Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλλα δεν εχω και αλλη προταση βλεπετε...δε ζητανε αυτες τις εποχες να βαφτισουν παιδι....λες και ζητησα τα δωρα...το μωρο να εχει νονο αυτο που στερηθηκα εγω δηλ....

??

και εμεις ρε παιδι μου...στον πρωτο ειπαμε όχι σε 500 ατομα και στον δευτερο ειχαμε μονο μοα προταση...:(
βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας....

η μονη ωρα που βρηκαμε για την βαφτιση ειναι 13.45 ..... το ξερω οτι ειναι λιγο αργα , αλλα με βολευει η εκκλησια. ειναι πολυ κοντα μας κ πολυ ομορφη!!!! θα πηγαινατε εσεις σαν καλεσμενοι τετοια ωρα ή θα σκεφτοσασταν οτι ειναι η ωρα του φαγητου???? γιατι εχουν πεσει ολοι πανω μου να αλλαξω εκκλησια γιατι θα πεινανε!!!! κ εγω απανταω οτι χ#$#2κα!!!! οποιος θελει ας ερθει!!!! ειμαι παραλογη??? τραπεζι θα κανουμε , απλα θα φανε πιο αργα...

προσωπικα δεν θα με πειραζε καθολου, γιατι θα πηγαινα σε βαφτιση καποιου ανθρωπου δικου μου θεωρητικα , και θα ημουν πολυ χαρουμενη. Αν όμως τυχαινε σε εμενα ως μαμα, όπως εσυ, και εγω θα δυσκολευομουν να αποφασισω γνωριζοντας ποσο γκρινιαρηδες ειναι οι περισσοτεροι....

ασχετο , ειναι ο αντρας μου αρρωστος κ τον εχω με μασκα κ γκρινιαζει ολη μερα που δεν μπορει να φιλησει τις γυναικες του:tongue:!!!!!

κλασσικος χαζομπαμπουλης....

κατσε τωρα γιατι θα κανω το δικηγορο του διαβολου και σας εχει πιασει και η γλυστριδα που φαγατε οποτε μεχρι να γραψω τα προηγουμενα εσεις γραψατε παλι ΤΑ ποστς....λοιπον ...θελετε να μου πειτε οτι ΚΑΙ γυναικα ερχετε να σας βοηθαει στις δουλειες ΚΑΙ μαναδες σας μαγειρεουν/βοηθουν ΚΑΙ ο αντρας σας βοηθαει ΚΑΙ παραπονιεστε οτι ειστε κουρασμενες????θα πηδηχτω απο το παραθυρο μου φαινεται.....:rolleyes: και δεν αναφερομαι σε καμια συγκεκριμενα

εγω εχω γυναικα για τις δουλειες, νταντα για τα παιδια αλλα όλα αυτα τις ωρες που λειπω....και ειμαι στην δουλεια εννοειται, δεν παω για διασκεδαση.

Κατα τα αλλα όταν γυρισω σπιτι κανω ό,τι μπορω και προλαβαινω. Δεν ειναι όμως ευκολο να κοιμαμαι 12 με 3, 4 με 7 επι τρεις μηνες, να τρεχω απο πισω απο ενα 3.5χρονο, να εχω το μωρουδακι, και καθε πρωι, βρεξει χιονισει να ειμαι σε μια απιατητικη δουλεια μεχρι και τις 4 με 5....

Αλλα ειπαμε...αυτη ηταν η επιλογη μου και δεν μετανιωνω που την εχω κανει :rolleyes:

Καμια φορα και εγω σκεφτομαι ότι οι κοπέλες που ειναι σπιτι και δεν δουλευουν δεν θα επρεπε να ειχαν γυναικα αλλα μετα συνερχομαι και λεω ό καθενας με τις επιλογες του και τις αντοχες του'.

Α ξεχασα...καθημερινες τον Αγγελο τον ταιζει η μαμα μου, το Νικο τα ντελιβερυ (εγω κανω διαιτα ετσι και αλλιως). Σαββατο μαγειρευει ο Νικος και Κυριακη εγω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εχω γυναικα για τις δουλειες, νταντα για τα παιδια αλλα όλα αυτα τις ωρες που λειπω....και ειμαι στην δουλεια εννοειται, δεν παω για διασκεδαση.

