Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευτυχως φακες και τετοι τρωει τα κρεατα δεν θελει οπως και να τα μαγειρεψεις και το αυγο.Εν τω μεταξυ τρωει ολα τα απιθανα που κανενα φυσιολογικο μωρο δεν τρωει ροκφορ,παστουρμαδες.σκορδαλιες ταζταικια και το βουτυρο με το κουταλακι του γλυκου ειναι ανωμαλο σας λεω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννια μου να σας ζησει και το καινουριο μωρακι...βρε κοριτσια εγω δε στεναχωριεμαι όταν τα τρυπαω τα παιδακια μου. Είμαι πολυ γαιδουρα??? Λεω αφου ειναι για καλο δεν πειραζει...

Μονο όταν χτυπανε ή όταν ειναι αρρωστα τρελαινομαι.

εγω στη μεγαλη στην αρχη αγχωνομουνα...τωρα γαϊδουρεψα και εγω...να δω στις δεκα του μηνα με τη μκρη που θα κανω και στις δυο:)

Ρε κοριτσια οποια θελει εβαλα μσν να μου δωσει κ επι τη ευκαιρια να σας δειξω κ φωτο του μικρου δεν ξερω να τις ανεβασω εδω περα κ αβαταρ που ηθελα να βαλω δεν μπορω θα μου το βαλει ο αντρας μου γιατι πρεπει να τις μικρυνει.

ουτε γω χρησιμοποιω το μσν...facebook?

γεια σας κοριτσακια!! εγω σημερα φωναξα κομμωτρια στο σπιτι και ανανεωθηκα λιγακι.!!! Σε κανενα μισαωρο θα παμε στους κουμπαρους μας στην κεραταια.Το πρωτο μινι ταξιδακι της μικρής μου! Την πηγαμε μεχρι το μολ μια μερα αλλα ειναι 10 λεπτα με το αμαξι, δεν μετραει!!

Η μικρή μου συνεχιζει και ζηταει τα πρωινα συνεχως το στηθος (απο τις 5 μεχρι τις 10 συνηθως) αλλα γενικα εχει βελτιωθεί. Συμφωνων με τα αλλα κοριτσια Ντορακι, πρεπει να την αφηνεις στο ενα στηθος και οσο θελει. Εγω μπορει να την αφησω και 2 ωρες πλεον γιατι δεν βαζει πολυ βαρος και φοβομουν οτι παιρνει μονο το ελαφρυ γαλα!!!

με γεια η ανανεωση!!!

Ελινακι μου ναι αυτος ειναι.Λογικα πρεπει να τον ξερω και εγω τον αντρα σου ποιος ειναι καλε που δουλευε?

Στον Δημητρη πηραν αιμα γιατι δεν τρωει καθολου κρεας ειδικα μοσχαρι για 2 μπουκιες κυριολεκτικα θελουμε 1 ωρα και μας ακουει ολη η γειτονια και τσεκαραμε για σιδηρο μηπως χρειαζεται βιταμινες αλλα ευτυχως ειναι μια χαρατο αντρακι μου τωρα που πηγαμε να τις παρουμε δεν ηθελε να μπει με τιποτα ο ατιμος.

Η εβιτα εχει δικιο τι μ@@@@κια με εχει πιασει και θελω να το παιξω σουπερ γκομενα δεν ...πλακα στη πλακα τα εχω δει ολα και οχι τιποτα αλλο ξεσπαω γκαριζοντας στον μεγαλο και θα δημιουργησω προβληματα εκει που δεν υπαρχουν

τα ιδια ελεγα και γω το σκ...και τα εβαζα με τη μεγαλη...λες και ειναι ενηλικας....και μετα σε πιανουν και τυψεις....αστα...υπομονηηηηηη

ευτυχως φακες και τετοι τρωει τα κρεατα δεν θελει οπως και να τα μαγειρεψεις και το αυγο.Εν τω μεταξυ τρωει ολα τα απιθανα που κανενα φυσιολογικο μωρο δεν τρωει ροκφορ,παστουρμαδες.σκορδαλιες ταζταικια και το βουτυρο με το κουταλακι του γλυκου ειναι ανωμαλο σας λεω.[/quote

ποσο ειναι καλε??ουτε εμεις λογω αλλεργιας δε τρωμε μοσχαρι και αυγο...αλλα σιδηρο μια χαρα..κανενα κρεας δε τρωει??ουτε κατσικακι,κοτοπουλο,κουνελι,χοιρινο?

