Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απορία:όταν είστε μόνες στο σπίτι και τα μωρά σας κοιμούνται τι κάνετε?

Εγώ έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά τα θυμάμαι μόλις ξυπνάει!!

Ντορακι μου εμενα ο μεγαλος δεν κοιμται το μεσημερι για να κοιμηθει το βραδυ νωρις. Οπότε ασχολουμαι μαζι του. Και παλι όμως μιλαω για τα σκ γιατι καθημερινες δουλευω.

Παντως ο χρονος εμενα δε με φτανει... δεν ξερω τι να πρωτοκανω..τα νυχια μου απο την ημερα που γεννησα παντως τα εχω αβαφτα...κατι λεει αυτο ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

doraki μου, εγω ΟΤΑΝ κοιμαται ο μικρούλης, κάνω δουλίτσες τσακ μπαμ (τα πολλα πολλα κανω και ερχεται κοπελα για τα χοντρα γιατι ήδη απο το σήκωμα και τις αγκαλιες του μικρου μου θρεφρατακιου τα χερια μου και η μεση μου εχουν κουλαθεί :( ) και μετα επειδή δυστηχως δεν εχω τον υπνο στο τσεπακι και επειδη εχω σκυλοβαρεθεί την τηλεόραση, ή βλεπω καμια ξενη σειρα (κατεβαζει ο αντρουλης απο το ιντερνετ΄) ή διαβαζω κανα λογοτεχνικό βιβλίο (εχω γίνει φυτούλης :) ) ή τώρα τελευταία εχω ξεκινήσει και μαθαίνω ισπανικά - γράφτηκα σε μαθήματα on line kai εχει πολύ πλάκα :)

επίσης πολυ σπάνια μαγειρευω γιατι γενικά το βαριέμαι υπερβολικα και προσπαθω ή να μαγειρευω για δυο μέρες ή να εφοδιαζομαι με ταπερακια απο μαμαδες :)

το κακο είναι οτι δεν εχω καταφερει να βγω απο το σπιτι οπως θελω. να φανταστεις εχω γραφτει στο γυμναστηριο εδω και 2 εβδομαδες και δεν εχω καταφερει να παω ουτε για μ20 λεπτα διαδρομο.

να σημειωσω επίσης, επειδη με εχει πιασει μια φρικη που καθομαι σπιτι και επειδη δεν δουλευω τωρα, επειδη δεν θελω να νιωθω οτι περναει ο λιγοστος χρονος μου και δεν κανω κατι ουσιαστικο (οταν κοιμαται ο μικρος εννοω) το εχω ρίξει όπως ειπα παραπανω στο διαβασμα για να πω και εγω οτι κατι εχω κερδισει απο τις ατελειωτες ωρες που κραταω τον μικρο αγκαλαι, ή όταν τον κοιμίζω - στο ενα χερι τον μικρο και στο αλλο το βιβλιο :)

Επεξεργάστηκαν by Angie2009

Εγώ κάνω ψιλοδουλίτσες,τα χοντρά τα κάνει η γυναίκα που έχω κάθε 15 μέρες,ευτυχώς φαγητό έχει αναλάβει η μαμά μου.

Οπότε χαζεύω στο ίντερνετ,μπορεί να βγάλω κάνα φρύδι,να φτιάξω νύχια...να κοιμηθώ καμιά φορά...

oCxsp2.png

καλημερα τι κανετε κοριτσουδες??εγω κουτουλαω ο μικρος ηταν ολο γκρινια χτες και ζορισμα πολυ ζορισμα ομως..6,30η ωρα κοιμηθηκε καλα κ ξυπνησε 9,30..

:-D

Καλημέρα ιντερνετοφιλενάδες μου!!!

Φαμ ναι η κουμπαρα ειναι σωστη....

εχω δωσει προθεσμια μεχρι τελος του μηνα...

...

