Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που ειστε ρε κορίτσια?Σας έχασα! Βλεπω εσεις εχετε προχωρησει και σε αλλα επιπεδα-πυροτεχνηματα ακούω! εγω ακομα δεν εχω βρει χρονο για να φαω, να κανω μπανιο και τετοια απλα πραγματα! Το μικρο μου κοιμαται ελαχιστα την ημερα και τη νυχτα κλασικα ξενυχταμε αγκαλιτσα.

Η γεννα ηταν λιγο περιεργη, πηγαμε στις οχτω το πρωι για καρδιοτοκογραφημα, βρηκαν βραδυκαρδια στον μικρο, με επιασαν κι εμενα τυχαια οι πονοι και οταν με ετοιμαζανε για τοκετο ειδαν οτι ειχε μεινει ελαχιστο αμνιακο υγρο χωρις να σπασουν τα νερα. τελικα μου εσπασε ο γιατρος τα νερα, ο μικρος μου βγηκε στις εξι το απογευμα χωρις επισκληριδιο, δεν μπορουσα να σπρωξω αλλο και μου τον πηραν με την βεντουζα.απο κεινη τη μερα καθε μεσημερι εκλαιγα χωρις λογο. τωρα παλευω με αντλησεις και βοτανα να αυξησω το γαλα μου γιατι στο μαιευτηριο μου ειπαν οτι δεν εχω πολυ γαλα και του εδινα και ξενο.

ειμαι πολυ ευτυχισμενη, εκανα εναν κουκλο, αλλα φωτο απο κοντα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελευθερία μου, αφού όλα πήγαν καλά, δεν θα κλαις πλέον! Τώρα έχεις αγκαλιά το μωράκι σου και είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα!

Όποτε ζορίζεσαι να μπαίνεις να τα λέμε εδώ όλες μαζί! Να δεις πόσο θα σε βοηθήσει!

Και μην το βάζεις κάτω! Σημασία έχει να είναι γερά τα μικρά μας!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

γεια σου ελευθερια μου να σου ζησει ο μπεμπαρος. Τελος όλα καλα! Καλα λεει το μελινακι. Ελα και στην επόμενη συναντηση θα εχουμε και τα μπεμπε μας!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελευθερία μου, αφού όλα πήγαν καλά, δεν θα κλαις πλέον! Τώρα έχεις αγκαλιά το μωράκι σου και είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα!

Όποτε ζορίζεσαι να μπαίνεις να τα λέμε εδώ όλες μαζί! Να δεις πόσο θα σε βοηθήσει!

Και μην το βάζεις κάτω! Σημασία έχει να είναι γερά τα μικρά μας!!!!

σ΄ευχαριστω πολυ, οποτε μπορω θα μπαινω να τα λεμε οπως ΄΄παλια΄΄! εννοειτε πρωτα να ειναι καλα τα μωρακια μας, απλα αν καταφερω να τον θηλασω θα νιωθω καλυτερα

γεια σου ελευθερια μου να σου ζησει ο μπεμπαρος. Τελος όλα καλα! Καλα λεει το μελινακι. Ελα και στην επόμενη συναντηση θα εχουμε και τα μπεμπε μας!

σ΄ευχαριστω αλεκα μου!κι εσυ να τους χαιρεσαι τους αντρες σου! ο μονος τροπος να κατσει το μικρο μου στη συναντηση ειναι να τον εχω στο στηθος!θα με διωξουνε!

Διαφημίσεις

εγω παντως το προηγουμενο σαββατο πηγα για καφε μαζι με την μπέμπα και τη θηλασα κανονικότατα!!!! απλα εβαλα ενα υφασμα απο πανω να μην φαίνεται!!!

θα παραγγειλω ενα μαρσιπο αυτον με τον κρικο για να τον εχω και στο σπιτι, δε μπορω να κανω τιποτα αν δεν κοιμαται, ελπιζω να με βολεψει και στο θηλασμο για να μπορω να βγαινω κι εγω εξω με την ησυχια μου

καλησπερα κοπελιες...ολα καλα απο οτι βλεπω και διαβαζω...εγω τωρα ησυχασα λιγο ....πριν καμια ωρα δηλ...πηρε τη μεγαλη ο πατερας της και πανε βολτα...ουφ...ησυχιαααααααα......

