Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εχω ακομα υπολοιπα απο το κυριακατικο τσιμπούσι!!!!

λοιπον τον πρωτο μηνα μου μαγειρευε η μαμά μου...τωρα μαγειρεύω εγω αλλα κανω γρηγορα φαγητα, κοτοπουλο η μπριζόλα ή ψάρι στο φούρνο, μακαρόνια, η κάτι απλο στη χύτρα ,αρακά φασολάκια φακές...τέτοια πράγματα!

Lucy και τώρα νέες συνταγές κάνεις;; μπράβο σου!!!

Ευχαριστώ, αλλά μην νομίζεις...Δεν πετυχαίνουν πάντα...:P Προσπαθώ όμως...:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Συμφωνω με Ατζι και Λουσυ το εχω αποδειξει αλλωστε δεν αντεχω να μιξοκλαιγομαι συνεχως οτι κουραζομαι και δεν τα καταφαιρνω και να ζηταω βοηθεια απο κανεναν οποιος δεν αντεχει την πιεση καθεται στα αυγα του δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να μου μεγαλωσει τα παιδια οι επιλογες ηταν δικες μου αλλα εγω εχω την παραξενια ενω γκρινιαζω βεβαια δεν θελω ουτε απο τον αντρα μου βοηθεια βεβαια λογω της δουλειας του μου φαινεται καπως ρε κοριτσια να δουλευει αυτος μεχρι το βραδυ να εχω την πολυτελεια αν θελετε να μην δουλευω και μετα να τον βαζω να κανει διαφορα,αλλα το ξαναλεω παρολαυτα γκρινιαζω εχω καταληξει ομως οτι ειμαι μια περιεργη ανωμαλη μαζοχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι βρε κορίτσια γιατί να παιδεύομαι και να φτάνω σε τραγικά σημεία από την κούραση όταν μπορώ να έχω βοήθεια???

Και μιλάω για βοήθεια από τη μάνα μου, όταν και όπως τη θέλω!!!

Αφού μπορεί και φυσικά το θέλει πάρα πολύ!!!

Κακό είναι???

Δεν είπα να έρθει να φέρει το σπίτι τούμπα και να κρατάει και το μωρό κι εγώ να κοιμάμαι ή να βολτάρω με τις ώρες...

Αλλά πειράζει που μου φέρνει φαγητό, μου κάνει το σίδερο και βοηθάει και στον μπέμπη???

Αααα, κι έχω και γυναίκα κάθε 15 ημέρες και άντρα που δεν λερώνει, αλλά αντιθέτως βοηθάει στην συντήρηση του σπιτιού!!!

Και πάλι μια χαρά ικανή και άξια νιώθω!!!

Γιατί πρέπει να μου βγει το λάδι για να νιώσω ικανή?

ουφ ! παλι δεν σας προλαβαινω!!!!!

κοιμούνται οι μανούλες??? μπράβο σας! φτου φτου!

εμείς κοντεύουμε!!! άντε γιατί κουτουλάω...

πλακα κανεις???? δεν σας εχω πει το προγραμμα μας???? εμεις μεχρι τις 3-4 χορευουμε!!!!! απο τις 12..... οποτε... στις 2.30 ηρεμησε η μια , στις 4 η αλλη. μετα η πρωτη ξυπνησε στις 6.30 κ ειχε ορεξουλες κ κοιμηθηκε στις 9!!!! η δευτερη ευτυχως ξεραθηκε κ ξυπνησε στις 11.30!!!! δηλ. ωρες υπνου 4 με 6.30 κ 9 με 11(ναι , ξυπνησα χωρις λογο!!!!)

αντζι καλημερα...δε σου γραφουν τα εμβολια στο ικα...πρεπει να τα κανεις εκει....στο κεντρο μανας και παιδιου....

εμεις εχουμε παιδιατρο που ειναι κ στο ικα, μου ειπε να παω να μου το γραψει, να το παρω απο το φαρμακειο κ θα παω στο ιατρειο της να μας το κανει...

