Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σκεφτηκα να το ψαξω κ ισως να ανοιξω θεμα αν δεν βρω κατι αναλογο...

Εχω απελπιστει...εχθες νομιζα οτι θα λιποθυμισω δεν ξερω πως ντεξα,αφου εσβηνε η φωνη μου κ παραπαταγα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ινακι δεν θηλαζω,τι να πω εχουμε παρει και το απταμιλ για τους κολικους αλλα δεν ειδα βελτιωση:-(

ναι, το ειχα ξεχασει!! υπαρχει γαλα υποαλλεργικο και γαλα αντιαλλεργικο, μήπως να δοκιμαζες το 2ο;

απο εκει που νοικιασα εγω το θηλαστρο παντως εχει 50τον μηνα..αλλα μπορεις να το νοικιασεις και για μια βδομαδα και για 15μερες..γιατι δεν κανεις μια μινι τραπεζα στην καταψυξη ωστε οταν λειπεις να της δινεις αυτο?

σαν να εχεις δικιο...μαλλον αυτό θα κάνω

ελινα η αδεεφη μου ειχε κατι παρομοιο με την μπεμπα της καθε μερα κοιμοτανε 8το πρωι και ολη τη νυχτα ηταν ξυπνια..

ξερεις τι εκανε??αφηνε τον αντρας το πρωι με την μικρη και προσπαθουσε να την κρατησει ξυπνια εστω και με γκρινια και αυτη κοιμοτανε,επισης της διαχωρισε τη νυχτα απο τη μερα..την νυχτα ειχε χαμηλα τα φωτα και ησυχια ενω την μερα αρκετο φως και φασαρια...αλλα πιο πολυ βοηθησε το οτι την κραταγε ξυπνια την ημερα μια δυο και τρεις αρχισε να συνηθιζει και το βραδυ επεφτε τεζα κανενα 7ωρο..

:-D

ελινα η αδεεφη μου ειχε κατι παρομοιο με την μπεμπα της καθε μερα κοιμοτανε 8το πρωι και ολη τη νυχτα ηταν ξυπνια..

ξερεις τι εκανε??αφηνε τον αντρας το πρωι με την μικρη και προσπαθουσε να την κρατησει ξυπνια εστω και με γκρινια και αυτη κοιμοτανε,επισης της διαχωρισε τη νυχτα απο τη μερα..την νυχτα ειχε χαμηλα τα φωτα και ησυχια ενω την μερα αρκετο φως και φασαρια...αλλα πιο πολυ βοηθησε το οτι την κραταγε ξυπνια την ημερα μια δυο και τρεις αρχισε να συνηθιζει και το βραδυ επεφτε τεζα κανενα 7ωρο..

Αχ βρε αννια μου κι εγω προσπαθω και κοιμαται ορθιος τι να κανω...Κι εγω χαμηλωνω φωτα κτλ και αυτος το ματι γαριδα εναι απιστευτος...Εχθες για να κοιμηθει τελικα 11.30 το πρωι,τον ειχα ανεβασει στο

δωματιο με την καταλληλη ατμοσφαιρα απο τις 1.30...Τον κοιμιζω μια τον βαζω κατω ξυπναει στο 20αλεπτο.τον ξαναπαιρνω τον ξανακοιμιζω τον αφηνω και ξαναξυπναει στη μια ωρα...αυτο εγινε στις 4.30.Ε απο εκεινη την ωρα οσο κ να προσπαθουσα τον κοιμισα στις 11.30 ...ασε τα χω παιξει...δεν το πιστευω ποσα νευρα ειχα το πρωι.κοπανιομουνα με το μαξιλαρι του θηλασμου στο κεφαλι μου για να μην κοπανισω το κεφαλι μου στον τοιχο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μα κάθε απόγευμα την ίδια ώρα?Από την Κυριακή ξεκίνησε αυτό το πανηγύρι...

Και πίνει ελάχιστο ξένο,τα υπόλοιπα γεύματά της είναι αποκλειστικά από μένα,την πειράζει και το μητρικό γάλα???

Αχ έχω φρικάρει πραγματικά...

ετσι ειναι οι κολικοι ρε γμτ...αν δεν θηλαζες να της αλλαζες το γαλα. Αλλα τωρα??? Αν και η αννια που το αλλαξε δεν ειδε διαφορα λεει.

