Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου.Αχ Φαμουλα μου εχεις πολυ δικιο ειναι πολυ σημαντικο να μιλας με ανθρωπους που μπορουν να σε καταλαβουν 100% γιατι ειναι ακριβως στη ιδια φαση με εσενα δεν λες τον πονο σου και σου λεει η αλλη ,<ελα μωρε δεν ειναι τιποτα>>.Ειστ οντως ολες σπουδαιες θα ηθελα να σας ειχα γειτονισσες ε ρε τι καφεδιες θα πιναμε με 40 κουτσουβελα μαζι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου.Αχ Φαμουλα μου εχεις πολυ δικιο ειναι πολυ σημαντικο να μιλας με ανθρωπους που μπορουν να σε καταλαβουν 100% γιατι ειναι ακριβως στη ιδια φαση με εσενα δεν λες τον πονο σου και σου λεει η αλλη ,<ελα μωρε δεν ειναι τιποτα>>.Ειστ οντως ολες σπουδαιες θα ηθελα να σας ειχα γειτονισσες ε ρε τι καφεδιες θα πιναμε με 40 κουτσουβελα μαζι

χαρα που θα εκαναν οι αντρες μας ε????? Νοικοκυρες σε απογνωση ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μελινακι θα σου πω κατι να κανεις ισως σου φανει βαρβαρο το κανουν οι σκληροτραχηλες.Λοπον παρε μια συριγγα γεμισε την με ορο την μιση αμπουλα και βαλτη στην μυτουλα του με πιεση γυρνα τον αμεσως αναποδα (μπρουμυτα)και χτυπα τον μαλακα στην πλατη αυτα νευριαζουν πατανε τα κλαματα και βγαινουν ολα αν μπορεις γιατι παιζει :wink:η πιθανοτητα να τον λυπηθεις μην το κανεις ειναι για καλο του:wink:;-):wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαρα που θα εκαναν οι αντρες μας ε????? Νοικοκυρες σε απογνωση ;)

Αυτο ακριβως οι απελπισμενες.ο αντρας μου μου λεει οτι ειναι τυχερος που η καλυτερη μου φιλη μενει Θεσσαλονικη αλλιως θα ηταν ολη την ωρα στα ποδια μου και εγω στα δικατης και ατυχος γιατι πληρωνει 180 σε τηλεφωνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρινακι ωραια ιδεα!!! αχ, ποτε θα μπορεσουμε να συναντηθουμε ολες μαζι!!!!!

εμεις ειχσαμε περιεργο βραδυ... ολη μερα ηταν πολυ ησυχες, ανεβηκαμε στα πεθερικα μου το βραδυ για φαγητο κ οι μικρες , κυριες!!!!! αλλα απο τις 10 μεχρι τις 2.30 δεν ξεραμε τι θελαμε!!! η μια μου εκανε κ εναν εμετο.... ολα χαλια τα καναμε κ αλλαζα ρουχα κ σεντονια στις 2.30 το βραδυ!!!! πηρα κ μια τρομαρα γιατι την ειδα μελανιασμενη μετα :-(,αλλα ευτυχως συνηλθε το μωρο μου!!!! κ μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9:D:D:D!!!!

πηγα απο την εκκλησια σημερα να δω τι παιζει με τις ημερομηνιες... Μαϊος κλειστος... Ιουνιος ειχε 2 Κυριακες κ αυτο στις 13.45 !!!!!:shock::shock::shock::shock:

εκλεισα για 20/6 , τι να κανω??? λιγο αργα ειναι η ωρα .... κ μου αρεσει που οταν μπηκα μεσα , λεω στον παπα "ηρθαμε λιγο νωρις για την ημερομηνια.." κ μου απανταει "τι νωρις???? απο τον Οκτωβρη εχουν κλεισει!!!!":shock:

δηλ. επρεπε να κλεισω ημερομηνια πριν γεννησω:confused::confused::confused::confused::confused::confused:???????

Όλες καλά λοιπόν!!!!

Βρε κορίτσια σκεφτόμουν σήμερα το πρωί ότι είστε πραγματικά μεγάλο στήριγμα...σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά και τώρα με τα μωράκια μας...

Είναι μεγάλη υπόθεση να περνάς ίδιες καταστάσεις με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και να μπορείς να μοιράζεσαι κάθε ηλίθια ανησυχία, απορία, σκεψούλα, παραπονάκι...