Τρέχω σαν τον Βέγγο, να τακτοποιήσω, να καθαρίσω, να μαγειρέψω, να χαζέψω στο ιντερνετ, κτλ κτλ κτλ...

μια απο τα ιδια....

Καλημέρα ιντερνετοφιλενάδες μου!!!

Καθόλου υπερβολική!!! Μα τι λες τώρα??? Από τη συμπεριφορά που περιγράφεις μάλλον δεν πολυγουστάρει ο .."νονός"... Έχει δική του οικογένεια??? Μήπως ζήλεψε??? Μακρυά Σοφία μου, μακρυα από εσένα!!!!!

δεν εχει. μονο τους γονεις του. απλα εχει λυσαξει να παντρευτει κ στον μηνα πανω της σχεσης κανει προτασεις γαμου!!!!! γενικα οταν εχει γυναικα εξαφανιζεται.... αλλα ειναι κατι που το θεωρω απαραδεκτο....

Βρε κορίτσια, τί θα μαγειρέψετε σήμερα ????

Πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω στερέψει.....

τοστακια:tongue:! δεν προλαβα να μαγειρεψω....πηγα κ κομμωτηριο σημερα!!!!

Εγώ πάλι βρε κορίτσια γιατί να παιδεύομαι και να φτάνω σε τραγικά σημεία από την κούραση όταν μπορώ να έχω βοήθεια???

Κακό είναι???

Δεν είπα να έρθει να φέρει το σπίτι τούμπα και να κρατάει και το μωρό κι εγώ να κοιμάμαι ή να βολτάρω με τις ώρες...

Αλλά πειράζει που μου φέρνει φαγητό, μου κάνει το σίδερο και βοηθάει και στον μπέμπη???

Αααα, κι έχω και γυναίκα κάθε 15 ημέρες και άντρα που δεν λερώνει, αλλά αντιθέτως βοηθάει στην συντήρηση του σπιτιού!!!

ετσι κ εγω... σημερα πχ θα ερθουν οι γονεις μου να κρατησουν τις μικρες, να κανουμε μια πρωτη βολτα για μαγαζι για την βαφτιση.... της εχω αφησει λιγο σιδερο, θα μου μαγειρεψει κιολας!!! αυτα ομως τα ζηταω μονο απο την μητερα μου!!!! την πεθερα μου την φωναζω για βοηθεια οταν πεινανε μαζι κ ειμαι μονη μου...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

συμφωνω και εγω...Η μαμα μου δε μου κανει δουλειες, η πεθερα μου επίσης αλλα εχω γυναικα. Και επίσης εχω και νταντα...οπότε ίσως καποιος πει ότι εγω δεν κανω τιποτα ...

Είμαι όμως πολυ περηφανη που καταφερνω να ειμαι και μαμα και γυναικα και εργαζομενη, που μπορω να προσφερω στα παιδια μου, που συνεισφερω στο σπιτι μου χωρις να επιβαρυνω 100% τον αντρα μου, που χαιρω σεβασμου και εκτιμησης στο χωρο της δουλειας μου, και που δεν εχω επιβαρυνει τους γονεις μου απο την ημερα που παντρευτηκα.

Με λιγα λογια, ο καθε ανθρωπος πραττει συμφωνα με την δικη του λογικη και τις δικες του προτεραιότητες...και σαφως νιωθει περηφανος για αυτα που κανει. Αλλιως δεν θα τα εκανε.

Η διαφερτικοτητα όμως δεν με κανει να υποτιμαω άλλες 'πολιτικες'. Εχω εξαδερφη πχ με 4 παιδια, παντρεμενη απο τα 18 που δουλευει μονο ο αντρας της και τα φερνει δυσκολκα βολτα. Και ειναι περηφανη και που τα καταφερνουν αλλα και που δε λειπει απο τα τεσσερα παιδια της. Εγω , παρ΄όλο που διαφωνώ καθετα με τη λογικη που εχει, δεν παυω να την εκτιμω και να καταλαβαινω και να σεβομαι τον κόπο της και την περηφανεια της. Και εκεινη από την πλευρα της το ιδιο.