Κατα τα αλλα όταν γυρισω σπιτι κανω ό,τι μπορω και προλαβαινω. Δεν ειναι όμως ευκολο να κοιμαμαι 12 με 3, 4 με 7 επι τρεις μηνες, να τρεχω απο πισω απο ενα 3.5χρονο, να εχω το μωρουδακι, και καθε πρωι, βρεξει χιονισει να ειμαι σε μια απιατητικη δουλεια μεχρι και τις 4 με 5....

Αλλα ειπαμε...αυτη ηταν η επιλογη μου και δεν μετανιωνω που την εχω κανει :rolleyes:

Καμια φορα και εγω σκεφτομαι ότι οι κοπέλες που ειναι σπιτι και δεν δουλευουν δεν θα επρεπε να ειχαν γυναικα αλλα μετα συνερχομαι και λεω ό καθενας με τις επιλογες του και τις αντοχες του'.

Α ξεχασα...καθημερινες τον Αγγελο τον ταιζει η μαμα μου, το Νικο τα ντελιβερυ (εγω κανω διαιτα ετσι και αλλιως). Σαββατο μαγειρευει ο Νικος και Κυριακη εγω...

δε μιλαω για τις γυναικες που δουλευουν....απλα οταν εισαι οληηηηη μερα σπιτι 5 λεπτα να φτιαξεις ενα φαγητο βρισκεις....εδω εχω ακουσει τοθεϊκο απο μια γειτονισσα μου που ειχαμε παει για καφε εγω και αλλη μια γειτονισσα....καλα προλαβαινεται και μαγειρευεται???και ολες δουλευαμε και εγω ειχα και το παιδι....μας κοιταγε σαν ουφο!!! ασχετο θες να τα αλληλοβαφτισουμε ???:tongue:

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

παντως και εγω ειμαι της αποψης να μην μπλεκονται αλλοι στα ποδια μου (βλεπε πεθερα)..και εγω θα ηθελα την μαμακα μου εδω να με βοηθαει αλλα δυστυχωε την εχω στην επαρχια..η πεθερα μου δεν θελω να με βοηθαει γιατι 2-3φορες που πηρε καποια ρουχα να τα πλυνει και να τα σιδερωσει το κοπαναει συνεχεια οταν γερασω θα μου πλενετε και εμενα τα ρουχα και κατι τετοια,η οταν μαγειρευει θυμαται να μου το πει κατα της 1-2το μεσημερι οτι εχει φτιαξει φαγητο για να μην μαγειρεψω..ουτε τα μικρα θελω να της αφηνω γιατι κανει του κεφαλιου της και εκνευριζομαι και πολλα αλλα..τωρα επαθε σκολιωση και κλαιγετε και δεν ενδιαφεροσαστε για μενα και μονο οταν με χρειαζοστατε..ενω αυτη πολυ ενδιαφδερετε δεν εχει ερθει να κατσει ποτε στο σπιτι,οταν ερχετε ερχετε μονο να ζητησει να παρει την μικρη κατω στο σπιτι της και αν δεν τις την δωσουμε αρχιζει την μιρλα και την γρουσουζια..αντε γιατι τα πηρα παλι τωρα..

:-D

δε μιλαω για τις γυναικες που δουλευουν....απλα οταν εισαι οληηηηη μερα σπιτι 5 λεπτα να φτιαξεις ενα φαγητο βρισκεις....εδω εχω ακουσει τοθεϊκο απο μια γειτονισσα μου που ειχαμε παει για καφε εγω και αλλη μια γειτονισσα....καλα προλαβαινεται και μαγειρευεται???και ολες δουλευαμε και εγω ειχα και το παιδι....μας κοιταγε σαν ουφο!!! ασχετο θες να τα αλληλοβαφτισουμε ???:tongue:

