Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

melsas σου βρήκα κάτι... http://foodandlife-lila.blogspot.com/2009/02/blog-post_06.html δεν το έχω δοκιμάσει όμως!

κορίτσια εγώ τρελαίνομαι σπίτι δεν μπορώ...και γιαυτό προκειμένου να ,ην έχει το μικρό μου μια μαμά μέσα στα νεύρα (ειμαι και κυκλοθυμική αιγόκερως εγω) θα βάλει τα ζεστά του ρουχαλάκια και θα πάει βόλτα μαζί με την σκυλίτσα. Εξάλλου απόσο έχω καταλάβει πιο πολύ κακό του κάνει να έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο παρά με το εξωτερικό περιβάλλον. Ετσι σκέφτομαι τώρα, στην πράξη μπορεί να κάνω αλλιώς, δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάρες!!! μελσας γέλασα πολύ με την αναβλητικότητα του άντρα σου... χαχα

... αύριο θα πω στον μπαμπά μου να τα βάλει να τελειώνουμε!!!...
κάποτε ούτε ο ΄πατέρας σου τα έβαζε στη μανούλα σου... κοίτα όμως για το παιδάκι του... έτσι θα κανει και ο αντρούλης σου μεθαυριο!!!!

Γενικότερα θα ρίξουμε πολύ γέλιο στην πορεία με τους άντρες μας. Προετοιμαστειτε και παρ'τε το ελεφρυά για να μην έχουμε στεναχώριες. Οι άνθρωποι δεν πολυκαταλαβαίνουν... ρίξ'τε το στην πλάκα. Μην περιμένετε να κάνουν και πολλά μόλις γεννησετε. Ή μάλλον, στην αρχή θα προσπαθούν... στο τρίμηνο θα βαρεθούν και θα επανέλθουν στο χρόνο περίπου!!! Στατιστικά, αυτό συμβαίνει..

Προχθές πάλι μου λεγε η κουμπάρα μου (7 μηνών το μωράκι τους), 'δουλευει, σχολαει, πότε πάει για μπάλα, πότε για καφέ... όλο μόνη μου είμαι'. Εγώ δεν το ένιωσα πολύ αυτό γιατί δούλευα και δεν έμενα πολύ μέσα στο σπίτι οπότε μπορεί να κουράστηκα αλλά δεν βαρέθηκα. Πάντως το Αγγελάκι μου πρώτη φορά το άφησα στον πατερούλη του όταν πήγε 3 χρονών.... ναι ναι!!!! Τότε μόνο τον άφησα εξ ολοκλήρου για 6-7 ώρες!!!! Ως τότε μόνο για κισάωρα! Δεν είναι ότι δεν ήθελε πριν αλλά για αρκετό διάστημα έβλεπα ότι ο άντρας μου δεν 'το΄χει'. Οπότε λέω από το να κάνει πρόβες στο παιδί μου, ασ'τον και όταν είναι έτοιμος. Ε .... στα τρία χρόνια ετοιμάστηκε!!!

Ινάκι εγώ τα τικεράκια τελικά τα έφτιαξα σαν picture αλλά μετράει τις ημέρες κανονικά.

καλημέρα σε όλες... ξυπνήηηηηστεεεεεεεε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εξάλλου απόσο έχω καταλάβει πιο πολύ κακό του κάνει να έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο παρά με το εξωτερικό περιβάλλον. Ετσι σκέφτομαι τώρα, στην πράξη μπορεί να κάνω αλλιώς, δεν ξέρω...

έτσι ακριβώς

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Kαλημερα κριτσάκια έτοιμάσστηκα για καφε με το αγοράκι μου και για ψώνια.

aleca melsas Οσο αφορά για τους μπαμπάδες ο δικος μου δεν είχε τετοια το έκανε εκεινη τη στιγμη γιατι η γυναικα του δεν ηταν σαν και εμας ολο φωνες και μετα απο 3 λεπτα τιποτα επεφτε ενα εμπαρκο σπιτι σε ολα τα θεματα και ισιωνε η γουνα του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα καλημερα κοιλουμπιτσες....

Δυσκολος ο υπνος πια...

Διαβασα που λεγατε για τις μπανιερες.... προσοχη κοριτσια να ειναι σταθερες... εγω επελεξα την cam και ειναι παρα πολυ σταθερη.... εχει ροδακια και δεν ειναι απαραιτητο να την χρησιμοποιουμε μονο στο μπανιο... επισης εχει και σωληνακι που βγαζει τα νερα και βγαινει και η μπανιερα τελειως αμα θελουμε οποτε ευκολα καθαριζεται... εχει ομως με μεγαλα κεφαλαια γραμματα επανω πως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ουτε για δευτερολεπτο...

Επισης στο στρωμα που κοιμαμαι εχω στρωσει πανες κατω απο το σεντονι σε περιπτωση που σπασουνε τα νερα το βραδυ να μην λερωθει το στρωμα... εχει και η ΤΕΝΑ τετοιες πανες....

Οσο για το Grey's Anatomy δυστυχως χω δει τα επεισοδια αυτα στο fox αλλα και τον επομενο κυκλο και δεν μου κανει αισθηση να το βλεπω πια... οπως και το Private Practice... αλλα οι εξελιξεις δεν περιγραφονται... ειδικα με τον Τζορτζ....

Χρονια πολλα στην Αλεκα και να ζησετε μαζι πολλα πολλα χρονια...

Μελσας να τον χαιρεσαι....