Για αυτο μονο για ενα ειμαι σιγουρη 'όλοι οι γονεις, προσπαθουν να κανουν το καλυτερο για τα παιδια τους', ο καθενας με τον τροπο που εκεινος θεωρει σωστο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κακό είναι???

Καλά κάνεις. Απλώς με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου και σκέφτομαι ότι αν δεν είχα βοήθεια τι θα έκανα? Θα κατέρρεα? Γι'αυτό προσπαθώ ως ένα σημείο να τα κάνω όλα με τον άντρα μου. Όταν φθάνω σε σμείο που δεν αντέχω άλλο ζητάω και εγώ βοήθεια. ΑΠλώς το παλεύω πρώτα όσο μπορώ. Αυτόν τον καιρό η βοήθεια που μου προσφέρει η μαμά μου και τη χρειάζομαι είναι να μου κρατάει τη μεγάλη μου κόρη κάποιες ώρες και να τη διασκεδάζει γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και δεν μου φταίει σε τίποτα το παιδί. Και ευελπιστώ να έρχεται και σε εμένα η γυναίκα σταθερά για ορισμένες δουλειές...;)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημερα μανουλιτσες..........

Εμεις απο χθες τελος το ναν.... μας ειχε κανει τα κακακια πολυ σκληρα και πολυ πρασινα... για να δουμε πως θα παμε.... μας προτεινε η γιατρος το νοβολακ ή απταμιλ... και μια και το δοκιμασατε και εσεις το απταμιλ προτιμησα αυτο... κανει αφρο πολυ αλλα του αρεσει του μπομπιρα πιο πολυ...

Κάποια ρωτησε ποια ακομη δεν ειδε "πυροτεχνηματα".. εγω ακομη δεν ειδα... περιμενω να παω πρωτα στον γιατρο... ελπιζω την πεμπτη που εχω ραντεβου να μην ακυρωθει...

Κλεισαμε και για τα βαφτισια στις 20 Ιουνίου... αλλα οι κουμπαροι μας ειναι αφαντοι... ουτε να τηλεφωνο δεν παιρνουν ουτε να δουν τον μπεμπη ερχονται.... αλλα ας τα αφησω αυτα καλυτερα....

χμ....κατι μου θυμιζει..ναι τον υποτιθεμενο νονο της μικρης μου..ακομη ερχετε να την ''ασημωσει'' οπως λεει....λες και του το ζητησα....ειναι φιλος του αντρα μου αλλα εγω θα την κοψω την κουμπαρια που να με κανουν απο γιασεμι γαϊδουραγκαθο...αλλα δεν εχω και αλλη προταση βλεπετε...δε ζητανε αυτες τις εποχες να βαφτισουν παιδι....λες και ζητησα τα δωρα...το μωρο να εχει νονο αυτο που στερηθηκα εγω δηλ....

Καλημέρα στην παρέα!!!

annia συγχαρητήρια για το τόοοοοσο μεγάλο πυροτέχνημά σου!!!

Κορίτσια,ένα έχω να πω,τα βράδια η μικρή κοιμάται σερί 4 ώρες στην αρχή και μετά ανά 2-2,5 ώρες ξυπνάει...Προλαβαίνω και ξεκουράζομαι το πρώτο 4ωρο και μετά αντέχω.Όχι σαν την αρχή που ήμουν σαν το ζόμπι,δεν καταλάβαινα τι γινόταν...

Από κιλά πώς τα πάτε?Εγώ έχασα όλα της εγκυμοσύνης αλλά κόλλησα εκεί...1,65 και 71 κιλά...Και πρέπει και θέλω να πάω 55 κάααποια στιγμή,να δω πώς θα γίνει...

Πάντως τώρα που θηλάζω δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα...

ετσι ...σιγα σιγα θα φτασετε και τα δικα μας εξαωρα-7ωρα κλπ...οσο για τη διαιτα μμη σκας βοηθαει ο θηλασμος να χασουμε θερμιδες καθιστες..

