Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και θιξατε και ενα θεμα που με εχει ζορισει στην εγκυμοσυνη παρα παρα πολυ.... την δουλεια.... εγω δουλευα παντα... και στην εγκυμοσυνη μεχρι τον 7ο οπου και πλεον δεν αντεχα αλλο, προεκυψε και ενα μικροπροβληματακι και σταματησα.... και απο εκει και περα θυμωσαν τα αφεντικα μου.... ουτε να μου ευχηθουν για το μωρο δεν πηραν... ετσι πρεπει να αντιμετωπιζουν τις γυναικες που γινονται μανες? 5 χρονια να δουλευω απο 8 εως 10 ωρες την μερα και να νομιζω πως ειμαστε και συνεργατες και οχι αφεντικο και εργαζομενη.... καποια ανεφερε για ISO... για να τους ξεκουραζω επειδη εχουνε 2 παιδια στο λυκειο και εχουνε τρεχαματα με τα φρονιστηρια ειχα αναλαβει εξολοκληρου την πιστοπιηση και καθε φορα που γινονταν επανελεγχος με εμενα τον κανανε.... νοιωθω προδομενη και πικραμενη.... μετα απο ολα αυτα πως να αντιδρασω? γιατι θα παω μεχρι την Τριτη να κανω τα χαρτια για το εξάμηνο...

αχ, μην αρχίσουμε αυτο το θέμα γιατι πονάει πολυυυυυ

εγω μεχρι τον 7 δούλευα φουλ πανω απο 10 ώρες και το ευχαριστώ ήταν κατσάδα και μουρμούρα μέχρι που έφυγα. και οταν εφυγα (εφυγα με αναρρωτική τελικά έπειτα απο πίεση του γιατρού μου ο οποιος μου είπε " θέλεις να γεννήσεις στον δρόμο? κανείς εργοδότης δεν εκτιμάει όσο και να τρέχεις εσύ " και ειχε δίκιο απλα εγω η αγαθή πίστευα οτι θα φιλοτιμηθεί η "δικιά μου" και θα με διευκόλυνε λίγο αλλα αυτη μεχρι τελευταία στιγμή με είχε στην πίεση (για αυτο και η πίεση μου είχε φτάσει στα ύψη.. )

οσο το θυμαμαι .. μου εδινε δουλεια στις 4.30 και επρεπε να ήταν έτοιμη την αλλη μερα το πρωι !! και αναγκαζόμουν και καθόμουν μέχρι αργα για να το ετοιμασω.

τι δίκιο του εργαζόμενου και μούφες μας λένε ??

απο τότε με πήραν πριν λίγες μερες και αυτο για να με ρωτήσει αν θα πάρω το 6μηνο και ποτε εχω σκοπό να γυρίσω για να ξέρει για τις καλοκαιρινές αδειες !! α καλαο ε????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης για βοηθεια που λετε, εγω δεν εχω απο πουθενα εκτος απο τον αντρουλη μου.. η μαμακα μου δουλευει και η πεθερα μου συνεχεια ειναι απασχολημενη.... και δεν απαιτω να ερχονται και να μου κανουν δουλειες αλλα αν ο αντρας μου δουλευει απογευμα και πρεπει να παω π.χ. οδοντιατρο (γιατι επαθα απσοτημα στο δοντι) να τον αφησω μιση ωρα αλλαγμενο και ταισμενο... και στην τελικη ουτε αυτο να μου κανει η πεθερα.. αλλα να ερχεται να δει και να παιξε με το εγγονι της.... η μαμα μου οταν μπορει ερχεται το βραδακι να δει τον μικρο.... περασα τις πρωτες δυσκολες μερες μονη μου και τωρα να ζητησω βοηθεια απο την πεθερα? οχι δεν θα το κανω... στην κλινικη η μαμα μου εμεινε 1 μερα και τις επομενες ημουνα μονη μου.... ερχοταν ο αντρουλης μου... η μονη λεχωνα ημουνα που πηγαινα και εκανα εγω το γαλα για να ταισω τον μικρο... μια φορα εκλαιγε πολυ και δεν ητανε η μαια εκει... τυχαια περασε ο γιατρος να δει τι κανω... κρατα τον να κανω γαλα και ερχομαι του λεω.... και με βοηθησε ψυχολογικα αυτο... ανελαβα τις ευθυνες μου αμεσως....