!! κ ναι μπορει να με πειτε υπερβολικη αλλα ειμασταν κολλητοι!!!! μιλαγαμε καθημερινα κ βλεπομασταν σχεδον 2 φορες την εβδομαδα!!!! κ σκεφτομαι οτι θα καταντησει να ερχεται απο αγγαρεια κ δεν γουσταρω καθολου!!!! το σκεφτομαστε πολυ εντονα να αλλαξουμε νονο....

αχ, ειπα τον πονο μου κ ξεσπασα:lol:!!!!

Καθόλου υπερβολική!!! Μα τι λες τώρα??? Από τη συμπεριφορά που περιγράφεις μάλλον δεν πολυγουστάρει ο .."νονός"... Έχει δική του οικογένεια??? Μήπως ζήλεψε??? Μακρυά Σοφία μου, μακρυα από εσένα!!!!!

κοτιτσια η κουμπαρα μου οταν βαφτισε την μεγαλη κορη της ειχαν κανονισει να τη βαφτισει η κοπελα που τους παντρεψε που ηταν και παιδικη μας φιλη.Εβγαλναν λοιπον προσκλητηρια με το ονομα της τα μοιρασαμε και 2 εβδομαδες πριν της ειπε οτι οικονομικα δεν μπορει και το βαφτισε ο αδερφος του αντρα της.Παρολα αυτα ηρθε καννικα στην βαφτιση σαν να μην ετρεχε τιποτα και ολον τον προηγουμενο χρονο ελεγε <<η βαφτισιμια μου το βαφτηστηρι και αλλες τετοιες μ@@@2ιες.Αφου το ξερεις μαζεψε λεφτα βρ κοποελια για τα βασικα.

Ρε τι κ@λοπαιδα κυκλοφορούν????????

Καλημερούδια....

πρεπει να κοιμήθηκα και ......

3 ωρες σήμερα :lol::lol::lol: πολύ υπνος μιλάμε, θα πάθω τίποτα!!!:tongue:

Πρόσεχε μη ανοίξεις!!!!:lol::lol::lol:

καλημερα σας εφαγα ολες 7+ κοιμηθηκαμε εμεις:lol: :lol::lol::lol::lol:χουχουχουχουχουχουχου

Εσύ έχε χάρη που κουράζεσαι πολύ, αλλιώς θα τα άκουγες!!!!!

καλημερούδια :) τι κανετε κορίτσια ??

εμεις αποψε κοιμηθήκαμε απο τις 12 μεχρι τις 5.30!!! μεχρι που ειδα και ονειρο !

Πόσο χαίρομαι που άλλαξε η διάθεσή σου!!! Είδες??? Κάθε μέρα και καλύτερα!!!

τελεια, ευχαριστωωωω

α και κατι αλλο, ποι ειναι η διαδικασια για να γραψω το εμβολιο στο ικα? παω μου το γραφουν κ το παιρνω απο φαρμακειο κ το παω στον γιατρό να το κανει?

Κάποια τα γράφουν, κάποια πας στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού (το οποίο όμως δεν ξέρω πως δουλεύει, δηλ. αν κλείνεις ραντεβού στο 184?, πρέπει έτσι κι αλλιώς να στο γράψει κάποιος παιδίατρος?...Δεν ξέρω...) Πολύ βοήθησα!!!!:lol::lol::lol:

Κορίτσια καλημέρα!!

Εγώ σήμερα δεν κοιμήθηκα πολύ καλά,και έχω τον άντρα μου να με παίρνει το πρωί και να μου λέει "ξεκουραστήκαμε σήμερα ε??".....

Ε βέβαια,αυτός θήλαζε ή σηκωνόταν να βάλει ορό στη μυτούλα ή να την αλλάξει???

Τώρα ευτυχώς η μπεμπούλα κοιμάται και εγώ θα πάω να κάνω το μπανάκι μου,να νιώσω και πάλι άνθρωπος!!

Αν δεν τους βάλουμε στον χορό, μόνοι τους δεν μπαίνουν Ντοράκι, όσο κι αν μας αγαπάνε!!!!

Σήκωσε τον να αλλάξει και καμιά πάνα...ο θηλασμός από μόνος του (τουλάχοστον για εμένα) ήταν πααααααάρα πολύ κουραστικός...