Koritσακια καλημερα! Χαιρομαι που ειστε καλα...εμεις απο χτες ειμαστε χαλια...η μεγαλη με γαστρεντεριτιδα και 39,5 πυρετο και διαρροια στο φουλ!! Εγω ολο το βραδι να κανω χαζομαρες για να πιει επιτελους αντιπυρετικο...ευτυχως πηρε αδεια ο αντρας μου και κραταει το μωρο!!! Και τωρα παλι το πρωι 39 μου κανε...δηλαδη το βραδι ποσο θα παει 45??? ειναι η πρωτη φορα που παθαινει γαστρεντεριτιδα και ισως γι αυτο την παιρναει βαρια...φοβαμαι μη μου κολλησει και το μωρο...αφηστετααααααα

περαστικαααα....και πως εισαστε σημερα??καλυτερα???

καλημερα κοριτσακια μου.Σημερα καταλαβα οτι ειμαι απο σκληρο υλικο φτιαγμενη τελικα.το πρωι πηγα με 2 παιδια σουπερ μαρκετ ο ενας στο μαρσιπο ο αλλος να τρεχει σους διαδρομους ενας πανικος μπες βγες απο το αυτοκινητο και μετα γυρναμε σπιτι τρωει ο μικρος και ξαναφευγουμε για δεη οτε ευδαπ ξαναματαγυρναμε μαγειρεμα κουζινα τουαλετα φαγητο ο μικρος φαγητο ο μεγαλος η μαμα νηστηκια και μετα αναρωτιεμαι γιατι μου φευγουν τα κιλακια μου οεο?Τα ειδα ολα και αυριο εχουμε ικα ολε.Αν ακουσετε στις ειδησεις 22χρονη πηδηχτηκε απο το παραθυρο μην αναρωτηθειτε εγω θα ειμαι

αντε βρε...δες το και απο την καλη πλευρα....βγηκες εξω βολτα :tongue:

κατι διαβασα εχτες για καφεδακι?Που και ποτε? Εν τω μεταξυ δεν σας ειπα εσπασε και η μαμα μου το ποδι της και ο μπαμπας μου μπαινει και γαι εγχειρηση καρδιας σε 2-3 εβδομαδες.κατα τα αλλα θελει καφε και βολτες ο κωλος μου

ωχ ωχ....δυσκολες καταστασεις.....με το καλο να πανε ολα καλα

Εγω κατεβαζω απο το www.gamato.info, σχεδον ολα ειναι με υποτιλους, θα βρεις τα παντα εκει. Μονο παραμυθια δεν εχω βρει, εαν εχει καμια κανενα τορρεντ, ενδιαφερομαι και γω!

Οσο για το πρωτο μας εμβολιο, και μεις θα το κανουμε την Παρασκευη. Φιλια σε ολες!

στο γαματο θες προσκληση να μπεις ?

yasemi, 55.39 κάνει. αλλά λογικά πρέπει να γύρισε και ο άντρας σου μέχρι τώρα. εμειςσήμερα το κάναμε. κλάμααααααααααααα!!!!! με αναφιλητά! και μας τρέξανε και δάκρυα... :(

αμάν βρε μαρινάκι!!! όλα μαζεμένα???

μπα δεν ειχε γυρισει ακομη κλασικα βολταρε...αλλα ευχαριστω...εμεις το βρηκαμε 62 !!!!(βεβαια δε το πηραμε )

:tongue::lol::lol: μονο να μην τυχουν σε μας!!!!!!

Σημερα χτυπησα 8ωρο στη δουλειά. Ηρθαν για έλεγχο για να παρουμε την πιστοποίηση ISO. Την μπέμπα την κρατούσε η πεθερά μου σε ενα γραφείο και εγώ εκανα διαλείμματα και τη θήλαζα. Στο τελος την σκέπασα με μια κουβέρτα και την θηλαζα μπροστά τους...:eek: Θα έχουν να το λένε οι ελεγκτές για την περίπτωση μου!!! Ευτυχως δεν είπαν τίποτα περίεργο, αντιθέτως ήταν πολύ ανεκτικοί.

μπραβο γερα με τσαμπουκα σε παραδεχομαι...

