Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλιτσες..........

Εμεις απο χθες τελος το ναν.... μας ειχε κανει τα κακακια πολυ σκληρα και πολυ πρασινα... για να δουμε πως θα παμε.... μας προτεινε η γιατρος το νοβολακ ή απταμιλ... και μια και το δοκιμασατε και εσεις το απταμιλ προτιμησα αυτο... κανει αφρο πολυ αλλα του αρεσει του μπομπιρα πιο πολυ...

Κάποια ρωτησε ποια ακομη δεν ειδε "πυροτεχνηματα".. εγω ακομη δεν ειδα... περιμενω να παω πρωτα στον γιατρο... ελπιζω την πεμπτη που εχω ραντεβου να μην ακυρωθει...

Κλεισαμε και για τα βαφτισια στις 20 Ιουνίου... αλλα οι κουμπαροι μας ειναι αφαντοι... ουτε να τηλεφωνο δεν παιρνουν ουτε να δουν τον μπεμπη ερχονται.... αλλα ας τα αφησω αυτα καλυτερα....

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην παρέα!!!

annia συγχαρητήρια για το τόοοοοσο μεγάλο πυροτέχνημά σου!!!

Κορίτσια,ένα έχω να πω,τα βράδια η μικρή κοιμάται σερί 4 ώρες στην αρχή και μετά ανά 2-2,5 ώρες ξυπνάει...Προλαβαίνω και ξεκουράζομαι το πρώτο 4ωρο και μετά αντέχω.Όχι σαν την αρχή που ήμουν σαν το ζόμπι,δεν καταλάβαινα τι γινόταν...

Από κιλά πώς τα πάτε?Εγώ έχασα όλα της εγκυμοσύνης αλλά κόλλησα εκεί...1,65 και 71 κιλά...Και πρέπει και θέλω να πάω 55 κάααποια στιγμή,να δω πώς θα γίνει...

Πάντως τώρα που θηλάζω δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα...

oCxsp2.png

Koritσακια καλημερα! Χαιρομαι που ειστε καλα...εμεις απο χτες ειμαστε χαλια...η μεγαλη με γαστρεντεριτιδα και 39,5 πυρετο και διαρροια στο φουλ!! Εγω ολο το βραδι να κανω χαζομαρες για να πιει επιτελους αντιπυρετικο...ευτυχως πηρε αδεια ο αντρας μου και κραταει το μωρο!!! Και τωρα παλι το πρωι 39 μου κανε...δηλαδη το βραδι ποσο θα παει 45??? ειναι η πρωτη φορα που παθαινει γαστρεντεριτιδα και ισως γι αυτο την παιρναει βαρια...φοβαμαι μη μου κολλησει και το μωρο...αφηστετααααααα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερα!!!!! εγω το εχω παρει αποφαση πλεον οτι μεχρι τις 3 θα χορευουμε κ μετα θα ξεραινομαστε!!!!

απο τις 9.30 ξυπνιες μεχρι τις 3 κ μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 10 το πρωι:lol:!!!!

Αννια τι πυροτεχνηματα ηταν αυτα????? αντε βρε καλη αρχη!!!!

εμεις αυριο λεμε να παμε βολτα...τα δυο μας.... ετσι να θυμηθουμε τα παλια κ μετα βλεπουμε;)

Καλημερα μανουλιτσες..........

Εμεις απο χθες τελος το ναν.... μας ειχε κανει τα κακακια πολυ σκληρα και πολυ πρασινα... για να δουμε πως θα παμε.... μας προτεινε η γιατρος το νοβολακ ή απταμιλ... και μια και το δοκιμασατε και εσεις το απταμιλ προτιμησα αυτο... κανει αφρο πολυ αλλα του αρεσει του μπομπιρα πιο πολυ...

Κάποια ρωτησε ποια ακομη δεν ειδε "πυροτεχνηματα".. εγω ακομη δεν ειδα... περιμενω να παω πρωτα στον γιατρο... ελπιζω την πεμπτη που εχω ραντεβου να μην ακυρωθει...

Κλεισαμε και για τα βαφτισια στις 20 Ιουνίου... αλλα οι κουμπαροι μας ειναι αφαντοι... ουτε να τηλεφωνο δεν παιρνουν ουτε να δουν τον μπεμπη ερχονται.... αλλα ας τα αφησω αυτα καλυτερα....

