Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σου ζήσει το προπαραμονοχριστουγεννιάτικο νινάκι!! :wink:

σ΄ευχαριστω κι εσενα να σου ζησει η μπεμπα σου! επειδη ακριβως ειναι προπαραμονιατικο το μωρό μου, τον εβαλα σε μια χαρτινη τσάντα δώρου οπου ειχα στρώσει βεβαια πρωτα σεντονακι και διπλωμενη κουβερτουλα στον πατο, τον εβαλα διπλα στο δεντρο και τον έβγαλα φωτογραφιες!Ειναι τελειος! Τωρα του πηρα στολη πριγκηπα και καναμε παλι φωτογραφηση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα, ελα ντέ!!!

Κλείσαμε ραντεβού στο γιατρό, την παρασκευή πάμε για εμβόλιο!!!

ινακι, την πας εσυ ή θα ερθει ο γιατρος σπιτι???

την παραπανω εβδομαδα θα κανουμε κ εμεις κ ελεγα να τις παω στο ιατρειο κ ολοι επεσαν πανω μου να την φερω κ αυτον τον μηνα...

baJfp2.png

παντως και εγω το παω στο ιατρειο του...απο τον πρωτο μηνα τον πηγα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α γεια σας!!!! κ εγω το ιδιο λεω!!! τον προηγουμενο μηνα την εφερα, τωρα τελος του μηνος πρεπει να μας δει κ λεω να παμε αλλα πεσανε να με φανε:mad:!!!

αχ! ησυχια!!! μολις εφαγε κ η δευτερη κ τωρα κοιμουνται!!! παω για τσιγαρακι κ νανακια(ελπιζω γιατι συνηθως 12-3 εχουμε παρτυ!!!!)

baJfp2.png

Διαφημίσεις

απαπαααα, τι βεγκαλικο ηταν αυτο!!!! μπραβο Αννια!!!

δεν μας βλεπω να κοιμομαστε συντομα...κατι την ενοχλει..σαν να πνιγοταν εκανε..νομιζα οτι ειχε φαει πολύ αλλα τωρα την εβαλα στο στηθος και ρουφαει λαίμαργα :-S

Σοφια στο ιατρείο του θα πάμε κι εμεις για το εμβόλιο

σ΄ευχαριστω κι εσενα να σου ζησει η μπεμπα σου! επειδη ακριβως ειναι προπαραμονιατικο το μωρό μου, τον εβαλα σε μια χαρτινη τσάντα δώρου οπου ειχα στρώσει βεβαια πρωτα σεντονακι και διπλωμενη κουβερτουλα στον πατο, τον εβαλα διπλα στο δεντρο και τον έβγαλα φωτογραφιες!Ειναι τελειος! Τωρα του πηρα στολη πριγκηπα και καναμε παλι φωτογραφηση!

αχ τελεια φωτό πρέπει να βγήκε!!!

την στολή απο που τη πήρατε;

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα......στα γηργορα γιατι ταχω παρει πρωιπρωι ...αυριο λεει απεργια γενικη αδεδυ κλπ κλπ...εγω ειχα κλεισει εμβολια στα ΙΚΑ...και απο οτι φαινεται το χανουμε...και μετα εχει ραντεβου παλι 15/03 :evil::evil::evil::evil:οποτε θα πρεπει να τα πληρωσω το κερατο μου μεσα.....ποσο παει ρε κοριτσια το ινφατριξ χεξα????γιατι εστειλα τον αντρα μου για ψωνια και μεχρι να ερθει να μου πει που θα ρωτησει τη φαρμακοποιο χαιρετισματα...θα ερθει το μεσημερι....και πρεπει να κλεισω και ραντεβου με τη παιδιατρο....:evil::evil::evil: δηλ για μια απεργια εγω θα πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ το εμβολιο ΚΑΙ την επισκεψη....)*%)*%)*@$*^_(*^_(@*^_*^@_ πρωι πρωι ....και η απαντηση??ε δε θαπαθει τιποτα το παιδι εαν το κανει αργοτερα ...ναι το πρωτο εμβολιο τρισημιση μηνων και οι υπολοιπες δοσεις οταν χρονισει....αντε τωρα μη τα παρω με το συστημα.....