Κι εμένα για κάτι τέτοιο μου κάνουν, διαβάστε αυτό:

Οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης είναι:

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

καλα εμας καθε βδομαδα αλμα αναπτυξης περναμε....χχαχχαα

Η εγκυμοσυνη για εμενα δε μπορω να πω ότι ειναι απο τις καλυτερες περιοδους μου. Ντροπή μου αλλα δεν μου αρεσει. Και ουτε οι πρωτες μερες μετα τη γεννα. Από το τριμηνο όμως και μετα....που πολυ κοντα ειμαι...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

ουτε και εγω τρελαινομαι γιατι τελικα και η δευτερη ητανε ταλε κουαλε σαν τη πρωτη...τρελοι εμετοι μεχρι αηδιας μεχρι να γεννησω.....σου λεω τα πολυ απλα...και αυτος ο περιορισμος να προσεχω τις κινησεις μου και οι ζαλαδες και η κουραση απαπαππαπα....και να εχεις και αλλα παιδια ηδη??δε θελω να το ξαναπερασω....

κοτιτσια η κουμπαρα μου οταν βαφτισε την μεγαλη κορη της ειχαν κανονισει να τη βαφτισει η κοπελα που τους παντρεψε που ηταν και παιδικη μας φιλη.Εβγαλναν λοιπον προσκλητηρια με το ονομα της τα μοιρασαμε και 2 εβδομαδες πριν της ειπε οτι οικονομικα δεν μπορει και το βαφτισε ο αδερφος του αντρα της.Παρολα αυτα ηρθε καννικα στην βαφτιση σαν να μην ετρεχε τιποτα και ολον τον προηγουμενο χρονο ελεγε <<η βαφτισιμια μου το βαφτηστηρι και αλλες τετοιες μ@@@2ιες.Αφου το ξερεις μαζεψε λεφτα βρ κοποελια για τα βασικα.

αυτη ειναι χειροτερη απο τη δικια μου στη πρωτη..ενα μηνα πριν τη βαφτιση μου σκαει το παραμυθι οτι δε μπορει γιατι χωριζει με τοναντρα της και τα λεφτα δε τα εχει και κατι τετοια....οκ..δε λεω τιποτα ...ακυρωνω βαφτιση γιατι ποιος αλλος θα προλαβαινε σε ενα μηνα να ανταποκριθει....και βρισκω αλλους....τελικα και το παιδι βαφτιστηκε 18 μηνων (αλλα μαρεσε αυτο ) και οι νονοι βγηκανε σουπερ και αυτη ποτε δε χωρισε αλλα σε ενα γαμο που ειχαμε κοντα στην πρωτη ημερομηνια της βαφτισης σκαει με ενα φορεμα και νεα παπα και νεο ρολοϊ κλπ κπ και ελεγε ποσο τα πηρε κλπ που ητανε πιο πολλα και απο οσο θα της κοστιζε η βαφτιση..ασε με τωρα που τα θυμαμαι....

καλημερα σας εφαγα ολες 7+ κοιμηθηκαμε εμεις:lol: :lol::lol::lol::lol:χουχουχουχουχουχουχου

τοσο και εμεις..κοιμηθηκε δωδεκα ξυπνησε εφταμιση...μαζι πανε

καλημερούδια :) τι κανετε κορίτσια ??

εμεις αποψε κοιμηθήκαμε απο τις 12 μεχρι τις 5.30!!! μεχρι που ειδα και ονειρο !

σήμερα θα παρω και την παιδιατρο για να κανονισουμε για το εμβολιο. κορίτσια, πειραζει αν το εμβόλιο γίνει μια εβδομαδα επιπλεον απο τους δυο μηνες? μαλλον θα παω να του το κανω οταν θα ειναι 2 μηνων και μιας εβδομαδας, πειραζει λετε?

δε πειραζει καθολου......

[

Απορία:όταν είστε μόνες στο σπίτι και τα μωρά σας κοιμούνται τι κάνετε?

Εγώ έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά τα θυμάμαι μόλις ξυπνάει!!