τι εκθέσεις ιδεών είναι αυτές καλε μανούλες;;;

εγω ένα έχω να πώ...κάθε γυναίκα έχει τις δικιές τις αντοχές...και επίσης μην ξεχνάτε οτι μερικοί άνθρωποι την γκρίνια την έχουν στο τσεπάκι, ακόμα και όλα υπέροχα να είναι στην ζωή τους εκέινοι θα γκρινιάζουν! μπορεί η μαμα με τα 3 παιδιά να είναι μια απο αυτές!

Ντοράκι μου γλυκό ηρεμισε. Κολικούς μπορεί να έχει η μπεμπα και με το ξένο και με το δικό σου γάλα. Θα περάσει! Δοκίμασε εκείνη την ώρα να την φορέσεις στο μάρσιπο και να κουνιέσαι, τουλάχιστον θα έχεις τα χέρια ελεύθερα. Ριξτο και στο χορό, μπορεί να της αρέσει!! :-D

100% συμφωνω σε όλα ;)
σκεφτηκα να το ψαξω κ ισως να ανοιξω θεμα αν δεν βρω κατι αναλογο...

Εχω απελπιστει...εχθες νομιζα οτι θα λιποθυμισω δεν ξερω πως ντεξα,αφου εσβηνε η φωνη μου κ παραπαταγα...

βρε ελινακι σε λυπαται η ψυχη μου παιδι μου....Για ανοιξε θεμα να παρεις καμια γνωμη...

ναι, το ειχα ξεχασει!! υπαρχει γαλα υποαλλεργικο και γαλα αντιαλλεργικο, μήπως να δοκιμαζες το 2ο;

ναι, ναι...εχω ακουσει καλα λογια για το υποαλεργικο της αλμιρον

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι ψιλοχαλια ζαλιζομαι πολυ τωρα τελευταια και πρεπει να βρω χρονο για εξετασεις γκρρρρρρρρρρρρρ.....

Ε όχι και να παραμελούμε την υγεία μας βρε Γιασεμάκι...

βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας....

η μονη ωρα που βρηκαμε για την βαφτιση ειναι 13.45 ..... το ξερω οτι ειναι λιγο αργα , αλλα με βολευει η εκκλησια. ειναι πολυ κοντα μας κ πολυ ομορφη!!!! θα πηγαινατε εσεις σαν καλεσμενοι τετοια ωρα ή θα σκεφτοσασταν οτι ειναι η ωρα του φαγητου???? γιατι εχουν πεσει ολοι πανω μου να αλλαξω εκκλησια γιατι θα πεινανε!!!! κ εγω απανταω οτι χ#$#2κα!!!! οποιος θελει ας ερθει!!!! ειμαι παραλογη??? τραπεζι θα κανουμε , απλα θα φανε πιο αργα...

ΠΑΣ ΚΑΛΑ???? Μια χαρά είναι η ώρα!!! Όποιος πεινάει να φροντίζει να τρώει καλό πρωινό!!!!

ασχετο , ειναι ο αντρας μου αρρωστος κ τον εχω με μασκα κ γκρινιαζει ολη μερα που δεν μπορει να φιλησει τις γυναικες του:tongue:!!!!!

Περαστικούλια!!!!

κατσε τωρα γιατι θα κανω το δικηγορο του διαβολου και σας εχει πιασει και η γλυστριδα που φαγατε οποτε μεχρι να γραψω τα προηγουμενα εσεις γραψατε παλι ΤΑ ποστς....λοιπον ...θελετε να μου πειτε οτι ΚΑΙ γυναικα ερχετε να σας βοηθαει στις δουλειες ΚΑΙ μαναδες σας μαγειρεουν/βοηθουν ΚΑΙ ο αντρας σας βοηθαει ΚΑΙ παραπονιεστε οτι ειστε κουρασμενες????θα πηδηχτω απο το παραθυρο μου φαινεται.....:rolleyes: και δεν αναφερομαι σε καμια συγκεκριμενα

Εγώ προσωπικά τα είχα όλα αυτά και ΝΑΙ παραπονιόμουν...γιατί για εν'άμιση μήνα δεν κοιμήθηκα πάνω από 2-3 ώρες συνεχόμενες, γιατί είχα κατάθλιψη, γιατί πονούσε η τομή, η πλάτη, η μέση, ο αυχένας, το κεφάλι...

