Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 20/1/2025 at 2:34 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Γεια σου! Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και να σου ευχηθώ καλή τύχη! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα .. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω στο Έλενα να ξερεις και είχα κάνει όλα τα χαρτιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και προχθες που του μίλησα παραλίγο να αλλάξω γνώμη και να ξαναπάω! Με το καλό, εύχομαι να πάει στρωτά και καλά! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγώ είχα τις δυσκολίες μου στις εγκυμοσύνες ειδικά με τους εμετούς, αλλά από την άλλη ήμουν ενθουσιασμένη με την όλη διαδικασία και τώρα μπορω να πω ότι νοσταλγώ εκείνες τις περιόδους...

Θα συνέλθουμε Angie. Είναι η κούραση και οι ορμόνες που σε καταβάλλουν, αλλά σιγά σιγά όλα θα μπουν σε μια σειρα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι δεν την αναπολω καθολου..ουτε τους εμετους ουτε το να μη μπορω να κουνηθω απο τη πιεση χαμηλα....αυτοι οι εμετοι δηλ ελεος...και στα δυο νοσοκομειο μπηκα.....επισης τη παλια γιασεμι προ παιδιων δε τη θελω...δε μου αρεσε...τωρα ειμαι πολυ καλυτερη απο τοτε...και πιο δυνατη και γενικα πιο πιο πιο απο οτι πριν...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Και εγώ είχα τις δυσκολίες μου στις εγκυμοσύνες ειδικά με τους εμετούς, αλλά από την άλλη ήμουν ενθουσιασμένη με την όλη διαδικασία και τώρα μπορω να πω ότι νοσταλγώ εκείνες τις περιόδους...

Θα συνέλθουμε Angie. Είναι η κούραση και οι ορμόνες που σε καταβάλλουν, αλλά σιγά σιγά όλα θα μπουν σε μια σειρα...

εγω σε ολη την περιοδο δεν μου αρεσε τιποτα.

εμετους, έσπασα το πλευρό στον 5ο μήνα, μετα ζαχαρο για 4 μηνες και φουλ στερηση και πεινα, και ξαπλα τους 3 μηνες , καθολου εξω δεν θυμαμαι και εγω για ποσους μηνες, πίεση απο την δουλεια (στο τηλεφωνο .. ) και δεν μου άρεσε καθολου η περιοδοσ αυτη γιατι μονιμως είχα φοβο μήν παθει κατι το εμβρυο , και οι ορμονες φουλκ, και νευρα και αστα να πανε ..

χαλαλι ομως γιατι το μωρακι μου χαλαλι :)

Στην 2η εγκυμοσύνη ήλπιζα ότι δεν θα έχω πάλι εμετούς, αλλά δεν τη γλύτωσα... Για κάποιο λόγο όμως ξεχνάω τα άσχημα και θυμάμαι μόνο τα ωραία της υπόθεσης. Τα υπερηχογραφήμτα, τις προετοιμασίες, τα σχέδια που κάναμε, την κοιλίτσα μου... :-) Ειδικά φέτος όμως είχα και το άγχος μην κολλήσω τίποτα... Υστερικές μας κάνανε..

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

εγραφα , εγραφα κ τα εχασα:mad::mad::mad:!!!

καλημερα....

ναι , εμεις παλι ξενυχτι... τουλαχιστον κοιμηθηκα τωρα 10-1....

αννια κ εγω κανω αυτο που λες, μετα το βραδυνο μπανιο (γυρω στις 10) χαμηλωνω φωτα κ τις ταϊζω... ακομα κ να μην εχουν κοιμηθει , τις βαζω στην καλαθουνα κ θα κοιμηθουν μονες τους (πρεπει να τις βαλω στο δωματιο αλλα με τοσο ξενυχτι δεν θα αντεξω τα δρομολογια...) 12 κ 10 εχουν ρολοι κ θα ξυπνησουν με κλαματα μεχρι τις 4.30 σημερα!!!!! μετα ξυπνησαν στις 7.30 κ θελανε παιχνιδια....

