βουλωμένη, αλλά την καθαρίσαμε και ξανακοιμήθηκε.:)

το κεφαλάκι του δεν πέφτει στην στάση αυτή; εγω δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αυτή τη στάση γιατι φοβόμουν οτι δεν θα συγκρατεί το κεφάλι της

εμάς μας περάσατε πάντως :rolleyes: Γυρω στα 4 πρέπει να είναι η δικιά μου, θα δούμε αύριο στο γιατρό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...