λες???? θα το καψουμε!!!!;) Εγω εχω μια , γυναικα φίλου μου, που εχει ενα κοριτσακι 2 χρονων και δεν δουλευει. Και όλη τη μερα κλαιγεται, ΄δεν αντεχω, εσυ τυχερη εισαι που δεν εισαι σπιτι, εσυ τυχερη εισαι που δεν κανεις δουλειες, ποσο κουραζομαι' κλπ. Της λεω γιατι δεν πας και εσυ για δουλεια να μη στεναχωριεσαι?? Ημαρτον πια. Γενικα μου τη σπαει η γκρινια ό,τι και αν κάνει κανείς. Χρυση μου , αφου το διάλεξες, βουλωστο τουλαχιστον...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Φαμουλα μου καλα κανεις αφου εχεις βοηθεια οπως την θελεις εσυ απλως εγω ισως ειμαι πολυ εγωιστρια με το θεμα αλλα επιμενω οτι απο την στιγμη που δεν δουλευω γιατι να εχω?Αν δουλευα 12-14 ωρες την ημερα στη δουλεια θα ειχα βοηθεια?Σαν δουλεια περιπου το βλεπω οτν δουλευα δεν συζητω για το θεμα βοηθεια αλλα πο την στιγμη που ειμαι σπιτι μου εγω προσωπικα δεν γουσταρω να υπονοηθει ποτε μα ποτε οτι δν ημουν αξια να τα καταφερω μονη μου για τι εκει δεν εχω και δικαιολογια.Η μανα μου γιατι τα καταφερε ή η θεια μου ή οποιοσδηποτε αλλος που κακα τα ψεματα τοτε δεν ειχαν και τοσο τις ευκολιες τις δικες μασ πανες χρησιμοποιουσαν υφασματα τουλαχιστον η δικη μου η μαμα με τα αγορια και επλενε ολη την ωρα.Δεν ξερω παλι οως την εχει ακουσει ο καθενας

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ, να σας πω τι κοτσανα πεταξα σημερα τα ξημερώματα στον άντρα μ ου να πεθανετε στο γέλιο ? :)

ξύπνησα στις 5.30 που εκλαιγε ο μικρός για φαγητό και βάζω το γάλα να ετοιμάζεται και στο 2λεπτο αυτό λεω κατσε να παω τουαλετα γιατι ήμουν έτοιμη ν ατα κανω επανω μου !! στο μεταξύ ο μικρός να ουρλιάζει, οποτε τον βαζω στην αλαξιέρα πανω (εχει τρελο κόλλημα με την αλλαξιερα, οποτε τον βαζω εκει κατι παθαινει και ηρεμεί πλήρως !!) και τρεχω στο μπάνιο φωνάζοντας παραλληλα στον αντρα μοθ ποθ εκεινη την ΄ωρα περνούσε έξω απο το παιδικό δωμάτιο : κοιτα λίγο το μικρό μεχρι να βγω απο την τουαλέτα. τον εχω βάλει στην ... απλώστρα !! χαχα, πεθανα στο γελιο μετα μονη μου :) ήθελα να πω στην αλαξιερα και μεσα στον αγχος μου να τα προλαβω ολα στο 2λεπτο έιπα απλώστρα :)

(περιττο ναπω οτι απο τα γελια μου εφυγαν τα μισα .. στο δρόμο :)

Σοφακι μου εννειτε οτι θα πηγαινα ακομα και 3 το μεσημερι αν ηταν καποιος που αγαπουσα ή ακομα και αν του ειχα υποχρεωση 1 φορα ειανι δεν θα πηγαινει και καθε μερα αν δεν ερθει καποιος πολυ απλα .......................μη σωσει να ερθει 1 πιατο λιγοτρο και 40 ευρω περισοοτερα χωρις να βαλω και την μπομπονιερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ατζι καλο<<τον εχω απλωσει απο στη σκια για να μην ξεθωριασει απο τον ηλιο>>

Ασχετο πολυ παλια οταν ειχα γνωρισει τον αντρα μου ειχαμε βγει βολτα μπενω στο αυτοκινητο και χτυπαει το κινητο ψαχνω ψαχνω στη τσαντα πουθενα το κινητο εν τω μεταξυ χτυπαγε ασταματητα αδειαζω ολη σχεδιν τη τσαντα αφαντο το σκασμνο και λεω την θεικη ατακα<<Οχι ρε πο@@τη μου να δεις το ξεχασα στο σπιτι>>κοντεψε να φαει το τιμονι ο ανθρωπος

