Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν παιρνεις καμμια βιταμινη για μαλλια? Εγω πηγα οδοντιατρο εχτες μετα απο 5 χρονια!!!! Ειχα να παω απο το γαμο μου!!! Το καλο ειναι οτι μου βρηκε ενα σφραγισμα μονο και μου κανε κι ενα καθαρισμο...ο δε αντρας μου παει για μασελα!!!!:)
ναι τωρα πηρα πολυβιταμινες γιατι θα αδυνατισω μεν αλλα θα μεινω πιο καραφλας απο το μπαμπακο μου

α εβαλα τη μικρη στο facebook....φιλια....

γιασεμη στειλε μου και εμενα...alexandra gana με τη γκρι μπλουζα.;)

μην το λες μην το λες στο δημοτικο ημουν η πιο ψηλη με 27 κιλα!!!!!!! τωρα με 1.78 ημουν 50 με την εγκυμοσυνη που μου εχουν μεινει ειμαι 63
ναι αλλα εσενα τα ακρα σου φαινονται ότι το σκαρι σου ειναι για αδυνατη...εμενα η παλαμη μου μπορει να ειναι και πιο μεγαλη απο του μεσου αντρα (αυτού που ειναι 1.80 εννοω!).
Παντως ψηλο φορουμ..!!! 1.84 εγω..1,78 εσυ, 1,75 η Αλεκα...ομαδα μπασκετ κανουμε!!

Εγω στα 67 κιλα ειμαι πολυ καλα ! στα 70 εμεινα εγγυος και τωρα ειμαι 75 οπως ειπα ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ!!!!

ναι ρε...εγω όταν ημουν 67 κιλα φοραγα 28 νούμερο λιβαις και εννοειται ότι ημουν ομοιομορφη παντου...Και το 28 για το 1.74 ειναι σουπερ...Τωρα πρεπει να φοραω 36!!!:mad::-x:-x Αλλα ενταξει ειναι και η κοιλια στη μεση....:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλεκα εγω παντως θα προτιμουσα χοντρη με μαλλια ..παρα καραφλη και αδυνατη!!:)

εγω τωρα ειμαι στο 32 και στα νορμαλ μου στο 30...σ ενα φαρδυ 30 παντως μπηκα και τωρα αλλα πεταγοντουσαν διαφορα δεξια και αριστερα και μου την εδωσε!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αλεκα εγω παντως θα προτιμουσα χοντρη με μαλλια ..παρα καραφλη και αδυνατη!!:)

εγω τωρα ειμαι στο 32 και στα νορμαλ μου στο 30...σ ενα φαρδυ 30 παντως μπηκα και τωρα αλλα πεταγοντουσαν διαφορα δεξια και αριστερα και μου την εδωσε!!!

ναι μαρη εννοειται....τωρα που το συνηθισα κι όλας....:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ο αντρας μου όμως προτιμαει καραφλη και αδυνατη...σου λεει θα της βαλω μια περουκα...τωρα τι να μου βαλει???

221882cb0gkyh7q4.gif

τι λογοδιαρροια σας επιασε καλε????

Αλεκα παλι με τα κιλα σου τα εβαλες:tongue:???? οι ορμονες φταινε που σε εχει πιασει αμοκ!!!!

γιασεμι εννοουσα μελανα τα χειλη της! δεν το εξηγησα κ καλα...

σε ποια τζαμπο? εχω την εντυπωση οτι μενουμε σχετικα κοντα...

Σοφακι οταν ειπα δεν κανω χιουμορ εννοω στο ομορφη:lol: :lol:Οποτε εσυ μια χαρα το πηρες

αντε βρε!!!! δεν εννοουσα αυτο:tongue:! στην ολη προταση!!! (οχι για να μην νομιζεις οτι σχολιασα αρνητικα βρε την ομορφια σου:lol::lol::lol::lol:)

Παντως ψηλο φορουμ..!!! 1.84 εγω..1,78 εσυ, 1,75 η Αλεκα...ομαδα μπασκετ κανουμε!!

Εγω στα 67 κιλα ειμαι πολυ καλα ! στα 70 εμεινα εγγυος και τωρα ειμαι 75 οπως ειπα ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ!!!!