Σοφου για την βαπτιση εγω προτιμω την ωρα που εκλεισες παρα το πρωι.... εμεις κλεισαμε απογευμα στις 6 να φανταστεις.... γιατι ποσο πολυ θα τους καθυστερησετε απο το φαγητο? καλυτερα να λες... θα πεινασουν και θα το φανε ολο το φαγητο τους... κλεισαμε και αιθουσα για την δεξιωση, κοιταω προσκλητηρια και μπομπονιερες... εκλεισα κομμωτρια και μακιγιεζ... το μονο που μου λειπει ειναι ο κουμπαρος.... λετε να ειναι σημαντικο? και μια ανοιξα αυτην την συζητηση οι δικοι μας ειναι απαραδεκτοι.... με το που τους ειπα πως ειμαι εγκυος εγιναν αφαντοι... ηρθαν στην κλινικη και μετα μια μερα επειδη περνουσαν απο το σπιτι χτυπησαν το κουδουνι.... και μας εχουν ζητησει πολλοι να τον βαφτισουν τον μπεμπη μας αλλα εχω τον αντρα μου να λεει: "πρεπει το 1ο παιδι να το βαπτισουν αυτοι που μας στεφανωσαν..." και που το λεει αυτο ρωταω εγω.... γιατι να μην αναφερω τι μου εκαναν στον γαμο... ξεχασαν να πανε να ξυρισουν τον γαμπρο, ξεχασανα να φερουν τον δισκο με τα στεφανα και το ποτηρι και την καραφα για το κρασι, ενοιωσαν πιεση απο τον πολυ κοσμο και φοβηθηκαν... και αλλα τετοια κουλα..... και να μην αναφερω ξανα το πως τους φερθηκα εγω.... μεχρι και σπα τπυς ειχα κανει δωρο την επομενη απο τον γαμο για να ξεκουραστουν.... αφηστε τα σας λεω... γιατι και οι φιλες μου λενε πως οι κουμπαροι μου ειναι φαινομενο...

ασε τους κουμπαρους!!! αλλουνου παπα ευαγγελιο!!!! βρες αλλους τωρα που ειναι νωρις γιατι ειναι κριμα για το παιδι να το εχει βαφτισει κ να μην ειναι ενταξει!!!

πηγαμε χθες για πρωτη αναγνωριστηκη για τραπεζι... μια αιθουσα μας αρεσε κ 2 μεζεδοπωλεια... θα δουμε .... μακιγιεζ κ κομμωτρια εκλεισα κ εγω , αλλα ειναι φιλες μου... τα υπολοιπα βλεπουμε , αργοτερα ....

doraki κολικοι ειναι υπομονη....

ινακι εμας μας βγαζει γυρω στα 12-15 γευματα, συνηθως, των 150 μλ

ελινα κουραγιο κοπελα μου....

Sofia_m, λογικά τέτοια ώρα προσπαθείς να κοιμίσεις τις μπεμπουλίτσες σου... καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα!!! ούτε τεστ να έγραφες... χιχι :)

προσπαθουσα αλλα με γραφανε!!!

Αχ ήρθα κ εγώ πήγα δίπλα στην κουνιαδα μου που γιορταζε ο άντρας της ωραία πέρασα ξεσκασα κι ολας κ είπα κ μια κουβέντα γιατί συνέχεια να τα μικρά θα κλαίω αντί να μιλάω.ήπια κ ένα ποτηράκι κρασί κ μου την βαρεσε αφού είχα να πιω 11μηνες χα χα.λέω να ρίξω κανένα πυροτέχνημα αν μδ αφήσει κ ομπεμπης βέβαια.

πηρες φορα κ ποιος σε σταματαει:tongue::tongue::tongue:!!!!

κ εμεις λεγαμε για αυτην την εβδομαδα αλλα ετσι οπως ειναι ο αντρας μου, το αναβαλαμε!!!!

τι γιορτη ητανε καλε σημερα???

του αγ.χαραλαμπου...

Είναι λίγο αργά αλλά αυτό που σκέφτηκα δεν είναι το φαγητό, αλλά η ζέστη που ίσως έχει αν είναι μέσα στο καλοκαίρι (είναι? δεν θυμάμαι...). Όσο για το φαγητό, απλώς φρόντισε το τραπέζι να μην είναι σε μεγάλη απόσταση από την εκκλησία για να μην φτάσει απόγευμα. Έχει και άλλες βαφτίσεις νωρίτερα? Πολύ πιθανόν να σε καθυστερήσουν και να αρχίσει η βάφτιση πιο αργά... Από εκεί και πέρα κάνε ότι νομίζεις. Όλα σχετικά είναι:P

Έριξε απίστευτη καταιγίδα χτες!!!!!!! Μου άρεσε πολύ!

