Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φτου σου, δεν ντρέπεσαι!!! τι τρελές ώρες είναι αυτές??? εγώ, τουλάχιστον, κινήθηκα στα λογικά πλαίσια!!!

χθες πήγαμε στο avatar! πολύ ωραία ταινία! αλλά κοιτούσα την οθόνη και εβλεπα τον μπέμπη μου να μου χαμογελάει! τελείως γιούχου!!! μου'λειψε απίστευτα!!! :(

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερούδια :) τι κανετε κορίτσια ??

εμεις αποψε κοιμηθήκαμε απο τις 12 μεχρι τις 5.30!!! μεχρι που ειδα και ονειρο !

σήμερα θα παρω και την παιδιατρο για να κανονισουμε για το εμβολιο. κορίτσια, πειραζει αν το εμβόλιο γίνει μια εβδομαδα επιπλεον απο τους δυο μηνες? μαλλον θα παω να του το κανω οταν θα ειναι 2 μηνων και μιας εβδομαδας, πειραζει λετε?

καλημερούδια :) τι κανετε κορίτσια ??

εμεις αποψε κοιμηθήκαμε απο τις 12 μεχρι τις 5.30!!! μεχρι που ειδα και ονειρο !

σήμερα θα παρω και την παιδιατρο για να κανονισουμε για το εμβολιο. κορίτσια, πειραζει αν το εμβόλιο γίνει μια εβδομαδα επιπλεον απο τους δυο μηνες? μαλλον θα παω να του το κανω οταν θα ειναι 2 μηνων και μιας εβδομαδας, πειραζει λετε?

αταζι μου οχι δεν πειραζει καθολου εγω εχει τυχει να το κθυστερησω και 1 μηνα τον Δημητρη γιατι ηταν ολο αρρωστος μην στεναχωριεσαι καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

αταζι μου οχι δεν πειραζει καθολου εγω εχει τυχει να το κθυστερησω και 1 μηνα τον Δημητρη γιατι ηταν ολο αρρωστος μην στεναχωριεσαι καθολου

τελεια, ευχαριστωωωω

α και κατι αλλο, ποι ειναι η διαδικασια για να γραψω το εμβολιο στο ικα? παω μου το γραφουν κ το παιρνω απο φαρμακειο κ το παω στον γιατρό να το κανει?

Κορίτσια καλημέρα!!

Εγώ σήμερα δεν κοιμήθηκα πολύ καλά,και έχω τον άντρα μου να με παίρνει το πρωί και να μου λέει "ξεκουραστήκαμε σήμερα ε??".....

Ε βέβαια,αυτός θήλαζε ή σηκωνόταν να βάλει ορό στη μυτούλα ή να την αλλάξει???

Τώρα ευτυχώς η μπεμπούλα κοιμάται και εγώ θα πάω να κάνω το μπανάκι μου,να νιώσω και πάλι άνθρωπος!!

oCxsp2.png

Καλημερα σε όλες τις τσουπρες και σε όλα τα νινακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

τελεια, ευχαριστωωωω

α και κατι αλλο, ποι ειναι η διαδικασια για να γραψω το εμβολιο στο ικα? παω μου το γραφουν κ το παιρνω απο φαρμακειο κ το παω στον γιατρό να το κανει?

αντζι καλημερα...δε σου γραφουν τα εμβολια στο ικα...πρεπει να τα κανεις εκει....στο κεντρο μανας και παιδιου....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Απορία:όταν είστε μόνες στο σπίτι και τα μωρά σας κοιμούνται τι κάνετε?

Εγώ έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά τα θυμάμαι μόλις ξυπνάει!!

Τρέχω σαν τον Βέγγο, να τακτοποιήσω, να καθαρίσω, να μαγειρέψω, να χαζέψω στο ιντερνετ, κτλ κτλ κτλ...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Απορία:όταν είστε μόνες στο σπίτι και τα μωρά σας κοιμούνται τι κάνετε?

Εγώ έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά τα θυμάμαι μόλις ξυπνάει!!

doraki μου, εγω ΟΤΑΝ κοιμαται ο μικρούλης, κάνω δουλίτσες τσακ μπαμ (τα πολλα πολλα κανω και ερχεται κοπελα για τα χοντρα γιατι ήδη απο το σήκωμα και τις αγκαλιες του μικρου μου θρεφρατακιου τα χερια μου και η μεση μου εχουν κουλαθεί :( ) και μετα επειδή δυστηχως δεν εχω τον υπνο στο τσεπακι και επειδη εχω σκυλοβαρεθεί την τηλεόραση, ή βλεπω καμια ξενη σειρα (κατεβαζει ο αντρουλης απο το ιντερνετ΄) ή διαβαζω κανα λογοτεχνικό βιβλίο (εχω γίνει φυτούλης :) ) ή τώρα τελευταία εχω ξεκινήσει και μαθαίνω ισπανικά - γράφτηκα σε μαθήματα on line kai εχει πολύ πλάκα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...