Και μετα εχω την κουνιαδα μου που εκανε τωρα το 3ο της και δεν δουλευει, τα 2 τα στλενει ολοημερο , το μωρο της κοιμαται συνεχεια και ο αντρας της ειναι μαζι της στο σπιτι... και συνεχεια μου λεει κουραστηκα κουραστηκα... που κουραστηκε που εγω με εναν παιδακι ακομη δνε εχω κοιμηθει 3 ωρες συνεχομενα τα βραδια και αυτη με 3 κοιματα απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι? και η πεθερα μου εκει προλαβαινει να παει να βοηθησει.... αντε γιατι συχγυζομαι τωρα....

Για εμενα οι γυναικες ανηκουν σε 2 κατηγοριες... σε αυτες που στηριζονται που τρεχουν σαν τον βεγγο, τα προλαβαινουν ολα και ειναι ευχαριστημενες και σε αυτες που ολο ειναι κουρασμενες και δεν προλαβαινουν και αναλαμβανουν οι αλλοι τις ευθυνες τους....

Σας κουρασα σημερα κοριτσια αλλα τα ειπα και ξαλαφρωσα η γυναικα....

a84026bdda.png

Μαχη μου συμφωνω με οσα λες αλλα πιστευω οσο να ναι τα 3 παιδια ειναι αρκετα πιο ζορικα απο το 1...οσο κι αν πηγαινουν ολοημερο και να κοιμουνται καλα....εγω απο τοτε που εκανα το 2ο αναρωτιεμαι ...μα καλα γιατι κουραζομουν οσο ειχα 1????? Φανταζομαι οτι με 3 ειναι μια τρελλααααα..

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

οντως το θεμα δουλεια ειναι μεγαλο θεμα δεν προκειτε να σου πει κανεις ευχαριστω εστω και αν κατσεις εως τον 9 οπως εγω στον Δημητρη αλλα και παλι σχετικα με αυτα που ακουω ημον καλα.Εγω σαν αφεντικο ομως πλεονειχα πει στον αντρα μου πως αν μαθω οτι κανει στα παιδια αυτα που εκαναν σε εμας θα του κανω καταγγελια.Και για υτο τα παιδια παιρνουν και παρα πανω λεφτα και τις αδειες τους κανονικα και παραπανω οχι γιατι ειμαι πονοψυχη οχι αλλα οτν ενα μαγαζι ή μια δουλεια γενικοτερα παει καλα οφειλετε σε μεγαλο βαθμο στο προσωπικο σου και αν ο αλλος δεν εχει κιητρο οχι απαραιτητα οικονομικο αλλα να δειξεις οτι σεβεσαι την δουλεια του και την κουραση του μπορει να στο κλεισει σε ενα μηνα και αυτο το καταλαβαινεις τις οερισσοτερες φορε οτν εχεις δουλεψει ο ιδιος σαν υπαλληλος και οχι οταν βρεις κατι ετοιμο και πας με την πρωτη εκει πρεπει να περασεις και απο την ψυχολογια του υπαλληλου γαι να μαθεις να το εκτιμας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαχη μου συμφωνω με οσα λες αλλα πιστευω οσο να ναι τα 3 παιδια ειναι αρκετα πιο ζορικα απο το 1...οσο κι αν πηγαινουν ολοημερο και να κοιμουνται καλα....εγω απο τοτε που εκανα το 2ο αναρωτιεμαι ...μα καλα γιατι κουραζομουν οσο ειχα 1????? Φανταζομαι οτι με 3 ειναι μια τρελλααααα..

Ναι κουραζεσαι με 2 γιατι εχεις την φροντιδα τους... δηλαδη τα ταιζεις, τα πλενεις, τα αλλαζεις κ.τ.λ. εκεινη δεν μαγειρευει, ολο σαλατες τρωνε, το βραδυ αν θελει κατι καποιο απο τα παιδια σηκωνεται μονο ο αντρας της γιατι ειναι κουρασμενη, το πρωι ο αντρας της ετοιμαζει τα παιδια για σχολειο και τα πηγαινει.... σχολανε στις 4 και τα φερνει η δασκαλα στο σπιτι τους κοιμουνται και ξυπνανε στις 6... μεχρι τις 10 το πολυ εχουνε κοιμηθει.... και στην τελικη αν κουραζεται τοσο ας μην εκανε 3.. δεν μπορω να ακουωβ γκρινια και γκρινια και ολο να ειναι κουρασμενη.... με αυτο τσατιζομαι... ο καθενας πρεπει να ειναι υπευθυνος.... εχεις 2 παιδακια... δεν νομιζω πως οποιον συναντησεις λες συνεχεια κουραστηκα κουραστηκα.... ειναι κουραση ναι αλλα ειναι επιλογη τους....