[sIGPIC][/sIGPIC]

α καλα, εγω εχω πει το αλλο θεικο :

ειμαι με κολλητη φιλη στο φαναρι και περιμενουμε στο κοκκινο να αναψει πρασινο να περασοθμε απεναντι και εχουμε λυθει στο γελιο με κατι πουλεγαμε και αναβει το φαναρι και αγχωμενη μην το χασουμε και ξαναπεριμενουμε της λεω βιαστικα " ελα, περνα ,αναψε ασπρο :) ) καλο ε ?? (περιττο να πω απο τα γελια χασαμε 2 φαναρια μετα )

Διαφημίσεις

κοιτα στις χαζομαρες σε τρωω μακραν κοπελια εχω πεσει στο μηχανημα του μετρο για τα εισητηρια και εχω ζητησει συγνωμη ενα δυο εχω σηκωσει το χερι μου στο μετρο για να σταματησει το τρενο τρια εχω ανεβει απο κιλιωμενη οταν αυτη κατεβιανε τουλχιστον προσπαθησα καταλαθος εννειτε και αλλα πολλα εχω μακρυ καταλογο

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοιτα στις χαζομαρες σε τρωω μακραν κοπελια εχω πεσει στο μηχανημα του μετρο για τα εισητηρια και εχω ζητησει συγνωμη ενα δυο εχω σηκωσει το χερι μου στο μετρο για να σταματησει το τρενο τρια εχω ανεβει απο κιλιωμενη οταν αυτη κατεβιανε τουλχιστον προσπαθησα καταλαθος εννειτε και αλλα πολλα εχω μακρυ καταλογο

το δευτερο το εχω κανει και εγω στο τρενο ομως παλιοτερα, οταν δεν υπηρχε μετρο ακομη :) πωπω, τι μου θυμησες τώρα ...

καλα εξω κανει χαλασμο κυρίου!

:lol::lol::lol::lol: σούπερ!!!!

καλα εξω κανει χαλασμο κυρίου!

και με πιάνει ενα αγχος με αυτον τον καιρό....:-(

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας κοριτσια...εμεις σημερα ευτυχως ειμαστε καλυτερα...Ο πυρετος κρατησε ενα 24ωρο και δεν εχει ξανακανει απο χτες το απογευμα οποτε πιστευω την σκαπουλαραμε ...Το τσιρλιπιπι συνεχιζεται αλλα με μικροτερη συχνοτητα,,εκει που χτες εχ@@ζε 20 φορες σημερα τα καναμε μονο 4 !!! Το καυμενο μου ειναι ποτ ειναι σαν τσιχλα την εχει λιωσει η κωλοδιαρροια...δεν την παθαιναμε εμεις να χασουμε και κανενα κιλο!!!!

Οσο για το θεμα βοηθειας..εγω τωρα που δεν δουλευω δεν εχω γυναικα...σπανια 1/2μηνο περιπου να κανει παντζουρια- κατω απο καναπεδες κλπ..Η μαμα μου κανενα φαγητο 1/εβδομαδα και κανενα σιδερο που και που...βεβαια με βοηθαει αρκετα ο αντρας μου και δεν εχω παραπονο! Οσο ομως ειμασταν Καλαματα που δουλευα μια βοηθεια την ηθελα!!! Και προσωπικα εγω προτιμω να δουλευω και να ερχετε καποιος να με βοηθαει...δεν μπορω μου τσακιζει τα νευρα να ειμαι συνεχει σπιτι! Οσο περιεργο και να ακουγεται νομιζω οτι ειμαι και καλυτερη μαμα οταν δουλευω...μπορει ο χρονος που περναω με τα παιδια να ειναι λιγοτερος αλλα ειναι πιο ποιοτικος γιατι εγω ειμαι πιο χαρουμενη...Δεν μιλαω να λειπω απο το πρωι μεχρι το βραδι και τα παιδια να τα μεγαλωνει η γιαγια ή καποια νταντα( γιατι τοεχω δει και αυτο) αλλα ενα νορμαλ ωραριο ειναι οτι πρεπει!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Επιτελους νοιωθω γυναικα ξανα.... εβαψα μαλι, εκανα ανταυγειες, κουρευτηκα εκανα πιστολακι.. πηγα στην αισθητικο για αποτριχωση στο "πτι φουρ" και γενικο καλοπισμο.... αυριο θα παω στον γιατρουδακο μου και επιτελους να μου δωσει πρασινο φως να ριξουμε και εμεις βεγγαλικα... αλλα εχουμε ηδη μισο μετρο χιονι.... εγω ομως θα παω αυριο και ας χιονιζει οσο θελει.... το πολυ πολυ να αποκλειστουμε στην εθνικη με τον αντρουλη μου...

