Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο μικρός κοιμόταν. Δεν είχαμε φαγητό (κλασικά) και τον ρώτησα τι θα φάμε. και μου απάντησε "ο ένας τον άλλο!!" :)

και μόλις φάγαμε! οπότε, μάλλον για ορεκτικό το είχαμε! χιχιχι!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fireworks20.giffireworks15.gif

συγχαρητηρια!!!!!

αντε μπας κ παρουμεμ σειρα κ εμεις , που μεταξυ μας δεν το βλεπω συντομα....:-(

Κ εγώ είμαι ταπα Καλέ εσείς οι περισσότερες είστε θεορατες εγώ 1.68 με 60κιλα γκρρρ

αννια θα κανω γκρρρρρρρ για τα 60!!!! βρε τι μιλας ? μια χαρα εισαι , θες να χασεις κιολας?

Μαρια και εγω σε παρακρουση ειμαι νομιζω οτι μου φευγουν τα κιλακια μου τα θελω πισωωωωωωωωωωωω ολα και τα 24.

Μελινακι Συκιες εμενε η κουμπαρα μου στον Αγιο Χαραλαμπο ωραια αλλα πολυ ανηφορα τα ειχε παιξει με το καροτσι.

θα σταματησω να σου μιλαω........:tongue:!!!!

baJfp2.png

Ο μικρός κοιμόταν. Δεν είχαμε φαγητό (κλασικά) και τον ρώτησα τι θα φάμε. και μου απάντησε "ο ένας τον άλλο!!" :)

εδω που ταλεμε ειναι καλυτερο απο τους κολοκυθοκεφτεδες για ορεκτικο.Ω ρε τι εγινε αποψε στις Συκιες

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια,τυχερη μελασς εγω πτε θα δω πυροτεχνηματα??τον κηνυγαω ποσες μερες αλλα θελεινα σαραντισω πρωτα και μετα κ να φανταστειτε δενε χω λοχεια εδω κ 10μερες..

σοφακι θελω να χασω αλλα 5 γιατι εχω κανει ενα κ@λ@ και μια μεση χαλια..

:-D

ναι το γραφει και η αγλαϊα οτι το μονο που ισως να εχουν ειναι μια υπερενταση αλλα δεν το απαγορευει .... η δικια μου δεν εχει τιποτα οποτε το εξασκω το σπορ....δοκιμασε μηπως και....μπορει να μην την πειραξει....και τσαϊ πινω....:-P:-P:-Pμονο κρασι-μπυρα δε πινω...χικ χικ

εγω να πω την αλήθεια δεν πίνω γιατι πειράζει εμένα, το στομάχι μου δεν τον ανέχεται πλέον! αλλα τις προάλλες δοκίμασα εσπρέσσο ντεκαφεινέ και δεν είχα δυσκολίες με το στομάχι και έτσι λέω να ξαναδοκιμάσω!!

Μελινάκι τα συγχαρητήρια μου!!! Πώς ήταν;;;

Διαφημίσεις

inaki μου, είχα μία μικρή ενόχληση. πρέπει να ήταν από τα εσωτερικά τα ράμματα. αλλά γενικά ήταν ωραία! η απόλαυση ήταν πιο ισχυρή από την ενόχληση!!! μου είχε λείψει τελικα... ο αντρούλης μου... :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας όμορφες!!!

Εχθες η μάνα του Κομπόστα βγήκε, χόρεψε (πήρα και χαμηλά παπά μαζί), τα ήπιε...χαμός!!! Πολύ ωραίος γάμος γενικότερα!!!!

Ήξερα βέβαια ότι έιχα τη μαμά σπίτι, η οποία θα έμενε και το πρωί να φροντίζει το δόλιο το παρατημένο το παιδάκι μου για να συνέλθω εγώ από το ξενλυχτι και το ποτό!!!!!! Κι έτσι έγινε κι όλα καλά!!!

Και πάνω που λέγαμε να ρίξουμε κανένα "βαρελότο"...αδιαθέτησα!!!!!!!!!

Επισης εχω να πω οτι και εγω κουρευτηκα!!!!!Εφερα κομμωτρια στο σπιτι και την ωρα που με κουρεβε θηλαζα την μπεμπα κατω απο την μπέρτα!!!