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

ελα ντε καλα λενε ενα ισον κανενα με ενα μου φαινεται παιχνιδι πλεον.Εγω σημερα τηγανιζα πατατες ενω ετρεχα μεσα να κοιμησω τον μικρο που ξυπναγε και στο τελος αφου τις ειχε ζητησει ο Δημητρης μολις ετοιμαστηκαν μου λεει δεν θελω.Τον πλακωνεις ή δεν τον πλακωνεις και μετα σου λεει ο Τριβιζας δεν χτυπαμε τα παιδακια ναι?ουτε μια ψιλη για την ψυχικη οδυνη που με κερναει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαχη εν μερει εχεις δικιο οσον αφορα τη γκρινια και τη γροσουζια αλλα η φροντιδα 3 παιδιων ακομα και οταν λειπουν απο το σπιτι ειναι αλλο πραγμα.Σκεψου οτι γκρινιαζαμε ολες οσον αφορα το θεμα σιδερο πλυσιμο με ενα παιδι για φαντασου επι τρια και να εχεις μωρο και διαβασματα οχι ειναι κουραση και ψυχολογικη και σωματικη εγω με 2 και τα εχω δει ολα με τρια πρεπει να ειναι πολυ ζορικο.Δεν ξερω οταν το κανω θα σας πω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι κουραζεσαι με 2 γιατι εχεις την φροντιδα τους... δηλαδη τα ταιζεις, τα πλενεις, τα αλλαζεις κ.τ.λ. εκεινη δεν μαγειρευει, ολο σαλατες τρωνε, το βραδυ αν θελει κατι καποιο απο τα παιδια σηκωνεται μονο ο αντρας της γιατι ειναι κουρασμενη, το πρωι ο αντρας της ετοιμαζει τα παιδια για σχολειο και τα πηγαινει.... σχολανε στις 4 και τα φερνει η δασκαλα στο σπιτι τους κοιμουνται και ξυπνανε στις 6... μεχρι τις 10 το πολυ εχουνε κοιμηθει.... και στην τελικη αν κουραζεται τοσο ας μην εκανε 3.. δεν μπορω να ακουωβ γκρινια και γκρινια και ολο να ειναι κουρασμενη.... με αυτο τσατιζομαι... ο καθενας πρεπει να ειναι υπευθυνος.... εχεις 2 παιδακια... δεν νομιζω πως οποιον συναντησεις λες συνεχεια κουραστηκα κουραστηκα.... ειναι κουραση ναι αλλα ειναι επιλογη τους....

Nai ναι συμφωνω..αν δεν τα καταφερνεις κυρα μου τι πας και κανεις 3??? Αυτο δεν το μπορω ουτε γω!!

Καλα Μαρινα ποσο σε νοιωθω!! Ειναι διαολεμενα ωρες ωρες!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μαρινα την αλλη βδομαδα παει η μαμα Αγγλια και θα παρει την φανελα απο τον αδερφο μου....θελεις να γραφει πανω " Στο Μαρινακι με πολλα ρουφηχτα φιλακια" να φρικαρει ο αντρας σου???????

Να ρωτησω κατι άσχετο?

Μπορει ο εργοδοτης να σου αρνηθει το εξαμηνο? απο τον οαεδ μου ειπανε πως εχω εναν μηνα περιθωριο να κανω τα χαρτια μου.... οταν λενε να ενημερωσεις εγγραφως τον εργοδοτη τι εννουνε? εγω θα παω η ιδια αυριο απο εκει....

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Μαρακι δεν εχω δικιο?Δεν σε πιανει ωρες ωρες να τα καθαρισεις?Εμενα δεν ειναι ζημιαρης και τετοια αλλα το πεισμα του και η επιμονη του με αρρωσταινει ο κλασικος πρηχτης 20 φορες την ημερα το λιγοτερο ρωταει ή ζηταει το ιδιο πραγμα νευρα ειναι αυτα ποσο να αντεξουν.Μπραβο βρε μαρακι κανονισε με αυτη την φανελα γιατι απο την ωρα που του το ειπα με εχει ζαλησει που ειναι η φανελα και που ειναι η φανελα.Δεν σου ειπα προχθες με εβαλε και ειδα στο youtube τον αδερφο σου απο αγωνες και κατι πιτσιρικαδες φορουσαν μπλουζα i love dimi the Greek και Dimi the cat

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινα την αλλη βδομαδα παει η μαμα Αγγλια και θα παρει την φανελα απο τον αδερφο μου....θελεις να γραφει πανω " Στο Μαρινακι με πολλα ρουφηχτα φιλακια" να φρικαρει ο αντρας σου???????