καλημερα ειπα?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα σε όλες!!!! Γιασεμη μου ετσι ειναι το δημοσιο δυστυχως... Αν ήταν αλλιως δεν θα εψαχνε λευτα το κρατος τωρα.

τεσπα....Αννια ουαου!!!!!!!!!! Καλη αρχη!

Εμενα ο μικρος εχει κανει μια παυση στο φαι που μου την ειχε κανει και ο αγγελος και πολλα παιδακια απο το Νοεμβρη. Για αυτο αν σας συμβει λιγο πριν το τριμηνο να σταματησει ξαφνικα να τρωει αρκετα, μη σας ανησυχησει. Θα επανελθει πιστευω σε κανα δυο εβδομαδες.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Που ειστε ρε κορίτσια?Σας έχασα! Βλεπω εσεις εχετε προχωρησει και σε αλλα επιπεδα-πυροτεχνηματα ακούω! εγω ακομα δεν εχω βρει χρονο για να φαω, να κανω μπανιο και τετοια απλα πραγματα! Το μικρο μου κοιμαται ελαχιστα την ημερα και τη νυχτα κλασικα ξενυχταμε αγκαλιτσα.

Η γεννα ηταν λιγο περιεργη, πηγαμε στις οχτω το πρωι για καρδιοτοκογραφημα, βρηκαν βραδυκαρδια στον μικρο, με επιασαν κι εμενα τυχαια οι πονοι και οταν με ετοιμαζανε για τοκετο ειδαν οτι ειχε μεινει ελαχιστο αμνιακο υγρο χωρις να σπασουν τα νερα. τελικα μου εσπασε ο γιατρος τα νερα, ο μικρος μου βγηκε στις εξι το απογευμα χωρις επισκληριδιο, δεν μπορουσα να σπρωξω αλλο και μου τον πηραν με την βεντουζα.απο κεινη τη μερα καθε μεσημερι εκλαιγα χωρις λογο. τωρα παλευω με αντλησεις και βοτανα να αυξησω το γαλα μου γιατι στο μαιευτηριο μου ειπαν οτι δεν εχω πολυ γαλα και του εδινα και ξενο.

ειμαι πολυ ευτυχισμενη, εκανα εναν κουκλο, αλλα φωτο απο κοντα

Τέλος καλό, όλα καλά Ελευθερία!!! Κι εγώ στην αρχή πέρασα πολύ άσχημα ψυχολογικά και -πίστεψέ με- με βοήθησε πολύ το παρεάκι εδώ... Θα δεις όσο περνάει ο καιρός η ψυχολογία (αν κι έχει σκαμπανεβάσματα) ανεβαίνει και απολαμβάνεις και καλύτερα και το σπλαχνάκι σου!!! Καλωσήρθες πάλι!!!

ΥΓ Κι εγώ προτιμώ να μιλήσω μαζί σας παρά να κάνω μπάνιο!!! Ο ελέυθερος χρόνος είναι ελάχιστος και πρέπει να τον διαθέτουμε σε ΟΤΙ μας ευχαριστεί και ΜΟΝΟ!!!!

αληθεια βρε κοριτσια οσες εχετε το σλινγκ (επειδη τη ξαπλωτη θεση με τιποτα δε την πετυχαινω η ηλιθια) την ειχα στην ορθια θεση (ξερετε προς τα μεσα) αλλα με επιασε η μεση μου....αυτο σημαινει μαλλον οτι την ειχα βαλει λαθος ε?και ολο ενιωθα οτι μου επεφτε...παλι λαθος ε?

Μίλα με την Στέλλα! Είναι τόσο ευγενική και εξυπηρετική...σίγουρα θα σου δώσει τη λύση!!!!!

