Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουτε παιδάκι ουτε παϊδάκι!!! ενταξει, με το παιδάκι κατι εχουμε αρχισει να κάνουμε!! εδω και λίγες μέρες παίρνει κανονικά βάρος και εχουμε φτάσει τα 3850 τώρα.

Καλημέρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhmera koritsia!

Vlepw pws ligo polu oles kati psilotsiknisate e? Ki emeis ta idia!

Kai..koimh8hkame pali! 10 - 1:30, fai kai meta seri mexri tis 6:30! Ftou ftou ftou

Shmera einai o antroulhs mou spiti opote elpizw na xouxouliasoume ligaki ta duo mas kai na kanw kana geniko mazema giati ta paixnidia kodeuoun na mas petaxoun exw apo to spiti.

Filia polla!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

με το καλο και εσυ Φαμουλα!!

τελικα εγω ξέμεινα μονη με την μπέμπα και χωρίς τσίκνισμα!!! Οι γονείς μου πήγαν σε κάτι φίλους τους και ο αντρας μου γήπεδο...

και πως θα ήθελα τώρα ενα ζουμερό παιδάκι!!!!

Ινάκι μου του χρόνου θα σε αποζημιώσει η μπέμπα που θα την πας σε όποια χασαποταβέρνα κάνεις κέφι και θα το καταευχαριστηθείτε!!!!!!

Υπνόσακο δεν χρησιμοποιώ γιατί σκέφτομαι ότι το σπίτι είναι πολύ ζεστό...θα σκάσει το παιδάκι μου...ξέρω γω????

Kalhmera koritsia!

Shmera einai o antroulhs mou spiti opote elpizw na xouxouliasoume ligaki ta duo mas kai na kanw kana geniko mazema giati ta paixnidia kodeuoun na mas petaxoun exw apo to spiti.

Filia polla!

Κι εγώ περιμένω πως και πως το Σαβ/κο που θα έχω τον αντρούλη μου και για βοήθεια και για παρέα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελιες.....ολα καλα???

melsas μονο ορο βαζεις ή τα τραβας μετα κιολας?

και εμεις χτες πηγαμε στη πεθερα εφαγα ενα τονο τζατζικιον το πεθανε μετα το παιδι με την μυρωδια και το σκορδατο γαλα...ακομη κοιμαται.....

πλακα ειχανε ημεγαλη δεν εκατσε να την βγαλω φωτο θα σας βαλω στο φβ τη μικρη που τη ντυσαμε πασχαλιτσα και το ταλιμπανακι καθοτανε και κιουρια....και η μεγαλη η ζηλιαρα δνε ηθελε με τιποτα φωτο ....απο τη ζηλια της...της να της πω...χτες ξεραθηκα και εγω μετις κορες απο τις 11μιση....καποια στιγμη ξυπναω κατα τις 3 και ροχαλιζε ο αντραςμου,η μεγαλη,η μικρη ...χορωδια οτ καναμε το υπνοδωματιο .....

αντε τα λεμε μετα.....παω να φτιαξω καφε....

αλεκακι χαλαρωσε και βγες λιγο στην απεξω...μην τα φορτωνεις ολαπανω σου.....αλλιως ΜΙΛΑ και ξεκαθαρισε τη θεση σου....ξερω πως ειναι γιατι καπως ετσι ειμαι και εγω με τη μαμα και την αδερφη....

inaki καλα στο γηπεδο πηγε ή να τσικνισει με φιλους :tongue: οσο για τον υπνοσακο εχω ακουσει γενικα οτι δε κανει και εγω δε τολμαω να τον βαλω γιατι η μικρη εχει αποψη σαν την μεγαλη...κουνιεται και κοπαναει ποδια και θελει να ειναι ψιλοξεσκεπαστη.....εχω τη μεγαλη που θελει εξω ποδια χερια κλπ θα εχω και τη μικρη...αμαν....την κατσαμε....

αληθεια εχει πολυ αποψη και η μικρη...το τελευταιο καιρο εαν δεν της δινουμε σημασια και παιρνω αγκαλια τη μεγαλη αρχιζεδι κατι γκριματσες παραπονου να ετσι ακριβως :(:( και μετα τα κλαμματα...ή σε κοιταει με ενα υφος .....ετοιμο να σε σκοτωσει...μα ειναι δυνατον να οριζει αποτωρα την θεση της???την εκατσα ...ασε που η λατρεια με το μπαμπα συνεχιζεται..μην τον ακουσει να ερχετε απο εξω....το κεφαλι το γυρναει μεχρι πισωωωωωω να δει που ειναι....ε βεβαια ο μπαμπας μας ταγουδαει καταλαβες????ατιμο οιδιποδειο γκρρρρρρρρρ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα κξοριτσακια μου...επί τελους μου ηρθε περιοδος! Μετα απο 2.5 μηνες...Αντε να πανε και οι ορμονες στη θεση τους!!