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλες!!:)

σήμερα ευελπιστώ να πάρω δυνάμεις και να πεταχτώ μεχρι ικεα για 4-5 πραγματακια που θέλω για το παιδικό δωματιάκι το οποίο σιγά σιγά αρχίζει και γίνεται όντως παιδικό δωματιάκι απο άδειο δωματικάκι που ήταν μέχρι τις προάλλες :D

πήρα και μερικά επιπλέον πραγματάκια απο mothercare και τώρα μου λείπουν κάτι ψηλά και κανα πυτζαμονύχτικο για μένα.

σε ΄σχέση με τους άντρες.... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ. νομιζω οτι δεν το έχουν στο dna τους (αχ, οχι τιποτα αλλο , αλλα στην κοιλιά μου μεγαλώνει αλλος ένας :D)

κατα τα αλλα χτυπάω τις ινσουλίνες μου και τις μετρήσεις μου και ευελπιστώ σύντομα ο γιατρός μου να με αφήσει να χτυπήσω έστω ενα σοκολατακι υγείας :(

απο καλλυντικά (αφρολουτρα και κρεμούλες) μου θυμίζετε τι έχετε παρει εσείς? και αυτό δεν πρέπει να το προμηθευτώ ?

Kαλημερα κριτσάκια έτοιμάσστηκα για καφε με το αγοράκι μου και για ψώνια.

aleca melsas Οσο αφορά για τους μπαμπάδες ο δικος μου δεν είχε τετοια το έκανε εκεινη τη στιγμη γιατι η γυναικα του δεν ηταν σαν και εμας ολο φωνες και μετα απο 3 λεπτα τιποτα επεφτε ενα εμπαρκο σπιτι σε ολα τα θεματα και ισιωνε η γουνα του

:-P σοβαρά??? Χαχα!!! μπαααα ο δικός μου δεν έκανε τίποτα!!! Για αυτό και εμένα δεν μου φαινόταν παράξενο που δεν έκανε τίποτα και ο άντρας μου.. το τίποτα σχετικό! Γιατί από τον πα΄τερα μου κάνει πιο πολλά!!:P

221882cb0gkyh7q4.gif

Angie και εγω αυτο βλεπω... αλλα ποτε δεν το ειδα ολοκληρο.... ειναι πολυ ωριαο ομως...

Εγω πηρα μαζι μου αφρολουτρο, σαμπουαν , μαλακτικη , λοσιον αλλα ολα σε μικρες συσκευασιες (σαν δειγματακια) απο το Dove τα δινει δωρο με ενα μεγαλοα αφρολουτρο και ετσι μου εχουν πιασει ελαχιστο χωρο στην βαλιτσουλα μου...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

melsas σου βρήκα κάτι... http://foodandlife-lila.blogspot.com/2009/02/blog-post_06.html δεν το έχω δοκιμάσει όμως!QUOTE]

Όχι, που δε θα 'βρισκες!!! Θα το δοκιμάσω σήμερα το βράδυ, μπορεί και το απόγευμα. Αλλά τη φράση "λεμόνι ακέρωτο" πρώτη φορά την είδα!!!

Αλεκάκι, σου εύχομαι και όλα τα χρόνια που θα έρθουν να έχουν τη γλύκα των πρώτων στιγμών... Και επίσης, έχω να πω για τον μπαμπα μου, ότι στην αρχή τα μερεμέτια τα έκανε αμέσως, τώρα έχει αρχίσει να χαλάει και να αναάλλει... χιχι :)

Angie αυτό που στην κοιλιά μας μεγαλώνει άλλος ένας άντρας... λίγο με ανατριχιάζει!!! Δηλαδή θα γίνει σαν κι αυτούς που μας ταλαιπωρούν??? Τι θα κάνουμε??? :confused: Μην τους κάνουμε και φλούφληδες!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

αχ, το έχει ακόμη στα σουπερ μαρκετ να το παρω και εγώ? είχα μαζέψει και εγώ δειγματακαι απο΄αυτά που βάζουν σε ξενοδοχείο και τέτοια αλλα μου είπε η μαια καλύτερα οχι γιατι αυτα εχουν εντονο αρωμα και ενοχλείται το μωρό οταν στο φέρνουν στην αγκαλια. οποτε μαλλον ή θα παρω αν βρω κανα dove ή αυτα τα johnsons baby.

για το μωρούλι όμως τι βάζετε?

ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκια... εχθές με το που πηγε 12 ήρθε ο καυμένος ο αντρούλης για αγκαλίτσες... Που πας γλυκέ μου του λέω?? δε χωράμε στον καναπέ. Γελάγαμε σαν ηλίθια. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήταν πάντως πιο δύσκολα από την δεύτερη ψυχολογικά. Είχαμε ψιλοχάσει το μπούσουλα. Τώρα....όλα είναι καλά. Καλά λένε πως όσο περνάνε τα χρ'ονια είναι καλύτερα...

221882cb0gkyh7q4.gif

για το μωρούλι όμως τι βάζετε?

εγώ για το μωρούλι θα πάρψ φισάν. Γιατί ο ¨αγγελος έκανε αλλεργία σε 2-3 άλλες μάρκες οπότε θα ξεκινήσω με αυτό.

221882cb0gkyh7q4.gif

αυτό με τους φλούφλιδες ειναι μεγάλη κουβέντα .. γιατι σκεφτόμουν το εξής: ωραία τα λέμε και τα συζητάμε τώρα .. όταν βγουν με το καλό ομως και μας αρχίσουν τα νάζια και τα "μανουλα σε λατρευω" και εμεις λιώνουμε σαν το παγάκι στο καλοριφερ επανω .. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, οεο? θα τους κανουμε τα χατήρια ή οχι?? και πως να κρατηθείς????? ποσα βιβλια για διαπαιδαγωγηση έχουμε να διαβάσουμε ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...