Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι, και άποψη απόκτησαν και θέλουν και να την επιβάλλουν τρομάρα τους!!! Και άντε βρε ΦΑΜ, τον βάζω να καθαρίσει... Θα το κάνει καλά ή θα τα κάνει σαν τα μούτρα του??? σε 1 λεπτό θα μου πει θριαμβευτικά "τελείωσα!!!σιγά τι ήταν..."

τι να πω...πιθανότατα δε θα στρώσω αύριο το χαλί. θα περιμένω να στήσει το κρεβατάκι και μετά... Πάντως, πάλι το δικό του πέρασε και πολύ εκνευρίζομαι!!! επίσης, εδώ και 1 εβδομάδα είναι να βάλουμε κάτι ραφάκια στον τοίχο του μπάνιου και κάνει την πάπια... αύριο θα πω στον μπαμπά μου να τα βάλει να τελειώνουμε!!!

Σοφάκι πολύ καλά τα νέα από τις μικρούλες σου!!! Εύχομαι να μεγαλώσουν κι άλλο και να τις πάρεις κατευθείαν στην αγκαλιά σου!!! γιατί η αγκαλιά της μανούλας είναι το πιο ζεστό μέρος στον κόσμο...

και οταν θα ερθει στο σπιτι και δει οτι εβαλε ομπαμπας σου τα ραφακια θυμωνει γιατι δινεις δικαιωματα στον πατερα σου οτι ο άντρας σου έιναι αχρηστος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαστε (μέλλουσες) μανούλες και πολύ ευαισθητούλες και επιτρέπεται να συγκινούμαστε με το παραμικρό... Εγώ πειράζει που δακρύζω και με μερικές διαφημίσεις??? ε? πειράζει??? όχι, δεν πειράζει! που λέει και ο φίλτατος κος Φλωρινιώτης

Από την άλλη οι άντρες είναι άντρες, ένα είδος μερικά σκαλιά πιο κάτω από εμάς. όχι πολλά, καμιά χιλιάδα περίπου, όπου να'ναι μας φτάνουν... Νομίζω, απλά ότι ως ανώτερα όντα που είμαστε θα πρέπει μερικές φορές να τους δικαιολογούμε... χιχι!!! :) Ασχέτως αν μας εκνευριζουν τα μάλλα!!!

Και πριν σας καληνυχτίσω, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει καμία (Evitakiiiiiiiiiiii!!!!!!!!) κανένα γιατροσόφι για τον ξερόβηχα... Ναι, μετά το λαιμό και το μπούκωμα, ήρθε και ο ξερόβηχας!!! καλά που μου έρχονται χώρια! αν ερχόντουσαν όοοολα μαζί επίσκεψη, δε θα το άντεχα... σήμερα, λοιπόν, εκτός από φσιτ φσιτ του φυσήματος της μύτης, κάνω και γκούχου γκούχου... Ελπίζω να είναι το τελευταίο σκαλί πριν την απελευθέρωση!!!

φιλάκια φιλεναδίτσες!!! όνειρα γλυκά!!

15y6xxxv0qx3picm.png

και οταν θα ερθει στο σπιτι και δει οτι εβαλε ομπαμπας σου τα ραφακια θυμωνει γιατι δινεις δικαιωματα στον πατερα σου οτι ο άντρας σου έιναι αχρηστος

Όχι θα κάτσω να σκάσω... Ας τολμήσει να μου πει τίποτα. Μπορούσα κι εγώ να το κάνω, αλλά μου είπε "Ασ'το μωρό μου, θα το κάνω εγώ" Πότε? "Το πάλι ποτέ"? όπως είπε και η lady Άντζελα???

Σήμερα του είπα "Δεν καταλαβαίνει ότι είμαι ήδη στο μήνα μου και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να γεννήσω? ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ..." και καθόταν και με κοίταζε... Τι να πεις...:confused::confused::confused:

15y6xxxv0qx3picm.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Sofia ωραία τα νεάκια σου!! προσοχή ομως εεε; το ειπε και η ντοκτορ Αλέκα.

ΦΑΜ σε καταλαβαίνω απλα σκέψου οτι δεν έχεις επιλογή, καλύτερα με καισαρική παρά να κινδυνέψει η υγεία σου, ετσι δεν είναι;

Για τους άντρες τι να πώ κορίτσια! Κουράγιο!! Απο ότι φαίνεται άντρας μή αναβλητικός είναι σπάνιο είδος!

Για το grey's anatomy σας βρήκα torrent.Οποια ενδιαφέρεται ας μου πεί να στείλω pm μην τα γράφω εδω...

Διαφημίσεις

αμα μια μέρα δεν ανοίξω εγώ το μαγαζί νομίζω οτι θα χάσω τo πόστο μου :D :D

:D:D:D

βρε ινακι το τικερακι σου δουλευει? εμενα οχι !!! μου δειχνει 30+2 ενω ειμαι 30+5 ! εχει μεινει στην ημερομηνια που το εβαλα:(:(:(

baJfp2.png

οχι δεν δουλεύει, το δέχθηκε σαν απλή εικόνα μάλλον. Τώρα όμως παρατήρησα οτι έχουν ανοίξει την επιλογή για το κλασικό τικερ, οπότε μπορείς να βάλεις αυτό που είχε και πριν! Πάω και εγώ να το φτιάξω!!

οχι δεν δουλεύει, το δέχθηκε σαν απλή εικόνα μάλλον. Τώρα όμως παρατήρησα οτι έχουν ανοίξει την επιλογή για το κλασικό τικερ, οπότε μπορείς να βάλεις αυτό που είχε και πριν! Πάω και εγώ να το φτιάξω!!

εγω γιατι δεν το βλεπω στην επεξεργασια υπογραφης????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ναι, οτι σας δυσκολεύει εδώ :D ψάχνω τα πάντα βρίσκω τα πάντα :D

έχω και ένα σκύλο όμως που πρέπει να τον πάω βόλτα!!! να δώ οταν γεννήσω ποιός θα τον αναλάβει μέχρι να μπορούμε να πηγαίνουμε μαζί με την μπέμπα...οχι οτι εχω σκοπό να κάτσω μέσα πολλές μέρες, θα την βγάλω γρήγορα έξω νομίζω.

ναι, οτι σας δυσκολεύει εδώ :D ψάχνω τα πάντα βρίσκω τα πάντα :D

έχω και ένα σκύλο όμως που πρέπει να τον πάω βόλτα!!! να δώ οταν γεννήσω ποιός θα τον αναλάβει μέχρι να μπορούμε να πηγαίνουμε μαζί με την μπέμπα...οχι οτι εχω σκοπό να κάτσω μέσα πολλές μέρες, θα την βγάλω γρήγορα έξω νομίζω.

βρε χειμωνιατικα θα βγαλεις το παιδι εξω για βολτα????? εγω σκεφτομαι οτι λογω χειμωνα , θα με βολευε σαν δικαιολογια να κρατησω τις 40 μερες....

baJfp2.png

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!!

Μπράβο ρε Ινάκι!!! Και ήθελα να το σχολιάσω χθες για το κολημμένο τικεράκι και το ξέχασα! Φτου σου κοριτσάκι μου!!!

Επίσης, υπενθυμίζω ότι περιμένω γιατροσόφια για τον ξερόβηχα, αυτόν που αν αρχίσει δε σταματάει...

Μπράβο και στη Σοφία που το επισήμανε και τώρα έχουμε και πάλι τα μωράκια μας στη σωστή ηλικία (αν και εμένα μου τρώει 3 μέρες...)

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...