Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και αυτο για να γελασουμε λιγο

:tongue::lol::lol: μονο να μην τυχουν σε μας!!!!!!

Σημερα χτυπησα 8ωρο στη δουλειά. Ηρθαν για έλεγχο για να παρουμε την πιστοποίηση ISO. Την μπέμπα την κρατούσε η πεθερά μου σε ενα γραφείο και εγώ εκανα διαλείμματα και τη θήλαζα. Στο τελος την σκέπασα με μια κουβέρτα και την θηλαζα μπροστά τους...:eek: Θα έχουν να το λένε οι ελεγκτές για την περίπτωση μου!!! Ευτυχως δεν είπαν τίποτα περίεργο, αντιθέτως ήταν πολύ ανεκτικοί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδικα το τελευταιο με το μωρο ειχε πολυ πλακα...καλα εκανες και την πηρες μαζι σου αφου επρεπε να την θηλασεις..και εννοειτε οτι δεν θα λεγανε τιποτα,τι το ποιο γλυκο απο μια μαμα να θηλαζει το μωρακι της..

αχ ο μικρουλης μου ψιλοκουνιετε μαλλον πεινασε..

:-D

yasemi και marina περαστικά σας και υπομονή!

να ρωτήσω που το κάνουν το εμβόλιο;;

maliv καλά ειναι το ανα δίωρο...εμεις που εχουμε παει ανα ώρα τι να πώ;;;;

Τα δικα μας εχουν ακριβως την ιδια ηλικια, μηπως κανουν κανενα αλμα αναπτυξης?

Κι εμένα για κάτι τέτοιο μου κάνουν, διαβάστε αυτό:

Οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης είναι:

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

κατι διαβασα εχτες για καφεδακι?Που και ποτε? Εν τω μεταξυ δεν σας ειπα εσπασε και η μαμα μου το ποδι της και ο μπαμπας μου μπαινει και γαι εγχειρηση καρδιας σε 2-3 εβδομαδες.κατα τα αλλα θελει καφε και βολτες ο κωλος μου

'Ολα μαζεμένα ???? Αχ καημένη 22χρονη τί τραβάς κι εσύ ........

Σημερα χτυπησα 8ωρο στη δουλειά. Ηρθαν για έλεγχο για να παρουμε την πιστοποίηση ISO. Την μπέμπα την κρατούσε η πεθερά μου σε ενα γραφείο και εγώ εκανα διαλείμματα και τη θήλαζα. Στο τελος την σκέπασα με μια κουβέρτα και την θηλαζα μπροστά τους...:eek: Θα έχουν να το λένε οι ελεγκτές για την περίπτωση μου!!! Ευτυχως δεν είπαν τίποτα περίεργο, αντιθέτως ήταν πολύ ανεκτικοί.

Μπράβο βρε Inaki. Εργαζόμενη θηλάζουσα μανούλα !!!

Τί δουλειά κάνεις ???

:tongue::lol::lol: μονο να μην τυχουν σε μας!!!!!!

:lol::lol::lol::lol: φανταζομαι ...θα σοκαριστηκαν!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kαλημέρα μανούλες.

'Ολες καλά? Εμείς αγκαλίτσα στον καναπέ διαβάζουμε τα νέα σας.

Πολύ το χάρηκα που έχετε όλες όρεξη για ''μάζωξη'' όταν ανέβω κι εγώ Αθήνα.....

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθούμε!!!! Έστω και οι 2 μας, οι μάλλον οι 4 μας...α ναι, έχουμε και παιδιά!!!!!

Κλεισαμε και για τα βαφτισια στις 20 Ιουνίου... αλλα οι κουμπαροι μας ειναι αφαντοι... ουτε να τηλεφωνο δεν παιρνουν ουτε να δουν τον μπεμπη ερχονται.... αλλα ας τα αφησω αυτα καλυτερα....

Μαχούλα μήπως να άλλαζες κουμπάρους???? Η γνώμη μου είναι ότι άλλο η κουμπαριά του γάμου και άλλο οι νονοί του παιδιού...γιατί να του στερήσεις την αγάπη και τη χαρά που θα πάρει από ένα νονό που θα λατρεύει το παιδάκι σου και θα είναι δίπλα του?????

Κορίτσια,ένα έχω να πω,τα βράδια η μικρή κοιμάται σερί 4 ώρες στην αρχή και μετά ανά 2-2,5 ώρες ξυπνάει...Προλαβαίνω και ξεκουράζομαι το πρώτο 4ωρο και μετά αντέχω.Όχι σαν την αρχή που ήμουν σαν το ζόμπι,δεν καταλάβαινα τι γινόταν...

Από κιλά πώς τα πάτε?Εγώ έχασα όλα της εγκυμοσύνης αλλά κόλλησα εκεί...1,65 και 71 κιλά...Και πρέπει και θέλω να πάω 55 κάααποια στιγμή,να δω πώς θα γίνει...

Πάντως τώρα που θηλάζω δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα...

Μπράβο και για το νάνι και για τα κιλάκια!!!