σιγα μην γραφει<<Στη Μαρινα για τα ατελειωτα καυτα βραδια που χαρισε>>Τρελη εισα να χαλασουμε την φανελα γιατι σιγουρα θα φρικαρει οχι για τα φιλακια αλλα οτι θα καταστρεψεις τη φανελα μια υπογραφουλα απο τον Dimi και ολλα καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια...εμεις σημερα ευτυχως ειμαστε καλυτερα...Ο πυρετος κρατησε ενα 24ωρο και δεν εχει ξανακανει απο χτες το απογευμα οποτε πιστευω την σκαπουλαραμε ...Το τσιρλιπιπι συνεχιζεται αλλα με μικροτερη συχνοτητα,,εκει που χτες εχ@@ζε 20 φορες σημερα τα καναμε μονο 4 !!! Το καυμενο μου ειναι ποτ ειναι σαν τσιχλα την εχει λιωσει η κωλοδιαρροια...δεν την παθαιναμε εμεις να χασουμε και κανενα κιλο!!!!

Οσο για το θεμα βοηθειας..εγω τωρα που δεν δουλευω δεν εχω γυναικα...σπανια 1/2μηνο περιπου να κανει παντζουρια- κατω απο καναπεδες κλπ..Η μαμα μου κανενα φαγητο 1/εβδομαδα και κανενα σιδερο που και που...βεβαια με βοηθαει αρκετα ο αντρας μου και δεν εχω παραπονο! Οσο ομως ειμασταν Καλαματα που δουλευα μια βοηθεια την ηθελα!!! Και προσωπικα εγω προτιμω να δουλευω και να ερχετε καποιος να με βοηθαει...δεν μπορω μου τσακιζει τα νευρα να ειμαι συνεχει σπιτι! Οσο περιεργο και να ακουγεται νομιζω οτι ειμαι και καλυτερη μαμα οταν δουλευω...μπορει ο χρονος που περναω με τα παιδια να ειναι λιγοτερος αλλα ειναι πιο ποιοτικος γιατι εγω ειμαι πιο χαρουμενη...Δεν μιλαω να λειπω απο το πρωι μεχρι το βραδι και τα παιδια να τα μεγαλωνει η γιαγια ή καποια νταντα( γιατι τοεχω δει και αυτο) αλλα ενα νορμαλ ωραριο ειναι οτι πρεπει!!

μπραβο ρα μαρακι...ευτυχως περασε γρηγορα. και εγω συμφωνω για την δουλεια...ειμαι καλυτερη μαμα τις καθημερινες παρα τα σκ.

Και θιξατε και ενα θεμα που με εχει ζορισει στην εγκυμοσυνη παρα παρα πολυ.... την δουλεια.... εγω δουλευα παντα... και στην εγκυμοσυνη μεχρι τον 7ο οπου και πλεον δεν αντεχα αλλο, προεκυψε και ενα μικροπροβληματακι και σταματησα.... και απο εκει και περα θυμωσαν τα αφεντικα μου.... ουτε να μου ευχηθουν για το μωρο δεν πηραν... ετσι πρεπει να αντιμετωπιζουν τις γυναικες που γινονται μανες? 5 χρονια να δουλευω απο 8 εως 10 ωρες την μερα και να νομιζω πως ειμαστε και συνεργατες και οχι αφεντικο και εργαζομενη.... καποια ανεφερε για ISO... για να τους ξεκουραζω επειδη εχουνε 2 παιδια στο λυκειο και εχουνε τρεχαματα με τα φρονιστηρια ειχα αναλαβει εξολοκληρου την πιστοπιηση και καθε φορα που γινονταν επανελεγχος με εμενα τον κανανε.... νοιωθω προδομενη και πικραμενη.... μετα απο ολα αυτα πως να αντιδρασω? γιατι θα παω μεχρι την Τριτη να κανω τα χαρτια για το εξάμηνο...

