Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια..... και εμεις σιγα σιγα στρωνουμε... το ΝΑΝ sensitive μας βοηθησε πολυ με τους κολικους αλλα τα κακακια μας ειναι ακομη πρασινα και σκληρουτσικα... και απο πορδιτσες καλα παμε και εμεις μελσας.... πουρτσ και πουρτσ... βρε κοριτσια τα κακακια του μωρου σας μυριζουνε? γιατι σε εμας αρχισανε να μυριζουνε αρκετα.... η παιδιατρος μου ειπε ειναι απο την αλλαγη του γαλακτος και θα περιμενουμε μεχρι την Δευτέρα...

Εσεις όλα καλα? δεν προλαβα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες...

Μαχη μου κι εγω το ιδιο με το Nan sensitive τα κακα του ειχαν γινει πρασσινα ,σκληρα και βρωμερα!! Αρχισε να μη του αρεσει κι ολας απο 150 που ετρωγε εφτασε στα 80-90 και τελικα πηρα το Aptamil extra care και που με βολεψε και τα κακα εστρωσαν και του αρεσει πιο πολυ...βεβαια το γιατρο δεν τον πηρα αλλα ακουσα την γιατρο του φορουμ και ειπα να το δοκιμασω!!

Εγω πηγα στο παρκο σημερα με τη μικρη και το μωρο και ενω ψιλοφοβομουν και με τα 2 μαζι τελικα περασαμε σουπερ!!! Θα το καθιερωσουμε! ΑΑ Πεσανε και εδω κατι πυροτεχνηματα...δεν ξερω αν τα ειδατε ;)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΘΥΜΗΘΗΚΑ:ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Σουλταν

:lol::lol::lol::lol:

Βρε κορίτσια χθές το βράδυ διάβαζα για τα ''άλματα ανάπτυξης''. Ξέρει καμία σας κάτι γι'αυτά ???

ειναι φασεις απο ό,τι ξερω για τα μωρακια που θηλαζουν ...κολλανε στο βυζι όλη τη μερα για 2-3 μερες μεχρι να αυξηθει η παραγωγη.
ρε Σοφάκι, γίνεται κολικοί να ξεκινήσουν από τον 2ο μήνα? τη δευτέρα κλείνουμε 2 μήνες, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε τίποτα ανάλογο, να κλαίει έτσι και να μη σταματάει
αχ γινεται μελινακι, ναι...αλλα ποιστευω ότι αν ειναι αυτο δεν θα διαρκεσει πολυ.

ΑΛΕΚΑ εχεις κατι σημερα ή μου φαινεται???καπως εισαι νομιζω κοριτσακι....

ναι...που με καταλαβες βρωμιτσα?? :tongue:

Τα'χω με τις δυο αδερφες μου που νομιζουν ότι ειμαι η μαμα τους και με τη μαμα μου που νομιζει ότι ειναι η μικρη μου αδερφη. ;)

Μαχη μου κι εγω το ιδιο με το Nan sensitive τα κακα του ειχαν γινει πρασσινα ,σκληρα και βρωμερα!! Αρχισε να μη του αρεσει κι ολας απο 150 που ετρωγε εφτασε στα 80-90 και τελικα πηρα το Aptamil extra care και που με βολεψε και τα κακα εστρωσαν και του αρεσει πιο πολυ...βεβαια το γιατρο δεν τον πηρα αλλα ακουσα την γιατρο του φορουμ και ειπα να το δοκιμασω!!;)
και εγω δεν ειχα ρωτησει το γιατρο όταν το αλλαξα αλλα μετα που του το ειπα μου ειχε πει ΟΚ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια μου γεια σας!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας σχετικά με το θηλασμό,θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε σύντομα να θηλάζει και να χορταίνει χωρίς ώρες στο στήθος...

Χτες ξυπνούσε κάθε 1-1,5 ώρα,τα νεύρα μου με πιάσανε,πονάει και ο ώμος μου από την πολλή αγκαλιά...ΑΛΛΑ θα περάσουν όλα!

Χτες το πρωί είχα πάει στο γιατρό,μου είπε όλα ΟΚ,αντισυλληπτικά όμως δε μου έδωσε,γιατί μειώνουν το γάλα και κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε.

