Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι το 70 ακουγεραι πολυ αλλα αν δεις το προφιλ μου, εκει που ειεμαι με μαγιο και εχω αγκαλια τον αφφελο ειμαι 80!!!!!! Το πιο αδυνατο που ειχα φτασει ποτε μου ηταν 67, και μετα την πρωτη εγκυμοσυνη καταφερα και εφτασα 73...

Τεσπα... νομιζω η περιοδος παιζει ρολο...και αργησε να μου ερθει κι όλας. Το πασχα ποτε θα πας Καλαματα????

Ρε συ πλακα κανω γιατι εγραψες 709!!! το 79 εμενα μου ακουγεται καλο γιατι κι εγω ειμαι ψηλη και το φυσιολογικο μου ειναι 70...οταν ακουω κατι 50-55 μου φαινεται περιεργο γιατι τετοια κιλα εγω πρεπει να ειχα στο δημοτικο :):)λογω υψους!!

Θα παμε 25 Μαρτιου και θα κατσουμε μεχρι και την Τριτη του Πασχα εσεις?? Να σου στειλω το κινητο μου με πμ αν ειναι

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ πλακα κανω γιατι εγραψες 709!!! το 79 εμενα μου ακουγεται καλο γιατι κι εγω ειμαι ψηλη και το φυσιολογικο μου ειναι 70...οταν ακουω κατι 50-55 μου φαινεται περιεργο γιατι τετοια κιλα εγω πρεπει να ειχα στο δημοτικο :):)λογω υψους!!

Θα παμε 25 Μαρτιου και θα κατσουμε μεχρι και την Τριτη του Πασχα εσεις?? Να σου στειλω το κινητο μου με πμ αν ειναι

α γιατι ξερεις ακουει ο αλλος 70 και σκεφτεται μια αρκουδα!!! Καλα δεν ειμαι 1.80 αλλα ειμαι νταρντανοκατασκευη...1.74 ειμαι.

Ελα ρε....εμεις θα παμε μαλλον μεγαλη πεμπτη..γιατι δεν μενετε και αλλο??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μπορει να κατσουμε και κανα 2 μερες ακομα ...αναλογα με την αδεια του Στεφανου. Οποτε 5 μερες θα τα λεμε σιγουρα :) που κανετε ανασταση???? Και ριχνουν και ολο πυροτεχνηματα εκει κατω και χ@@@μαι πανω μου..

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μπορει να κατσουμε και κανα 2 μερες ακομα ...αναλογα με την αδεια του Στεφανου. Οποτε 5 μερες θα τα λεμε σιγουρα :) που κανετε ανασταση???? Και ριχνουν και ολο πυροτεχνηματα εκει κατω και χ@@@μαι πανω μου..

α μπερδευτηκα ρε νομιζα ότι θα φευγατε μεγαλη τριτη... ΟΚ Οπότε θα τα πουμε. Ναι θα σουστειλω το κινητο μου....Δεν ξερω που κανουμε ανασταση....φοβαμαι και το χαμο που γινεται. Μαλλον δεν θα παω, ποιός θα μεινει με το μπεμπε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μαρη Αλεκα ποτε εγραψες 3000 μηνυματα??????????????????????

ναι μαρη...πολυ πολυλογου!!!!! Κοιτα, δεκαπεντε μηνες ειναι, και δυο τα καφε! ;) Οπότε δεν ειναι πολλα χαχα....

221882cb0gkyh7q4.gif

α μπερδευτηκα ρε νομιζα ότι θα φευγατε μεγαλη τριτη... ΟΚ Οπότε θα τα πουμε. Ναι θα σουστειλω το κινητο μου....Δεν ξερω που κανουμε ανασταση....φοβαμαι και το χαμο που γινεται. Μαλλον δεν θα παω, ποιός θα μεινει με το μπεμπε??

Η ''μητερα''!! :):)

Η ''μητερα''!! :):)

δεν το αφηνω ρε στην πεθερα μου...μια σταλια παιδι...εδω τον αγγελο και δεν της το εχω αφησει ποτε...Καλη ειναι αλλα δεν την ξερουν τα παιδια. Μια φορα στο τοσο την βλεπουν

221882cb0gkyh7q4.gif

Δικιο εχεις...Κι εμας δεν μας βλεπω για πολλα! Σπιτι μαλλον, ειναι και τρελοι εκει κατω ..μπαμ μπουμ καθε χρονο τρεχω σαν την τρελη να μπω στο αμαξι!

Σημερα που δε νυσταζω εχουν ξεραθει και τα 2 απο τις 2:30!!! Tις αλλες μερες που θελω να κοιμηθω το πανε εναλλαξ...τα καθικακια!

