Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαστε κι εμείς!!!

Κάναμε το εμβόλιό μας (εγώ δεν έβλεπα) και ρίξαμε ένα σπαραχτικό κλάμα, άλλο πράγμα!!! Πωπω βρε κορίτσια τρελάθηκα...μισή ώρα έκλαιγε...

Παέι κι αυτό!

Δηλαδή πόση ώρα να την αφήνω στο κάθε στήθος?Μετά από κάποιο σημείο το νιώθω να "παπαριάζει" και δεν ξέρω πού το είχα διαβάσει και αν το θυμάμαι καλά,αλλά πρέπει 20' στο κάθε στήθος???Ισχύει αυτό?Έχω μπερδευτεί πολύ...Μπορώ να την έχω και μια ώρα στο κάθε στήθος?

Μη χρονομετράς Ντοράκι! από τη δική μου 45ήμερη εμπειρία και ότι διάβασα και ότι μου είπε η παιδίατρός μου, πάει γεύμα και στήθος (δηλ. να ανδειάζει το κάθε στήθος). Καλή συνέχεια στον θηλασμό!

ΦΑΜουλα ευχαριστω καλη μου :)

Το πέρασα και σε νιώθω...Θέλει δύναμη να βγεις από αυτή την παλιοκατάσταση!!!!

Den 8elei xronometro o 8hlasmos kale! Asthn oso 8elei. Borei kai mera oloklhrh na 8elei na einai sto sth8os..Ola fusiologika einai se auth th fash.

Kouragio angie. Mia mera etsi mia mera alliws eimai ki egw. Alla mhn afhnesai.An niwseis oti baineis se epikinduna monopatia, zhta voh8eia. Kamia mama yparxei trigurw na valei ena xeraki h na krathsei ligo to mikrouli gia na ksekourasteis? Mh to paizoume hrwides koritsia..H psuxikh mas ugeia einai polutimh..

Εβιτούλα ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!! Καλό μας κάνει να το λέμε η μία στην άλλη να μη το ξεχνάμε!!!!

Συμπεθέραααααα τί κάνατε με το εμβόλιο ?????????

Μόλιε έγραψα...και είδα το μήνυμάσου!!!

ΟΥΦΦΦΦ

Πολλή στενοχώρια, αλλά τέρμα τώρα!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

φαμουλα και πως θα κανω μπανιο που δεν κξανει να ριξω ζεστο νερο στο στηθος??
α

Μα δεν θα κάνεις μπάνιο για 15 ημέρες!!!

ΧαχαχαχαχΑ!!! Πλάκα κάνω!!!

Απλά καυτό μην είναι, δεν είπαμε και παγωμένο χειμωνιάτικα!!!

Fam me tis ugeies sas! Ante ton allo mhna pali!

Koritsia zw kati to apisteuto..Exoun tavliastei kai oi 3! O Oresths kanonika sto krevati tou kai o antras mou me ton mpempouli sto diplo! Ekana ntous, mazepsa, serfarw twra.. san oneiro! Exei ginei ligo ntaouli to sth8os mou twra vevaia alla fadazomai den 8a krathsei polu tetoia eutuxia :P

Sas filw!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

χα χα χα..ηδη τωρα πλενομαι τοπικα αναγκαστικα...τι παρενεργεις σου φερανε τα χαπια??εγω εχω φοβερη υπνηλια και πονο στο στομαχι..

Ρε γμτ ξέχασα να σου πω να προσέχεις το στομάχι σου...να τα παίρνεις φαγωμένη αυτά τα παλιόχαπα!!!

Κι εγώ είχα υπνηλία!

ΥΓ Αχ Εβιτούλα πόσο καιρό είχες να "ακούσεις" ησυχία στο σπίτι σου?!?!?!?!

Διαφημίσεις

Ρε γμτ ξέχασα να σου πω να προσέχεις το στομάχι σου...να τα παίρνεις φαγωμένη αυτά τα παλιόχαπα!!!

Κι εγώ είχα υπνηλία!

ΥΓ Αχ Εβιτούλα πόσο καιρό είχες να "ακούσεις" ησυχία στο σπίτι σου?!?!?!?!

