Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο Μελινάκι!!! και στα δικά μας!!!

ασχετο, έκαναν update τα windows xp και τώρα όταν ανοίγει ο υπολογιστής μου εμφανίζει μπλέ οθόνη. Αμα εχετε xp και σας βγάλει παραθυράκι για αναβάθμιση μην τη επιτρέψετε βλέπω στα forums οτι εχουν πολλοί πρόβλημα. Τώρα θα δοκιμάσω τα κόλπα που βρήκα μπάς και το αναστήσω....

Καλημέραααα! 5 ώρες ύπνου και κάτι λεπτά! Και αν δεν τον σκάλιζα να δω αν αναπνέει, θα κοιμόταν σίγουρα παραπάνω. μπαίνουμε σε πρόγραμμααααα!!! Γιούπιιιιιιι!

Αχ Μελινακι και εγω κατι τετοιες μ@@@@ιες κανω να δω αν αναπνεει και μετα την παταω .καλημερα ειπα?καλημεραααααααααααααααααααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου,

ασχετο αλλα μια ερωτηση γιατι ομου δημιουργηθηκε η απορια με την απλωστρα-αλλαξιερα (χαχαχαχα ακομη γελαω)....το βραδυ εαν ξυπνησουν τα μωρα τα αλλαζετε???εγω δε το κανω....κοιμαται 11???θα την αλλαξω οταν ξυπνησει πια για τα καλα (8-9) ασχετα εαν ξυπνησει ενδιαμεσα για φαγητο....στην αρχη το εκανα συνεχεια αλλα μετα το ματι γαριδα....οποτε οταν κοψαμε και τα κακα που καναμε συνεχεια εκοψα και το βραδυνο αλλαγμα...

φιλια τα λεμε αργοτερα....

εγω τον αλαζω αλλα δεν τον πλενω και δεν του βαζω κρεμα. Απλα του βαζω ενα καινουριο παμπερς. Εννοειται ότι μονο αν εχει κανει τσισα (που συνηθως αυτο συμβαινει). Αν δεν του βαλω καινουρια πανα θα τον βρω κατουρημενο το πρωι...

Τώρα που το ξεκίνησε η Αννια θα μας τρελλάνει στο πυροτέχνημα!!

:lol::lol: και εγω αυτο σκεφτομουν...Θυμαμαι στην εγκυμοσυνη εγω να ειμαι όρκα δυσκινητη να ανασανω όχι να κουνηθω, και αυτη να μας γραφει για σεξ!!!!!!! Αξια Αννια μου!!!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τι να κάνω βρε Αλέκα μου αφού βράζει το αίμα μου;ωρες ώρες απορώ κ εγώ όλη μέρα με τα μικρά που βρίσκω την όρεξη αλλά μου έχει λείψει ο αντρουλης μου κ τώρα με τα μωρά έχουμε χαθεί.

Έχει πιάσει τον μικρό ένας λοξυγγας άλλο πράγμα

:-D

καλα κανεις κοριτσαρα....εισαι και μικρουλα...Και εμενα στην ηλικα σου εκαιγε το αιμα μου χαχα...........

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kalhmera koritsia!

Sas diavazw ka8e mera alla hmoun ligo sta katw mou kai den eixa kouragia na grapsw.

σκεφτηκα να το ψαξω κ ισως να ανοιξω θεμα αν δεν βρω κατι αναλογο...

Εχω απελπιστει...εχθες νομιζα οτι θα λιποθυμισω δεν ξερω πως ντεξα,αφου εσβηνε η φωνη μου κ παραπαταγα...

Elinaki mou kouragio. EXei ksexwrisei th mera apo th nuxta to mikraki? Mesa sth mera giati den koimasai mazi tou?

Τι να κάνω βρε Αλέκα μου αφού βράζει το αίμα μου;ωρες ώρες απορώ κ εγώ όλη μέρα με τα μικρά που βρίσκω την όρεξη αλλά μου έχει λείψει ο αντρουλης μου κ τώρα με τα μωρά έχουμε χαθεί.

Έχει πιάσει τον μικρό ένας λοξυγγας άλλο πράγμα

Annia mou respect! Egw htan na paw shmera sto giatro na parw to ok alla exei 5cm xioni exw kai to anevala. Sto metaxu x8es sto tsak hmastan na rixoume veggalika alla fusika o mikros arxise na klaiei panw sto kalutero.. Radar exei? Ante na dw pote 8a xekollhsoume!

Sas filw sunadelfika :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!:P

βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας....

η μονη ωρα που βρηκαμε για την βαφτιση ειναι 13.45 ..... το ξερω οτι ειναι λιγο αργα , αλλα με βολευει η εκκλησια. ειναι πολυ κοντα μας κ πολυ ομορφη!!!! θα πηγαινατε εσεις σαν καλεσμενοι τετοια ωρα ή θα σκεφτοσασταν οτι ειναι η ωρα του φαγητου???? γιατι εχουν πεσει ολοι πανω μου να αλλαξω εκκλησια γιατι θα πεινανε!!!! κ εγω απανταω οτι χ#$#2κα!!!! οποιος θελει ας ερθει!!!! ειμαι παραλογη??? τραπεζι θα κανουμε , απλα θα φανε πιο αργα...