αχ, να σας πω τι κοτσανα πεταξα σημερα τα ξημερώματα στον άντρα μ ου να πεθανετε στο γέλιο ? :)

... κοιτα λίγο το μικρό μεχρι να βγω απο την τουαλέτα. τον εχω βάλει στην ... απλώστρα !! χαχα, πεθανα στο γελιο μετα μονη μου :) ήθελα να πω στην αλαξιερα και μεσα στον αγχος μου να τα προλαβω ολα στο 2λεπτο έιπα απλώστρα :)

(περιττο ναπω οτι απο τα γελια μου εφυγαν τα μισα .. στο δρόμο :)

:lol::lol::lol:

κοιτα στις χαζομαρες σε τρωω μακραν κοπελια εχω πεσει στο μηχανημα του μετρο για τα εισητηρια και εχω ζητησει συγνωμη ενα δυο εχω σηκωσει το χερι μου στο μετρο για να σταματησει το τρενο τρια εχω ανεβει απο κιλιωμενη οταν αυτη κατεβιανε τουλχιστον προσπαθησα καταλαθος εννειτε και αλλα πολλα εχω μακρυ καταλογο

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!

Επιτελους νοιωθω γυναικα ξανα.... εβαψα μαλι, εκανα ανταυγειες, κουρευτηκα εκανα πιστολακι.. πηγα στην αισθητικο για αποτριχωση στο "πτι φουρ" και γενικο καλοπισμο....

.... νοιωθω προδομενη και πικραμενη.... μετα απο ολα αυτα πως να αντιδρασω? γιατι θα παω μεχρι την Τριτη να κανω τα χαρτια για το εξάμηνο...

Με γεια σου Μαχούλα!!!! Όσο για τον εργοδότη, τί να πω... πρόσεχε τα τυπικά της διαδικασίας, δηλ. μην στηριχτείς σε λόγια κάντα όλα εγγράφως για να είσαι καλυμένη!!!!

αχ, μην αρχίσουμε αυτο το θέμα γιατι πονάει πολυυυυυ

οσο το θυμαμαι .. μου εδινε δουλεια στις 4.30 και επρεπε να ήταν έτοιμη την αλλη μερα το πρωι !! και αναγκαζόμουν και καθόμουν μέχρι αργα για να το ετοιμασω.

τι δίκιο του εργαζόμενου και μούφες μας λένε ??

απο τότε με πήραν πριν λίγες μερες και αυτο για να με ρωτήσει αν θα πάρω το 6μηνο και ποτε εχω σκοπό να γυρίσω για να ξέρει για τις καλοκαιρινές αδειες !! α καλαο ε????

Άλλη μια φανταστική περίπτωση... Αχ βρε κορίτσια και μετά μου λέγανε ότι δεν έπρεπε να παραιτηθώ...για να περάσω τέτοιες πίκρες έγκυος γυναίκα?!?!?!

...οτν ενα μαγαζι ή μια δουλεια γενικοτερα παει καλα οφειλετε σε μεγαλο βαθμο στο προσωπικο σου και αν ο αλλος δεν εχει κιητρο οχι απαραιτητα οικονομικο αλλα να δειξεις οτι σεβεσαι την δουλεια του και την κουραση του μπορει να στο κλεισει σε ενα μηνα και αυτο το καταλαβαινεις τις οερισσοτερες φορε οτν εχεις δουλεψει ο ιδιος σαν υπαλληλος και οχι οταν βρεις κατι ετοιμο και πας με την πρωτη εκει πρεπει να περασεις και απο την ψυχολογια του υπαλληλου γαι να μαθεις να το εκτιμας

Μακάρι να σκέφτονταν έτσι κι άλλοι!!!!

Να ρωτησω κατι άσχετο?

Μπορει ο εργοδοτης να σου αρνηθει το εξαμηνο? απο τον οαεδ μου ειπανε πως εχω εναν μηνα περιθωριο να κανω τα χαρτια μου.... οταν λενε να ενημερωσεις εγγραφως τον εργοδοτη τι εννουνε? εγω θα παω η ιδια αυριο απο εκει....

Είναι παράνομο να στο αρνηθεί ο εργοδότης...πρόσεχε...φτιάξε μια επιστολή και κράτα αντίγραφο με υπογραφή εργοδότη ότι παρελήθφη και ΠΟΤΕ!!!!!!

Ρε κορίτσια,τα νεύρα μου.......