οτι και οταν ειναι ξυπνια...δουλειες,μαγειρεμα,παιχνιδι με τη μεγαλη,ιντερνετ,λιγο απο ολα......γιατι ποιος θα μου τα κανει??

και ναι μπορει δουλειες να μη κανω καθε μερα αλλα φαγητο καθε μερα..εχω και ενα παιδι και ενα αντρα που γυρναει απο τη δουλεια κουρασμενος...ε να του πω να παραγγειλουμε ειναι κουλο...και οταν δουλευα μαγειρευα.....

επισης σημερα μαγειρεψα αρακα κοκκινιστο και για τον αντρα μου που δε θελει αρακα μου ζητησε πατατες με αυγα τα πεθυμησε λεει !!!!

τωρα περι εμβολιων και ικα να τα πω ποιο αναλυτικα....κλεινεις 1 μηνα πριν ραντεβου στο 184 για το κενττρα μανας και παιδιου που θες...ολα στα κανουν εκει ακομη και αυτα που δεν ειναι υποχρεωτικα στα γραφουν επιτοπου πεταγεσαι απεναντι στο φαρμακειο το παιρνεις και στο κανουν....δε στα γραφουν για να πας εξω να το κανεις....

η μεγαλη κλασικα σπαραξε στο κλαμα η μικρη πιο κυρια...στο ενα εκλαψε λιγο στο αλλο αρκετα αλλα συνολικα πιο λιγο απο την μεγαλη στο πρωτο της οταν ειχε κανει.....

εγω ειμαι ψιλοχαλια ζαλιζομαι πολυ τωρα τελευταια και πρεπει να βρω χρονο για εξετασεις γκρρρρρρρρρρρρρ.....αυριο εχουμε παρτυ σαββατο παλι παρτυ γενεθλιων μασκε παιδικα ..ουφ τρεχαματα..τι δωρο να παρω σε διχρονο κοριτσακι μου λετε που τα εχει ολα???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας....

η μονη ωρα που βρηκαμε για την βαφτιση ειναι 13.45 ..... το ξερω οτι ειναι λιγο αργα , αλλα με βολευει η εκκλησια. ειναι πολυ κοντα μας κ πολυ ομορφη!!!! θα πηγαινατε εσεις σαν καλεσμενοι τετοια ωρα ή θα σκεφτοσασταν οτι ειναι η ωρα του φαγητου???? γιατι εχουν πεσει ολοι πανω μου να αλλαξω εκκλησια γιατι θα πεινανε!!!! κ εγω απανταω οτι χ#$#2κα!!!! οποιος θελει ας ερθει!!!! ειμαι παραλογη??? τραπεζι θα κανουμε , απλα θα φανε πιο αργα...

baJfp2.png

γιασεμι για το γαματο δεν θελεις προσκληση.. απλα κανεις εγγραφη...

μαρινακι τωρα το ειδα!!! περαστικα στους δικους σου!!!!

ασχετο , ειναι ο αντρας μου αρρωστος κ τον εχω με μασκα κ γκρινιαζει ολη μερα που δεν μπορει να φιλησει τις γυναικες του:tongue:!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας....

η μονη ωρα που βρηκαμε για την βαφτιση ειναι 13.45 ..... το ξερω οτι ειναι λιγο αργα , αλλα με βολευει η εκκλησια. ειναι πολυ κοντα μας κ πολυ ομορφη!!!! θα πηγαινατε εσεις σαν καλεσμενοι τετοια ωρα ή θα σκεφτοσασταν οτι ειναι η ωρα του φαγητου???? γιατι εχουν πεσει ολοι πανω μου να αλλαξω εκκλησια γιατι θα πεινανε!!!! κ εγω απανταω οτι χ#$#2κα!!!! οποιος θελει ας ερθει!!!! ειμαι παραλογη??? τραπεζι θα κανουμε , απλα θα φανε πιο αργα...