αστα να πανε!!!! εδω εριξε χαλαζι, κ εκεινη την ωρα φευγανε οι γονεις μου κ μεχρι να φτασουν ειχα τρελλαθει

το τραπεζι ειναι ενα τεταρτο το πολυ.... κ ειπαμε οπου καταληξουμε να μην αργησουν να σερβιρουν.... ε. δεν θα σκασω κιολας!!!!! εχω πεισμωσει πολυ με αυτην την νοοτροπια του να τους ταϊσουμε!!!! ε, αν δεν τους αρεσει ξυδι!!!!

baJfp2.png

καλησπεραααα,και εμενα κοριτσια μου λειπει καοως η εγκυμοσυνη μου παροτι ηθελα πως και πως να γεννησω.δεν ξερω αν θα ξαναβιωσω μια εγκυμοσυνη..παντως εγω στο πρωτο εκανα εμετους μεχρι 5μηνων σε αυτη τιποτα ομως..

:-D

Γεια σας και απο μενα σημερα πηγαμε για καφε οι τρεις μας και γυρισαμε στις μια μαγειρεψαμε φαγαμε και τωρα χαζευουμε σαν τρια καλα βλητακια.

Ατζι μου καλα κανεις και εγω οταν ημουν 19 εκει το εριχνα και τωρα κανω ψεμματα οτι κοιμαμαι γιατι δεν μπορω και καθε μερα βρε κοριτσια νυσταζω απορω με το δικο του κουραγιο απο τις 5 εως τις 11 και παρολααυτα .......τι να πω μην τον ματιασω αλλα τι διαολο στο παγωτο το βουταει?

Ρε κοριτσια χασαμε την Ντορα εχει αν μπει σχεδον μηνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφάκι, χαρά στο κουράγιο σου με "μπελάδες" εις διπλούν!!! και είναι πολύτιμος ο ύπνος ρε γμτ... δεν πειράζει, μπόρα είναι, θα περάσει... πρέπει να αντέξουμε λίιιιιιιγο ακόμα!!!

εγώ είμαι μπροστά στο pc με τον μπέμπη στο μάρσιπο και μόοοολις κοιμήθηκε!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Σοφάκι, χαρά στο κουράγιο σου με "μπελάδες" εις διπλούν!!! και είναι πολύτιμος ο ύπνος ρε γμτ... δεν πειράζει, μπόρα είναι, θα περάσει... πρέπει να αντέξουμε λίιιιιιιγο ακόμα!!!

εγώ είμαι μπροστά στο pc με τον μπέμπη στο μάρσιπο και μόοοολις κοιμήθηκε!!!

και εγω τον εχω αγκαλια για ρεψιμο και ευελπιστω σύντομα να κοιμηθεί μπας και κοιμηθω και εγω λιγο ... σήμερα κουτουλαω πολυυυυυυυυ εστω και 15 λεπτα καλα θα ειναι να κοιμηθω λίγο

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν την αναπολω καθολου..ουτε τους εμετους ουτε το να μη μπορω να κουνηθω απο τη πιεση χαμηλα....αυτοι οι εμετοι δηλ ελεος...και στα δυο νοσοκομειο μπηκα.....επισης τη παλια γιασεμι προ παιδιων δε τη θελω...δε μου αρεσε...τωρα ειμαι πολυ καλυτερη απο τοτε...και πιο δυνατη και γενικα πιο πιο πιο απο οτι πριν...

εγω ειμαι ιδια....αυτο μου λενε όλοι....'μα μυαλο δεν εβαλες με δυο παιδια??' Το μονο που διαφερει ειναι η μεφανιση, τιποτα άλλο...Αλλα θα τη φτιαξουμε και αυτην.

Μπορω να πω ότι απο τα 16 μου και μετα ελαχιστα εχω αλλαξει σαν χαρακτηρας

(πωπω σήμερα κορίτσια είμαι πάλι ενα χαλι ψυχολογικά .. τι θα γίνει, ποτε θα ξαναγίνω η παλια αντζυ που όλοι ξέρουν? ο άντρας μου δεν με αναγωρίζει ώρες ώρες .. ουτε και εγω με αναγνωρίζω ..

ποτε θα ξαναρθουμε στα παλια μας βρε κορίτσια? θα ξαναρθουμε παλι στα παλια μας κεφια και στον παλιο μας εαυτό ή παει, εφυγε για παντα το τρένο??

σε λιγο καιρο όλα θα ειναι καλυτερα...θα δεις.
καλησπεραααα,και εμενα κοριτσια μου λειπει καοως η εγκυμοσυνη μου παροτι ηθελα πως και πως να γεννησω.δεν ξερω αν θα ξαναβιωσω μια εγκυμοσυνη..παντως εγω στο πρωτο εκανα εμετους μεχρι 5μηνων σε αυτη τιποτα ομως..