παντως μη σκας τοσο και εγω το κρεας ακομη ουτε να το δω (τρωω με το ζορι λιγο μοσχαρι,λιγο χοιρινο κιμμα,,,τσακιζω ομως κοτοπουλο και μεγαλωσα με φακες και φασολαδα.)...σιδηρο εχει και σε αλλες τροφες....σπανακι,παντζαρια κλπα εμεις το βουτυρο το γλυφουμε απο το ψωμι πανω...!!!

τα νεα μας...λοιπον...η δολια η μανα τα πηρε απο την κλεισουρα και για να αποφυγει την κυρα καταθλιψη που την κυνηγαει απο το ΣΚ φορτωσε τα παιδια της και πηγε στο παιδοτοπο που δουλευε πριν μεινει εγκυος...το ταλιμπανακι το μεγαλο ξεσαλωσε,το μικρο ταλιμπανακι κιουρια..θηλασαμε κιολας μπροστα στο κοσμο(εννοειται με κουβερτουλα απο πανω) και ο μπαμπας μας δεν εβγαλε κιχ...χαχαχα...θα μου πεις που το πηγες τρελη μανα μεσα στο +4 βαθμους παγωνια....ε δεν αντεχα αλλο....ευχαριστηθηκα καφε.....τα κεφαλια μεσα τωρα αυριο τσικνοπεμπτη...τι θα καμνετε???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

εμεις θα κανουμε τσικνογεννεθλια του συζυγου οικογενειακα (με ξαδερφο και παππουδες!) και την κυριακη εχουμε καλεσει τους κουμπαρους.

Θελω να βγω για ψωνια αυριο πρωι παλι τετοιο κρυο θα εχει;;

Επισης να σας πω οτι ειχα παρει τηλεφωνο στη μεντελα για να ρωτησω για ανταλακτικο για το θηλαστρο, μου ειπαν να περασω οποτε θελω να παρω γιατι εχουν. Εστειλα 2 φορες μια φιλη μου, την πρωτη λεει δεν εχουμε θα παραγγειλουμε, την δευτερη παλι δεν ειχαν. Τους εβρισε και τελικα θα το παρουμε απο μια αγγλικη σελιδα που στελνει ελλαδα. Ε μα ποια!!!

Διαφημίσεις

εγω στη μεγαλη στην αρχη αγχωνομουνα...τωρα γαϊδουρεψα και εγω...να δω στις δεκα του μηνα με τη μκρη που θα κανω και στις δυο:)

ουτε γω χρησιμοποιω το μσν...facebook?

α εγω απο την αρχη ημουν αταραχη σε αυτο...και εννοω το τρυπημα ετσι?? Για το αν θα κανει πυρετο το εχω το αγχος μου...
..τα κεφαλια μεσα τωρα αυριο τσικνοπεμπτη...τι θα καμνετε???
εμεις σπιτακι με φιλους μαλλον...τι να κανουμε....
εμεις θα κανουμε τσικνογεννεθλια του συζυγου οικογενειακα (με ξαδερφο και παππουδες!) και την κυριακη εχουμε καλεσει τους κουμπαρους.

Επισης να σας πω οτι ειχα παρει τηλεφωνο στη μεντελα για να ρωτησω για ανταλακτικο για το θηλαστρο, μου ειπαν να περασω οποτε θελω να παρω γιατι εχουν. Εστειλα 2 φορες μια φιλη μου, την πρωτη λεει δεν εχουμε θα παραγγειλουμε, την δευτερη παλι δεν ειχαν. Τους εβρισε και τελικα θα το παρουμε απο μια αγγλικη σελιδα που στελνει ελλαδα. Ε μα ποια!!!

παρειτσα ε?? Ναι μωρε δε βγαινει αλλιως όταν εχεις μικρα παιδια!!!