καλα ειναι πολυ γαιδουρια....για τα αφεντικα σου λεω.

. ανελαβα τις ευθυνες μου αμεσως....

Και μετα εχω την κουνιαδα μου που εκανε τωρα το 3ο της και δεν δουλευει, τα 2 τα στλενει ολοημερο , το μωρο της κοιμαται συνεχεια και ο αντρας της ειναι μαζι της στο σπιτι... και συνεχεια μου λεει κουραστηκα κουραστηκα... που κουραστηκε που εγω με εναν παιδακι ακομη δνε εχω κοιμηθει 3 ωρες συνεχομενα τα βραδια και αυτη με 3 κοιματα απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι? και η πεθερα μου εκει προλαβαινει να παει να βοηθησει.... αντε γιατι συχγυζομαι τωρα....

Για εμενα οι γυναικες ανηκουν σε 2 κατηγοριες... σε αυτες που στηριζονται που τρεχουν σαν τον βεγγο, τα προλαβαινουν ολα και ειναι ευχαριστημενες και σε αυτες που ολο ειναι κουρασμενες και δεν προλαβαινουν και αναλαμβανουν οι αλλοι τις ευθυνες τους....

Σας κουρασα σημερα κοριτσια αλλα τα ειπα και ξαλαφρωσα η γυναικα....

καταρχην πιστευω ότι οι μαμαδες που εχουν και γορι και κοριτσι συνηθως ξεχωριζουν το εγγονι της κορης απο το εγγονι της νυφης, Και φυσικα την κορη αντι τη νυφη.....Η μανα παντα θα βοηθαει την κορη της. Αλλα σιγουρα υπαρχουν δυο ειδων γυναικας ;) Και λιγο να προσεχουμε εδω γιατι όσο περιεργο και αν ειναι οι αντρες προτιμουν τις ανημπορς στο τελος της ημερας :confused:

ετσι ειναι όντως. Δεν εχει σχεση η μια κουραση με την αλλη. Από την αλλη όμως και η πρωτομανουλα δεν ξερει πώς να τα διαχειριστει όλα αυτα και θελει και τη βοηθεια της. Και κυριως ψυχολογικη νομιζω...
Να ρωτησω κατι άσχετο?

Μπορει ο εργοδοτης να σου αρνηθει το εξαμηνο? απο τον οαεδ μου ειπανε πως εχω εναν μηνα περιθωριο να κανω τα χαρτια μου.... οταν λενε να ενημερωσεις εγγραφως τον εργοδοτη τι εννουνε? εγω θα παω η ιδια αυριο απο εκει....

Όχι δε μπορει εκτος απο ναυτιλια και τραπεζα που μπορει να στο αρνηθει λογω νομου. Επίσης δε μπορει να σε απολυσει τον πρωτο χρονο που γεννησες.

Εγω παντως εχω δουλεψει σε πολλα αφεντικα πριν δουλεψω στην οικογενειακη επιχειρηση. Δηλαδη όσι σε πολλα, σε 5. Η μια ηταν καλυτερη απο τη μανα μου, οι δυο άλλοι παρα πολυ καλοι, Και οι άλλοι αδιαφορι...μετριοι. Οπότε ειμαι ευχαριστημενοι. Βεβαια και εγω σκιζομουν αλλα εκεινοι το αναγνωρισαν. Για αυτο το λογο προσπαθω και εγω να ειμαι δικαιη με το προσωπικο. Και από ότι βλεπω ειναι όλοι ευχαριστημενοι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε κορίτσια,τα νεύρα μου.......

Κάθε απόγευμα μετά τις 5-6 την πιάνει τη μικρή τρομερή γκρίνια,δεν ξέρω τι την πιάνει...Δεν κοιμάται με τίποτα,προσπαθώ να της δώσω λίγο ξένο γιατί εκείνη την ώρα δεν έχει πολύ γάλα το στήθος και γίνεται ένας πανικός,μας ακούει όλη η γειτονιά,θέλει να την έχουμε συνέχεια αγκαλιά και να την κάνουμε βόλτες,ακόμα κι όρθιοι αν είμαστε αλλά στεκόμαστε,αρχίζει τα κλάματα και κλαίει σπαρακτικά μιλάμε...

Δεν ξέρω τι να την κάνω...

oCxsp2.png

υπομονη ξτορακι...κολικοι ειναι:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...