Koritσακια καλημερα! Χαιρομαι που ειστε καλα...εμεις απο χτες ειμαστε χαλια...η μεγαλη με γαστρεντεριτιδα και 39,5 πυρετο και διαρροια στο φουλ!! Εγω ολο το βραδι να κανω χαζομαρες για να πιει επιτελους αντιπυρετικο...ευτυχως πηρε αδεια ο αντρας μου και κραταει το μωρο!!! Και τωρα παλι το πρωι 39 μου κανε...δηλαδη το βραδι ποσο θα παει 45??? ειναι η πρωτη φορα που παθαινει γαστρεντεριτιδα και ισως γι αυτο την παιρναει βαρια...φοβαμαι μη μου κολλησει και το μωρο...αφηστετααααααα

Περαστικούλια.....και καλή δύναμη...

Κοριτσια μου γεια σας!Σημερα πηγα στο ΙΚΑ για να παρω το επιδομα λοχειας και τοκετου, πωωωω τι γραφειοκρατια βρε κοριτσια!!!!Χαρτια...υπογραφες...πανω κατω...τελος παντων τελειωσε κι αυτο τωρα πρεπει να παω στον ΟΑΕΔ, αντε να δουμε κι εκει!

Καλοφάγωτα!!!

καλημερα κοριτσακια μου.Σημερα καταλαβα οτι ειμαι απο σκληρο υλικο φτιαγμενη τελικα.το πρωι πηγα με 2 παιδια σουπερ μαρκετ ο ενας στο μαρσιπο ο αλλος να τρεχει σους διαδρομους ενας πανικος μπες βγες απο το αυτοκινητο και μετα γυρναμε σπιτι τρωει ο μικρος και ξαναφευγουμε για δεη οτε ευδαπ ξαναματαγυρναμε μαγειρεμα κουζινα τουαλετα φαγητο ο μικρος φαγητο ο μεγαλος η μαμα νηστηκια και μετα αναρωτιεμαι γιατι μου φευγουν τα κιλακια μου οεο?Τα ειδα ολα και αυριο εχουμε ικα ολε.Αν ακουσετε στις ειδησεις 22χρονη πηδηχτηκε απο το παραθυρο μην αναρωτηθειτε εγω θα ειμαι

Πας καλάααααα???? 22χρονη?????? Χχααχαχαχα!!! Αυτό μου έκανε εντύπωση...:lol::lol::lol:

κατι διαβασα εχτες για καφεδακι?Που και ποτε? Εν τω μεταξυ δεν σας ειπα εσπασε και η μαμα μου το ποδι της και ο μπαμπας μου μπαινει και γαι εγχειρηση καρδιας σε 2-3 εβδομαδες.κατα τα αλλα θελει καφε και βολτες ο κωλος μου

Τί να πω ρε Μαρινάκι....Ποιός θα τους προσέχει????????

Οσο για το πρωτο μας εμβολιο, και μεις θα το κανουμε την Παρασκευη. Φιλια σε ολες!

Με το καλό!!!!!

να ρωτήσω που το κάνουν το εμβόλιο;;

maliv καλά ειναι το ανα δίωρο...εμεις που εχουμε παει ανα ώρα τι να πώ;;;;

Άλμα ανάπτυξης πρέπει να είναι Ινάκι μου, αφού είχε στρώσει αρκετά η μπουμπούκα σου...

Στο αριστερό μπουτάκι...

..εμεις εχουμε γκρινια συνεχομενα απο τις 12η ωρα..ζοριζομαστε για κακακια του εδωσα και χαμομηλακι αλλα μονο πορδιτσες ακουω...να ρωτησω κατι οσα μωρακια πινουν ξενο αποκλειστικα ποσες φορες πρεπει να κανουν κακακια?

Έλα ντε!!!! Εμένα ξεκίνησε 1 φορά την ημέρα (από εκεί που κάναμε μέχρι 7-8 την ημέρα με το μητρικό γάλα), το πήγε μέρα παρά μέρα και τώρα πάει να το αραιώσει κι άλλο...άστα κι εμένα ζορίζεται γενικά και γκρινιάζει...δίνω χαμομηλάκι κι εγώ...

αχ κοριτσια διαβαζω τις αρχικες μας σελιδες που ημασταν ακομα γκαστρουλες και με πηρανε τα ζουμια...

ατιμη καταθλιψη φυγε απο την πορτα μου..

Πώς σου ρθε καλέ??? Άσε δεν έχουμε δυναμώσει ακόμη για να αντέχουμε τέτοιες συγκινήσεις...

και αυτο για να γελασουμε λιγο

Πολύ γέλιο αλλά και πολύς πόνος!!!

Αυτό τους έλειπε!!! Καλά έκανες!!!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια χάθηκε η Evita .....

θα ριχνει τιποτα βεγγαλικα και αυτη!!!!!!! ;););):cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ κοριτσια διαβαζω τις αρχικες μας σελιδες που ημασταν ακομα γκαστρουλες και με πηρανε τα ζουμια...

ατιμη καταθλιψη φυγε απο την πορτα μου..

Διάβαζα κι εγώ τις προάλλες τα τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου και είχε πολλή συγκίνηση αλλά και πολύ γέλιο μαζί.....

