Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλεκα να τα εκατοστησετε!!!! να ειστε παντα γεροι κ ευτυχισμενοι κ με ποοολλα ποοοολλα παιδακια:P:p:p:p!!!!!

οι αντρες μας απο οτι βλεπω ειναι λιγο πολλοι ολοι ιδιοι!!!! εγω στην αρχη τσαντιζομουν! παντα ναι μου ελεγε , αλλα δεν εκανε τιποτα:?:?:?!!! απο λογια .... ουουουουου!!!!! τωρα γελαει κ ο ιδιος με τον εαυτο του!!!!! αλλα τα κανει!!!!! εχουν το κουμπι τους πιστευω!!! οσο για τα μικρα αγορακια... ειναι κατι πονηρα αυτα!!!! ολο μαλαγανιες!!!! σε κοιταν κ με ενα υφος..... σε πουλαν κ σε αγοραζουν στο δευτερολεπτο!!!!! αλλα τι να κανεις??? ασ΄τους αλλαξουν οι γυναικες τους;););)!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ Σοφάκι μου... εγώ πάντως τον δικό μου τον πήρα μια χαρά μαθημένο γιατί η πεθερά μου ήταν ψιλοαυστηρή και τον κακόμαθα εγώ!!!!!!! Και μου λέει ο πεθερός μου 'να δω τι θα κάνεις με τις νύφες σου' και του λέω 'δεν ανησυχώ... είσαστε τυχεροί, παίρνετε καλές γυναίκες!'

By the way έρχεται και η πεθερούλα μου...Ήταν να έρθει το άλλο Σάββατο και μπερδευτηκε και έρχεται σήμερα.. χαχα καλό??? Εμένα δεν με πειράζει εννοείται, δεν έχω πρόβλημα κανένα αλλά η καυμένη στεναχωρήθηκε που μπερδευτηκε!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευχαριστώ Σοφάκι μου... εγώ πάντως τον δικό μου τον πήρα μια χαρά μαθημένο γιατί η πεθερά μου ήταν ψιλοαυστηρή και τον κακόμαθα εγώ!!!!!!! Και μου λέει ο πεθερός μου 'να δω τι θα κάνεις με τις νύφες σου' και του λέω 'δεν ανησυχώ... είσαστε τυχεροί, παίρνετε καλές γυναίκες!'

By the way έρχεται και η πεθερούλα μου...Ήταν να έρθει το άλλο Σάββατο και μπερδευτηκε και έρχεται σήμερα.. χαχα καλό??? Εμένα δεν με πειράζει εννοείται, δεν έχω πρόβλημα κανένα αλλά η καυμένη στεναχωρήθηκε που μπερδευτηκε!!!!!!!

ε, ενταξει δεν πειραζει!!! καλυτερα δεν ειναι που ερχεται τωρα ? ειχατε κανονισει να ερθει την αλλη εβδομαδα χωρις να ειναι στον τοκετο?

baJfp2.png

Kalhmera koukles!

aleca na zhsete me ton antrouli sou! panta mazi kai eutuxismenoi!

Shmera exoume texnites spiti gia na valoun 8ermansh sto dwmatio tou mikrou (sth sofita) opote ginetai enas xamos. Nomizw 8a parw ton mikro se ligo na pame kamia volta exw giati den adexw to xaos. Oute to mesa adexw oute to xaos :P Teleutaio men alla den borw!

Kala ta lete gia tous antres padws. Eidika me to prwto mwro ta xanoun edelws. O Markos einai xruso paidi se ola tou alla me to pou ferame to paidi sto spiti epa8e black out. Ksafnika den ixere tipota..Pou einai to ena, pou einai to allo, pws vazoume to plunthrio, ti 8ermokrasia 8elei to stegnwthrio. Tipota! Les kai eixe pa8ei amnhsia. Me eixe piasei apognwsh eilikrina..Sto 15mero epanw arxise na xelabikarei..Padws meta ton xrono ton afhsa mono me ton mikro. Den to'xane kai metaxu tous opote sth skepsh kai mono elega asto gia argotera. Twra pou einai oloklhro agoraki kai ligoteros proskollhmenos s'emena eimaste mia xaroula. Koinws, ola vriskoun ton ru8mo tous arga h grhgora..alla kalo einai na eimaste oles proetoimasmenes gia kapoia skampanevasmata!

Smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Kalhmera koukles!

aleca na zhsete me ton antrouli sou! panta mazi kai eutuxismenoi!

Shmera exoume texnites spiti gia na valoun 8ermansh sto dwmatio tou mikrou (sth sofita) opote ginetai enas xamos. Nomizw 8a parw ton mikro se ligo na pame kamia volta exw giati den adexw to xaos. Oute to mesa adexw oute to xaos :P Teleutaio men alla den borw!

Kala ta lete gia tous antres padws. Eidika me to prwto mwro ta xanoun edelws. O Markos einai xruso paidi se ola tou alla me to pou ferame to paidi sto spiti epa8e black out. Ksafnika den ixere tipota..Pou einai to ena, pou einai to allo, pws vazoume to plunthrio, ti 8ermokrasia 8elei to stegnwthrio. Tipota! Les kai eixe pa8ei amnhsia. Me eixe piasei apognwsh eilikrina..Sto 15mero epanw arxise na xelabikarei..Padws meta ton xrono ton afhsa mono me ton mikro. Den to'xane kai metaxu tous opote sth skepsh kai mono elega asto gia argotera. Twra pou einai oloklhro agoraki kai ligoteros proskollhmenos s'emena eimaste mia xaroula. Koinws, ola vriskoun ton ru8mo tous arga h grhgora..alla kalo einai na eimaste oles proetoimasmenes gia kapoia skampanevasmata!

Smooots

Ooooxxx!Prepei dld na perimenoume kapoio kairo gia na epanelthoun e?Afto pali vre paidi mou adikia den einai?Emeis prepei na antapexelthoume apo tin proti mera!!!!Alla na mou peis gi'afto kai kanoun paidia oi gynaikes...tipota den einai tuxaio sti fusi!!

Γεια σας κοριτσάκια.

Αλεκάκι Χρόνια Πολλά και από εμένα, να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!!

Χθές είχα πάει το μεσημεράκι στο ΙΚΑ για την ένσταση που είχα κάνει, περίμενα από τις 4.00 που είχα ραντεβού και μπήκα μέσα στις 5.15. Μιλάμε για τόσο καλά!!!!!!!!!!! Και να πείτε ότι έκανα πολύ ώρα, ούτε 5 λεπτά. Είναι απίστευτοι σε αυτές τις υπηρεσίες, δεν λογαριάζουν τίποτα. Τώρα περιμένω να μου έρθει γραπτώς η απόφαση και ότι θέλει ας γίνει.

Όσον αφορά τους άντρες, εμένα ο δικός μου από τώρα μου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αλλάζει το κοριτσάκι μας. Μου λέει ''ότι άλλο θέλεις εκτός από ξεσκάτισμα'', έτσι ακριβώς. Εγώ βέβαια δεν του έδωσα και πολύ σημασία, σιγά μην κάτσω να σκάσω κιόλας. Ο αντρούλης μου δεν θέλει πίεση, κάποια στιγμή θα το κάνει από μόνος του. Χθές του έλεγα ότι τα μωράκια όταν γεννιούνται αναγνωρίζουν την φωνή της μητέρας τους και γυρνάνε προς το μέρος που είναι εκείνη και με ένα παράπονο μου λέει ''του πατέρα δεν την αναγνωρίζουν;''. Νομίζω ότι τώρα έχει αρχίσει να μπαίνει στο νόημα ότι θα γίνει πατέρας. Να σας πώ την αλήθεια όμως κάπως στενοχωρήθηκα, δεν θέλω να αισθανθεί παραμελημένος γιατί έχουμε πολύ δυνατή σχέση και πραγματικά δεν μου χαλάει χατήρι. Ούτε και εγώ όμως, έτσι;

