Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι εγινε καλε? ολες εξω εισαστε???

εγω πηγα μια βολτα μεχρι τα jumbo να παρω καποια πραγματακια να τα εχει η μητερα μου να μην πηγαινοφερνω καθε φορα....

μπουκωμα εχουμε κ εμεις. δεν πρεπει να ειναι μυξουλες γιατι τραβαω αλλα τιποτα...

Αντε να δω τι θα μεινει λιγο το τσιγαρο λιγο το νεφοε να και η κακη διατροφη μου ετυχε και αυτο ................Παναγια μου θα πεθανω νεα και ομορφη
ποιο χιομορ? εγω εδω δεν εκανα κανενα χιουμορ

γι αυτο ελεγα, βρε! αλλα μαλλον το πηρα λαθος:oops:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι πάλι κι εγώ!!!!

Πήγα κομμωτήριο!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Πήρα και κάτι ψηλοτάκουνες γόβες που δεν μπορώ να κάνω βήμα αλλά είναι πολύ ωραίες οι άτιμες...άραγε να τις βάλω απόψε ή θα με κοροιδεύει ο κόσμος που θα πηγαίνω σαν συγκαμένη?!?!?!

Απόψε έχει έξοδο!!! Γάμος+τραπέζι!!!!!

Ο κομπόστας θα μείνει με τη μαμά μου...

τι κανεις δοφουλα??οι κουκλιτσες καλα??να σε ρωτησω οταν εκοψες το γαλα εβγαζες καθολου σταγονες??εγω συνεχιζω να βγαζω και αρκετο μαλιστα..πηρα τηλ το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εγω αγχωνομαι..

:-D

καλως την φοιβη και εγω κουρευτηκα την προηγουμενη βδομδα τα εκανα οφελειες και εντονο φυλαρισμα..επισης αγορασα απο παρανοια ενα παντελονι και 2μπλουζες τα υπολοιπα οταν χασω κανα κιλο ακομα..λεω σημερα να ξεκινησω να χτυπιεμε πανω στο ποδηλατο για 155σαν αρχη ειναι καλα??

Διαφημίσεις

καλοφορετες φαμουλα!!!!

σορρυ για το σαεδαμ αλλα εχω το μπεμπη αγκαλια..15λ εννουσα σοφουλα οχι δοφουλα..

:lol::lol::lol:

φυσιολογικατατο βρε ειναι να βγαζεις!!!! τι αγελαδιτσες ειμασταν:tongue:!!! δεν θυμαμαι ποσο καιρο ομως εβγαζα... μπορει κ πανω απο εβδομαδα.... μην πιεζεις ομως το στηθος για να δεις αν θα βγαλει!!!

baJfp2.png

..πηρα τηλ το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εγω αγχωνομαι..

Γιατί κοριτσάκι μου??? Δεν τον εμπιστεύεσαι??? Από πόνο είσαι καλύτερα υποθέτω, εεεεεε?????

μεγειες Φαμουλα και καλα να περασεις σημερα!!!

Εγω τις ατιμες γοβες θα τις εβαζα, νεο αποκτημα και να μην το βαλω, δεν παιζει!!!!

Ευχαριστώ Ινάκι μου!!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, αλλά αποκλείεται να χορέψω με αυτές...εκτός αν πάρω μαζί μου και τα χαμήλα!!!!!

καλως την φοιβη και εγω κουρευτηκα την προηγουμενη βδομδα τα εκανα οφελειες και εντονο φυλαρισμα..επισης αγορασα απο παρανοια ενα παντελονι και 2μπλουζες τα υπολοιπα οταν χασω κανα κιλο ακομα..λεω σημερα να ξεκινησω να χτυπιεμε πανω στο ποδηλατο για 155σαν αρχη ειναι καλα??

Με γειααααααα!!!! Βάλε φωτό στο fb να σε δούμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Διαφημίσεις

εννοειται οτι θα παρεις και αλλο ζευγαρι μαζι!!!!

Ουφ εχω κολλησει κι εγω στα κιλα γμτ, εχασα 2 που προσεχα λιγο τη διατροφη αλλα η ζυγαρια ξανακολλησε.

Επισης εχω να πω οτι και εγω κουρευτηκα!!!!!Εφερα κομμωτρια στο σπιτι και την ωρα που με κουρεβε θηλαζα την μπεμπα κατω απο την μπέρτα!!!

λοιπον κανεις ζεσταμα για 5 λεπτα και μετα εναλλαγες,

30'' στη μεγιστη ενταση που μπορεις να αντεξεις, ενα λεπτο σε πολυ χαλαρη ενταση. Επαναλαμβανεις τις εναλλαγες 5 φορές και τελειωνεις με 5 λεπτα χαλαρα για αποθεραπεια.

πχ 5 λεπτα στα 25 βατ

( 30'' στα 300 βατ και αμεσως μετα 1' στα 25 βατ) *5 φορες

5 λεπτα στα 25 βατ

Διαρκεια προγραμματος 17,5 λεπτα

Με την ιδια λογικη γινεται και σε διαδρομο...

Αυξανει αντοχη και μεταβολισμο αλλα ας μην το δοκιμασουν οι αγυμναστες καλυτερα :-P

Οκ ευχαριστω! Αντε να δουμε ...θα ξεκινησω και γυμναστηριο απο Δευτερα γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου!! Δεν χανω γραμμαριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κι εχω ψοφησει στην πεινα! Μεχρι σημερα δηλ γιατι πεσανε κατι κολιβα ( μακρια απο μας) στα χερια μου και τα εχω γονατισει...εμα δε χανω που δε χανω τουλαχιστον να το απολαμβανω!!!! Μα τι ειρωνια Θεε μου...διαιτολογος..ολοι οι αλλοι να χανουν κι εγω τιποτα!!!! Θα παω να παρω και τη Calofin αυριο ...Θα τους την πεσω απο παντου( τα κιλα) !!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

με κοροιδευεις ε φαμ..αμα σε βρω θα σε δαγκωσω εγω χα χα χα..οχι καλε τον εμπιστευομαι τον γιατρουδακο μου παρα πολυ απλα ειπα να ρωτησω και εσας..

ινακι εγω πριν μεινω εγκυος εκανα καθημερινα σχεδον στεπ κοιλιακους και ποδηλατο..απλα επειδη εχω γεννησει πολυ προσφατα να ξερω τι μπορω να κανω και τι οχι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...