και εγω θηλαζω εξω εαν τυχει...ως στιγμης το μερος με το πιο πολυ κοσμο ητανε τα γκουντις το σαββατο που πηγαμε μετα τα τζαμπο.....με σεντονακι απο πανω παντα...ο αντρας μου αρχιζει και το συνηθιζει χχαχααχαχ....αν και το βλεπω οτι ειναι λιγο καπως στην αρχη ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΕΠΡΗ του λεω με υφος και τελειωνει το θεμα....

για καφεδακι οταν ερθει η ωρα εαν μπορει να κρατησει καποιος τη μεγαλη βεβαια ειμαι και εγω μεσα αν με θετε:tongue: ....βεβαια μαζι με το μπεμπε παντα....

κοριτσια για φωτιστε και εμενα την ασχετη ..απο που κατεβαζετε τα αμπρα καταμπρα και το λοστ και το γκρεϊς ανατομι????με υποτιτλους ειναι τα δυο τελευταια???ειμαι ασχετη τελειως.....

οσο για πιπιλα εμεις δεν εχουμε παρει γιατι δε της εδωσα καθολου οπως και στη μεγαλη....αλλα ξερω οτι πιανουν καλυτερα τις πιπιλες που ειναι ιδιας εταιρειας με αυτη των μπιμπερων που πινουν...εαν θηλαζουν συνηθως δε πιανουν πιπιλα της μαμας ειναι καλυτερη:tongue:

πυροτεχνηματα ε???μπραβο μπραβο αντε να παιρνουμε σειρα γιατι ενω στην αρχη γινοτανε τωρα κανα 2-3 βδομαδες δεν το εξασκουμε το σπορ...ολο κατι γινεται....γκρρρρρρρρρρρρ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

θα παραγγειλω ενα μαρσιπο αυτον με τον κρικο για να τον εχω και στο σπιτι, δε μπορω να κανω τιποτα αν δεν κοιμαται, ελπιζω να με βολεψει και στο θηλασμο για να μπορω να βγαινω κι εγω εξω με την ησυχια μου

να σου ζησει το μικρο..και εγω εχω το σλινγκ...αλλα με βολευει στο σπιτι να τη βαζω στο καροτσι και να τη παω οπου παω και εγω ετσι εκανα και στη πρωτη γιατι καποια πραγματα μαγειρεμα σφουγγαρισμα μπανιο και τετοια δε μπορω να τα κανω με το σλινγκ ..εξω ομως ειναι σωτηριο....

αληθεια βρε κοριτσια οσες εχετε το σλινγκ (επειδη τη ξαπλωτη θεση με τιποτα δε την πετυχαινω η ηλιθια) την ειχα στην ορθια θεση (ξερετε προς τα μεσα) αλλα με επιασε η μεση μου....αυτο σημαινει μαλλον οτι την ειχα βαλει λαθος ε?και ολο ενιωθα οτι μου επεφτε...παλι λαθος ε?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ελευθερια να σου ζησει ο κουκλος κ να μην στεναχωριεσαι! τωρα τον εχεις αγκαλιτσα κ ειναι ολα καλα!!!!

κατεβασα την προηγουμενη εβδομαδα καποια, θα δω τι λενε γιατι δεν εχω ασχοληθει ακομα και θα σου πω λεπτομέρειες!

σε ευχαριστω χακερακι:lol:;)

Σοφάκι, εγώ κατέβασα κάποια παραμύθια, μεταξύ των οποίων και τα κλασικά "άμπρα κατάμπρα"!!! 3 συλλογές. τα συγκεκριμένα τα ξέρω, τα άλλα δεν τα άκουσα. αν θέλεις πες μου να σου στείλω πμ με το site. torrents είναι.

καθε προσφορα καλοδεχουμενη!!!!! εννοειται πως αν μπορεις να μου το στειλεις , το θελω:P:p:p!!!!