καλημερα κοπελεις...απλα καλημερα μολις γυρισααμε απο ικα με δυο παιδια να κλαινε απο τα εμβολια....τα λεμε μετααααααααα

Αχου τα ζουζουνάκιαααααα!!! Περαστικά στα μπιμ τους!!! (Λεξιλόγιο, ε????)

Απορία:όταν είστε μόνες στο σπίτι και τα μωρά σας κοιμούνται τι κάνετε?

Εγώ έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά τα θυμάμαι μόλις ξυπνάει!!

Μπαίνω στο parents, καπνίζω στο μπαλκόνι, μιλάω στα τηλέφωνα, αποστειρώνω μπιμπερό, καθαρίζω κουζίνα-μπάνιο, αυτά!!! Άντε και κανένα μαγείρεμα άμα αδειάσει το ταπεράκι της μανούλας!!!

....επειδη εχω σκυλοβαρεθεί την τηλεόραση, ή βλεπω καμια ξενη σειρα (κατεβαζει ο αντρουλης απο το ιντερνετ΄) ή διαβαζω κανα λογοτεχνικό βιβλίο (εχω γίνει φυτούλης :) ) ή τώρα τελευταία εχω ξεκινήσει και μαθαίνω ισπανικά - γράφτηκα σε μαθήματα on line kai εχει πολύ πλάκα :)

Πολύ προχωρημένη!!! Μπράβο όρεξηκι ενέργεια!!!!

καλημερα τι κανετε κοριτσουδες??εγω κουτουλαω ο μικρος ηταν ολο γκρινια χτες και ζορισμα πολυ ζορισμα ομως..6,30η ωρα κοιμηθηκε καλα κ ξυπνησε 9,30..

Τουλάχιστον η Μαρία κοιμάται ή ξαγρυπνάει κι αυτή από το κλάμα του μπέμπη???

Διαφημίσεις

τα πρωινά κοιμάται μόνο στη βόλτα ή στην αγκαλιά της πεθεράς μου για λίγο όταν είμαι στο γραφείο. Το απόγευμα κοιμάμαι και εγώ για καμια ωρίτσα και την υπόλοιπη ώρα που μου μένει κανω μπάνιο και δουλειές στο σπίτι. Ε αμα βρώ και τον αντρούλι μου σε κέφια μπορεί να ρίξω κανένα πυροτέχνημα (μεχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει 2 φορές) Πλεον ομως μπορεί να κάτσει κανενα τεταρτάκι μόνη της οπότε τώρα που σας γράφω την έχω βάλει στην κούνια ρηλάξ και έτρεξα να φάω και να πιώ κάτι γιατι με έχει αφυδατώσει όλη μέρα στο β*ζι! :-D

Το τέταρτο τελείωσε και αρχησε η γκρίνια!!!

Μόνο εγώ μαγειρεύω καθημερινά τελικά? Μήπως πρέπει να πάψω να το παίζω υπεράνω και να δίνω παραγγελίες στη μαμά μου??? Η αλήθεια όμως είναι ότι μου αρέσει να μαγειρεύω και να ψάχνω για συνταγές στο ίντερνετ όπου βάζω τη δικιά μου πινελιά.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλα ρίξαμε ενα καυγα εχτες με τον αντρούλη ...

του είπα καποια στιγμή οτι εχτες ζαλίστηκα 2-3 φορες και μαλλον είναι απο την αυπνία και την κουραση .. και πλακωθήκαμε γιατι η πρωτη του αντίδραση ήταν να πει οτι τα θελω και τα παθαίνω γιατι δεν ζητάω βοήθεια απο τις γιαγιαδες (να τους πω δηλαδη να ερθουν να μεινουν εδω καποιες μερες)

τα πήρα και εγω στο κρανιο γιατι σαν χαρακτήρας δεν μαρεσει να μπλεκω 300 ατομα για να μας βοηθανε για ενα μωρο. πρεπει και μπορουμε να τα καταφεροθμε μονοι μας με καλη οργανωση και συννενοηση. δεν μαρεσει να στηρίζομαι σε αλλους. αυτο ποτε δεν το ήθελα !!

