Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

inaki μου, είχα μία μικρή ενόχληση. πρέπει να ήταν από τα εσωτερικά τα ράμματα. αλλά γενικά ήταν ωραία! η απόλαυση ήταν πιο ισχυρή από την ενόχληση!!! μου είχε λείψει τελικα... ο αντρούλης μου... :)

χιχιχ ετσι ειναι...και μας τα πυροτεχνηματα καλα κρατουν!! Ηταν μην αρχισουμε....τετοια ορεξη ουτε νιοπαντροι οταν ειμασταν!! Τι σου κανει η αποχη!!! Παντως 2η , 3η φορα ειναι μακραν καλυτερες Μελινακι...

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

δε με αφηνει ο μικρος μου ουτε να γραψω! μια χαρα ειμαστε, γεννησα λιγο περιεργα, μια μερα που πηγα στο μαιευτηριο για εξεταση, αλλα ολα καλα τελικα.θα προσπαθησω να μπω αυριο

δε με αφηνει ο μικρος μου ουτε να γραψω! μια χαρα ειμαστε, γεννησα λιγο περιεργα, μια μερα που πηγα στο μαιευτηριο για εξεταση, αλλα ολα καλα τελικα.θα προσπαθησω να μπω αυριο

Περιμένουμε τις περιγραφές σου και φωτό από το μπεμπάκι !!!!!

ινακι πως τα εκοψες βαλε φωτο.

Ελινα θα ειχα πηδηχτει απο το παραθυρο πες μου οτι παρολα αυτα κανεις μετα δουλειες πεστο μου και αυτο.

Ειδες Φαμουλα μου δεν ηταν και τιποτα τρομερο που εφυγες δεν θα παθει τιποτα.ξεκινα να βγαινεις για να συνηθησει και αυτο και εσυ για οταν θα γυρισεις στη δουλεια θα δυσκολευτειτε και οι δυο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

προσπαθω να βαλω στο φεισμπουκ αλλα δεν μπορω!!! θα βαλω εδώ!μονο οι φιλοι την βλεπουν ετσι;

ναι αλλα φτιαξε το αλμπουμ να το βλεπουν μονο φιλοι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ινακι μου το μπεμπακι ειναι κουκλι! Αλλα και εσυ το ιδιο!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

.....και μια που μιλάμε για μαλλί πρέπει κι εγώ επειγόντως να ανανεωθώ γιατί από την μόμιμη πια κοτσίδα κάθε μέρα τα μαλλιά μου θα κάθονται από μόνα τους..... ''κοτσιδάτα'':-(:-(:-(

fireworks20.giffireworks15.gif

Respect! Ante kai sta dika mas! Exei meinei kamia allh h mono egw eimai ag.....??

Γεια σας όμορφες!!!

Εχθες η μάνα του Κομπόστα βγήκε, χόρεψε (πήρα και χαμηλά παπά μαζί), τα ήπιε...χαμός!!! Πολύ ωραίος γάμος γενικότερα!!!!

Ήξερα βέβαια ότι έιχα τη μαμά σπίτι, η οποία θα έμενε και το πρωί να φροντίζει το δόλιο το παρατημένο το παιδάκι μου για να συνέλθω εγώ από το ξενλυχτι και το ποτό!!!!!! Κι έτσι έγινε κι όλα καλά!!!

Και πάνω που λέγαμε να ρίξουμε κανένα "βαρελότο"...αδιαθέτησα!!!!!!!!!

Auta einai! Manoula xoreutarou kai tsaxpiniara! Mh ta 8eloume ola dika mas omws e? Kai glentia kai g...! :P

Emeis koritsia eixa klarina me to mikro mexri tis 1 kai meta xera8hke mexri tis 8! Kai twra xanatavliasthke..

Smoots smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Ναι,καταφέραμε κι εμείς και ξεκουραστήκαμε!!

Όλο το ΣΚ είμασταν εκτός σπιτιού,βόλτες και στα πεθερικά μου.

Χτες είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα,η μικρή δεν ήξερε τι ήθελε,τελικά κοιμήθηκε και 4 ώρες σερί και μετά ανά 2ωρο αλλά την είχα στην αγκαλιά μου γιατί βαριόμουν σήκω-κάτσε στο κρεβάτι.Και από τις 7:00-9:30 το πρωί,πάλι λιώσαμε στον ύπνο!!!!

Τώρα ευτυχώς κοιμάται και απολαμβάνω ησυχία!!

inaki γιατί δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες σου στο Fb?????? :(((

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...