Κάθε απόγευμα μετά τις 5-6 την πιάνει τη μικρή τρομερή γκρίνια,δεν ξέρω τι την πιάνει...Δεν κοιμάται με τίποτα,προσπαθώ να της δώσω λίγο ξένο γιατί εκείνη την ώρα δεν έχει πολύ γάλα το στήθος και γίνεται ένας πανικός,μας ακούει όλη η γειτονιά,θέλει να την έχουμε συνέχεια αγκαλιά και να την κάνουμε βόλτες,ακόμα κι όρθιοι αν είμαστε αλλά στεκόμαστε,αρχίζει τα κλάματα και κλαίει σπαρακτικά μιλάμε...

Δεν ξέρω τι να την κάνω...

Το ζείτε κι εσείς το μαρτύριο των κολικών...εμάς πλάκα πλάκα μας πέρασαν όταν άρχισε η παλινδρόμηση...

Καλησπερα κοριτσια...μιλατε για ωραρια κ τι κανετε τισ ωρες ποθ κοιμαται το μωρο...

Λοιπον εγω εχθες για βραδυ κοιμηθηκα για βραδυ 11.30 το πρωι ...Εφτασα στα ορια μου ο μικροσ περα δοθε με το μαρσιππο δεν ελεγε να κοιμηθει με καμια δυναμη.Εκλαιγα απο τα νευρα μου,εχω καταντησει να μη βλεπω μερα.ποναγε η πλατη μου τα ποδια μου απο τισ βολτεσ κ απο την κουραση ειχε φραξει ενασ ποροσ το ενα στηθοσ κ ειχα κατι γρομπαλακια που με πεθαινανε...Τελικα αυτο περασε σημερα γιατι θηλαζε πολυ ο μπεμπης.Συνολικα κοιμαμαι ενα 5αωρο σπαστο αλλα τι να το κανω με γονατιζει εωσ την αλλη μερα.Ο μικροσ ειναι εντελως αναποδα στο ωραριο δεν καταφερνω να τον κραταω πολυ ξυπνιο ωστε να λιωσει το βραδυ ειναι απιστευτο αυτο που ζω....

Βοηθεια δεν εχω καθολου πλεον εδω κ πολλεσ μερες κ οταν κοιμαται κανω ολεσ τισ δουλειες και τωρα που ξενυχταει για τα καλα τον βαζω στο μαρσιππο και 3 το βραδυ βαζω σκουπα,σιγυριζω κτλ.

Ελινάκι είσαι ήρωας!!! Ας σου πει κάποιος ένα=κανένα... Αυτές τις δουλειές ενδιάμεσα τί τις θες????

να ρωτήσω κάτι γιατι είμαι άσχετη με τις σκόνες...πόσα λίτρα βγάζει το κάθε κουτί περίπου; έχουν ημερομηνία λήξεως; κάτι τέτοιο θυμάμαι απο τον ανηψιο μου :confused:

Άμα τα ανοίξεις πρέπει να τα καταναλώσεις σε 1 μήνα. Το δικό μας (S 26 gold) είναι 400γρ, άρα πρέπει να βγάζει 3 λίτρα περίπου...

Εγώ προσωπικά τα είχα όλα αυτά και ΝΑΙ παραπονιόμουν...γιατί για εν'άμιση μήνα δεν κοιμήθηκα πάνω από 2-3 ώρες συνεχόμενες, γιατί είχα κατάθλιψη, γιατί πονούσε η τομή, η πλάτη, η μέση, ο αυχένας, το κεφάλι...

Και παρέλειψα ν αναφέρω τις ματωμένες θηλές, τους κολικούς, την υποψία ότι το μωρό είχε ουρολοίμωξη και το μαρτύριο να βγάζω γάλα με το θήλαστρο...

Περασμένα ξεχασμένα όμως...

Ινάκι το κούρεμα τέλειο!!!

Μελινάκι έπαθα πλάκα με τη στολή του γιου σου!!!

Πήραμε κι εμείς στολή σούπερμαν!!! Την έπλυνα και αύριο που θα έχει στεγ΄νωσει θα έχουμε φωτογράφιση!!!!

