Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πρωτον Σοφια δεν ιναι δικο μου αυτο το ποστ.

Δευτερον Φαμουλα μου οχι δεν εχω δεν μπορω να εχω αλλον μεσα στο σπιτι μου και να μου σκαλιζει εφερνα οταν ημουν εγκυος και κοντεψα να τρελαθω το θεωρω και λιγο κοροιδια αφου δεν δουλευω πολλες ωρες τι την θελω την κοτα?Εδω τα καταφερναν οι μαναδες μας με 3 παιδια δεν μπορω εγω με 2 με εχει πιασει το εγωιστικο μου λες και εχω βαλει στοιχημα οτι μπορω ολα μονημου που θα παει θα το κερδισω

ησυχα γιατι οι μαναδες μας ολο και καποια θα ειχαν (τη μαμα τους γιαγια τους κλπ)....και εγω ολα μονη μου τα κανω γιατι απλα ετσι γινεται...ουτε πολυτελεια για γυναικα εχω ασε που θα τα κανει τσατρα πατρα.....οποτε μονη μου και οπως μπορω...δε τρελαινομαι πια.....οριστε ξεσκονισα μετα απο 4 μερες...το σιδερο ειναι μεχρι πανω και ξεχειλιζει...αλλα νορμαλ..δεν αγχωνομαι.......γιατι να μη μπορεις μονη σου....μπορεις αλλα οχι τσιτα τα γκαζια...μη ξεχνας πριν λιγο καιρο γεννησαμε ακομη ο οργανισμος δεν εχει τρελες αντοχες....και ταπαιδια προτιμουν μια ξεκουραστη μαμα !!!:wink:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο τελικα δε θα κανουμε τσικνοπαρτυ μονοι μας σπιτι..θα παμε μεχρι τη πεθερα μου..καλυτερα να μην εχω εγω τρεξιματα.....αντε να ντυσω και τις μικρες....δε προλαβαινω να βρω για εμας κατι....μου εφερε η μανα μου στολες φετος και βεβαια της μεγαλης δε μου αρεσει καθολου...δε της το ειπα ομως....ειναι μια κλασσικη βασιλισσα της νυχτας....ουφ και η μικρη ξετρελαθηκε βεβαιως...36_19_5.gif

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Γεια σας κοριτσακια..... και εμεις σιγα σιγα στρωνουμε... το ΝΑΝ sensitive μας βοηθησε πολυ με τους κολικους αλλα τα κακακια μας ειναι ακομη πρασινα και σκληρουτσικα... και απο πορδιτσες καλα παμε και εμεις μελσας.... πουρτσ και πουρτσ... βρε κοριτσια τα κακακια του μωρου σας μυριζουνε? γιατι σε εμας αρχισανε να μυριζουνε αρκετα.... η παιδιατρος μου ειπε ειναι απο την αλλαγη του γαλακτος και θα περιμενουμε μεχρι την Δευτέρα...

Εσεις όλα καλα? δεν προλαβα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες...

a84026bdda.png

εμας κ οι κλανιτσες μυριζουν κ τα κακακια μας:tongue:!!! αφηστε που αφηνουν ωρες ωρες μερικες που νομιζω οτι εχουν κανει κακα!!!!

μελινα παλεψε το με χαμομηλι αλλιως παρε τον παιδιατρο... ταλαιπωρειται μωρε το μωρο...

μαρινακι εχεις δικιο λαθος ποστ:lol:!!!!

οσο για τις δουλειες μονη μου τις κανω κ εγω... καμια σκουπα την κανει κ ο αντρας μου κ επειδη βαζω γυρω στα 6:shock: πλυντηρια την εβδομαδα, ερχεται κ η μητερα μου να σιδερωσει 1-2...

την πεθερα μου την φωναζω μονο αν ειναι να πεταχτω πουθενα ή αν πεινανε ταυτοχρονα...

αννια υπομονη κ με το στηθος κ με την πεθερα:mad:!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ασχετο τελικα δε θα κανουμε τσικνοπαρτυ μονοι μας σπιτι..θα παμε μεχρι τη πεθερα μου..καλυτερα να μην εχω εγω τρεξιματα.....αντε να ντυσω και τις μικρες....δε προλαβαινω να βρω για εμας κατι....μου εφερε η μανα μου στολες φετος και βεβαια της μεγαλης δε μου αρεσει καθολου...δε της το ειπα ομως....ειναι μια κλασσικη βασιλισσα της νυχτας....ουφ και η μικρη ξετρελαθηκε βεβαιως...36_19_5.gif

ε, αμα αρεσει στο παιδι , τι να πεις βρε??? ντυσε την σημερα κ αν προλαβεις παρε της αλλη για την αλλη εβδομαδα!

baJfp2.png

πρωτον Σοφια δεν ιναι δικο μου αυτο το ποστ.

Δευτερον Φαμουλα μου οχι δεν εχω δεν μπορω να εχω αλλον μεσα στο σπιτι μου και να μου σκαλιζει εφερνα οταν ημουν εγκυος και κοντεψα να τρελαθω το θεωρω και λιγο κοροιδια αφου δεν δουλευω πολλες ωρες τι την θελω την κοτα?Εδω τα καταφερναν οι μαναδες μας με 3 παιδια δεν μπορω εγω με 2 με εχει πιασει το εγωιστικο μου λες και εχω βαλει στοιχημα οτι μπορω ολα μονημου που θα παει θα το κερδισω

ναι ρε...και εγω αν δεν δουλευα σιγα μην εφερνα καμια...εδω τωρα και θελω να τη διωξω

Γεια σας κοριτσακια..... και εμεις σιγα σιγα στρωνουμε... το ΝΑΝ sensitive μας βοηθησε πολυ με τους κολικους αλλα τα κακακια μας ειναι ακομη πρασινα και σκληρουτσικα... και απο πορδιτσες καλα παμε και εμεις μελσας.... πουρτσ και πουρτσ... βρε κοριτσια τα κακακια του μωρου σας μυριζουνε? γιατι σε εμας αρχισανε να μυριζουνε αρκετα.... η παιδιατρος μου ειπε ειναι απο την αλλαγη του γαλακτος και θα περιμενουμε μεχρι την Δευτέρα...

