Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια ο αντρας μου εβγαλε κατι σπυρακια στα χερια στην πλατη και στον ποπο σαν αλλεργια τι ειναι αυτο παλι??ανεμοβλογια παλι εχει περασει..δεν εχει φαγουρα και τετοια τι λετε να ειναι??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα βρε αθεοφοβες!!!! 3 ωρες δεν μπηκα κ λυσαξατε:tongue:!!!!! 2 σελ?????

καλημερα κοριτσακια μου.Σημερα καταλαβα οτι ειμαι απο σκληρο υλικο φτιαγμενη τελικα.το πρωι πηγα με 2 παιδια σουπερ μαρκετ ο ενας στο μαρσιπο ο αλλος να τρεχει σους διαδρομους ενας πανικος μπες βγες απο το αυτοκινητο και μετα γυρναμε σπιτι τρωει ο μικρος και ξαναφευγουμε για δεη οτε ευδαπ ξαναματαγυρναμε μαγειρεμα κουζινα τουαλετα φαγητο ο μικρος φαγητο ο μεγαλος η μαμα νηστηκια και μετα αναρωτιεμαι γιατι μου φευγουν τα κιλακια μου οεο?Τα ειδα ολα και αυριο εχουμε ικα ολε.Αν ακουσετε στις ειδησεις 22χρονη πηδηχτηκε απο το παραθυρο μην αναρωτηθειτε εγω θα ειμαι

θα σταθω στο 22χρονη...:tongue:.:shock::shock::shock:

Εγω κατεβαζω απο το www.gamato.info, σχεδον ολα ειναι με υποτιλους, θα βρεις τα παντα εκει. Μονο παραμυθια δεν εχω βρει, εαν εχει καμια κανενα τορρεντ, ενδιαφερομαι και γω!

πατα στην αναζητηση παραμυθια κ θα σου βγαλει. εγω βρηκα καποια πολυ ωραια....

εγω παντως τον Αγγελακο δεν τον εδωσα σε αυτον που μας ειχε παντραψει γιατι στην πορεια ειδα ότι δεν θα ηταν καλος νονος. Και ευτυχως η νονα του (φιλη μου) ειναι πολυ καλη και ο μικρος την αγαπαει πολυ. Τον μπεμπακο θα μου τον βαφτισει αλλη φιλη μου που κανουμε καλη παρεα. Εχει δικα της παιδακια αλλα γεναικα αγαπαει τα παιδια πολυ.

το κριτηριο για τους κουμπαρους που μας παντρεψαν ηταν το να γινουν κ νονοι... για την κουμπαρα μου δεν εχω λογια... ο κουμπαρος (δεν ειναι ζευγαρι..) ηταν τρελαμενος στην σκεψη του νονου κ μαλλον εμεινε εκει:twisted:!!!! ουτε τηλ δεν παιρνει κ καθε φορα βρισκει δικαιολογιες!

ρε κοριτσια ειναι το μονο πραγμα που δεν δεχομαι!!! οσο πηγμενος κ να εισαι 5 λεπτα μπορεις να τα βρεις εαν θελεις!!!!!

καλησπερα κοριτσια να μαι και εγω,ωραια ηταν χτες αν και μας διεκοψε για λιγο ο μπεμπης καλα μιλαμε για αναισθησια εγω τιποτα δεν καταλαβα απο πονο..εμεις εχουμε γκρινια συνεχομενα απο τις 12η ωρα..ζοριζομαστε για κακακια του εδωσα και χαμομηλακι αλλα μονο πορδιτσες ακουω...να ρωτησω κατι οσα μωρακια πινουν ξενο αποκλειστικα ποσες φορες πρεπει να κανουν κακακια?

εμενα κανουν 3-4 φορες την ημερα. κ γαλα που τους αλλαξα εχουν κανει 2 φορες σημερα...

αχ κοριτσια διαβαζω τις αρχικες μας σελιδες που ημασταν ακομα γκαστρουλες και με πηρανε τα ζουμια...

ατιμη καταθλιψη φυγε απο την πορτα μου..