Ελινακι μου τρομαξα που τοδιαβασα δοκιμασε τα παντα δωστου λιγο τηλιο,κουνα τον στο καροτσι εγω αυτο κανω και δεν τον βαζω στην κουνια τον παραταω εκει υπαρχουν μωρακια που θελουν ενα πανακι ή πετσετουλα στο προσωπακι τους κανω και αυτο στερεωσε του τηνπιπιλα με οτι βρεις κανε οτι πατεντα ακους και σου ερχεται στο κεφαλι και την ημερα που κοιμαται να τον ξυπνας να τον ξεντυνεις και ξανα παλι κουρασικο για σενα πολυ αλλα ισως του αλλαξεις το ωραριο εμενα το εκανε για λιγο καιρο αυτο αλλα ευτυχως το γυρισαμε.Κουραγιο μωρο μου κουραγιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαμουλα μου καλα κανεις αφου εχεις βοηθεια οπως την θελεις εσυ απλως εγω ισως ειμαι πολυ εγωιστρια με το θεμα αλλα επιμενω οτι απο την στιγμη που δεν δουλευω γιατι να εχω?Αν δουλευα 12-14 ωρες την ημερα στη δουλεια θα ειχα βοηθεια?Σαν δουλεια περιπου το βλεπω οτν δουλευα δεν συζητω για το θεμα βοηθεια αλλα πο την στιγμη που ειμαι σπιτι μου εγω προσωπικα δεν γουσταρω να υπονοηθει ποτε μα ποτε οτι δν ημουν αξια να τα καταφερω μονη μου για τι εκει δεν εχω και δικαιολογια.Η μανα μου γιατι τα καταφερε ή η θεια μου ή οποιοσδηποτε αλλος που κακα τα ψεματα τοτε δεν ειχαν και τοσο τις ευκολιες τις δικες μασ πανες χρησιμοποιουσαν υφασματα τουλαχιστον η δικη μου η μαμα με τα αγορια και επλενε ολη την ωρα.Δεν ξερω παλι οως την εχει ακουσει ο καθενας

ουτε πανες ειχαν,ουτε πλυντηρια ειχαν,ουτε πρεσοσιδερα ειχαν,ουτε πολλα αλλα δεν ειχαν που εχουμε εμεις αλλα και παλι τα καταφερναν..τι στο καλο κουλες γεννηθηκαμε???δε νομιζω.....αυτο σκεφτομαι οταν πελαγωνω..απλα τα κανω πια με την ωρα μου και δεν αγχωνομαι....

Γεια σας κοριτσια...εμεις σημερα ευτυχως ειμαστε καλυτερα...Ο πυρετος κρατησε ενα 24ωρο και δεν εχει ξανακανει απο χτες το απογευμα οποτε πιστευω την σκαπουλαραμε ...Το τσιρλιπιπι συνεχιζεται αλλα με μικροτερη συχνοτητα,,εκει που χτες εχ@@ζε 20 φορες σημερα τα καναμε μονο 4 !!! Το καυμενο μου ειναι ποτ ειναι σαν τσιχλα την εχει λιωσει η κωλοδιαρροια...δεν την παθαιναμε εμεις να χασουμε και κανενα κιλο!!!!

Οσο για το θεμα βοηθειας..εγω τωρα που δεν δουλευω δεν εχω γυναικα...σπανια 1/2μηνο περιπου να κανει παντζουρια- κατω απο καναπεδες κλπ..Η μαμα μου κανενα φαγητο 1/εβδομαδα και κανενα σιδερο που και που...βεβαια με βοηθαει αρκετα ο αντρας μου και δεν εχω παραπονο! Οσο ομως ειμασταν Καλαματα που δουλευα μια βοηθεια την ηθελα!!! Και προσωπικα εγω προτιμω να δουλευω και να ερχετε καποιος να με βοηθαει...δεν μπορω μου τσακιζει τα νευρα να ειμαι συνεχει σπιτι! Οσο περιεργο και να ακουγεται νομιζω οτι ειμαι και καλυτερη μαμα οταν δουλευω...μπορει ο χρονος που περναω με τα παιδια να ειναι λιγοτερος αλλα ειναι πιο ποιοτικος γιατι εγω ειμαι πιο χαρουμενη...Δεν μιλαω να λειπω απο το πρωι μεχρι το βραδι και τα παιδια να τα μεγαλωνει η γιαγια ή καποια νταντα( γιατι τοεχω δει και αυτο) αλλα ενα νορμαλ ωραριο ειναι οτι πρεπει!!

