Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια επαθα κατι τρομερο εχω αρρωστησει μου πνιγηκε ο Δημητρης με τα κορν φλεικς μου εφυγε η μαγκια.Εκει που κραταω τον μανωλη να ρεφτει ειναι διπλαμου ο μεγαλος και ετρωγε ξαφνικα αρχιζει να φυγει μελανιαζει και του γυρνανε τα ματια τρελαθηκα πεταξα τον μικρο ουτε που ξερω που τον γυρναω ανποδα ολο αυτο μεσα σε ουρλιαχτα δικα μου και του κοπαναω πλατη πιεζω στομαχι ουτε που ξερω τι εκανα ευτυχως αυτος συνηλθε εγω δεν μπορω να ισιωσω εχω ασπρισει εχω παρει ντεπον γιατι με επιασε το κεφαλι μου πατησα τα κλαματα και ερχεται και μου λεει γιατι μαμα κλαις ειμαι καλα.Μου ρθε να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο ακομα τρεμουν τα ποδια μου τι ηταν αυτο που επαθα δεν το εχω ξαναπαθει κατι χαζομαρες με λιγο βηχα ναι αλλα να δω το παιδι μου μπλε ουτε στον εχθρο μου.Δεν χρειαζεται να σας πω οτι δεν θα ξαναφει κορν φλεικς παρα μονο στον αρραβωνα του ετσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα ρε....ανατριχιασα!!!! Ευτυχως τωρα όλα καλα , ηρεμησε....ειδες μωρε στα καλα του καθουμενου???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

έλα ρε μαρινάκι! δε θα'θελα με τίποτα να είμαι στη θέση σου...

αλλά άλλη μια φορά αποδείχτηκες ψύχραιμη!!

και αφού όλα καλά, ασ'το στο παρελθόν για να μην τα παίξεις τελείως!

μπράβο μαρινάκι!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

κορίτσια μου καλησπερα.

μια γρήγορη ερώτηση γιατι τρεχω να μαγειρεψω για τον αντροούλη τωρα που μπορώ ...

ΤΗΝ CELOFIN ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΉΚΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?? ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 5-6 φαρμακεια και με κοιτανε σαν χανοι, δεν την ξέρει κανεις !! μπορω να βρω καπου αλλου? τα νευρα μου ..

(πωπω ρε μαρινακι τι ήταν αυτο που έπαθες !! ας παει στο καλό και να μην ξανασυμβεί σε καμια !!)

θα σε γελασω αντζι και εγω μια απο τα ιδια δεν την ξερει η φαρμακοποιος μου..πηγαινε καλυτερα σε ενα μεγαλο φαρμακειο που εχει καλλυντικα και τετοια..

:-D

Διαφημίσεις

οριτσια ακομα δεν εχω συνελθει ειμαι σαν φυτο εχω χασει 2 χρονια απο την ζωη μου .Αντε να δω τι θα μεινει λιγο το τσιγαρο λιγο το νεφοε να και η κακη διατροφη μου ετυχε και αυτο ................Παναγια μου θα πεθανω νεα και ομορφη

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ βρε μαρινακι σε καταλαβαινω απολυτα ετσι ειχα παθει εγω με το μαρακι 8ημερων μου πνιγηκε και ειχε μελλανιασει ολοκληρη ασε εχασα τοτε 20χρονια απο την ζωη μου..3μερες εκανα να συνελθω..

:-D

πω, πω ρε μαρινακι λαχταρα!!!!!

αλλα μ΄αρεσει που παρ΄ολα αυτα δεν χανεις το χιουμορ σου!!!

angie ουτε εμενα την ηξερε η φαρμακοποιος μου , αλλα το εψαξε μεσα στο pc κ μου την παρειγγειλε...

baJfp2.png

αχ βρε Μαρινα!!!!Να ναι καλα το παιδακι σου και να μην παθεις ποτε ξανα τετοια λαχτάρα!!!

Angie εγω το πηρα απο εδω http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=1259&language=gr&osCsid=b6e01b0a1c1a3621db63b8c703d61f75

ρε κορίτσια, αυτός είναι βραχνιασμένος. μήπως τον αρρώστησα?

και ακόμα δεν κάναμε κανονικά κακάκια. κάτι λίγα βγάλαμε σήμερα... :(

λίγες στρουμφίτες βλέπω στο στρουμφοχωριό ;)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια, αυτός είναι βραχνιασμένος. μήπως τον αρρώστησα?

και ακόμα δεν κάναμε κανονικά κακάκια. κάτι λίγα βγάλαμε σήμερα... :(

λίγες στρουμφίτες βλέπω στο στρουμφοχωριό ;)

βρε μπας κ ειναι απο τσιριδες:lol:???

ποσο καιρο εχει να κανει κακακια? ζοριζεται?

baJfp2.png

πως γινεται ενα πλασματακι να εισβαλλει στην ζωη σου κ να γινεται οοοολη σου ζωη?????????

έλα ντε... :confused::confused::confused:;););)

λες να ειναι από τις φωνούλες? κακάκια έχουμε να κάνουμε από δευτέρα. αύριο θα πάρω τον γιατρό

15y6xxxv0qx3picm.png

πω, πω ρε μαρινακι λαχταρα!!!!!

αλλα μ΄αρεσει που παρ΄ολα αυτα δεν χανεις το χιουμορ σου!!!

angie ουτε εμενα την ηξερε η φαρμακοποιος μου , αλλα το εψαξε μεσα στο pc κ μου την παρειγγειλε...

ποιο χιομορ? εγω εδω δεν εκανα κανενα χιουμορ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...