Είναι λίγο αργά αλλά αυτό που σκέφτηκα δεν είναι το φαγητό, αλλά η ζέστη που ίσως έχει αν είναι μέσα στο καλοκαίρι (είναι? δεν θυμάμαι...). Όσο για το φαγητό, απλώς φρόντισε το τραπέζι να μην είναι σε μεγάλη απόσταση από την εκκλησία για να μην φτάσει απόγευμα. Έχει και άλλες βαφτίσεις νωρίτερα? Πολύ πιθανόν να σε καθυστερήσουν και να αρχίσει η βάφτιση πιο αργά... Από εκεί και πέρα κάνε ότι νομίζεις. Όλα σχετικά είναι:P

βρε κορίτσια, εννοειται οτι και εγω εχω βοήθεια - ταπερακια με φαγητο σχεδον συνεχεια κ γυναικα για δουλειεσ στο σπιτι . απλα λεω οτι δεν θελησα να πω στις μαμαδες να εγκατασταθουν μονιμα στο σπιτι για τον πρωτο καιρο, οχι για αλλο λογο αλλα γιατι πολυ απλα σαν χαρακτηρας δεν το αντεχω να εχω καποιον αλλον στα ποδια μου συνεχεια και προτιμω νατον εχω οποτε και αν θελησω εγω παρα συνεχως μεσα στα ποδια μου να με πιεζει. γενικα, κ το σπιτι δεν ειναι κ 200m2 οποτε το προτιμησα να εχω την ησυχια μου κ οτι καταφερουμε με τον αντρουλη ο οποιος λογο δουλειας βοηθαει πολυ και εκεινος τα σκ

Καλά για εγκατάσταση στο σπίτι μου ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!! Δεν το συζητάω...:!:

κοριτσια εδω ριχνει καρεκλοποδαρα αστραφτει μπουμπουνιζει ριχνει κεραυνους.παροτι με αγριευει αυτος ο καιρος μου αρεσει..

Έριξε απίστευτη καταιγίδα χτες!!!!!!! Μου άρεσε πολύ!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Η εγκυμοσυνη για εμενα δε μπορω να πω ότι ειναι απο τις καλυτερες περιοδους μου. Ντροπή μου αλλα δεν μου αρεσει. Και ουτε οι πρωτες μερες μετα τη γεννα. Από το τριμηνο όμως και μετα....που πολυ κοντα ειμαι...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

Οποια μου πει οτι η εγκυμοσυνη ειναι η καλυτερη περιοδο της ζωης της θα πεσω ξερη!!!!!Εμενα ηταν χαλια αν και δεν ιεχα παρα πολλα προβληματα, εκτος του οτι με φλομωσαν στην αντιβιωση γιατι παθαινα συνεχεια ουρολοιμωξη!!!!Αλλα μια τα κιλα, μια το γεγονος οτι δε κινεισαι ευκολα, δε κανεις σεξ....που την βλεπουν την ωραια περιοδο!!!!Καλα ουτε οι πρωτοι 2 μηνες μετα τη γεννα ειναι πολυ ωραιοι(οι μαυροι κυκλοι εχουν φτασει στο πηγουνι)!!!Τελος παντων θα περασει, που θα παει!!!!Εχουμε μια γλυκια αγκαλια ομως!Την καλυτερη του κοσμου!

καλημερα!να μαστε κι εμεις, φυσικα αγκαλιτσα με το γιο μου γιατι μονη μου δε μ΄αφηνει με τιποτα! βλεπω καλοπερνατε κι εσεις με τους κωλικους, κι εμεις μια απ΄τα ιδια, ειδικα το απογευμα για κανενα τριωρο.υπομονη.......

mvarela θα σε στεναχωρησω! για μενα η εγκυμοσυνη ηταν οντως η καλυτερη περιοδος στη ζωη μου, αν και ειχα αγχος λογο προηγουμενης αποβολης, εμετους μεχρι τον εκτο, και ολα τα αλλα που ειχαμε ολες...Ημουνα ομως ευτυχισμενη και πολυ πολυ γεματη, οπως και τωρα βεβαια.

Οταν γεννησα ειπα οτι δεν το ξανακανω και εικοσι μερες μετα ζησα απο τον αντρα μου και δευτερο! απλα αυτη τη φορα θα κανω επισκληριδιο και Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ θα το παρω!

θελω να παρω πλενομενες πανες, ξερετε να μου πειτε ποιες ειναι καλυτερες?

Οποια μου πει οτι η εγκυμοσυνη ειναι η καλυτερη περιοδο της ζωης της θα πεσω ξερη!!!!!Εμενα ηταν χαλια αν και δεν ιεχα παρα πολλα προβληματα, εκτος του οτι με φλομωσαν στην αντιβιωση γιατι παθαινα συνεχεια ουρολοιμωξη!!!!Αλλα μια τα κιλα, μια το γεγονος οτι δε κινεισαι ευκολα, δε κανεις σεξ....που την βλεπουν την ωραια περιοδο!!!!Καλα ουτε οι πρωτοι 2 μηνες μετα τη γεννα ειναι πολυ ωραιοι(οι μαυροι κυκλοι εχουν φτασει στο πηγουνι)!!!Τελος παντων θα περασει, που θα παει!!!!Εχουμε μια γλυκια αγκαλια ομως!Την καλυτερη του κοσμου!

συμφωνώ απολύτως .. και εγω περασα διάφορα αλλα στο τέλος της ημέρας όπως είπες και εσυ, το χαμογέλο που σου σκαει το μικρό, σβήνει όλα τα ασχημα και σε κάνει να θέλεις και δευτερο :) (πωπω σήμερα κορίτσια είμαι πάλι ενα χαλι ψυχολογικά .. τι θα γίνει, ποτε θα ξαναγίνω η παλια αντζυ που όλοι ξέρουν? ο άντρας μου δεν με αναγωρίζει ώρες ώρες .. ουτε και εγω με αναγνωρίζω ..

ποτε θα ξαναρθουμε στα παλια μας βρε κορίτσια? θα ξαναρθουμε παλι στα παλια μας κεφια και στον παλιο μας εαυτό ή παει, εφυγε για παντα το τρένο??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...