εγω νυσταζω αλλα δε μπορω να κοιμηω το μεσημερι....ουφ....εν τω μεταξυ τα μαλια μου ειναι σκατα, απεγιναν και με την εγκυμοσυνη...μεγαλο χαλι λεμε

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

δεν παιρνεις καμμια βιταμινη για μαλλια? Εγω πηγα οδοντιατρο εχτες μετα απο 5 χρονια!!!! Ειχα να παω απο το γαμο μου!!! Το καλο ειναι οτι μου βρηκε ενα σφραγισμα μονο και μου κανε κι ενα καθαρισμο...ο δε αντρας μου παει για μασελα!!!!:)

Όλες καλά λοιπόν!!!!

Βρε κορίτσια σκεφτόμουν σήμερα το πρωί ότι είστε πραγματικά μεγάλο στήριγμα...σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά και τώρα με τα μωράκια μας...

Είναι μεγάλη υπόθεση να περνάς ίδιες καταστάσεις με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και να μπορείς να μοιράζεσαι κάθε ηλίθια ανησυχία, απορία, σκεψούλα, παραπονάκι...

Σας φιλώ!!!!

Δήμητρα περαστικά στον πεθερό και Αλεκάκι καλά έκανες κι έφαγες, δεν πειράζει...από σήμερα όλες στην εγκράτεια πάλι!!!!!!

Γιασεμάκι έχεις πολλή πλάκα!!! Και μην στενοχωριέσαι για τον έρωτα πατέρα-κόρης...αυτός περνάει...αυτό που δεν περνάει είναι η αγάπη με τη μάνα, που θα μεγαλώνουν οι μπουμπούδες και θα γίνετε και ολίγον από φίλες...

οντως ειναι μεγαλη υποθεση γιατι εαν δεν ειχα και εσας να βλεπω οτι ολοι πανω κατω τα ιδια ειμαστε θα ειχα πηδηχτει απο το παραθυρο νομιζω.....οσο για τις μπουμπουδες αστα....η μια τοξοτινα οπως εγω η αλλη ταυρος δε το κοβω να ειμαστε φιλες...θα γινεται της φωτιας εδω μεσα....

Μελινακι θα σου πω κατι να κανεις ισως σου φανει βαρβαρο το κανουν οι σκληροτραχηλες.Λοπον παρε μια συριγγα γεμισε την με ορο την μιση αμπουλα και βαλτη στην μυτουλα του με πιεση γυρνα τον αμεσως αναποδα (μπρουμυτα)και χτυπα τον μαλακα στην πλατη αυτα νευριαζουν πατανε τα κλαματα και βγαινουν ολα αν μπορεις γιατι παιζει :wink:η πιθανοτητα να τον λυπηθεις μην το κανεις ειναι για καλο του:wink:;-):wink:

συγνωμη γιατι υπαρχει και αλλος τροπος???και στα δυο (στην μεγαλη χωρις συριγγα αλλα με το μπουκαλακι ομως) τα χωνω με πιεση και γυρναμε μετα...ετσι κανουν και στα μαιευτηρια .....τωρα ειδικα με τη συριγγα τη κανω και εγω τη μικρη.....εμαι βεβαια κακουργα μανα γιατι ειναι λιγο βαρβαρο .....αλλα κανει δουλεια...βαζω απο τη μια και απο την αλλη τρεχουν οι μυξες και ολα....

μαρινακι ωραια ιδεα!!! αχ, ποτε θα μπορεσουμε να συναντηθουμε ολες μαζι!!!!!

εμεις ειχσαμε περιεργο βραδυ... ολη μερα ηταν πολυ ησυχες, ανεβηκαμε στα πεθερικα μου το βραδυ για φαγητο κ οι μικρες , κυριες!!!!! αλλα απο τις 10 μεχρι τις 2.30 δεν ξεραμε τι θελαμε!!! η μια μου εκανε κ εναν εμετο.... ολα χαλια τα καναμε κ αλλαζα ρουχα κ σεντονια στις 2.30 το βραδυ!!!! πηρα κ μια τρομαρα γιατι την ειδα μελανιασμενη μετα :-(,αλλα ευτυχως συνηλθε το μωρο μου!!!! κ μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9:D:D:D!!!!

μελανιασμενη γιατι???

κοριτσια επαθα κατι τρομερο εχω αρρωστησει μου πνιγηκε ο Δημητρης με τα κορν φλεικς μου εφυγε η μαγκια.Εκει που κραταω τον μανωλη να ρεφτει ειναι διπλαμου ο μεγαλος και ετρωγε ξαφνικα αρχιζει να φυγει μελανιαζει και του γυρνανε τα ματια τρελαθηκα πεταξα τον μικρο ουτε που ξερω που τον γυρναω ανποδα ολο αυτο μεσα σε ουρλιαχτα δικα μου και του κοπαναω πλατη πιεζω στομαχι ουτε που ξερω τι εκανα ευτυχως αυτος συνηλθε εγω δεν μπορω να ισιωσω εχω ασπρισει εχω παρει ντεπον γιατι με επιασε το κεφαλι μου πατησα τα κλαματα και ερχεται και μου λεει γιατι μαμα κλαις ειμαι καλα.Μου ρθε να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο ακομα τρεμουν τα ποδια μου τι ηταν αυτο που επαθα δεν το εχω ξαναπαθει κατι χαζομαρες με λιγο βηχα ναι αλλα να δω το παιδι μου μπλε ουτε στον εχθρο μου.Δεν χρειαζεται να σας πω οτι δεν θα ξαναφει κορν φλεικς παρα μονο στον αρραβωνα του ετσι?