αντε περαστικουλια να εχετε....εγω δε ξερω περσυ που δουλευα ημιαπασχοληση για να μη λειπω πολυ απο το παιδι....χμ...δε μου αρεσε και πολυ....μου αρεσε που δουλευα αλλα ενιωθα οτι εχανα πραγματα...ισως να εφταιγε η δουλεια η ιδια που δε τρελαινομουνα?που δεν ειχε σχεση με το αντικειμενο μου??δε ξερω....

Σοφου για την βαπτιση εγω προτιμω την ωρα που εκλεισες παρα το πρωι.... εμεις κλεισαμε απογευμα στις 6 να φανταστεις.... γιατι ποσο πολυ θα τους καθυστερησετε απο το φαγητο? καλυτερα να λες... θα πεινασουν και θα το φανε ολο το φαγητο τους... κλεισαμε και αιθουσα για την δεξιωση, κοιταω προσκλητηρια και μπομπονιερες... εκλεισα κομμωτρια και μακιγιεζ... το μονο που μου λειπει ειναι ο κουμπαρος.... λετε να ειναι σημαντικο? και μια ανοιξα αυτην την συζητηση οι δικοι μας ειναι απαραδεκτοι.... με το που τους ειπα πως ειμαι εγκυος εγιναν αφαντοι... ηρθαν στην κλινικη και μετα μια μερα επειδη περνουσαν απο το σπιτι χτυπησαν το κουδουνι.... και μας εχουν ζητησει πολλοι να τον βαφτισουν τον μπεμπη μας αλλα εχω τον αντρα μου να λεει: "πρεπει το 1ο παιδι να το βαπτισουν αυτοι που μας στεφανωσαν..." και που το λεει αυτο ρωταω εγω.... γιατι να μην αναφερω τι μου εκαναν στον γαμο... ξεχασαν να πανε να ξυρισουν τον γαμπρο, ξεχασανα να φερουν τον δισκο με τα στεφανα και το ποτηρι και την καραφα για το κρασι, ενοιωσαν πιεση απο τον πολυ κοσμο και φοβηθηκαν... και αλλα τετοια κουλα..... και να μην αναφερω ξανα το πως τους φερθηκα εγω.... μεχρι και σπα τπυς ειχα κανει δωρο την επομενη απο τον γαμο για να ξεκουραστουν.... αφηστε τα σας λεω... γιατι και οι φιλες μου λενε πως οι κουμπαροι μου ειναι φαινομενο...

αντε με το καλο και με γειες η ανανεωση....φωτογραφο μη ξεχασεις να κλεισεις.......βλεπω ψωνισες και εσυ απο σβερκο κουμπαρους...

Μαχη μου συμφωνω με οσα λες αλλα πιστευω οσο να ναι τα 3 παιδια ειναι αρκετα πιο ζορικα απο το 1...οσο κι αν πηγαινουν ολοημερο και να κοιμουνται καλα....εγω απο τοτε που εκανα το 2ο αναρωτιεμαι ...μα καλα γιατι κουραζομουν οσο ειχα 1????? Φανταζομαι οτι με 3 ειναι μια τρελλααααα..

και εγω την ιδια απορια ειχα οταν γεννησα και το δευτερο...για τριτο δε τολμω ουτε να το σκεφτω!

Ναι κουραζεσαι με 2 γιατι εχεις την φροντιδα τους... δηλαδη τα ταιζεις, τα πλενεις, τα αλλαζεις κ.τ.λ. εκεινη δεν μαγειρευει, ολο σαλατες τρωνε, το βραδυ αν θελει κατι καποιο απο τα παιδια σηκωνεται μονο ο αντρας της γιατι ειναι κουρασμενη, το πρωι ο αντρας της ετοιμαζει τα παιδια για σχολειο και τα πηγαινει.... σχολανε στις 4 και τα φερνει η δασκαλα στο σπιτι τους κοιμουνται και ξυπνανε στις 6... μεχρι τις 10 το πολυ εχουνε κοιμηθει.... και στην τελικη αν κουραζεται τοσο ας μην εκανε 3.. δεν μπορω να ακουωβ γκρινια και γκρινια και ολο να ειναι κουρασμενη.... με αυτο τσατιζομαι... ο καθενας πρεπει να ειναι υπευθυνος.... εχεις 2 παιδακια... δεν νομιζω πως οποιον συναντησεις λες συνεχεια κουραστηκα κουραστηκα.... ειναι κουραση ναι αλλα ειναι επιλογη τους....

καλα συγνωμη και τι κανει οληηηηηηηη μεραααααααα????