Καλημερα κοριτσαρες και καλη τσικνοπέμπτη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!!Ελπίζω να είστε καλά και να κοιμηθήκατε παραπάνω απο εμάς γιατί εμείς με τη μυτούλα που ήθελε ξεβούλωμα ξυπνούσαμε κάθε 3 ώρες με κλάμματα.Τώρα φυσικά έχει λιώσει στον ύπνο και εγώ είμαι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο:P!!!!ΦΑΜ μου σε ευχαριστώ που είχες ενδιαφερθεί τόσο πολύ και είχες πάρει τηλ στο Ιπποκράτειο(τώρα βρήκα χρόνο και δάβασα τις παλιές σελίδες)Με συγκίνησες πάρα πολύ.....Να είσαι παντα καλά εσύ και η οικογένεια σου και μόνο καλά πράγματα να σας τυχαίνουν:lol:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

ευτυχως φακες και τετοι τρωει τα κρεατα δεν θελει οπως και να τα μαγειρεψεις και το αυγο.Εν τω μεταξυ τρωει ολα τα απιθανα που κανενα φυσιολογικο μωρο δεν τρωει ροκφορ,παστουρμαδες.σκορδαλιες ταζταικια και το βουτυρο με το κουταλακι του γλυκου ειναι ανωμαλο σας λεω.

Όλα τα λεφτά είσαι μικρέ Μίμη!!!!

τα νεα μας...λοιπον...η δολια η μανα τα πηρε απο την κλεισουρα και για να αποφυγει την κυρα καταθλιψη που την κυνηγαει απο το ΣΚ φορτωσε τα παιδια της και πηγε στο παιδοτοπο που δουλευε πριν μεινει εγκυος...το ταλιμπανακι το μεγαλο ξεσαλωσε,το μικρο ταλιμπανακι κιουρια..θηλασαμε κιολας μπροστα στο κοσμο(εννοειται με κουβερτουλα απο πανω) και ο μπαμπας μας δεν εβγαλε κιχ...χαχαχα...θα μου πεις που το πηγες τρελη μανα μεσα στο +4 βαθμους παγωνια....ε δεν αντεχα αλλο....ευχαριστηθηκα καφε.....τα κεφαλια μεσα τωρα αυριο τσικνοπεμπτη...τι θα καμνετε???

Μπράβο!!! Το ευχαριστηθήκατε και οι 4, έτσι?!?!?!

Σήμερα θα το τσικνήσουμε οι 3 μας! Θα παραγγείλουμε παϊδάκια από τη διπλανή ταβέρνα!!!

Θα σε βοηθήσει κανείς στις ετοιμασίες, ή έστω στα καθαρίσματα μετά??? Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι μόνο τα καλώδια σου δίνω τα δικά μου!!!

καλημερα κουκλαρες μου εμεις κοιμηθηκαμε σουπερ και τωρα μαζευω το αχουρι αλλα το δικο μου ειναι αληθινο αχουρι οχι σαν της Ελινας

Σε πιστεύω Μαρίνα μου!!! Την Ελίνα είναι που δεν πιστεύω!!!! Εσύ δεν έχεις γυναίκα για δουλειές???

καλημερα!!! εγω κοιμηθηκα 4 ωρες σημερα στο συνολο...γιαυτο νυσταζωωωωωω αλλα εχω και πολλες δουλειες!!!!

Κουράγιο μάνα-σύζυγε-νοικοκυρά Ινάκι!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΤΗΣ!!!!!

Καλημέρα!!!!Ελπίζω να είστε καλά και να κοιμηθήκατε παραπάνω απο εμάς γιατί εμείς με τη μυτούλα που ήθελε ξεβούλωμα ξυπνούσαμε κάθε 3 ώρες με κλάμματα.Τώρα φυσικά έχει λιώσει στον ύπνο και εγώ είμαι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο:P!!!!ΦΑΜ μου σε ευχαριστώ που είχες ενδιαφερθεί τόσο πολύ και είχες πάρει τηλ στο Ιπποκράτειο(τώρα βρήκα χρόνο και δάβασα τις παλιές σελίδες)Με συγκίνησες πάρα πολύ.....Να είσαι παντα καλά εσύ και η οικογένεια σου και μόνο καλά πράγματα να σας τυχαίνουν:lol:

Δημητρούλα είσαι γλύκα!!! Αλοίμονο να μην ανησυχούσαμε για την πρώτη γέννα της παρεούλας!!! Αυτό το "ανά τρίωρο" ζούσα κι εγώ μέχρι πριν 3 ημέρες....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΒΡΑΔΥ 5-6 ΩΡΕΣ!!! ΖΗΤΩΩΩ!!! ΟΛΕ!!!!! ΩΠΑ!!!!!!!