Εσεις όλα καλα? δεν προλαβα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες...

του δικου μου μυριζαν μονο κανα δυο φορε που ειχε τα πονακια...και παλι όχι τα κακα αλλα οι κλανιτσες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αυτο που χαρηκα πολυ ομως ειναι οτι ηταν ο αντρας μου αυτος που την ρωτηησε και του απαντησε ετσι για να καταλαβει οτι ολα οσα λεω τοσο καιρο δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου..και κατι αλλο δεν κανει να παρω κανενα ντεπον για τον πονο??παιρνω τον γιατρο αλλα δυστυχως του ετυχε κατι ασχημο και δεν ειναι στο ιατρειο και δεν θελω να τον παρω στο κινητο..για πειτε..

:-D

εγω να πω την αληθεια το σιδερο μονο το κανει η μαμα μου δεν το αντεχω πες μου να κανω γενικη καιτερινγκ για γαμο αλλα οχι σιδερο βαζω περιπου 1-2 πλυντηρια την ημερα ελεος.αλλαδεν θελω τιποτα αλλο τσανωκονομαστε συνεχως δεν μπορω να μου ανοιγουν ντουλαπες νουλαπια να μου αλλαζουν το τραπεζομαντιλο τιποτα.Ασε που σκεφτομαι σοβαρα να κοψω τις δουλεις αδικα τις κανω βαζω σκουπα μετα απο 3 λεπτα να τα ψιχουλα και οι σοκολατες κανω τζμια να τα χερια με τα λαδια οποτε αφου το σπιτι ειναι παντα σκατα γιατι να κουραζουμε η δολια??Γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να φωναξω ΠΟΤΕ σε μωρο για την καθαριοτητα του σπιτιουΠΟΤΕ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρεςκαι καλή τσικνοπέμπτη !!!

Inaki να χαίρεσαι τον αντρούλη σου.

Εμείς είχαμε λίγη γκρίνια από το εμβόλιο και λίγα δέκατα.Το βράδυ όμως κοιμήθηκε ονειρεμένα....11 με 7 !!!!!! Ευχαριστήθηκα κι εγώ ύπνο.

Βρε κορίτσια χθές το βράδυ διάβαζα για τα ''άλματα ανάπτυξης''. Ξέρει καμία σας κάτι γι'αυτά ???

Βρε ρώτα το γιατρό και δως του κάτι...υποφέρει το μαναράκι...Άτιμη δυσκοιλιότητα!!!!!!!!!!
εαν θηλαζεις αποκλειστικα μεχρι και ανα βδομαδα δε τρεχει τιποτα εαν δε κανει....ειναι φυσιολογικο...εμας παει κανα τρεις βδομαδες πια που κανει 3 φορες τη βδομαδα (ρολοϊ....χαχαχαχα) καθε κυριακη και πεμπτη...σημερα αναμενω.....

εαν δε θηλαζεις (γιατι δε θυμαμαι) τοτε μαραθο ξερω οτι ειναι καλο και χαμομηλι....:-P

μελινα παλεψε το με χαμομηλι αλλιως παρε τον παιδιατρο... ταλαιπωρειται μωρε το μωρο...

θηλάζω, αλλα τυχαίνει να του δώσω συμπλήρωμα καμιά φορά. πίνουμε και μάραθο για τα πονάκια και χθες ηπιαμε και χαμομήλι. όταν τα'κανε ήταν μαλακά, δε μου φαίνεται για δυσκοιλιότητα.

ξέρω ότι με το θηλασμό 1 στις 7 μέρες είναι οκ, αρκεί να μη δείξει το μωρό ότι υποφέρει. ο δικός μου είναι μια χαρά. καμιά φορά τον πιάνει το απόγευμα ο πόνος για κανένα δίωρο. αλλά αν πονούσε λογω κακακίων, δε θα πονούσε όλη μέρα???:confused::confused::confused:

15y6xxxv0qx3picm.png

ρε Σοφάκι, γίνεται κολικοί να ξεκινήσουν από τον 2ο μήνα? τη δευτέρα κλείνουμε 2 μήνες, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε τίποτα ανάλογο, να κλαίει έτσι και να μη σταματάει

15y6xxxv0qx3picm.png

αν τον πιανουν συγκεκριμενες ωρες κ κανενα διωρο , οπως λες, μαλλον κολικοι ειναι οχι δυσκοιλιοτητα... οπως κ να εχει το χαμομηλι κ το μαραθο δεν κανουν κακο;)

αυτο ακριβως...συνηθως το απογευμα βαρανε οι κολικοι....αλλιως θα τον ενοχλουσε ολη μερα....αντε να δω η δικια μου μονο κλανιτσες ευωδιαστες ριχνει..οπως ειπατε και παραπανω τετοια μυρωδια που νομιζω οτι τα εχει κανει αλλα μπαααααααααα......

ΑΛΕΚΑ εχεις κατι σημερα ή μου φαινεται???καπως εισαι νομιζω κοριτσακι....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...