Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εν τω μεταξυ δεν εχω συνελθει ακομα ολο αυτο σκεφτομαι που εγινε και λεω για σκεψου να ημουν στο μπανιο και να μην ακουγα τιποτα

Αχ βρε Μαρινάκι τυχερή ήσουν....ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ αυτό που πέρασες.....

Κοίταξε να ηρεμήσεις τώρα....όσο μπορείς βέβαια μετά από τέτοιο σοκ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια εβγαλα τον επιδεσμο σημερα να κανω η χριστιανη κανονικο μπανιο σαν ανθρωπος και με το που ξεντυθηκα και τα δυο μου στηθη ετρεχαν σταγονες γαλα..ειναι φυσολογικο??τα συνεχιζω τα χαπια για αλλες 10μερες ακομα..ποτε κοβετε τελειως το γαλα??

:-D

αχ βρε Μαρινα!!!!Να ναι καλα το παιδακι σου και να μην παθεις ποτε ξανα τετοια λαχτάρα!!!

Angie εγω το πηρα απο εδω http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=1259&language=gr&osCsid=b6e01b0a1c1a3621db63b8c703d61f75

thank you inaki !! να δω μηπως και την αγορασω επιτελους !!

Κοριτσια καλησπερα.Μαρινακι μου τελοσ καλο ολα καλα....

κοριτσια πειτε μου κατι,γιατι δεν στελνουν απο mothercare αγγλιας? τι ξερετε γιαυτο?θα ξαναστειλουν η οχι?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλέ! 9 η ώρα και ούτε ένα πόστ???

εμάς οι μυξούλες μας πέθαναν χθες.από τις 3 χτυπιόταν αν και κοιμισμένος. τον ξύπνησα, του έβαλα ορό και τράβηξα, αλλά τίποτα... αυτός ρουθούνιζε κι εγώ τον κοιτούσα... καταραμένες μυξούλες!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μελινακι και εγω τα ιδια εχω με την μικρη..και βαζω και μπολικο ορο σε συριγγα , της το βαζω στο ρουθουνι με πιεση..βγαινει απο το αλλο αλλα το ρουθουνισμα συνεχιζεται!! Αυτο εδω και 3 εβδομαδες, τωρα ειναι λιγο καλυτερα παντως. Συνεχισε με τους ορους...τα κακακια την τελευταια φορα πως ηταν;; εκανε η ακομα περιμενεις;

KAlhmera koukles kai kalo SK na exoume!

2 fores shkw8hkame gia mam apopse! Den einai ki asxhma. Twra to prwi koimomastan va8eia oloi kai mas xupnhse me to zori o megalos mas giati leei 8elei volta!

κοριτσια επαθα κατι τρομερο εχω αρρωστησει μου πνιγηκε ο Δημητρης με τα κορν φλεικς μου εφυγε η μαγκια.Εκει που κραταω τον μανωλη να ρεφτει ειναι διπλαμου ο μεγαλος και ετρωγε ξαφνικα αρχιζει να φυγει μελανιαζει και του γυρνανε τα ματια τρελαθηκα πεταξα τον μικρο ουτε που ξερω που τον γυρναω ανποδα ολο αυτο μεσα σε ουρλιαχτα δικα μου και του κοπαναω πλατη πιεζω στομαχι ουτε που ξερω τι εκανα ευτυχως αυτος συνηλθε εγω δεν μπορω να ισιωσω εχω ασπρισει εχω παρει ντεπον γιατι με επιασε το κεφαλι μου πατησα τα κλαματα και ερχεται και μου λεει γιατι μαμα κλαις ειμαι καλα.Μου ρθε να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο ακομα τρεμουν τα ποδια μου τι ηταν αυτο που επαθα δεν το εχω ξαναπαθει κατι χαζομαρες με λιγο βηχα ναι αλλα να δω το παιδι μου μπλε ουτε στον εχθρο μου.Δεν χρειαζεται να σας πω οτι δεν θα ξαναφει κορν φλεικς παρα μονο στον αρραβωνα του ετσι?

Marinaki oute ston ex8ro mou tetoio pragma..Elpizw na exeis hremisei ligaki! Panagia mou laxtara..

πως γινεται ενα πλασματακι να εισβαλλει στην ζωη σου κ να γινεται οοοολη σου ζωη?????????

Ela mou nte!

smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημερα ...μια απο τα ιδια με τις μυξες! Εμεις εχουμε απο τοτε που γεννηθηκαμε ! Ετσι κι εγω βαζω μπολικο ορο τραβαω...δεν βγαζει και τιποτα...παντως κατι φευγει απο το αλλο ρουθουνι...Ποτε θα ξεμπουκωσει αυτο το παιδι δεν ξερω! Κι εχω και τη μανα μου να μου λεει οτι το εχω κρυωσει το μωρο!!!! Τα νευρα μου!! Ναι της λεω απο τοτε που γεννηθηκε κρυωμενο ειναι

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κοριτσια επαθα κατι τρομερο εχω αρρωστησει μου πνιγηκε ο Δημητρης με τα κορν φλεικς μου εφυγε η μαγκια.Εκει που κραταω τον μανωλη να ρεφτει ειναι διπλαμου ο μεγαλος και ετρωγε ξαφνικα αρχιζει να φυγει μελανιαζει και του γυρνανε τα ματια τρελαθηκα πεταξα τον μικρο ουτε που ξερω που τον γυρναω ανποδα ολο αυτο μεσα σε ουρλιαχτα δικα μου και του κοπαναω πλατη πιεζω στομαχι ουτε που ξερω τι εκανα ευτυχως αυτος συνηλθε εγω δεν μπορω να ισιωσω εχω ασπρισει εχω παρει ντεπον γιατι με επιασε το κεφαλι μου πατησα τα κλαματα και ερχεται και μου λεει γιατι μαμα κλαις ειμαι καλα.Μου ρθε να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο ακομα τρεμουν τα ποδια μου τι ηταν αυτο που επαθα δεν το εχω ξαναπαθει κατι χαζομαρες με λιγο βηχα ναι αλλα να δω το παιδι μου μπλε ουτε στον εχθρο μου.Δεν χρειαζεται να σας πω οτι δεν θα ξαναφει κορν φλεικς παρα μονο στον αρραβωνα του ετσι?