καλημερα!

κ εμεις ευτυχως το βραδυ εχουμε 5-6 ωρες... αλλα τις ξεκιναμε απο τις 2 το βραδυ! δεν μπορουν λιγο πιο νωρις?????

ινακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!! να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

ξεσκασες τουλαχιστον! αντε κ σε μεγαλυτερη βολτα!!!!

ακουσα οτι μεχρι την κυριακη θα χειροτερευει... απο εβδομαδα βελτιωση...

κ εγω προσπαθουσα να βρω ανταλακτικα γιατι εκαψα το μπουκαλακι κ την χωανη κ δεν εβρισκα πουθενα:mad:!!! στο τελος αγορασα καινουριο!!!!

εμεις καθε χρονο μαζευομασταν σε μια φιλη μας, γυρω στα 30 ατομα κ ψηναμε... φετος δεν παμε για ευνοητους λογους:lol::lol::lol:

οποτε ειπαμε να ψησουμε εδω οικογενειακα με τα πεθερικα μου κ τον αδερφο του αντρα μου με την γυναικα του.... χαλαρα πραγματα...

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Διαφημίσεις

πρωτον Σοφια δεν ιναι δικο μου αυτο το ποστ.

Δευτερον Φαμουλα μου οχι δεν εχω δεν μπορω να εχω αλλον μεσα στο σπιτι μου και να μου σκαλιζει εφερνα οταν ημουν εγκυος και κοντεψα να τρελαθω το θεωρω και λιγο κοροιδια αφου δεν δουλευω πολλες ωρες τι την θελω την κοτα?Εδω τα καταφερναν οι μαναδες μας με 3 παιδια δεν μπορω εγω με 2 με εχει πιασει το εγωιστικο μου λες και εχω βαλει στοιχημα οτι μπορω ολα μονημου που θα παει θα το κερδισω

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα τσουπρες τι κανετε??εμενα τα ζιζακια μου πονανε ουτε τα χερια δεν μπορω να σηκωσω..εγω τα εχω παρει με την πεθερα μου,ηταν χτες να παμε σ.μαρκετ κ παει ο αντρας μου κ της λεει να ανεβει λιγο πανω να κρατησει τα μικρα για μιση ωριτσα να πεταχτουμε κ του ειπε φερτα μου κατω εγω πανω δεν τα κραταω..φυσικα και δεν της τα πηγαμε κ ετσι οπως μιλησε αμα ερθει καμια μερα πανω θα φυγει σουμπητη..

ινακι να χαιρεσε τον συζυγο..

ελινα μου εστειλες μνμ στο μσν χτες αλλα ηταν ο αντρας μου στον υπολογιστη..δεχτηκα τα αιτηματα αλλα το προφιλ και αυτα πως τα βλεπω??

:-D

Καλημέρα (αν και μεσημέριασε) κι από εμάς!

Όλα ρολόι στο παρεάκι!!! φτιάχνουν σιγά σιγά τα πράγματα!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε τετράωρο 12-4 και η μαμά είναι πολυ χαρούμενη!!!

Και μετά από 2 εβδομάδες με γαντάκια, κόψαμε και τα νυχάκια μας!!!

αλλά χθες το απόγευμα ήταν σκέτη απογοήτευση... μιλάμε για τρελό κλάμα. βράχνιασε το καημένο... :( έχουμε να κάνουμε κακάκια μας από τη δευτέρα που τα κάναμε με κλυσματάκι γιατί είχαμε να τα κάνουμε 4 μέρες, και λέω μήπως ο πόνος είναι από αυτό. αλλά οι πορδίτσες, πορδίτσες! λέω να περιμένω να δω τι θα γίνει. το λυπάμαι ρε κορίτσια...

15y6xxxv0qx3picm.png

Να μαι κι εγώ (πάλι)!!!

Κορίτσια πρώτη φορά κάθεται ο Κομπόστας ήσυχος στο κρεβατάκι του, χωρίς καν πιπίλα...μάλλον του αρέσει το μόμπιλο που του έχω με ήχους της φύσης (βατραχάκια, πουλάκια, τζιτζίκια).