ελα ντε καλα λενε ενα ισον κανενα με ενα μου φαινεται παιχνιδι πλεον.Εγω σημερα τηγανιζα πατατες ενω ετρεχα μεσα να κοιμησω τον μικρο που ξυπναγε και στο τελος αφου τις ειχε ζητησει ο Δημητρης μολις ετοιμαστηκαν μου λεει δεν θελω.Τον πλακωνεις ή δεν τον πλακωνεις και μετα σου λεει ο Τριβιζας δεν χτυπαμε τα παιδακια ναι?ουτε μια ψιλη για την ψυχικη οδυνη που με κερναει?

εχει γυρισει και εμενα το ματι μου με κατι τετοια με τη μεγαλη στο τσακ ειμαι να τη πλακωσω ωρες ωρες....τωρα καταλαβαινω τι περναγαμε οι δικοι μου που δε μου ριξανε και ποτε καμια ψιλη....αγιοι αγιοι με τοσα που τους εκανα με το φαγητο και τι γκρινια μου...

Μαρακι δεν εχω δικιο?Δεν σε πιανει ωρες ωρες να τα καθαρισεις?Εμενα δεν ειναι ζημιαρης και τετοια αλλα το πεισμα του και η επιμονη του με αρρωσταινει ο κλασικος πρηχτης 20 φορες την ημερα το λιγοτερο ρωταει ή ζηταει το ιδιο πραγμα νευρα ειναι αυτα ποσο να αντεξουν.

μαμα θελωωωω σοκολατα...οχι εφαγες...μαμα θελω σοκολατα...μαμα θελω σοκολατα...( να το γραψω 33 φορες που μου το ειπε σημερα ή φτανει?)τελικα δε την πηρε τη σοκολατα

Ρε κορίτσια,τα νεύρα μου.......

Κάθε απόγευμα μετά τις 5-6 την πιάνει τη μικρή τρομερή γκρίνια,δεν ξέρω τι την πιάνει...Δεν κοιμάται με τίποτα,προσπαθώ να της δώσω λίγο ξένο γιατί εκείνη την ώρα δεν έχει πολύ γάλα το στήθος και γίνεται ένας πανικός,μας ακούει όλη η γειτονιά,θέλει να την έχουμε συνέχεια αγκαλιά και να την κάνουμε βόλτες,ακόμα κι όρθιοι αν είμαστε αλλά στεκόμαστε,αρχίζει τα κλάματα και κλαίει σπαρακτικά μιλάμε...

Δεν ξέρω τι να την κάνω...

αυτο που περνατε ειναι κολικοι και δεν εχει καμια σχεση με το τι γαλα της δινεις...οτι και να της δωσεις θα ποναει....επισης μη μπαινεις στη λουπα οτι δεν εχεις γαλα εκεινη την ωρα....αμα τραβηξει θα βγαλει το στηθος....κομπρεσουλες ζεστες,και υπομονη....πιανουν την ιδια ωρα συνηθως...γυμναστικη ποδαρακια να φυγουν τα αερια...και υπομονη....και ολα τα υπολοιπα που σου ειπανε....

ντορακι εμενα το κανει ολη μερα αυτο..ρε κοριτσια πως θακαταλαβω αν εχει αλλεργια στο αγελαδινο το γαλα..δεν γινετε ολη μερα να εχει κολικους και πονακια,λετε να εχει καμια αλλεργια και να μην το εχω καταλαβει??υπαρχει καποια εξεταση να του κανω για να καταλαβω??γιατι τα κακακια του φυσιολογικα μου φαινονται..

εαν ειχε αλλεργια με το που ειπιε το ξενο θα στο ειχε δειξει θα ειχει κοκκινισει στη καλυτερη θα σου ειχε παθει αλλεργικο σοκ στη χειροτερη αυτα που λενε για δυσκοιλιοτητα,αερια κλπ ειναι οταν θηλαζουν τα μωρακια που αργει να στα δειξει γιατι περναει η πρωτεϊνη πιο διαλυμενη μεσα απο το στηθος και εχουν πιο ηπια συμπτωματα....οι αλλεργιες (παθουσα με τη μεγαλη ) δειχνουν γρηγορα....τα αερια βρε κοριτσια ειναι φυσιολογικο στα μωρα και στους μεγαλους...εσεις δεν εχετε?????ε:-P

