Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα :-P Να τους την πέσεις!!!

Εμεις δεν εχουμε βαλει προγραμμα στον θηλασμό ακόμα...εδω και μέρες κοιμάται μια ώρα κατα την διάρκεια της μέρας και ολες τις υπόλοιπες ζητάει σχεδόν συνέχεια στήθος, μονο το βράδυ το χαλάει για να κοιμηθεί!!

Και χθές την άφησα στη μαμά μου για μια ώρα, είχα βγάλει και με το θήλαστρο γάλα και το μπιμπερό το έφτυνε...αρων αρων γυρισα γιατι δεν ησύχαζε...τι θα την κάνω μου λέτε;;; Οποτε για γυμναστήριο ουτε λόγος..αμα προλαβαίνω αραια και που κανω λιγο wii....

θα αρχησω παλι να σας λεω για τα συν και πλην του θηλασμού :-P

παω τώρα γιατι...ξαναπεινάσαμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με κοροιδευεις ε φαμ..αμα σε βρω θα σε δαγκωσω εγω χα χα χα..οχι καλε τον εμπιστευομαι τον γιατρουδακο μου παρα πολυ απλα ειπα να ρωτησω και εσας..

ινακι εγω πριν μεινω εγκυος εκανα καθημερινα σχεδον στεπ κοιλιακους και ποδηλατο..απλα επειδη εχω γεννησει πολυ προσφατα να ξερω τι μπορω να κανω και τι οχι..

ξεκινα χαλαρά 15λεπτο και αν δεις οτι δεν κουράζεσαι κάνεις και πιο εντατικό!

τα νευρα μου...θα πηδηχτω και εγω απο το παραθυρο...αλλαξα θηλες στα μπιμπερο του μικρου ( δεν ειναι η πρωτη φορα) και δεν τις πιανει με τιποτα ο μπουρδας....τι θα κανω???> κλαψψψψψψ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γιατι τις αλλαξες βρε αλεκα??το μονο που σε σωζει αν δεν τις πιανει καθολου η να βαλεις τις παλιες αν δεν της πεταξες η να πας σε εφημερευον φαρμακειο να παρεις αλλες..

:-D

Διαφημίσεις

γιατι τις αλλαξες βρε αλεκα??το μονο που σε σωζει αν δεν τις πιανει καθολου η να βαλεις τις παλιες αν δεν της πεταξες η να πας σε εφημερευον φαρμακειο να παρεις αλλες..
τις παλιες τις πεταξες?

τις πεταξα βρε η τρελη....αλλα τι αλλες να ΄παρω??? Αφου συγκεκριμενες ειναι για αυτα τα μπιμπερο. Και πηρα 4 καιν αυτο δεν πιανει καμια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τις αλλαξα γιατι το κεφαλακι ειχε βαρδυνει και τον ψιλοενχλουσε, τον επνιγε. Εξαλλου καθε μηνα τις αλλαζουμε...τι τον επιασε τωρα???

221882cb0gkyh7q4.gif

τις αλλαξα γιατι το κεφαλακι ειχε βαρδυνει και τον ψιλοενχλουσε, τον επνιγε. Εξαλλου καθε μηνα τις αλλαζουμε...τι τον επιασε τωρα???

κι εγω τις αλλαζω...δηλαδη πηρες ιδια μαρκα..ιδια ροη και δεν τις πιανει?/ Μαλλον τον ενοχλει που οι καινουριες ειναι λιγο λιπαρες στην αρχη..σαν γλιτσα ενα πραμα ...το χεις παρατηρησει?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κι εγω τις αλλαζω...δηλαδη πηρες ιδια μαρκα..ιδια ροη και δεν τις πιανει?/ Μαλλον τον ενοχλει που οι καινουριες ειναι λιγο λιπαρες στην αρχη..σαν γλιτσα ενα πραμα ...το χεις παρατηρησει?

ναι και εγω αυτο σκεφτηκα...τις εχω χιλιοπλυνει και βρασει 2 φορες και αποστειρωσει αλλες δυο...τι αλλο να κανω?? Τα νευρα μου σας λεω...Φαινεται ειχε συνηθισει τις αλλες που υταν πιο μαλακωμενες στρην υφη...ουφ...Δε μενει παρα να τον αφησω να ψωμολυσσαξει για να ανγκαστει να τις πιασει....αυτο θα γινεται συνεχεια.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ουφ...μαρακι μου....καλα! Εδω και δυο εβδομαδες δεν ειχα χασει γραμμαριο και λεω τι εγινε παλι αλλα αδιαθετησα προχθες και τωρα εχασα αλλο 1 οπότε εμαι 89...Απο την εγκυμοσυνη μου εχουν μεινει 11 αλλα ειπαμε θελω να παω 70. Το 709 ακουγεται πολυ αλλα εγω ειμαι μια χαρα στα 70.

Τι αλλο??? Δεν ξερω εχω νευρα πολλα σημερα...λες να φταιει η περιοδος? Πρωτη φορα μου ηρθε μετα απο την εγκυμοσυνη...αργησε κι όλας...

221882cb0gkyh7q4.gif

ουφ...μαρακι μου....καλα! Εδω και δυο εβδομαδες δεν ειχα χασει γραμμαριο και λεω τι εγινε παλι αλλα αδιαθετησα προχθες και τωρα εχασα αλλο 1 οπότε εμαι 89...Απο την εγκυμοσυνη μου εχουν μεινει 11 αλλα ειπαμε θελω να παω 70. Το 709 ακουγεται πολυ αλλα εγω ειμαι μια χαρα στα 70.

Τι αλλο??? Δεν ξερω εχω νευρα πολλα σημερα...λες να φταιει η περιοδος? Πρωτη φορα μου ηρθε μετα απο την εγκυμοσυνη...αργησε κι όλας...

Μαλλον η περιοδος θα φταιει!!! Αντε να μου ρθει και μενα μπας και ξεκολλησουμε ρε γαμωτο...δεν εχω χασει γραμαριο...11 σου μειναν Αλεκακι αντε μπραβο...θα μας φτασεις ...εγω στα 5 ακατεβατα!! το 709 ακουγεται οντως παρα πολυ!!!! ::):):):)

Aντε βρε αν φτασεις τα 79 μετα θα εχεις αλλο αερα!! Θα τα χασεις ευκολα μετα και δεν θα χεις τοσο αγχος γιατι θα εισαι ηδη μια χαρα απλα θα πηγαινεις για το τελειο μετα!!!

Θα αγγιξουμε την τελειοτητα που λεει κι εκεινος ο μπαρμπας που δεν θυμαμαι το ονομα του!!!!

Αχ τι μακακιες λεω μπας και τις ακουω κι εγω και παιρνω κουραγιο!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ναι το 70 ακουγεραι πολυ αλλα αν δεις το προφιλ μου, εκει που ειεμαι με μαγιο και εχω αγκαλια τον αφφελο ειμαι 80!!!!!! Το πιο αδυνατο που ειχα φτασει ποτε μου ηταν 67, και μετα την πρωτη εγκυμοσυνη καταφερα και εφτασα 73...

Τεσπα... νομιζω η περιοδος παιζει ρολο...και αργησε να μου ερθει κι όλας. Το πασχα ποτε θα πας Καλαματα????

221882cb0gkyh7q4.gif

εμενα ρε κοριτσακια τα 5 κιλα επι πλεον μετα απο εγκυμοσυνη μου φαινονται...φανταζεστε πώς μου φαινονται...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...