Κοριτσάκια εγώ βάση για την μπανιέρα δεν θα πάρω. Θα αγοράσω μόνο την μπανιέρα και θα την βάζω πάνω στο έπιπλο του μπάνιου (είναι μεγάλο) που είναι πολύ σταθερό. Όσες κοπέλες και αν ρώτησα καμιά δεν τις εμπιστεύεται αυτές τις βάσεις.

Καλή μου ΦΑΜ μην στενοχωριέσαι για το είδος του τοκετού, αρκεί να είσαι καλά εσύ και το μωράκι σου. Μην νομίζεις και σε εμένα παίζει να κάνω καισαρική γιατί έχω μεγάλη μυωπία. Εγώ θα πάω στον οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση και τονομέτρηση σε κανά δυο εβδομάδες, να δούμε τί θα πεί.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Αλεκάκι Χρόνια Πολλά και από εμένα, να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!!

Χθές είχα πάει το μεσημεράκι στο ΙΚΑ για την ένσταση που είχα κάνει, περίμενα από τις 4.00 που είχα ραντεβού και μπήκα μέσα στις 5.15. Μιλάμε για τόσο καλά!!!!!!!!!!! Και να πείτε ότι έκανα πολύ ώρα, ούτε 5 λεπτά. Είναι απίστευτοι σε αυτές τις υπηρεσίες, δεν λογαριάζουν τίποτα. Τώρα περιμένω να μου έρθει γραπτώς η απόφαση και ότι θέλει ας γίνει.

Όσον αφορά τους άντρες, εμένα ο δικός μου από τώρα μου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αλλάζει το κοριτσάκι μας. Μου λέει ''ότι άλλο θέλεις εκτός από ξεσκάτισμα'', έτσι ακριβώς. Εγώ βέβαια δεν του έδωσα και πολύ σημασία, σιγά μην κάτσω να σκάσω κιόλας. Ο αντρούλης μου δεν θέλει πίεση, κάποια στιγμή θα το κάνει από μόνος του. Χθές του έλεγα ότι τα μωράκια όταν γεννιούνται αναγνωρίζουν την φωνή της μητέρας τους και γυρνάνε προς το μέρος που είναι εκείνη και με ένα παράπονο μου λέει ''του πατέρα δεν την αναγνωρίζουν;''. Νομίζω ότι τώρα έχει αρχίσει να μπαίνει στο νόημα ότι θα γίνει πατέρας. Να σας πώ την αλήθεια όμως κάπως στενοχωρήθηκα, δεν θέλω να αισθανθεί παραμελημένος γιατί έχουμε πολύ δυνατή σχέση και πραγματικά δεν μου χαλάει χατήρι. Ούτε και εγώ όμως, έτσι;

Κοριτσάκια εγώ βάση για την μπανιέρα δεν θα πάρω. Θα αγοράσω μόνο την μπανιέρα και θα την βάζω πάνω στο έπιπλο του μπάνιου (είναι μεγάλο) που είναι πολύ σταθερό. Όσες κοπέλες και αν ρώτησα καμιά δεν τις εμπιστεύεται αυτές τις βάσεις.

Καλή μου ΦΑΜ μην στενοχωριέσαι για το είδος του τοκετού, αρκεί να είσαι καλά εσύ και το μωράκι σου. Μην νομίζεις και σε εμένα παίζει να κάνω καισαρική γιατί έχω μεγάλη μυωπία. Εγώ θα πάω στον οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση και τονομέτρηση σε κανά δυο εβδομάδες, να δούμε τί θα πεί.