μμμμμμμ......... μαλλον ειμαι η ταπα της παρεας.... 1.69 , κιλα εχω κολλησει στα 70... πρεπει επειγοντως να χασω 10!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Αλεκα παλι με τα κιλα σου τα εβαλες:tongue:???? οι ορμονες φταινε που σε εχει πιασει αμοκ!!!!

γιασεμι εννοουσα μελανα τα χειλη της! δεν το εξηγησα κ καλα...

σε ποια τζαμπο? εχω την εντυπωση οτι μενουμε σχετικα κοντα...

αντε βρε!!!! δεν εννοουσα αυτο:tongue:! στην ολη προταση!!! (οχι για να μην νομιζεις οτι σχολιασα αρνητικα βρε την ομορφια σου:lol::lol::lol::lol:)

μμμμμμμ......... μαλλον ειμαι η ταπα της παρεας.... 1.69 , κιλα εχω κολλησει στα 70... πρεπει επειγοντως να χασω 10!!!!

ναι μαρη...ανω εσυ το εχεις παρει ψυχραιμα... το επειγοντως μου αρεσει...:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν τα ξερεις??? αυτη η τυχερη ΔΕΝ θελει να αδυνατισει....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ναι καλέ, τι σας έπιασε? δηλαδή, να μη βγαίνουμε από το σπίτι για να προλαβαίνουμε να διαβάζουμε???

Σοφάκι, σε "περνάω"!!! 1,65!!! :D:D:D είμαι ταπότερη από σένα!!!

ο γιατρός για τα κακά μας μου ειπε ότι αφού θηλάζω είναι φυσιολογικό, αλλά αν τον δω ότι ζορίζεται να του βάλω υπόθετο γλυκερίνης. οπότε μάλλον αύριο θα αδειάσει το εντεράκι μας!!

κι εμείς σήμερα πήγαμε jumbo, mega outlet (δεν έχω ιδέα αν έχει και στην αθήνα) και στο cosmos (το μεγαλύτερο εμπορικό) πήραμε αρκετά πραγματάκια, αλλά το μόνο που πήρα για μενα ήταν επιθέματα στήθους απο τα jumbo!!! πήραμε και παπουτσάκια puma για τον μικρό! :D:D τέλεια!!!

και μόλις έκανα μπάνιο και θα μας βγάλει σε κρητική κουζίνα μια φίλη μου που έχει γενέθλια. θα πάμε για κανένα δίωρο το πολύ. ο μικρός είναι από το πρωί στην πεθερά μου. εμείς πήγαμε φάγαμε, ήρθα σπίτι για το μπάνιο και θα ξαναπάω για να τον ταϊσω.

πάντως, πολύ μου λείπει που είμαι σπίτι και δεν είναι κι αυτός εδώ...:-(:sad:

όπως και να'χει, ξέσκασα λιγάκι... καλά δεν έκανα? ε?

φιλάκια! πάω για μπύρα!!! οι άλλοι θα πίνουν ρακή, αλλά αυτοί δεν πρέπει να κατεβάσουν γάλα!!! χιχιχι

φιλάκια φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σμουτς!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

ηρθε και η ταπα Νο2 (1,65 κι εγω...) !!

Αυτο το αουτλετ εχει χαμηλότερες τιμές;; Μα καλά, εχει στην Θεσ/νικη και δεν εχει εδώ κάτω;; Σαλονικιός είναι ο μπαρμπατζάμπος;;

Η κόρη κοιμάται, πάω να ετοιμάσω τις μαρινάδες για αύριο!!!

ηρθε και η ταπα Νο2 (1,65 κι εγω...) !!

Αυτο το αουτλετ εχει χαμηλότερες τιμές;; Μα καλά, εχει στην Θεσ/νικη και δεν εχει εδώ κάτω;; Σαλονικιός είναι ο μπαρμπατζάμπος;;

Η κόρη κοιμάται, πάω να ετοιμάσω τις μαρινάδες για αύριο!!!

Το mega outlet δεν εχει σχεση με το τζαμπο...μαγαζια εχει που εχουν καποια στοκ...οπως το Φενα στοκ...ετσι καταλαβα τουλαχιστον γιατι κι εγω μια φορα εχω παει..!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...