Κλείσαμε ραντεβού στο γιατρό, την παρασκευή πάμε για εμβόλιο!!!

Με το καλό!! ελπίζω να είσαι ψύχραιμη...'οχι σαν κι εμένα...

Οπωσδήποτε πρέπει να δούμε αυτές τις φωτογραφίες όταν συναντηθούμε!!!!!!!!

ινακι, την πας εσυ ή θα ερθει ο γιατρος σπιτι???

την παραπανω εβδομαδα θα κανουμε κ εμεις κ ελεγα να τις παω στο ιατρειο κ ολοι επεσαν πανω μου να την φερω κ αυτον τον μηνα...

Γιατί καλέ??? Εσύ θα κρίνεις!!!!

181148_fire8.jpg

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααααα......στα γηργορα γιατι ταχω παρει πρωιπρωι ...αυριο λεει απεργια γενικη αδεδυ κλπ κλπ...εγω ειχα κλεισει εμβολια στα ΙΚΑ...και απο οτι φαινεται το χανουμε...και μετα εχει ραντεβου παλι 15/03 :evil::evil::evil::evil:οποτε θα πρεπει να τα πληρωσω το κερατο μου μεσα.....ποσο παει ρε κοριτσια το ινφατριξ χεξα????γιατι εστειλα τον αντρα μου για ψωνια και μεχρι να ερθει να μου πει που θα ρωτησει τη φαρμακοποιο χαιρετισματα...θα ερθει το μεσημερι....και πρεπει να κλεισω και ραντεβου με τη παιδιατρο....:evil::evil::evil: δηλ για μια απεργια εγω θα πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ το εμβολιο ΚΑΙ την επισκεψη....)*%)*%)*@$*^_(*^_(@*^_*^@_ πρωι πρωι ....και η απαντηση??ε δε θαπαθει τιποτα το παιδι εαν το κανει αργοτερα ...ναι το πρωτο εμβολιο τρισημιση μηνων και οι υπολοιπες δοσεις οταν χρονισει....αντε τωρα μη τα παρω με το συστημα.....

καλημερα ειπα?

Ατυχία...έπεσες στην μέρα...εμείς αυτό κάναμε (50 ή 55?) και είχε πάει στο ΙΚΑ ο άντρας μου αλλά δεν το γράφουν γιατί πρέπει να πας λέει στο κέντρο μάνας και παιδιού...κι επειδή ήθελα να το αποφύγω...έφερα τη γιατρό σπίτι (άλλα 50?)...

Εμενα ο μικρος εχει κανει μια παυση στο φαι που μου την ειχε κανει και ο αγγελος και πολλα παιδακια απο το Νοεμβρη. Για αυτο αν σας συμβει λιγο πριν το τριμηνο να σταματησει ξαφνικα να τρωει αρκετα, μη σας ανησυχησει. Θα επανελθει πιστευω σε κανα δυο εβδομαδες.

Μπράβο βρε Αλέκα!!! Να τα λες αυτά γιατί οι πρωτομανούλες είμαστε λίγο υστερικές με το φαγητό...

Kαλημέρα μανούλες.

'Ολες καλά? Εμείς αγκαλίτσα στον καναπέ διαβάζουμε τα νέα σας.

Πολύ το χάρηκα που έχετε όλες όρεξη για ''μάζωξη'' όταν ανέβω κι εγώ Αθήνα.....

Επεξεργάστηκαν by sofou

Καλημέρα!!!!

Καλά είστε όλες?

Η μικρή μου χτες ήταν ξύπνια όλη την ημέρα και τελικά κοιμήθηκε στις 00:30... Σήμερα όμως μέχρι στιγμής κοιμάται καλά... Αλλά είναι τώρα λίγες μέρες που κάνει τα κακάκια της μέρα παρά μερα, ενώ πριν έκανε 5-6 φορές τη μέρα τουλάχιστον... Τί άλλαξε??? Θα ρωτήσω και την παιδίατρο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...