αχχχχχχ! ωραιες εποχες! κ εγω δεν αντισταθηκα στον πειρασμο , αλλα πολυ ζουμι!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Διάβαζα κι εγώ τις προάλλες τα τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου και είχε πολλή συγκίνηση αλλά και πολύ γέλιο μαζί.....

Η κάθε μία στον κόσμο της.....Η Αλέκα να έχει γεννήσει, η Ελίνα να καθαρίζει το σπίτι και να φτιάχνει μελομακάρονα νυχθημερόν, εγώ να γυρνάω όλη μέρα στους δρόμους,οι μισές να σκέφτονται όλη μέρα τί θα φάνε και οι άλλες μισές να μετράνε πόσα κιλά πήρανε,μόνιμες οι συζητήσεις για αποτριχώσεις, ραγάδες και συμπτώματα τοκετού και το Doraki όλη μέρα να ρωτάει πότε θα γεννήσει !!!!!!!!

Υπέροχες , ανεπανάληπτες στιγμές......

γι'αυτό σας λατρεύω ''μανούλες Δεκεμβρίου 2009'' !!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Γεια σου συμπεθερούλα!!!!

ρε κοριτσια ο αντρας μου εβγαλε κατι σπυρακια στα χερια στην πλατη και στον ποπο σαν αλλεργια τι ειναι αυτο παλι??ανεμοβλογια παλι εχει περασει..δεν εχει φαγουρα και τετοια τι λετε να ειναι??

Μήπως έπαθε αλλεργία στο σεξ μετά την αποχή????

το κριτηριο για τους κουμπαρους που μας παντρεψαν ηταν το να γινουν κ νονοι... για την κουμπαρα μου δεν εχω λογια... ο κουμπαρος (δεν ειναι ζευγαρι..) ηταν τρελαμενος στην σκεψη του νονου κ μαλλον εμεινε εκει:twisted:!!!! ουτε τηλ δεν παιρνει κ καθε φορα βρισκει δικαιολογιες!

ρε κοριτσια ειναι το μονο πραγμα που δεν δεχομαι!!! οσο πηγμενος κ να εισαι 5 λεπτα μπορεις να τα βρεις εαν θελεις!!!!!

Φαντάζομαι ότι η κουμπάρα είναι πολύ ΟΚ....όσο για τον κουμπάρο, συμφωνώ απόλυτα ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για 2 μήνες να μην εμφανίζεται!!!! Θα αλλάξεις φαντάζομαι νονό?!?!?!?!?

καλε, μονη μου μιλαω:tongue::tongue::tongue:?????

Χαχαχα!!! σχεδόν!!!

λες ρε φαμ??ελπιζω να μην ειναι τιποτα κολλητικο..ισως μου εβγαλε καμια αλλεργια στο μαλακτικο γιατι το αλλαξα..

ας βαλει καποια καταπραυντικη να δεις αν θα περασουν.... αφου δεν εχει φαγουρα , δεν πρεπει να ειναι σοβαρο....

Φαμ ναι η κουμπαρα ειναι σωστη....

εχω δωσει προθεσμια μεχρι τελος του μηνα...

ηρθε στο μαιευτηριο την επομενη που γεννησα, μετα ηρθε μια φορα σαν κυνηγημενος για 10 λεπτα , ενα τσιγαρο ισα ισα, αφησε κ το δωρο του παιδιου κ αυτο ηταν.... καθε φορα τον περναμε εμεις τηλ ακομα κ οταν τα παιδια ηταν στο μαιευτηριο!!!! καθε φορα ελεγε οτι ναι εχω δικιο αλλα τρεχει...(σημειωτεον οτι δεν δουλευει κ πολυ....)καθε φορα ελεγε αυριο θα ερθω κ τιποτα:mad:!!!! κ ναι μπορει να με πειτε υπερβολικη αλλα ειμασταν κολλητοι!!!! μιλαγαμε καθημερινα κ βλεπομασταν σχεδον 2 φορες την εβδομαδα!!!! κ σκεφτομαι οτι θα καταντησει να ερχεται απο αγγαρεια κ δεν γουσταρω καθολου!!!! το σκεφτομαστε πολυ εντονα να αλλαξουμε νονο....