Κοριτσάκι μου μακάρι να μην ξανασυμβεί ποτέ σε καμιά μανούλα!!!

Πάντως αν συμβεί εύχομαι να κάνει τα σωστά όπως κι εσύ...παρεπιπτόντως ξέρετε τί κάνουμε στα μωρά άμα πνίγονται για να τα βοηθήσουμε να πάρουν ανάσα...τα φυσάμε στο πρόσωπο!!! Μου το επιβεβαίωσε η παιδίατρος!!! (Δεν ξέρω μέχρι ποιά ηλικία ισχύει όμως...)

κορίτσια μου καλησπερα.

ΤΗΝ CELOFIN ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΉΚΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?? ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 5-6 φαρμακεια και με κοιτανε σαν χανοι, δεν την ξέρει κανεις !! μπορω να βρω καπου αλλου? τα νευρα μου ..

Την παρήγγειλε η φαρμακοποιός μας!!!

πως γινεται ενα πλασματακι να εισβαλλει στην ζωη σου κ να γινεται οοοολη σου ζωη?????????

Αχχχχχχ!!! Μεγάλη κουβέντα!!!!!!

ρε κοριτσια εβγαλα τον επιδεσμο σημερα να κανω η χριστιανη κανονικο μπανιο σαν ανθρωπος και με το που ξεντυθηκα και τα δυο μου στηθη ετρεχαν σταγονες γαλα..ειναι φυσολογικο??τα συνεχιζω τα χαπια για αλλες 10μερες ακομα..ποτε κοβετε τελειως το γαλα??

Πονάς???? Πάρε τον γιατρό σου και πες του το!!!!!!!!!!!!!!

inaki μου, κακάκια ακόμα περιμένω. χθες έκανε κάτι λίγα αλλά θα πάρω τηλ το γιατρό σήμερα.

αμάν αυτές οι μυξούλες που ταλαιπωρούν τα μωράκια μας!!!!

Βρε Μελινάκι πολύ ταλαιπωρείται ο γιόκας σου...και δυσκοιλιότητα και μπούκωμα....πες μας τι είπε ο ΔΡ!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκες μου...εμεις εχουμε σπασμενα νευρα οικογενειακως γιατι ο αγγελος απο τις 5 το πρωι μας ψελνει..Θα ξεραθει το μεσημερι για κανα τετραωρο και θα ειναι κομπλε. Αλιμονο σε εμενα..Τεσπα...

Μυουλα εχετε όλα τα κοριτσακια απο τη γεννα?? Μηπως ειναι απλα μπουκωμα??? Γιατι αν ειναι μονο μπουκωμα απο τη γεννα όπως της Μαριας θα φτιαξει μονο του κοριτσακια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερααααααααααααα.Ευχαριστω φιλεναδιτσες μου για τον μικρο ευτυχως ολα καλα.Διαβασα που λετε πως γινεται να αγαπας τοσο ενα πιτσιρικι.το περιεργο ειναι οτι ο Δημητρης ειναι 4ετων και ο μικρος 2 μηνων δεν ξερω να πω ποιον αγαπαω περισσοτερο που το λογικο ειναι τον μεγαλο γιται τον εχεις περισσοτερο καιρο και ομως κοριτσια λατρευω και τους 2 το ιδιο απλως τον Μιμακο τον αγαπω περισσοτερο καιρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερααααααααααααα.Ευχαριστω φιλεναδιτσες μου για τον μικρο ευτυχως ολα καλα.Διαβασα που λετε πως γινεται να αγαπας τοσο ενα πιτσιρικι.το περιεργο ειναι οτι ο Δημητρης ειναι 4ετων και ο μικρος 2 μηνων δεν ξερω να πω ποιον αγαπαω περισσοτερο που το λογικο ειναι τον μεγαλο γιται τον εχεις περισσοτερο καιρο και ομως κοριτσια λατρευω και τους 2 το ιδιο απλως τον Μιμακο τον αγαπω περισσοτερο καιρο

ετσι ειναι...δε μπορεις να τα ξεχωρισεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εγω οταν πνιγεται ο Μανωλης τον φυσαω και ολα καλα αλλα ειναι αλλο πραγμα να του σταθει κατι στο λαιμο.Θεωρητικα ξερουμε τι να κανουμε αλλα εχτες επανω στον πανικο μου δεν θυμαμαι τι εκανα σηκωσα το χερι μου και αρχισα να του κοπαναω την πλατη το στομαχι δεν ξερω τωρα μπορει να εφαγε και κανενα χαστουκι γιατι μετα ηταν το ενα του μαγουλακι κοκκινο η οπως τον γυρισα να τον κοπανησα σε κανενα καναπε ειλικρινα δεν θυμαμαι καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινακι εγω 4-5 χρονων πνιγηκα με ενα κομματακι κρεας και μελανιασα, εχασα την ακοη μου (το θυμαμαι εκεινη την ωρα που δεν ακουγα) και αρχισα και εχανα τις αισθησεις μου. Με παιρνει γραμμη η μανα μου και εβαλε το χερι της μες το λαιμο μου και το τραβηξε...

Ειναι τα μικρα παιδια...ασ'τα! Τα ξερεις. Όλη την ωρα καποιον απο πανω τους θελουν

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...