γιατι τι ωρα τρωει ο κοσμος στη μια????μονο οι γεροι.....καθολου παραλογη δεν εισαι...οποιος θελει ερχετε..εγω θα πηγαινα...πχ τα βαφτισια που γινονται στις δεκα εμενα με νευριαζουν γιατι με ξυπνανε πολυ πρωι:tongue:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλά κάνεις. Απλώς με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου και σκέφτομαι ότι αν δεν είχα βοήθεια τι θα έκανα? Θα κατέρρεα? Γι'αυτό προσπαθώ ως ένα σημείο να τα κάνω όλα με τον άντρα μου. Όταν φθάνω σε σμείο που δεν αντέχω άλλο ζητάω και εγώ βοήθεια. ΑΠλώς το παλεύω πρώτα όσο μπορώ. Αυτόν τον καιρό η βοήθεια που μου προσφέρει η μαμά μου και τη χρειάζομαι είναι να μου κρατάει τη μεγάλη μου κόρη κάποιες ώρες και να τη διασκεδάζει γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και δεν μου φταίει σε τίποτα το παιδί. Και ευελπιστώ να έρχεται και σε εμένα η γυναίκα σταθερά για ορισμένες δουλειές...;)

βρε κορίτσια, εννοειται οτι και εγω εχω βοήθεια - ταπερακια με φαγητο σχεδον συνεχεια κ γυναικα για δουλειεσ στο σπιτι . απλα λεω οτι δεν θελησα να πω στις μαμαδες να εγκατασταθουν μονιμα στο σπιτι για τον πρωτο καιρο, οχι για αλλο λογο αλλα γιατι πολυ απλα σαν χαρακτηρας δεν το αντεχω να εχω καποιον αλλον στα ποδια μου συνεχεια και προτιμω νατον εχω οποτε και αν θελησω εγω παρα συνεχως μεσα στα ποδια μου να με πιεζει. γενικα, κ το σπιτι δεν ειναι κ 200m2 οποτε το προτιμησα να εχω την ησυχια μου κ οτι καταφερουμε με τον αντρουλη ο οποιος λογο δουλειας βοηθαει πολυ και εκεινος τα σκ

κατσε τωρα γιατι θα κανω το δικηγορο του διαβολου και σας εχει πιασει και η γλυστριδα που φαγατε οποτε μεχρι να γραψω τα προηγουμενα εσεις γραψατε παλι ΤΑ ποστς....λοιπον ...θελετε να μου πειτε οτι ΚΑΙ γυναικα ερχετε να σας βοηθαει στις δουλειες ΚΑΙ μαναδες σας μαγειρεουν/βοηθουν ΚΑΙ ο αντρας σας βοηθαει ΚΑΙ παραπονιεστε οτι ειστε κουρασμενες????θα πηδηχτω απο το παραθυρο μου φαινεται.....:rolleyes: και δεν αναφερομαι σε καμια συγκεκριμενα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γιατι τι ωρα τρωει ο κοσμος στη μια????μονο οι γεροι.....καθολου παραλογη δεν εισαι...οποιος θελει ερχετε..εγω θα πηγαινα...πχ τα βαφτισια που γινονται στις δεκα εμενα με νευριαζουν γιατι με ξυπνανε πολυ πρωι:tongue:

α, γεια σου!!!! αυτο ειπα κ εγω! αν πεινανε ας μην ερθουν!!! αυτοι που θα εκαναν αγγαρεια ας μην την κανουν! τους βγαζω κ απο την δυσκολη θεση;)

να σου πω το ιδανικο για μενα θα ηταν στις 1. οσο να ναι θελω κ το χρονο μου να προλαβω να ετοιμασω δυο μωρα κ να ετοιμαστω κ εγω..... κ αν κρατησουμε το ιδιο ωραριο, μου φαινεται θα μας περιμενε ο παπας κ εμεις θα κοιμομασταν:tongue:!!!!

baJfp2.png

ουφ, εγω δεν μιλαω αλλο γιατι δυστυχως με τον μπεμπη στην αγκαλια και γραφοντας με το ενα χερι δεν μπορω να γραψω οπως πρεπει με αποτελεσμα ναμην μπορω να σας δωσω να καταλαβαιτε αυτο που θελω τοση ώρα :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...