Οπότε το βράδυ κάναμε σ-ε-ξ μετά από 6 μήνες!!!Δεν μπορώ να πω όμως ότι το ευχαριστηθήκαμε και πολύ,γιατί χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό και ποτέ δεν είμασταν φανατικοί...Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι καλύτερα!!Η πλάκα είναι ότι είχα και τρακ,λες κι ήταν η πρώτη μου φορά!Καλά το είχε πει το Inaki ότι ένιωθε σαν παρθένα!!!!

oCxsp2.png

Εγω πηγα στο παρκο σημερα με τη μικρη και το μωρο και ενω ψιλοφοβομουν και με τα 2 μαζι τελικα περασαμε σουπερ!!! Θα το καθιερωσουμε! ΑΑ Πεσανε και εδω κατι πυροτεχνηματα...δεν ξερω αν τα ειδατε ;)

Κορίτσια μου γεια σας!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας σχετικά με το θηλασμό,θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε σύντομα να θηλάζει και να χορταίνει χωρίς ώρες στο στήθος...

Χτες ξυπνούσε κάθε 1-1,5 ώρα,τα νεύρα μου με πιάσανε,πονάει και ο ώμος μου από την πολλή αγκαλιά...ΑΛΛΑ θα περάσουν όλα!

Χτες το πρωί είχα πάει στο γιατρό,μου είπε όλα ΟΚ,αντισυλληπτικά όμως δε μου έδωσε,γιατί μειώνουν το γάλα και κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε.

Οπότε το βράδυ κάναμε σ-ε-ξ μετά από 6 μήνες!!!Δεν μπορώ να πω όμως ότι το ευχαριστηθήκαμε και πολύ,γιατί χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό και ποτέ δεν είμασταν φανατικοί...Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι καλύτερα!!Η πλάκα είναι ότι είχα και τρακ,λες κι ήταν η πρώτη μου φορά!Καλά το είχε πει το Inaki ότι ένιωθε σαν παρθένα!!!!

καταρχας........ΟΛΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

κατα δευτερον Ντορακι κανε υπομονη και να εχεις στο μυαλο σου οτι αυτο (μαραθωνιος θηλασμος) μπορει να μην συμβει μια μονο φορα....και ειναι και ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!:rolleyes:

κατα τριτον σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!!

Κορίτσια μου γεια σας!!

Α καλα μη φανταστεις οτι εμας ηταν διαφορετικα!! 1ον πονουσα αρκετα 2 ον το πολυ να κρατησε 10 λεπτα το θεμα διοτι απο την πολυ αποχη (3μηνο εμεις)τι να σου κανει και ο ερμος ο αντρας ..δεν πειραζει τα καλυτερα ερχονται!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

... βρε κοριτσια τα κακακια του μωρου σας μυριζουνε? γιατι σε εμας αρχισανε να μυριζουνε αρκετα.... η παιδιατρος μου ειπε ειναι απο την αλλαγη του γαλακτος και θα περιμενουμε μεχρι την Δευτέρα...

Εσεις όλα καλα? δεν προλαβα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες...

Βρωμάνε!!! Αφού πνίγομαι από τον βήχα!!!!

αυτο που χαρηκα πολυ ομως ειναι οτι ηταν ο αντρας μου αυτος που την ρωτηησε και του απαντησε ετσι για να καταλαβει οτι ολα οσα λεω τοσο καιρο δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου..και κατι αλλο δεν κανει να παρω κανενα ντεπον για τον πονο??παιρνω τον γιατρο αλλα δυστυχως του ετυχε κατι ασχημο και δεν ειναι στο ιατρειο και δεν θελω να τον παρω στο κινητο..για πειτε..

Εγώ έπαιρνα 2 ντεπόν ανά 3 ώρες...αλλά ρώτα πρώτα το γιατρό σου!!!!!

Α ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΘΥΜΗΘΗΚΑ:ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Σουλταν

?????????????????????????????????????