36_1_25.gif

έλα ντε... :confused::confused::confused:;););)

λες να ειναι από τις φωνούλες? κακάκια έχουμε να κάνουμε από δευτέρα. αύριο θα πάρω τον γιατρό

καλα εμεις απο τη κυριακη καναμε χτες ....και χεστηκαμε μεχρι το λαιμο...την αλλη παρασκευη παλι...το εχουμε συστημα πια..μια φορα τη βδομαδα...

καλέ! 9 η ώρα και ούτε ένα πόστ???

εμάς οι μυξούλες μας πέθαναν χθες.από τις 3 χτυπιόταν αν και κοιμισμένος. τον ξύπνησα, του έβαλα ορό και τράβηξα, αλλά τίποτα... αυτός ρουθούνιζε κι εγώ τον κοιτούσα... καταραμένες μυξούλες!!!

μια απο τα ιδια και εμεις.....

Να μαι πάλι κι εγώ!!!!

Πήγα κομμωτήριο!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Πήρα και κάτι ψηλοτάκουνες γόβες που δεν μπορώ να κάνω βήμα αλλά είναι πολύ ωραίες οι άτιμες...άραγε να τις βάλω απόψε ή θα με κοροιδεύει ο κόσμος που θα πηγαίνω σαν συγκαμένη?!?!?!

Απόψε έχει έξοδο!!! Γάμος+τραπέζι!!!!!

Ο κομπόστας θα μείνει με τη μαμά μου...

23_33_12.gif13_4_7.gif

χαχα :-P Να τους την πέσεις!!!

Εμεις δεν εχουμε βαλει προγραμμα στον θηλασμό ακόμα...εδω και μέρες κοιμάται μια ώρα κατα την διάρκεια της μέρας και ολες τις υπόλοιπες ζητάει σχεδόν συνέχεια στήθος, μονο το βράδυ το χαλάει για να κοιμηθεί!!

Και χθές την άφησα στη μαμά μου για μια ώρα, είχα βγάλει και με το θήλαστρο γάλα και το μπιμπερό το έφτυνε...αρων αρων γυρισα γιατι δεν ησύχαζε...τι θα την κάνω μου λέτε;;; Οποτε για γυμναστήριο ουτε λόγος..αμα προλαβαίνω αραια και που κανω λιγο wii....

θα αρχησω παλι να σας λεω για τα συν και πλην του θηλασμού :-P

παω τώρα γιατι...ξαναπεινάσαμε!!!

χτες και εμενα με ξενυχτησε...ξυπνησε 2,4μιση και 8μιση...και τρωμε ανα μια ωρα....αυξηση παραγωγης...γκρρρ...σημερα βρηκε που ημουνα κομματια...υπομονηηηηηηηηη

γενικοτερα νεα.....πηγαμε στα τζαμπο οικογενειακως σημερις....γινοτανε κλασικα πανικος...δε βρηκα φορμακια της μικρης...ή θα ητανε μικρα (το 3 ) ή τεραστια ( το 6)...το κερατο μου μεσα....ουτε καν τιποτε ωραια να κανω συνδυασμο πανω κατω...τα ειχαν εξαφανιζολ??ουτε καν στα αγοριστικα δε βρηκα....πηρα 2 μονο....την ειχα βαλει στο σλινγκ στην ορθια θεση προς τα μεσα...κοιμοτανε του καλου καιρου..εμενα με επιασε η μεση μου ομως....αρα μαλλον δεν την ειχα βαλει σωστα....ε?

φαγαμε και στα γκουντις...μετα ηρθαμε μεγαλη ξεραθηκε...εγω κοιμηθηκα μιση ωρα μονο....νυσταζωωωωωωωωω.....

α εβαλα τη μικρη στο facebook....φιλια....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

μην το λες μην το λες στο δημοτικο ημουν η πιο ψηλη με 27 κιλα!!!!!!! τωρα με 1.78 ημουν 50 με την εγκυμοσυνη που μου εχουν μεινει ειμαι 63

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην το λες μην το λες στο δημοτικο ημουν η πιο ψηλη με 27 κιλα!!!!!!! τωρα με 1.78 ημουν 50 με την εγκυμοσυνη που μου εχουν μεινει ειμαι 63

Παντως ψηλο φορουμ..!!! 1.84 εγω..1,78 εσυ, 1,75 η Αλεκα...ομαδα μπασκετ κανουμε!!

Εγω στα 67 κιλα ειμαι πολυ καλα ! στα 70 εμεινα εγγυος και τωρα ειμαι 75 οπως ειπα ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...