Εισαστε καλα?? Εμεις περασαμε ωραια γιατι ειχαν ερθει δυο ζευγαρια ακομη με τα παιδακια τους και λυσσαξαμε όλοι μαζι....

Βεβαια εφαγα τα κερατα μου αλλα δεν πειραζει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!Εμείς δεν βγήκαμε να το τσικνίσουμε χθές,καθήσαμε στους παππούδες.Δεν έχω παράπονο μια χαρά τα περάσαμε.Ο μικρός είναι καλύτερα απο τις μυξούλες και έτσι κοιμηθήκαμε απο τις 12 έως τις 9!!!Έλιωσε ο μικρός!!!Μας έσωσε ο ορός και το otrisalin.:DΣήμερα περιμένουμε να έρθει και ο μπαμπάς μας που είναι στο νοσοκομείο γιατί έκανε ο πατέρας του εγχείρηση τη χολή του και ακόμα νοσηλεύεται.Πυροτεχνήματα είδαμε μόνο μια φορά γιατί δεν υπάρχει χρόνος.Παρότι κοιμάται ο μικρός εγώ είμαι κομμάτια και δεν υπάρχει κουράγιο για τέτοια σπορ!!!!:-P

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Όλες καλά λοιπόν!!!!

Βρε κορίτσια σκεφτόμουν σήμερα το πρωί ότι είστε πραγματικά μεγάλο στήριγμα...σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά και τώρα με τα μωράκια μας...

Είναι μεγάλη υπόθεση να περνάς ίδιες καταστάσεις με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και να μπορείς να μοιράζεσαι κάθε ηλίθια ανησυχία, απορία, σκεψούλα, παραπονάκι...

Σας φιλώ!!!!

Δήμητρα περαστικά στον πεθερό και Αλεκάκι καλά έκανες κι έφαγες, δεν πειράζει...από σήμερα όλες στην εγκράτεια πάλι!!!!!!

Γιασεμάκι έχεις πολλή πλάκα!!! Και μην στενοχωριέσαι για τον έρωτα πατέρα-κόρης...αυτός περνάει...αυτό που δεν περνάει είναι η αγάπη με τη μάνα, που θα μεγαλώνουν οι μπουμπούδες και θα γίνετε και ολίγον από φίλες...

Διαφημίσεις

Όλες καλά λοιπόν!!!!

Βρε κορίτσια σκεφτόμουν σήμερα το πρωί ότι είστε πραγματικά μεγάλο στήριγμα...σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά και τώρα με τα μωράκια μας...

Είναι μεγάλη υπόθεση να περνάς ίδιες καταστάσεις με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και να μπορείς να μοιράζεσαι κάθε ηλίθια ανησυχία, απορία, σκεψούλα, παραπονάκι...

τι να πω... τα είπες όλα!!!:):):)

15y6xxxv0qx3picm.png

ναι ρε κοριτσακια ...ευτυχως που υαπρχει και το φόρουμ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Όλες καλά λοιπόν!!!!

Sas filw kai sas euxaristw ki egw :) Ante mari FAM me sugkinhses meshmeriatika!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!

Εμείς είμαστε καλά με τα πονάκια μας πότε - πότε αλλά κάνουμε υπομονή. Σήμερα πήγαμε και στον καινούργιο παιδίατρο, αν και μεγάλος σε ηλικία μου άρεσε, πολύ συζητήσιμος και ευγενικός. Να δείτε μόνο πόσο όμορφα μιλούσε στην μπουμπού μας!!!!!!!!!!! Και εκείνη του έβγαζε κάτι ήχους σαν να ήθελε να του μιλήσει!!!!!!!!!! Ξέχασα βέβαια να σας πώ ότι με τους άντρες έχουμε μια απίστευτη σχέση, όλο χαμόγελα και κουβέντες θέλει, από τώρα φαίνεται τί ζουζουνα θα γίνει!!!!!!!!!!! Πήραμε και 4 ολόκληρους πόντους, φτάσαμε αισίως τα 62εκ. και βάρος 4.760γρ. Μια χαρούλα την βρήκε ο γιατρός, ζωηρή - ζωηρή.

Inaki να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!! Και εμείς χθές σπίτι κάτσαμε και ήρθαν οι γονείς μου και φάγαμε παϊδάκια που είχαν ψήσει στο τζάκι τους. Καλά περάσαμε, έτσι και αλλιώς εγώ δεν βγαίνω τέτοιες μέρες γιατί παντού καραδοκεί το βρώμικο και η πολυκοσμία.

Αυτά τα νέα μας κοριτσάκια, υπομονή σε όσες περνούν δύσκολα. Τα λέμε ξανά, τώρα πηγαίνω για φαγητό. Φιλάκια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...