Έχουν περάσει 20λεπτά και δεν έχει ακουστεί!!!!

Kalhmera koukles kai kalh Tsiknopempth!

Emas mas ta xalase o mikroulis mas apopse :( Kathe 3 wres hmastan ston podi gia aprosdioristous logous! Ax mas gkantemiasa h atimh! As elpisoume oti 8a epanel8oume sta 5wra suntoma..

Τί έπαθε το ζουζουνάκι με τα υπέροχα μάγουλα??? πες του ότι αν δεν κοιμάται τουλάχιστον 5 ώρες τη νύχτα θα έρθει η θεία ΦΑΜ και θα τον δαγκώσει!!!!!

πρωτον Σοφια δεν ιναι δικο μου αυτο το ποστ.

Δευτερον Φαμουλα μου οχι δεν εχω δεν μπορω να εχω αλλον μεσα στο σπιτι μου και να μου σκαλιζει εφερνα οταν ημουν εγκυος και κοντεψα να τρελαθω το θεωρω και λιγο κοροιδια αφου δεν δουλευω πολλες ωρες τι την θελω την κοτα?Εδω τα καταφερναν οι μαναδες μας με 3 παιδια δεν μπορω εγω με 2 με εχει πιασει το εγωιστικο μου λες και εχω βαλει στοιχημα οτι μπορω ολα μονημου που θα παει θα το κερδισω

Μπράβο βρε, γι αυτό δεν παίρνεις γραμμάριο!!! Άμα τρέχεις σαν τον Βέγγο όλη μέρα!!!!!! Εγώ να σου πω δεν ξέρω αν θα μπορούσα, πάντως σίγουρα ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!

καλημερα τσουπρες τι κανετε??εμενα τα ζιζακια μου πονανε ουτε τα χερια δεν μπορω να σηκωσω..εγω τα εχω παρει με την πεθερα μου,ηταν χτες να παμε σ.μαρκετ κ παει ο αντρας μου κ της λεει να ανεβει λιγο πανω να κρατησει τα μικρα για μιση ωριτσα να πεταχτουμε κ του ειπε φερτα μου κατω εγω πανω δεν τα κραταω..φυσικα και δεν της τα πηγαμε κ ετσι οπως μιλησε αμα ερθει καμια μερα πανω θα φυγει σουμπητη..

ινακι να χαιρεσε τον συζυγο..

ελινα μου εστειλες μνμ στο μσν χτες αλλα ηταν ο αντρας μου στον υπολογιστη..δεχτηκα τα αιτηματα αλλα το προφιλ και αυτα πως τα βλεπω??

Καλά η πεθερά καλά θα κάνει να πιει ξύδι και όταν ηρεμήσει να αγκαλιάσει με αγάπη τα εγγονάκια της!!!!!! Όσο για τον πόνο κουράγιο κοπέλα μου σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Κάνε υπομονή λίγες μερούλες... εγώ έπαιρνα και 2 ντεπόν ανά 3 ώρες, αλλά ρωτα το γιατρό σου πριν πάρεις οτιδήποτε!!!!!!

αλλά χθες το απόγευμα ήταν σκέτη απογοήτευση... μιλάμε για τρελό κλάμα. βράχνιασε το καημένο... :( έχουμε να κάνουμε κακάκια μας από τη δευτέρα που τα κάναμε με κλυσματάκι γιατί είχαμε να τα κάνουμε 4 μέρες, και λέω μήπως ο πόνος είναι από αυτό. αλλά οι πορδίτσες, πορδίτσες! λέω να περιμένω να δω τι θα γίνει. το λυπάμαι ρε κορίτσια...

Βρε ρώτα το γιατρό και δως του κάτι...υποφέρει το μαναράκι...Άτιμη δυσκοιλιότητα!!!!!!!!!!

εαν θηλαζεις αποκλειστικα μεχρι και ανα βδομαδα δε τρεχει τιποτα εαν δε κανει....ειναι φυσιολογικο...εμας παει κανα τρεις βδομαδες πια που κανει 3 φορες τη βδομαδα (ρολοϊ....χαχαχαχα) καθε κυριακη και πεμπτη...σημερα αναμενω.....

εαν δε θηλαζεις (γιατι δε θυμαμαι) τοτε μαραθο ξερω οτι ειναι καλο και χαμομηλι....:-P

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...