Η κάθε μία στον κόσμο της.....Η Αλέκα να έχει γεννήσει, η Ελίνα να καθαρίζει το σπίτι και να φτιάχνει μελομακάρονα νυχθημερόν, εγώ να γυρνάω όλη μέρα στους δρόμους,οι μισές να σκέφτονται όλη μέρα τί θα φάνε και οι άλλες μισές να μετράνε πόσα κιλά πήρανε,μόνιμες οι συζητήσεις για αποτριχώσεις, ραγάδες και συμπτώματα τοκετού και το Doraki όλη μέρα να ρωτάει πότε θα γεννήσει !!!!!!!!

Υπέροχες , ανεπανάληπτες στιγμές......

γι'αυτό σας λατρεύω ''μανούλες Δεκεμβρίου 2009'' !!!!!!!!!!

Η εγκυμοσυνη για εμενα δε μπορω να πω ότι ειναι απο τις καλυτερες περιοδους μου. Ντροπή μου αλλα δεν μου αρεσει. Και ουτε οι πρωτες μερες μετα τη γεννα. Από το τριμηνο όμως και μετα....που πολυ κοντα ειμαι...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: φανταζομαι ...θα σοκαριστηκαν!

δεν σοκαρήστηκαν, αλλωστε τους το ειχαμε πει απο την αρχή οτι υπεύθυνη για αυτόν τον τομέα είμαι εγώ και γεννησα πριν λιγο καιρό. Γιαυτο είπα οτι ήταν πολύ ανεκτικοί!! (sofou εχουμε μια οικογενειακή επιχειρηση παραγωγης και εμπορίας ιατρικών προιόντων)

Μακάρι να ειναι φάση ανάπτυξης αυτή που περνάει η μπουμπούκα, την χρειάζεται άλλωστε γιατι είχαμε μείνει πίσω στο βάρος.

Οσο για το δικό μου βάρος μετράω 11 κιλά μείον και θέλω αλλα 6-10 να χάσω..με 6 θα είμαι ευχαριστημένη...με 10 θα νιώθω γκομενάρα :D

Διάβαζα κι εγώ τις προάλλες τα τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου και είχε πολλή συγκίνηση αλλά και πολύ γέλιο μαζί.....

Η κάθε μία στον κόσμο της.....Η Αλέκα να έχει γεννήσει, η Ελίνα να καθαρίζει το σπίτι και να φτιάχνει μελομακάρονα νυχθημερόν, εγώ να γυρνάω όλη μέρα στους δρόμους,οι μισές να σκέφτονται όλη μέρα τί θα φάνε και οι άλλες μισές να μετράνε πόσα κιλά πήρανε,μόνιμες οι συζητήσεις για αποτριχώσεις, ραγάδες και συμπτώματα τοκετού και το Doraki όλη μέρα να ρωτάει πότε θα γεννήσει !!!!!!!!

:lol::lol::lol:

Κι εμένα για κάτι τέτοιο μου κάνουν, διαβάστε αυτό:

Οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης είναι:

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Sofou ειχα διαβάσει καπου πως οι εβδομαδες αναπτυξης σχετιζονται με την εβδομαδα γεννησης δηλαδη εαν γεννησες στις 37 εδομαδες ξεκινας μετα απο τρεις εβδομαδες να μετρας τις εβδομαδες αναπτυξης, ξερεις εαν ισχυει κατι τετοιο γιατι εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο...

δεν σοκαρήστηκαν, αλλωστε τους το ειχαμε πει απο την αρχή οτι υπεύθυνη για αυτόν τον τομέα είμαι εγώ και γεννησα πριν λιγο καιρό. Γιαυτο είπα οτι ήταν πολύ ανεκτικοί!! (sofou εχουμε μια οικογενειακή επιχειρηση παραγωγης και εμπορίας ιατρικών προιόντων)

To λέω επειδη εγω που ελεγα πως μόλις ειχα γεννησει, ή ακομη και τωρα, σοκαρονταν που ημουν στην δουλεια. Με κοιταζαν με εκπληκτο υφος. Και σκεφτηκα ποσο μαλλον να θηλαζα ...

221882cb0gkyh7q4.gif

Sofou ειχα διαβάσει καπου πως οι εβδομαδες αναπτυξης σχετιζονται με την εβδομαδα γεννησης δηλαδη εαν γεννησες στις 37 εδομαδες ξεκινας μετα απο τρεις εβδομαδες να μετρας τις εβδομαδες αναπτυξης, ξερεις εαν ισχυει κατι τετοιο γιατι εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο...

Κι εμένα περίεργο μου κάνει....

Γενικά ναι απορούν πως παίρνω τη μικρή στη δουλειά...αλλα απο την στιγμη που θηλαζω τι μπορω να κάνω; Δεν γίνεται να βγάζω και με το θήλαστρο συνέχεια..

Οσον αφορα τη σημερινή μέρα 2 χρονια εχουν περασει απο τοτε που εκανα την αιτηση για ISO, ακόμα και μια βδομάδα μετά τη γέννα να μου ελεγαν οτι ερχονται εγώ θα τους δεχόμουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...