θα ξαναβιωσεις...εισαι μικρη ακομη. Σε 6-7 χρονια θα εχεις παλι μωρακι!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγώ Άντζυ μου, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τον κοιμίσω στον μάρσιπο γιατί είναι πολύ κουτσομπόλης και όλο κοιτάζει τριγύρω. αλλά, όταν τον κουβαλάω, συνέχεια κινούμαι με αποτέλεσμα να κουράζεται και από την κίνηση και από τις διαδοχικές εικόνες και ξεραίνεται χωρίς καν να τον πάρω χαμπάρι!!! (εννοείται ότι τον έχω να κοιτάει προς τα έξω, αν τον βάλω προς τα μέσα γκρινιάζει!). σήμερα ειδικά, τον τάισα και μετά από 5-10 λεπτά τον έβαλα στον μάρσιπο. πάλι όρθιος είναι, οπότε δε φοβάμαι μη μου τα βγάλει. και όλα μια χαρά!!! πριν λίγο ξύπνησε γιατί η μυτούλα μας είναι βουλωμένη, αλλά την καθαρίσαμε και ξανακοιμήθηκε.

αυτό το θέμα με τη μυτούλα... αρχικά είχα πάρει το κλασικό ρουφηχτήρι που είχαν και οι μαμάδες μας σε μας. επειδή δεν είδα χαϊρι, πήρα χθες της otrisalin! τι ρούφηγμα είναι αυτό που κάνει!!!!! ενώ στην αρχή έλεγα "έλα μωρέ, όλα την ίδια δουλειά κάνουν..." τώρα ανακαλώ!!! με 1000!!! ρουφάμε τις μυξούλες και είμαστε κύριοι για ένα 4ωρο τουλάχιστον. μετά μία από τα ίδια!!! αλλά πολύ το ευχαριστήθηκα! και ο μικρός επειδή νιώθει αυτό το ρούφηγμα στη μύτη και του φαίνεται περίεργο, ούτε κιχ κάνει! κάθεται ήσυχος μέχρι να τελειώσω! ενώ με το άλλο η κατάσταση ήταν δράμα... πολύ καλό, πολύ καλό!!! πολύ ενθουσιάστηκα!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

μαρινα αυτο σκεφτομουν και εγω το πρωι εχουμε πολυ καιρο να δουμε την ντορα..και η bebe-q εχει μερες να μπει..

αλεκακι σκοπευω να κανω τριτο γυρω στα 26-27ελπι<ω..θελω πολλα πολλα παιδακια...

και εγω συμφωνω με την Αλεκα γαι την εγκυμοσυνη ειδικα η δευτερη με γονατισε καταλαβαινετε τη ψυχολογια ειχα μετα απο 2 αποβολες μεσα σε 6 μηνες καθε μερα ειχα αγχος και μεχρι τον 4 μηνα πηγαινα καθε μα καθε εβδομαδα για υπερηχο απο μονη μου και μεχρι να μου πουν οτι ειναι ολα καλα εχανα το φως μου.

Σαν Χαρακτηρας ουτε εγω εχω αλλαξει ιδιαιτερως αλλα εχω ωριμασει και εχω αλλες προταιρεοτητες απλως καποια πραγματα προυπηρχαν ααλλα τωρα βγηκαν στην επιφανεια.Ας πουμε δεν ηξερα οτι ημουν τοσο υπερηφανη και δυνατη αν μου ελεγε καποιος πριν 5 χρονια ολα αυτα που κανω σημερα θα του ελεγα οτι ειναι τρελος οι ανθρωποι ομωςπου μεγνωριζαν καλα ηταν σιγουρη οτι αυτο θα μου εβγαινε με τα μωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα και εγω εχω αλλαξει παρα πολυ εχω ωριμασει αρκετα,αφου οσοι μιλανε μαζι μου αποκλειετε λενε να εισαι σε τετοια ηλικια και να μιλας ετσι..γενικα απο μικρη ειχα μια ωριμοτητα που με τρομαζε και μενα..

δεν ξερω αλλα τωρα και εμενα προτεραιοτητα ειναι η οικογενεια μου και μετα ολα τα αλλα..

επισης ωριμασα και τα πηρα ολα πανω μου την ημερα που εφυγα απο την πολη μου για να ερθω να μεινω αθηνα με τον αντρουλη μου 17χρονων ημουν σχεδον κ ημουν μονη μου σε μια πολη που δεν ξερω και δεν εχω κανεναν,ομως τα καταφερα δοξα το θεο και επεζησα,και ας μου ελεγαν ολοι οσοι με ξερανε οτι θα το μετανιωσω και θα χτυπαω το κεφαλι μου και θα γυρισω πισω κλαιγοντας και τετοια..οχι ομως το παλεψα και να μαι τωρα..εχω μια ομορφη και αγαπημενη οικογενεια και δεν μετανιωνω για τιποτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...