εγω παντως το προηγουμενο σαββατο πηγα για καφε μαζι με την μπέμπα και τη θηλασα κανονικότατα!!!! απλα εβαλα ενα υφασμα απο πανω να μην φαίνεται!!!

μπραβο βρε θηριο!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

να σου ζησει το μικρο..και εγω εχω το σλινγκ...αλλα με βολευει στο σπιτι να τη βαζω στο καροτσι και να τη παω οπου παω και εγω ετσι εκανα και στη πρωτη γιατι καποια πραγματα μαγειρεμα σφουγγαρισμα μπανιο και τετοια δε μπορω να τα κανω με το σλινγκ ..εξω ομως ειναι σωτηριο....

αληθεια βρε κοριτσια οσες εχετε το σλινγκ (επειδη τη ξαπλωτη θεση με τιποτα δε την πετυχαινω η ηλιθια) την ειχα στην ορθια θεση (ξερετε προς τα μεσα) αλλα με επιασε η μεση μου....αυτο σημαινει μαλλον οτι την ειχα βαλει λαθος ε?και ολο ενιωθα οτι μου επεφτε...παλι λαθος ε?

υπαρχει μωρο που καθεται στο καροτσι? ο δικος μου αν δεν τρωει η δεν κοιμαται δεν καθεται πουθενα!

πολυ καλα θα κάνεις!! σε τετοιο την ειχα :wink:

οσο για πιπιλα εμεις δεν εχουμε παρει γιατι δε της εδωσα καθολου οπως και στη μεγαλη....αλλα ξερω οτι πιανουν καλυτερα τις πιπιλες που ειναι ιδιας εταιρειας με αυτη των μπιμπερων που πινουν...εαν θηλαζουν συνηθως δε πιανουν πιπιλα της μαμας ειναι καλυτερη:tongue:

αυτο καταλαβα και εγώ!!!πιπίλα να εχει γεύση και αρωμα σαν το β*ζι μου δεν θα βρώ πουθενά!!!

κι εγω δυσκολεύομαι με την ξαπλωτή!! παντως οντως οταν το βαζω σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να πονέσει η πλάτη...οπότε μάλλον λάθος το έβαλες!

ΑΑ για τα κατεβάσματα...εγω κατεβάζω απο το thegreekz.com μέσω rapidshare.com (ειναι σερβερ που φιλοξενεί αρχεία) αλλα πιο ευκολα και δωρεάν είναι τα torrents. Πρεπει να έχεις ενα πρόγραμμα πχ utorrent και απο εκει και περα ξάχνεις σε διάφορα site (trackers λεγονται) για αρχεία και τα κατεβάζεις. (περισσότερα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=153644)

Εγω κανω συνηθως αναζήτηση μεσω γκουγκλ...πχ γραφω greys anatomy season 6 torrent και μου βρίσκει διάφορα sites. Για υπότιτλους σε σειρές μπές εδώ http://www.xsubs.tv/

υπαρχει μωρο που καθεται στο καροτσι? ο δικος μου αν δεν τρωει η δεν κοιμαται δεν καθεται πουθενα!

χαχα, ελα ντέ!!!

η δικιά μου για να μην κλάψει στο καρότσι πρέπει να τσουλάει πάνω σε ανώμαλο έδαφος..πχ πεζοδρόμιο με τρακτεροτές πλάκες :-P:-P:-P

Ποιά ημερομηνία γέννησες Ελευθερία;

Κλείσαμε ραντεβού στο γιατρό, την παρασκευή πάμε για εμβόλιο!!!

χαχα, ελα ντέ!!!

η δικιά μου για να μην κλάψει στο καρότσι πρέπει να τσουλάει πάνω σε ανώμαλο έδαφος..πχ πεζοδρόμιο με τρακτεροτές πλάκες :-P:-P:-P

Ποιά ημερομηνία γέννησες Ελευθερία;

Κλείσαμε ραντεβού στο γιατρό, την παρασκευή πάμε για εμβόλιο!!!

23 δεκεμβριου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...