τελικά αγαπηθήκαμε παλι βεβαια αλλα εγω μανουβριασα παλι

Καλημέρα και από εμάς !!!!!

Το δικό μας πρόγραμμα είχε σήμερα δουλίτσες. Η μπεμπού ξύπνησε στις 7.00 από τις 23.30 που κοιμήθηκε και μετά το θηλασμό-άλλαγμα-πλύσιμο-ντύσιμο, πήγαμε(πάντα μαζί) από το λογιστή και μετά για ψώνια στο super market.

Πριν από λίγο γυρίσαμε, τακτοποίησα τα ψώνια στο σπίτι και την περιμένω να ξυπνήσει (κοιμάτε ακόμα στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου)

Δεν είχε βέβαια λιακάδα, αλλά μου άρεσε γιατί βγήκαμε έξω και μίλησα και με πέντε ανθρώπους.

Αυτά τα νέα μας προς το παρόν....διαβάζω τα δικά σας νέα, τη θηλάζω μόλις ξυπνήσει και επανέρχομαι......

Επεξεργάστηκαν by sofou

Διαφημίσεις

καλα ρίξαμε ενα καυγα εχτες με τον αντρούλη ...

του είπα καποια στιγμή οτι εχτες ζαλίστηκα 2-3 φορες και μαλλον είναι απο την αυπνία και την κουραση .. και πλακωθήκαμε γιατι η πρωτη του αντίδραση ήταν να πει οτι τα θελω και τα παθαίνω γιατι δεν ζητάω βοήθεια απο τις γιαγιαδες (να τους πω δηλαδη να ερθουν να μεινουν εδω καποιες μερες)

τα πήρα και εγω στο κρανιο γιατι σαν χαρακτήρας δεν μαρεσει να μπλεκω 300 ατομα για να μας βοηθανε για ενα μωρο. πρεπει και μπορουμε να τα καταφεροθμε μονοι μας με καλη οργανωση και συννενοηση. δεν μαρεσει να στηρίζομαι σε αλλους. αυτο ποτε δεν το ήθελα !!

τελικά αγαπηθήκαμε παλι βεβαια αλλα εγω μανουβριασα παλι

Συμφωνώ μαζί σου... Και εγώ θέλω να κάνω τα πάντα μόνη μου (με τον άντρα μου εννοώ) και ζητάω βοήθεια μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη λύση. Το να ζητήσεις βοήθεια με το που παρουσιάζεται κάποια δυσκολία σημαίνει ότι δεν είσαι σε θέση ή δεν θέλεις να τα βγάλεις πέρα μόνος σου.

Βρε κορίτσια, τί θα μαγειρέψετε σήμερα ????

Πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω στερέψει.....

Εγώ έφτιαξα λαζάνια φούρνου με τόνο γιατί δεν έχω κιμά...:P

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Μόνο εγώ μαγειρεύω καθημερινά τελικά? Μήπως πρέπει να πάψω να το παίζω υπεράνω και να δίνω παραγγελίες στη μαμά μου??? Η αλήθεια όμως είναι ότι μου αρέσει να μαγειρεύω και να ψάχνω για συνταγές στο ίντερνετ όπου βάζω τη δικιά μου πινελιά.
Βρε κορίτσια, τί θα μαγειρέψετε σήμερα ????

Πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω στερέψει.....

εγω εχω ακομα υπολοιπα απο το κυριακατικο τσιμπούσι!!!!

λοιπον τον πρωτο μηνα μου μαγειρευε η μαμά μου...τωρα μαγειρεύω εγω αλλα κανω γρηγορα φαγητα, κοτοπουλο η μπριζόλα ή ψάρι στο φούρνο, μακαρόνια, η κάτι απλο στη χύτρα ,αρακά φασολάκια φακές...τέτοια πράγματα!

Lucy και τώρα νέες συνταγές κάνεις;; μπράβο σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...