Μαχη ιδια μερα θα κανουμε την βαφτιση!!!! κ εγω 20 ιουνιου... για να μην σου πω κ εγω με τον ενα κουμπαρο.... εμας μας παντρεψανε 2 φιλοι, οποτε ειπαμε ενας καθε παιδι... με τον ενα πλακωθηκαμε γιατι επεσε με τα μουτρα σε μια γκομενα κ οχι απλα δεν ερχεται να μας δει αλλα ουτε τηλ δεν προλαβαινει να παρει!!!! κ επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα, μαλωσαμε....θεωρω την κουμπαρια του μωρου πολυ σημαντικη κ θελω ο νονος να ειναι διπλα του κ οχι απλα για 10 λεπτα να φερνει το δωρο κ να εξαφανιζεται!!!! κ ηταν κ κολλητος... ασε !!!

baJfp2.png

Koritσακια καλημερα! Χαιρομαι που ειστε καλα...εμεις απο χτες ειμαστε χαλια...η μεγαλη με γαστρεντεριτιδα και 39,5 πυρετο και διαρροια στο φουλ!! Εγω ολο το βραδι να κανω χαζομαρες για να πιει επιτελους αντιπυρετικο...ευτυχως πηρε αδεια ο αντρας μου και κραταει το μωρο!!! Και τωρα παλι το πρωι 39 μου κανε...δηλαδη το βραδι ποσο θα παει 45??? ειναι η πρωτη φορα που παθαινει γαστρεντεριτιδα και ισως γι αυτο την παιρναει βαρια...φοβαμαι μη μου κολλησει και το μωρο...αφηστετααααααα

πω, πω!!! περαστικα της!!!! απομονωσε σε ενα δωματιο το μωρο (γιατι να απομονωσεις την κορη σου, δυσκολο...) μηπως την γλιτωσει...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικά της και κουράγιο.......Τι τραβάτε κι εσείς οι δευτερομανούλες...

Κοριτσια μου γεια σας!Σημερα πηγα στο ΙΚΑ για να παρω το επιδομα λοχειας και τοκετου, πωωωω τι γραφειοκρατια βρε κοριτσια!!!!Χαρτια...υπογραφες...πανω κατω...τελος παντων τελειωσε κι αυτο τωρα πρεπει να παω στον ΟΑΕΔ, αντε να δουμε κι εκει!

Καλημέρα στην παρέα!!!

annia συγχαρητήρια για το τόοοοοσο μεγάλο πυροτέχνημά σου!!!

Κορίτσια,ένα έχω να πω,τα βράδια η μικρή κοιμάται σερί 4 ώρες στην αρχή και μετά ανά 2-2,5 ώρες ξυπνάει...Προλαβαίνω και ξεκουράζομαι το πρώτο 4ωρο και μετά αντέχω.Όχι σαν την αρχή που ήμουν σαν το ζόμπι,δεν καταλάβαινα τι γινόταν...

Από κιλά πώς τα πάτε?Εγώ έχασα όλα της εγκυμοσύνης αλλά κόλλησα εκεί...1,65 και 71 κιλά...Και πρέπει και θέλω να πάω 55 κάααποια στιγμή,να δω πώς θα γίνει...

Πάντως τώρα που θηλάζω δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα...

Κι εγω εχασα 12 κιλα αλλα εχουν κολλησει εκει, μου μενουν αλλα 8 αλλα δε θα κανω διαιτα τωρα που θηλαζω, θα φυγουν που θα πανε....

Εμενα τα βραδια κοιμαται 4 ωρες τις περισσοτερες φορες αλλα ειναι και φορες που δε κοιμαται καθολου!!!!Θα περασει τι να κανουμε, θα μεγαλωσουν και θα στρωσουν!

Αχ...Το θέμα είναι μέχρι να μεγαλώσουν τι θα κάνουμε...

Μετά θα είναι άλλες οι έννοιες μας αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα κοιμόμαστε επιτέλους χωρίς το πορτατίφ αναμμένο και παραπάνω από 4-5 ώρες!!

oCxsp2.png

καλημερα κοριτσακια μου.Σημερα καταλαβα οτι ειμαι απο σκληρο υλικο φτιαγμενη τελικα.το πρωι πηγα με 2 παιδια σουπερ μαρκετ ο ενας στο μαρσιπο ο αλλος να τρεχει σους διαδρομους ενας πανικος μπες βγες απο το αυτοκινητο και μετα γυρναμε σπιτι τρωει ο μικρος και ξαναφευγουμε για δεη οτε ευδαπ ξαναματαγυρναμε μαγειρεμα κουζινα τουαλετα φαγητο ο μικρος φαγητο ο μεγαλος η μαμα νηστηκια και μετα αναρωτιεμαι γιατι μου φευγουν τα κιλακια μου οεο?Τα ειδα ολα και αυριο εχουμε ικα ολε.Αν ακουσετε στις ειδησεις 22χρονη πηδηχτηκε απο το παραθυρο μην αναρωτηθειτε εγω θα ειμαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαρακι μου περαστηκα πρεπει να ειναι ιωση και της κουμπαρας μου η κορη εχει γαστρεντεριτιδα.Εμενα εχει παθει ο Δημητρης οταν ηταν 7-8 μηνων και μετα ξανα χρονιαρης αλλα πυρετο δεν μου ειχε κανει εκνε εμετο ταυτοχρονα ομως με διαροια ο φουκαρας

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατι διαβασα εχτες για καφεδακι?Που και ποτε? Εν τω μεταξυ δεν σας ειπα εσπασε και η μαμα μου το ποδι της και ο μπαμπας μου μπαινει και γαι εγχειρηση καρδιας σε 2-3 εβδομαδες.κατα τα αλλα θελει καφε και βολτες ο κωλος μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...