Νατασουλα εγω σκεφτομαι να παρω την μπανιερα αλλαξιερα και να τη βαλω μεσα στο μπανιο μας, γιατι εχουμε ντουζιερα και θα μου βγει η μεση να βαζω μεσα λεκανιτσα και να σκυβω για να κανω μπανιο την μικρη, τι λετε;

Ooooxxx!Prepei dld na perimenoume kapoio kairo gia na epanelthoun e?Afto pali vre paidi mou adikia den einai?Emeis prepei na antapexelthoume apo tin proti mera!!!!Alla na mou peis gi'afto kai kanoun paidia oi gynaikes...tipota den einai tuxaio sti fusi!!

Kapou einai anamenwmeno :) Skepsou oti emeis exoume 9 mhnes ena plasmataki mesa mas. Denomaste mazi tou, to zoume ka8e mera klp klp Gi'autous tous erhmous einai pio flou ola kai olh h diadikasia arxizei apo th genna kai meta. Ypomonh 8elei kai prospa8eia. klassika pragmata :)

Μια χαρά οι μπουμπούκες σου Σοφία_Μ!

Μελσας να χαίρεσαι τον συζυγούλη και όχι μούτρα, ε???? Μόνο για σήμερα όμως που έχει γενεθλιάκια!!!

Ινάκι σκέψου και το θέμα του χώρου, αν δηλ. δεν διπλώνει, έχεις χώρο να το αποθηκεύεις????

Κορίτσια είμαι λίγο στενοχωρημένη...δεν θα γεννήσω φυσιολογικά - η οφθαλμίατρος είπε ότι έχω 20-30% πιθανότητες να πάθω ρίξη αμφιβληστροειδούς αν ζοριστώ πολύ... δεν θέλω να είμαι αχάριστη και κατανοώ ότι προέχει να είναι γερό το μωράκι μου, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα...έχω στενοχωρηθεί, απογοητευτεί, παράπονο με πιάνειιιιιιιι (Γονίδης)...

Famoula twra to eida! Mh stenoxwriesai vre..Esu na eisai kala kai to mwroulaki sou. Gia na pw thn alh8eia edw den asxoloudai ka8olou me auto to 8ema..Oles oi gunaikes exoun pi8anothtes gia rixh an zoristoun polu opote genika h grammh einai..hpies gennes. An se provlhmatizei toso polu, pare kai mia deuterh gnwmh. Kapou sto forum to suzhtousan ki alles kopeles auto to 8ema.

makia polla

Διαφημίσεις

ε, ενταξει δεν πειραζει!!! καλυτερα δεν ειναι που ερχεται τωρα ? ειχατε κανονισει να ερθει την αλλη εβδομαδα χωρις να ειναι στον τοκετο?

ναι θα ερχόταν λίγο πριν βγω από το νοσκομείο, αλλά δεν έχει σημασία. Ας έρθει όποτε θέλει.

aleca na zhsete me ton antrouli sou! panta mazi kai eutuxismenoi!Kala ta lete gia tous antres padws. Eidika me to prwto mwro ta xanoun edelws.
ευχαριστούμε! ναι ναι τα χάνουν οι άμοιροι!! Στο δευτερο είναι καλύτεροι όμως, ε??

όπως είπαν και οι κοπέλες οι 9 μήνες που είναι στην κοιλίτσα μας, μας προετοιμάζουν. Αυτούς τους 9 μήνες 'χάριτος' ας τους δώσουμε και σε αυτά τα χαζούλικα!!!!;)

Αλεκάκι Χρόνια Πολλά και από εμένα, να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!!Νομίζω ότι τώρα έχει αρχίσει να μπαίνει στο νόημα ότι θα γίνει πατέρας. Να σας πώ την αλήθεια όμως κάπως στενοχωρήθηκα, δεν θέλω να αισθανθεί παραμελημένος γιατί έχουμε πολύ δυνατή σχέση και πραγματικά δεν μου χαλάει χατήρι. Ούτε και εγώ όμως, έτσι;

.