Σοφου για την βαπτιση εγω προτιμω την ωρα που εκλεισες παρα το πρωι.... εμεις κλεισαμε απογευμα στις 6 να φανταστεις.... γιατι ποσο πολυ θα τους καθυστερησετε απο το φαγητο? καλυτερα να λες... θα πεινασουν και θα το φανε ολο το φαγητο τους... κλεισαμε και αιθουσα για την δεξιωση, κοιταω προσκλητηρια και μπομπονιερες... εκλεισα κομμωτρια και μακιγιεζ... το μονο που μου λειπει ειναι ο κουμπαρος.... λετε να ειναι σημαντικο? και μια ανοιξα αυτην την συζητηση οι δικοι μας ειναι απαραδεκτοι.... με το που τους ειπα πως ειμαι εγκυος εγιναν αφαντοι... ηρθαν στην κλινικη και μετα μια μερα επειδη περνουσαν απο το σπιτι χτυπησαν το κουδουνι.... και μας εχουν ζητησει πολλοι να τον βαφτισουν τον μπεμπη μας αλλα εχω τον αντρα μου να λεει: "πρεπει το 1ο παιδι να το βαπτισουν αυτοι που μας στεφανωσαν..." και που το λεει αυτο ρωταω εγω.... γιατι να μην αναφερω τι μου εκαναν στον γαμο... ξεχασαν να πανε να ξυρισουν τον γαμπρο, ξεχασανα να φερουν τον δισκο με τα στεφανα και το ποτηρι και την καραφα για το κρασι, ενοιωσαν πιεση απο τον πολυ κοσμο και φοβηθηκαν... και αλλα τετοια κουλα..... και να μην αναφερω ξανα το πως τους φερθηκα εγω.... μεχρι και σπα τπυς ειχα κανει δωρο την επομενη απο τον γαμο για να ξεκουραστουν.... αφηστε τα σας λεω... γιατι και οι φιλες μου λενε πως οι κουμπαροι μου ειναι φαινομενο...

Και θιξατε και ενα θεμα που με εχει ζορισει στην εγκυμοσυνη παρα παρα πολυ.... την δουλεια.... εγω δουλευα παντα... και στην εγκυμοσυνη μεχρι τον 7ο οπου και πλεον δεν αντεχα αλλο, προεκυψε και ενα μικροπροβληματακι και σταματησα.... και απο εκει και περα θυμωσαν τα αφεντικα μου.... ουτε να μου ευχηθουν για το μωρο δεν πηραν... ετσι πρεπει να αντιμετωπιζουν τις γυναικες που γινονται μανες? 5 χρονια να δουλευω απο 8 εως 10 ωρες την μερα και να νομιζω πως ειμαστε και συνεργατες και οχι αφεντικο και εργαζομενη.... καποια ανεφερε για ISO... για να τους ξεκουραζω επειδη εχουνε 2 παιδια στο λυκειο και εχουνε τρεχαματα με τα φρονιστηρια ειχα αναλαβει εξολοκληρου την πιστοπιηση και καθε φορα που γινονταν επανελεγχος με εμενα τον κανανε.... νοιωθω προδομενη και πικραμενη.... μετα απο ολα αυτα πως να αντιδρασω? γιατι θα παω μεχρι την Τριτη να κανω τα χαρτια για το εξάμηνο...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...