ετσι ακριβως!!! κανενας δεν θα σε καταλαβει, αν δεν παιρναει τα ιδια!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας...ουφ ολη μερα ετρεχα να πληρωνω λογαριασμους !! Κλεισαμε κι εμεις ημερομηνια 12/6 στις 12 μιαχαρα... μου ειπαν ενα ανεκδοτο... Η γυναίκα χρειάζεται 5 ζώα...μια jaguar στο γκαράζ, μια αλεπού στην ντουλάπα, μια τίγρη στο σαλόνι, έναν ταύρο στο κρεβάτι και ένα βόδι να πληρώνει!!!! :):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Γεια σας...ουφ ολη μερα ετρεχα να πληρωνω λογαριασμους !! Κλεισαμε κι εμεις ημερομηνια 12/6 στις 12 μιαχαρα... μου ειπαν ενα ανεκδοτο... Η γυναίκα χρειάζεται 5 ζώα...μια jaguar στο γκαράζ, μια αλεπού στην ντουλάπα, μια τίγρη στο σαλόνι, έναν ταύρο στο κρεβάτι και ένα βόδι να πληρώνει!!!! :):)

:lol::lol::lol::lol::lol:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Μελινακι θα σου πω κατι να κανεις ισως σου φανει βαρβαρο το κανουν οι σκληροτραχηλες.Λοπον παρε μια συριγγα γεμισε την με ορο την μιση αμπουλα και βαλτη στην μυτουλα του με πιεση γυρνα τον αμεσως αναποδα (μπρουμυτα)και χτυπα τον μαλακα στην πλατη αυτα νευριαζουν πατανε τα κλαματα και βγαινουν ολα αν μπορεις γιατι παιζει :wink:η πιθανοτητα να τον λυπηθεις μην το κανεις ειναι για καλο του:wink:;-):wink:

Εγώ του βάζω την αμπούλα (μισή)΄απότομα και τον γυρνάω μπρούμυτα με ταχύτητα αστραπή (είμαι ο gordon flash, δε σας το είπα???), αλλά τίποτα. σήμερα μάλιστα, του έβαλα στο ένα ρουθούνι και από τη μανία του, ο ορός βγήκε από το άλλο. αλλά βγήκε μόνο ο ορός...:-(:sad::-( ούτε μυξούλες, ούτε τίποτα. θα δοκιμάσω κι αυτό που μου είπες αν και δε νομίζω να έχει διαφορά. μακάρι, βέβαια...

κατα τ' άλλα μακάρι να μπορούσαμε να βρεθούμε όλες μαζί... εμένα ο νοτιότερος προγραμματισμένος προορισμός μου είναι τα Τρίκαλα στις 17 Απριλίου στο γάμο μιας φίλης.

15y6xxxv0qx3picm.png

Κορίτσια μου γεια σας!!

Εμείς καταφέραμε και κοιμηθήκαμε λίγο το βράδυ,αφού πρώτα της έδωσα ξένο και χόρτασε...Το ίδιο και σήμερα το πρωί,και κοιμήθηκε μέχρι τις 10,το ίδιο και γω!!!

Μελινάκι,για τις μυξούλες εγώ έπαιρνα την αμπούλα,πίεζα τον ορό με φόρα και όσο η αμπούλα ήταν ακόμα μέσα στη μύτη,την κρατούσα πιεσμένη και οι μυξούλες βγαίνουν μέσα στην αμπούλα!!2 σε 1,καθαρίζει η μύτη και ταυτόχρονα αδειάζει!!

ΦΑΜούλα πόσο δίκιο έχεις...Κι εγώ εδώ μαζί σας συζητάω θέματα που με άλλους,κοντινούς μου δεν μπορώ...Να'στε καλά βρε κορίτσια!!

Νατασούλα πολύ έχει μεγαλώσει η μπέμπα σου!!Μπράβο!!

Κι εμείς χτες σπίτι μείναμε,πήραμε σουβλάκια και διάφορα άλλα,όμως δεν πολυέφαγα,δεν πεινούσα (κάτι δεν πάει καλά?????).