Χαχα!!! Ινάκι θεά!!!! Με γεια σου!!!!!!

με κοροιδευεις ε φαμ..αμα σε βρω θα σε δαγκωσω εγω χα χα χα..οχι καλε τον εμπιστευομαι τον γιατρουδακο μου παρα πολυ απλα ειπα να ρωτησω και εσας..

Χαχαχαχαχ!!!!! Κάπια στιγμή θα την πατούσα κι εγώ που μοιράζω δεξιά και αριστερά δαγκωνιές!!!!!!!

τα νευρα μου...θα πηδηχτω και εγω απο το παραθυρο...αλλαξα θηλες στα μπιμπερο του μικρου ( δεν ειναι η πρωτη φορα) και δεν τις πιανει με τιποτα ο μπουρδας....τι θα κανω???> κλαψψψψψψ

Αλέκα ελπίζω να το ξεπέρασε ο μικρούλης το θέμα με τις θηλές, αλλά κι εσύ .... πρώτη φορά σε "ακούω" με τόσα παραπονάκια.....η περίοδος θα είναι και θα είσαι καλύτερα σε 2-3 ημέρες...Να δεις!!!!!

εγω νυσταζω αλλα δε μπορω να κοιμηω το μεσημερι....ουφ....εν τω μεταξυ τα μαλια μου ειναι σκατα, απεγιναν και με την εγκυμοσυνη...μεγαλο χαλι λεμε

Κοίτα καλέ γύρω σου τα μπάζα που κυκλοφορούν...ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!

μμμμμμμ......... μαλλον ειμαι η ταπα της παρεας.... 1.69 , κιλα εχω κολλησει στα 70... πρεπει επειγοντως να χασω 10!!!!

Με δουλεύεις μάνα διδύμων????? Είμαι 1,63 και κολλημένη στα 73 κιλά πάνω από μήνα!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφάκι, σε "περνάω"!!! 1,65!!! :D:D:D είμαι ταπότερη από σένα!!!

Μελινάκι κι εσένα σου "ρίχνω"!!!!

Μαρια και εγω σε παρακρουση ειμαι νομιζω οτι μου φευγουν τα κιλακια μου τα θελω πισωωωωωωωωωωωω ολα και τα 24.

Μην τα λες αυτά γιατι θα τις φας!!!!!!!!

'Εχει κάτι λίγα ακόμα και συνεχίζει με πάρα πολλά αέρια....ευτυχώς όμως είναι πολύ ήρεμη

Ευτυχώς συμπεθέρα!!! Ετσι να είναι ήρεμη η δικιά σου να ηρεμεί και τον δικό μου!!!!!!

fireworks20.giffireworks15.gif

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια...Θελετε να σας πω τι ωρα κοιμηθηκε ο μπεμπης μου για βραδυ παρακαλω???

9.30.......ΤΟ ΠΡΩΙ....:confused::confused::confused:

Θελετε να σας πω ποσο χαλια ημουν εγω οσπου να κοιμηθει???ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....:confused::confused::confused:

Καθε μερα αυτο συμβαινει εδω κ 2 βδομαδες...:confused:Εχει πονακια γκρινια κτλ...Και φυσικα τωρα εχει λιωσει στον υπνο...

Μας εσπασαν τα νευρα ....

Πρεπει να του γυρισω το ωραριο παση θυσια...

Εχουμε φρικαρει..

Και καφεδες δεν πινω....Φανταστητε να επινα...Ανα 2 μερες θα κοιμοταν...:confused::confused::confused:

Ελίνα τί να πω....Υποκλίνομαι στις αντοχές σου!!!!!

Γεια σας όμορφες!!!

Εχθες η μάνα του Κομπόστα βγήκε, χόρεψε (πήρα και χαμηλά παπά μαζί), τα ήπιε...χαμός!!! Πολύ ωραίος γάμος γενικότερα!!!!

Ήξερα βέβαια ότι έιχα τη μαμά σπίτι, η οποία θα έμενε και το πρωί να φροντίζει το δόλιο το παρατημένο το παιδάκι μου για να συνέλθω εγώ από το ξενλυχτι και το ποτό!!!!!! Κι έτσι έγινε κι όλα καλά!!!