Ευχαριστούμε Νατασσούλα. Και εγώ φοβόμουν στην αρχή για τον αντρούλη μου γιατί ήταν πολύ μεγαλη η αλλαγη στη ζωή μας. αλλά ειλικρινά, ένα παιδί κάνει μια καλή σχεση καλύτερη και μια κακή σχέση χειρότερη. Οπότε μην αγχωνόσαστε!!! Απλά θέλει και αυτό το χρόνο του.
Νατασουλα εγω σκεφτομαι να παρω την μπανιερα αλλαξιερα και να τη βαλω μεσα στο μπανιο μας, γιατι εχουμε ντουζιερα και θα μου βγει η μεση να βαζω μεσα λεκανιτσα και να σκυβω για να κανω μπανιο την μικρη, τι λετε;
Και εγώ το μπανάκι - αλλαξιέρα το έβαλα στο μικρό μπανιο που έτσι καια λλιώς ο Αγγελάκος το χρησιμοποιεί!!

Ωραία μέρα ε????? Το είπα και στα άλλα κοριτσακια, βλέπω τη Γερμανού που έχει τον Βαλάντη και ανακαλύπτω ότι μοιάζει πολύ με το γιο μου!!! χαχα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αλέκα χρόνια σας πολλά κοπέλα μου!

Εύχομαι να είναι όλα όμορφα στην ζωούλα σας και να είσαστε για πάντα ερωτευμένοι!

ωωω.... ευχαριστούμε!

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα κοριτσακια...

Αλεκακι να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να χαιρεστε την ομορφη οικογενεια σας!

Οσο για τους αντρες αφηστε σας τα πα κι εγω εχθες ποσο χαλααααααροοοος ειναι σε ολα.Και οταν ερθει το παιδι μου χει πει πως αποκλειεται να τον αλλαζει αλλα εχω μια διαισθηση οτι ολα θα θελει να τα κανει αλλα μονο οταν δεν του το επιβαλλω γιατι τοτε πεισμωνει φοβερα!Οποτε δεν με νοιαζει και εγω τον φοβαμαι λιγο γιατι ξερω οτι δεν "το χει"...

Παντως με ρωταγε και χθες και μου λεγε "εγω τι θα κανω τωρα που ερχεται το παιδι ρε μωρο μου?Πρεπει να κανω κατι με τι ζωη μου?δεν ξερω αγχωθηκα!"

Χαχα...Υπαρξιακες αναζητησεις!

Οσο για το τι προτυπο ειχα εγω στο σπιτι αφηστε!!Ο μπαμπακας μου τα παντα εφτιαχνε και φτιαχνει...Η μητερα μου ναι μεν μας φροντιζε κυριως αλλα επειδη ειναι εργαζομενη πολλα χρονια ο πατερας μου βοηθαει ακομη απιστευτα στις δουλειες ολες!!Απο μαστορεματα εως νοικοκυριο...

Μου λεγε οτι οταν ηταν εγκυος και σηκωνοταν η καημενη απο τα χαραματα να παρει το λεωφορειο με την κοιλια 8 μηνων και να παει στο εργοστασιο να δουλεψει(δεν ειχαν αμαξι ),ο μπαμπας μου της σιδερωνε καθε πρωι το φορεματακι της στην πενα για να μην κουραζεται με τιποτα αλλο.Και γενικα κοριτσια τοσο καιρο ποιος μου κανε ολα τα μερεμετια κι εμενα και στα αδερφια μου νομιζετε?Αν περιμενα απο τον αντρα μου αστα...Τωρα που επαθε κια το ατυχημα ο μπαμπας μου και δεν του λεω φυσικα να με βοηθησει σε τιποτα πια,θα πρεπει να βασιστω στον αντρα μου...:confused::confused::confused:Καλο το ανεκδοτο ε?....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...