Επίσης,κάτι που πρόσεξα είναι ότι,αφού γέννησα τα μαλλιά μου δυνάμωσαν πάρα πολύ,δεν πέφτουν παρά ελάχιστα,κι αυτό στο λούσιμο,ενώ όσο ήμουν έγκυος έπεφταν ΚΑΡΓΑ....Ανωμαλία κι αυτή,τι να πω??

oCxsp2.png

μαρινακι ωραια ιδεα!!! αχ, ποτε θα μπορεσουμε να συναντηθουμε ολες μαζι!!!!!

εμεις ειχσαμε περιεργο βραδυ... ολη μερα ηταν πολυ ησυχες, ανεβηκαμε στα πεθερικα μου το βραδυ για φαγητο κ οι μικρες , κυριες!!!!! αλλα απο τις 10 μεχρι τις 2.30 δεν ξεραμε τι θελαμε!!! η μια μου εκανε κ εναν εμετο.... ολα χαλια τα καναμε κ αλλαζα ρουχα κ σεντονια στις 2.30 το βραδυ!!!! πηρα κ μια τρομαρα γιατι την ειδα μελανιασμενη μετα :-(,αλλα ευτυχως συνηλθε το μωρο μου!!!! κ μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9:D:D:D!!!!

πηγα απο την εκκλησια σημερα να δω τι παιζει με τις ημερομηνιες... Μαϊος κλειστος... Ιουνιος ειχε 2 Κυριακες κ αυτο στις 13.45 !!!!!:shock::shock::shock::shock:

εκλεισα για 20/6 , τι να κανω??? λιγο αργα ειναι η ωρα .... κ μου αρεσει που οταν μπηκα μεσα , λεω στον παπα "ηρθαμε λιγο νωρις για την ημερομηνια.." κ μου απανταει "τι νωρις???? απο τον Οκτωβρη εχουν κλεισει!!!!":shock:

δηλ. επρεπε να κλεισω ημερομηνια πριν γεννησω:confused::confused::confused::confused::confused::confused:???????

me to kalo koritsaki...τρομαξες που εκανε εμετο ε??? Εγω γενικα όταν τρομαζω με πιανει η κοιλια μου :oops:. Σε πληροφορω ότι τα κιλα του αγγελου τα εχασα επειδη ετρεχα όλη μερα τουαλετα!

:lol::lol:
παω να φαω τωρα που προλαβαινω!!!!

Αλεκα πηρα την celofin!!! για να δουμε...

ακυρο , δεν προλαβαινω... ξυπνησανε!!!

ειναι καλη θα δεις.
μπορω να βαλω και την τιγρη στην ντουλαπα????

:P

Μηπως πρεπει να κλεισω ημερομηνια τελικα απο τωρα για του χρονου???
Εγώ του βάζω την αμπούλα (μισή)΄απότομα και τον γυρνάω μπρούμυτα με ταχύτητα αστραπή (είμαι ο gordon flash, δε σας το είπα???), αλλά τίποτα. σήμερα μάλιστα, του έβαλα στο ένα ρουθούνι και από τη μανία του, ο ορός βγήκε από το άλλο. αλλά βγήκε μόνο ο ορός...:-(:sad::-( ούτε μυξούλες, ούτε τίποτα. θα δοκιμάσω κι αυτό που μου είπες αν και δε νομίζω να έχει διαφορά. μακάρι, βέβαια...

κατα τ' άλλα μακάρι να μπορούσαμε να βρεθούμε όλες μαζί... εμένα ο νοτιότερος προγραμματισμένος προορισμός μου είναι τα Τρίκαλα στις 17 Απριλίου στο γάμο μιας φίλης.

βαζε του εσυ ορο και ας μη βλεπεις μυξα. Το ρουφας μετα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βαζε του εσυ ορο και ας μη βλεπεις μυξα. Το ρουφας μετα??

το ρουφάω, το ρουφάω! αλλά σπάνια βγάζει μυξούλες.

doraki, ευχαριστώ για τη συμβουλή!!!

κοιμήθηκε ο μικρός (επιτέλους!)!!! συμμάζεψα, έφαγα (ενώ χθες έφαγα στις 8 για μεσημέρι και ήμουν με 3 τυροπιτάκια όλη μέρα... έτσι χάνονται τα κιλά, ε?) και τώρα λέω να πάω να ξαπλώσω δίπλα του λιγάκι. ΑΝ δεν ξυπνήσει...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...