Oute pou 8umamai! Alla parolauta..den mporw na xalarwsw edelws. Paw na tous tsekarw! ;)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

φορμακια και μπουρνουζακια . δεν προλαβαίνω να πλένωωωωωωω :)

οντως καποιες στιγμες βαζω πλυντηριο ανα 1 μερα.πηγα στα mothercare στο mall και ειχανε σε αυτα που θελεις 30 και 40% εκπτωση.αν βρεις χρονο(λεμε τωρα)πηγαινε να δεις!

Ελινακι μου ναι αυτος ειναι.Λογικα πρεπει να τον ξερω και εγω τον αντρα σου ποιος ειναι καλε που δουλευε?

Στον Δημητρη πηραν αιμα γιατι δεν τρωει καθολου κρεας ειδικα μοσχαρι για 2 μπουκιες κυριολεκτικα θελουμε 1 ωρα και μας ακουει ολη η γειτονια και τσεκαραμε για σιδηρο μηπως χρειαζεται βιταμινες αλλα ευτυχως ειναι μια χαρατο αντρακι μου τωρα που πηγαμε να τις παρουμε δεν ηθελε να μπει με τιποτα ο ατιμος.

Η εβιτα εχει δικιο τι μ@@@@κια με εχει πιασει και θελω να το παιξω σουπερ γκομενα δεν ξερω πλακα στη πλακα τα εχω δει ολα και οχι τιποτα αλλο ξεσπαω γκαριζοντας στον μεγαλο και θα δημιουργησω προβληματα εκει που δεν υπαρχουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελινακι μου ναι αυτος ειναι.Λογικα πρεπει να τον ξερω και εγω τον αντρα σου ποιος ειναι καλε που δουλευε?

Στον Δημητρη πηραν αιμα γιατι δεν τρωει καθολου κρεας ειδικα μοσχαρι για 2 μπουκιες κυριολεκτικα θελουμε 1 ωρα και μας ακουει ολη η γειτονια και τσεκαραμε για σιδηρο μηπως χρειαζεται βιταμινες αλλα ευτυχως ειναι μια χαρατο αντρακι μου τωρα που πηγαμε να τις παρουμε δεν ηθελε να μπει με τιποτα ο ατιμος.

Η εβιτα εχει δικιο τι μ@@@@κια με εχει πιασει και θελω να το παιξω σουπερ γκομενα δεν ξερω πλακα στη πλακα τα εχω δει ολα και οχι τιποτα αλλο ξεσπαω γκαριζοντας στον μεγαλο και θα δημιουργησω προβληματα εκει που δεν υπαρχουν

Τουλάχιστον τρώει φακές και άλλα???

σας διαβασα πολυ γρηγορα, περιμενω να ξυπνησει η μικρη για μαμ!

μαρινακι τι επαθες βρε? δεν καταλαβα...:oops:

μαρινακι μια απο τα ιδια τσακωθηκα κ με τον συζυγο χτες για μ@λ@κιες..σημερα θα παμε την καθιερωμενη βολτα μας ως το σουπερ μαρκετ να ξεφυγουμε λιγο γιατι στο τελος θα μιλαμε μωρουδιστικα..

αχ, μια απο τα ιδια ολες! κ εμεις βρηκαμε ευκαιρια που ηταν οι γονεις μου εδω κ κρατησαν τις μικρες κ πηγαμε σουπερ μαρκετ κ media markt. πηραμε στερεοφωνικο για το δωματιο τους , να τους βαζω παραμυθακια κ μουσικη! ειναι υπερβολικο απο τοσο μικρα?:confused:???

Fam me tis ugeies sas! Ante ton allo mhna pali!

Koritsia zw kati to apisteuto..Exoun tavliastei kai oi 3! O Oresths kanonika sto krevati tou kai o antras mou me ton mpempouli sto diplo! Ekana ntous, mazepsa, serfarw twra.. san oneiro! Exei ginei ligo ntaouli to sth8os mou twra vevaia alla fadazomai den 8a krathsei polu tetoia eutuxia :P

Sas filw!

τυχερουλα!!! ευχαριστησου το τωρα που μπορεις!!!! ο χρονος ειναι πολυτιμος πλεον!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...