Αχ βρε αννια μου κι εγω προσπαθω και κοιμαται ορθιος τι να κανω...Κι εγω χαμηλωνω φωτα κτλ και αυτος το ματι γαριδα εναι απιστευτος...Εχθες για να κοιμηθει τελικα 11.30 το πρωι,τον ειχα ανεβασει στο

δωματιο με την καταλληλη ατμοσφαιρα απο τις 1.30...Τον κοιμιζω μια τον βαζω κατω ξυπναει στο 20αλεπτο.τον ξαναπαιρνω τον ξανακοιμιζω τον αφηνω και ξαναξυπναει στη μια ωρα...αυτο εγινε στις 4.30.Ε απο εκεινη την ωρα οσο κ να προσπαθουσα τον κοιμισα στις 11.30 ...ασε τα χω παιξει...δεν το πιστευω ποσα νευρα ειχα το πρωι.κοπανιομουνα με το μαξιλαρι του θηλασμου στο κεφαλι μου για να μην κοπανισω το κεφαλι μου στον τοιχο...

ειδα οτι ανοιξες στο παρεντς αλλα λεω να σου απαντησω απο εδω....

βοηθησε με λιγο....απο τις 4μιση μεχρι τις εντεκαμιση τι ακριβως κανει???κλαιει?καθεται απλα και κοιταζει το χωρο???τις υπολοιπες ωρες τι κανει ...κοιμαται σερι και απλα ξυπναει για να φαει??? την ημερα γενικα οταν κοιμαται εχεις φασαρια στο σπιτι δηλ κανονικα κανεις τις δουλειες σου ανοικτη τιβι οχι χαμηλωμενη,μουσικη,μιλατε κανονικα κλπ?

ασχετο αλλα μια ερωτηση γιατι ομου δημιουργηθηκε η απορια με την απλωστρα-αλλαξιερα (χαχαχαχα ακομη γελαω)....το βραδυ εαν ξυπνησουν τα μωρα τα αλλαζετε???εγω δε το κανω....κοιμαται 11???θα την αλλαξω οταν ξυπνησει πια για τα καλα (8-9) ασχετα εαν ξυπνησει ενδιαμεσα για φαγητο....στην αρχη το εκανα συνεχεια αλλα μετα το ματι γαριδα....οποτε οταν κοψαμε και τα κακα που καναμε συνεχεια εκοψα και το βραδυνο αλλαγμα...

εμεις κατι δεκατακια απο το εμβολιο εχουμε αλλα δεν εχει φτασει πανω απο 38 οποτε ντεπον μαλλον θα το αποφυγουμε...ξεραθηκα και απο τις 5μιση μεχρι τις 8 το βραδυ!!!και ακομη νυσταζω....

καλα οι ατακες σας και τα κουλα που λετε θεϊκες!!!

φιλια τα λεμε αργοτερα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Ελινάκι, υπομονή! Δοκίμασε όσα σου λένε τα κορίτσια. δε μπορεί, θα στρώσει!!!

ΦΑΜούλα, άντε να δούμε και τον πραγματικό σούπερμαν!!!

Sofia_m, λογικά τέτοια ώρα προσπαθείς να κοιμίσεις τις μπεμπουλίτσες σου... καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα!!! ούτε τεστ να έγραφες... χιχι :)

εμείς πάμε για νάνι!

καληνύχτα Μαρινάκι! μόνο εσένα βλέπω "πράσινη"! :)

και η yasemi!!! καληνύχτααααααααααα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

περαστικά στα αρρωστουλια (συμπεριλαμβανω και τον αντρα της Σοφιας) και καληνυχτα σε μανούλες και μωράκια!!!

yasemi εμένα μέχρι τις 5 σπάνια να βραχεί..μετα τις 5 δεν ξανακοιμάται και κάνει τα πρώτα κακά της μέρας οπότε την αλλάζω κανονικά.

Αχ ήρθα κ εγώ πήγα δίπλα στην κουνιαδα μου που γιορταζε ο άντρας της ωραία πέρασα ξεσκασα κι ολας κ είπα κ μια κουβέντα γιατί συνέχεια να τα μικρά θα κλαίω αντί να μιλάω.ήπια κ ένα ποτηράκι κρασί κ μου την βαρεσε αφού είχα να πιω 11μηνες χα χα.λέω να ρίξω κανένα πυροτέχνημα αν μδ αφήσει κ ομπεμπης βέβαια.

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...