αχ, ειπα τον πονο μου κ ξεσπασα:lol:!!!!

baJfp2.png

ρε κοριτσια ειναι το μονο πραγμα που δεν δεχομαι!!! οσο πηγμενος κ να εισαι 5 λεπτα μπορεις να τα βρεις εαν θελεις!!!!!!!!!

συμφωνω και εγω στην αρχη τον ηθελα για νονο. Στην πορεια όμως αλλαξε και τον αλλαξα και εγω.;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Η εγκυμοσυνη για εμενα δε μπορω να πω ότι ειναι απο τις καλυτερες περιοδους μου. Ντροπή μου αλλα δεν μου αρεσει. Και ουτε οι πρωτες μερες μετα τη γεννα. Από το τριμηνο όμως και μετα....που πολυ κοντα ειμαι...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

Και εγω συμφωνω για την εγκυμοσυνη ντροπη γιατι?θα πρεπει να μου αρεσει μια περιοδος που δεν μπορω να κανω αυτα που θελω και πεθεινω αποτην αγωνια και το αγχος αν ολα πανε καλα για να μην πω για μερικες που εχουν εμετους ζαλαδες κτλ.

Φαμουλα μην ανυσηχεις θα την βρω εγω την ακρη αν ειναι για βολτα ολα τα κανει η μαμα Μαρινα

Α και αι σιχτιρ ολες λυσαξατε με 22χρονη βρωμοζηλιαρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και εγω συμφωνω για την εγκυμοσυνη ντροπη γιατι?θα πρεπει να μου αρεσει μια περιοδος που δεν μπορω να κανω αυτα που θελω και πεθεινω αποτην αγωνια και το αγχος αν ολα πανε καλα για να μην πω για μερικες που εχουν εμετους ζαλαδες κτλ.

Φαμουλα μην ανυσηχεις θα την βρω εγω την ακρη αν ειναι για βολτα ολα τα κανει η μαμα Μαρινα

Α και αι σιχτιρ ολες λυσαξατε με 22χρονη βρωμοζηλιαρες.

ξαλα λεει το κοριτσακι...Μαρινακι στο ζειμπεκικο της Βανδη 'το κοριτσακι σου' δινεις και εσυ τα ρεστα σου φανταζομαι ε??? Όπως καθε καλη 35αρα που σεβεται τα 22 της χρονια :tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ξαλα λεει το κοριτσακι...Μαρινακι στο ζειμπεκικο της Βανδη 'το κοριτσακι σου' δινεις και εσυ τα ρεστα σου φανταζομαι ε??? Όπως καθε καλη 35αρα που σεβεται τα 22 της χρονια :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ οχι δεν μου αρεσει καθολου .Τι λες για το αγαπω μια πιτσιρικα??Γιαννουλης_βαζαιος πολυ σκυλαδικο?

αντε να σε παω πιο ποιοτικο που τρλαινομαι ομως ητανε μια φορα μια μικροπανρεμενη.Ολα επανω μου ραμενα.

Σοφακι ειχα διαβασει και εγω τις αρχες Δεκεμβριου και οντως ειχε πολυ πλακα φεεεεεεεεεεεετα

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοτιτσια η κουμπαρα μου οταν βαφτισε την μεγαλη κορη της ειχαν κανονισει να τη βαφτισει η κοπελα που τους παντρεψε που ηταν και παιδικη μας φιλη.Εβγαλναν λοιπον προσκλητηρια με το ονομα της τα μοιρασαμε και 2 εβδομαδες πριν της ειπε οτι οικονομικα δεν μπορει και το βαφτισε ο αδερφος του αντρα της.Παρολα αυτα ηρθε καννικα στην βαφτιση σαν να μην ετρεχε τιποτα και ολον τον προηγουμενο χρονο ελεγε <<η βαφτισιμια μου το βαφτηστηρι και αλλες τετοιες μ@@@2ιες.Αφου το ξερεις μαζεψε λεφτα βρ κοποελια για τα βασικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ σκυλαδικο για εμαν δεν υπαρχει...ουτε πολυ ποιοτικο χαχα....αναλογα τα κεφια μου!!!!!! Ουτε εμενα παντως μου αρεσει της Βανδη. Όταν ειχε πρωτοβγει ημουν 23 και θυμαμαι όλες τις σιτεμενες ειχαν τρελαθει....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...