Εμείς είχαμε λίγη γκρίνια από το εμβόλιο και λίγα δέκατα.Το βράδυ όμως κοιμήθηκε ονειρεμένα....11 με 7 !!!!!! Ευχαριστήθηκα κι εγώ ύπνο.

Κι εμείς πολλή γκρίνια από κάποια ώρα και μετά και του έδωσα ντεπόν!!! Ευτυχώς κοιμήθηκατε μετά!!!

ΑΑ Πεσανε και εδω κατι πυροτεχνηματα...δεν ξερω αν τα ειδατε ;)

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα'χω με τις δυο αδερφες μου που νομιζουν ότι ειμαι η μαμα τους και με τη μαμα μου που νομιζει ότι ειναι η μικρη μου αδερφη. ;)

Αυτά παθαίνεις όταν δείχνεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα!!!!! Αλεκάκι μου γλυκό δεν χρειάζεται να περνούν όλα από το χέρι σου!!!!

Μπραβο κοριτσακια μαρια και Ντορακι Ω ρε θα παρει φωτια το κορδελιο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μπραβο βρε doraki!!!!! αντε να περνουμε σειρα!!!!!! επιτελους τελος κ εγω με τα αιματα!!!! τωρα ψαχνω χρονο για να συμαζεψω τις τριχες κ βουρ στον πατσα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!

ρε Σοφάκι, γίνεται κολικοί να ξεκινήσουν από τον 2ο μήνα? τη δευτέρα κλείνουμε 2 μήνες, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε τίποτα ανάλογο, να κλαίει έτσι και να μη σταματάει

αχ! γινεται βρε μελινακι... μεχρι να κλεισουν τον 3ο μπορει οποιαδηποτε στιγμη να εμφανιστουν....

η λογικη της οικογενειας πρεπει να εισαι.... παρ΄τα λιγο πιο χαλαρα βρε τα πραγματα;)!!!

baJfp2.png

Καλησπερα!

Πολλα και ενδιαφεροντα βρηκα εδω, ιδιαιτερα για μας τις νεες μανουλες, γραφει και για τα αλματα αναπτυξης!

http://www.mynewbaby.gr/articles/anaptuxe_morou_ana_mena/o_deuteros_kai_o_tritos_menas_tou_morou_basika_carakteristika

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες Δεκεμβρίου!!!

Αποχωρίστηκα τον Κομπόστα μου για δυομιση ώρες και πήγα γυναικολόγο και jumbo!!!!

Έχω πράσινο φως για "πυροτεχνήματα"!!!!!!!!!

Αλλά δεν βρήκα αποκριάτικη στολή του μπέμπαρου!!!

Αυτά!!!!

Σας φιλώ και καλό τσίκνισμα σε όλες!!!!!!

με το καλο και εσυ Φαμουλα!!

ωραιο το λινκ Μαρια!

τελικα εγω ξέμεινα μονη με την μπέμπα και χωρίς τσίκνισμα!!! Οι γονείς μου πήγαν σε κάτι φίλους τους και ο αντρας μου γήπεδο...

και πως θα ήθελα τώρα ενα ζουμερό παιδάκι!!!!

καλέ κυρίες!!!!! πάλι με εξαφανιζόλ καθαρίσατε?????

εμείς κατεβήκαμε με τον αντρούλη μου στην πλατεία αριστοτέλους που είχε events (ουάου!!!) ο δήμος. τον μικρό τον αφήσαμε στην πεθερά μου. μια χαρά! κύριος! το μόνο κλάμα που έκανε ήταν επειδή πεινούσε! τα πονάκια μας σήμερα κράτησαν το πολύ μισή ώρα. και πάνω που τον ηρεμούσα μέχρι να χωνέψει το τσαγάκι του, για να κάνουμε μπανάκι και μετά να φάμε, κοιμήθηκε!!! και τώρα? τον λυπάμαι να τον ξυπνήσω... πάλι δεν θα κοιμηθώ... :(

inaki μου, το παιδάκι σου δεν είναι ζουμερό??? στις φωτο έτσι δείχνει, πάντως... :)

15y6xxxv0qx3picm.png

κοριτσαρες μολις εφυγαν οι φιλοι μας και σας αποχαιρετω....αντε και του χρονου βρε!! Φιλακια

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...