Αλέκα ελπίζω να το ξεπέρασε ο μικρούλης το θέμα με τις θηλές, αλλά κι εσύ .... πρώτη φορά σε "ακούω" με τόσα παραπονάκια.....η περίοδος θα είναι και θα είσαι καλύτερα σε 2-3 ημέρες...Να δεις!!!!!

Κοίτα καλέ γύρω σου τα μπάζα που κυκλοφορούν...ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!

Με δουλεύεις μάνα διδύμων????? Είμαι 1,63 και κολλημένη στα 73 κιλά πάνω από μήνα!!!!!!!!!!!!!!!

!!

Α το καψαμε Φαμουλα ε??? Μπραβο κοριτσαρα!!!!! Μου αρεσει που σε ακουω ανανεωμενη!

Μαρη?? Μονο 73 κιλα εισαι??? χεσε με!

Τα μπαζα εγω δεν τα κοιταω βρε. Εχω άλλο μετρο συγκρισης γμτ...τον παλιο καλο μου εαυτο! ;)

Τον μπεμπακο τον αφησα και πεινασε και μια, δυο, τις επιασε.

λες να ηταν η περιοδος?? Μπορει...παντως ηταν και άλλα...όλα μαζι μαλλον.

Γιατι εμενα αυτο μου κανει πολυ ρομαντικό????? Μπραβο μελινακι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπερα κοριτσακια...Θελετε να σας πω τι ωρα κοιμηθηκε ο μπεμπης μου για βραδυ παρακαλω???

9.30.......ΤΟ ΠΡΩΙ....:confused::confused::confused:

Θελετε να σας πω ποσο χαλια ημουν εγω οσπου να κοιμηθει???ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....:confused::confused::confused:

Καθε μερα αυτο συμβαινει εδω κ 2 βδομαδες...:confused:Εχει πονακια γκρινια κτλ...Και φυσικα τωρα εχει λιωσει στον υπνο...

Μας εσπασαν τα νευρα ....

Πρεπει να του γυρισω το ωραριο παση θυσια...

Εχουμε φρικαρει..

Και καφεδες δεν πινω....Φανταστητε να επινα...Ανα 2 μερες θα κοιμοταν...:confused::confused::confused:

Βρε Ελίνα πώς αντέχεις ???? Και μόνο που το διάβασα τρόμαξα.

Πρέπει να του αλλάξεις το πρόγραμμα επειγόντως γιατί δε σε βλέπω καθόλου καλά.......θα τα φτύσεις τελείως εάν δεν τα έχεις φτύσει ήδη !!!

Μάρσιπο έχεις δοκιμάσει ??? Εμένα όταν έχει γκρινίτσα με τον μάρσιπο ηρεμεί αμέσως.

Κουράγιο κοριτσάκι και θα τα καταφέρεις, που θα πάει......

Επεξεργάστηκαν by sofou

χαχαχ αντε σοφου μια ιδεα ειναι!!!

:wink:;-):wink:

Γεια σας όμορφες!!!

Γειά σου ρε συμπεθέρα χορευταρού αλλά......άτυχη στα ''βαρελότα'':lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες! να μας ζησουν ολα τα μωρακια μας! εχω χασει πολλα επεισοδια, δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα, ελπιζω να ειστε ολες καλα!

που χαθηκες εσυ;;; πες μας τα νεα σου!!!

κοριτσακια να ρωτησω στις πιπιλες ειναι στανταρ το μηκος τους;; της εβαλα μια σήμερα αλλα δεν της αρεσε καθόλου, σαν να ειναι μεγάλη και να την έπνιγε...μια 0months της chicco ήταν...

κοριτσακια να ρωτησω στις πιπιλες ειναι στανταρ το μηκος τους;; της εβαλα μια σήμερα αλλα δεν της αρεσε καθόλου, σαν να ειναι μεγάλη και να την έπνιγε...μια 0months της chicco ήταν...

Εγώ μόνο αυτή της έχω δώσει. Την είχα από τα δώρα του μαιευτηρίου ;)

Μέχρι στιγμής μια χαρά την πιάνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...